» Sandy Hook Elementary School

Igår skedde ännu en skolskjutning i USA. Så jävla hemskt! Massakern beskrivs som den värsta i landets historia, eftersom ca 20 av de 28 som dödades var barn mellan 5-11. Gärningsmannen, 20-åriga Adam Lanza, skjöt först sin mamma (som var lärare på skolan) och tog sedan hennes vapen och gick till skolan och skjöt först i hennes klass och sedan i andra klassrum.. Tillsist skjöt han sig själv.





Jag förstår inte hur någon kan se en 5åring i ögonen och skjuta honom/henne. Det är helt jävla sjukt!

Föreställ dig att du säger hejdå till din son/dotter innan de ska till skolan. Du kramar honom/henne hejdå och säger att du älskar han/hon. Du tror allt är en vanlig dag och att ditt barn ska komma hem på eftermiddagen precis som vilken dag som helst, men några timmar senare ringer telefonen och du får reda på att så är inte alls fallet. Ditt älskade barn var en av de som blev träffade, och kommer tyvärr aldrig komma hem.

Och tänk de vars barn som överlever, men måste förklara för sina barn att deras kompisar är borta för alltid. De kommer fan aldrig glömma bort detta, och kommer säkert ha mardrömmar om denna dagen livet ut.

Han har tagit människors liv, människor som kanske i framtiden skulle ha förändrat världen, och gjort det till en bättre plats. Vem vet, någon av dem hade kanske uppfunnit botemedlet för cancer? Men det kommer vi ju aldrig veta..


Anonym
15 December, 2012 - 10:10 / BLOGG: http://modez.myshowroom.se

Sjukt tycker jag med! :(
Gå gärna in på mi blogg

Mathilda
16 December, 2012 - 10:10 / BLOGG: http://mathildajohannas.blogg.se

Åhh vad fin blogg! Tragiskt det som hände i USA :(..

Ha en bra dag! Kika gärna in på min blogg :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo