» 29e Juni

Hej! Bloggade inte igår pga att jag inte kom hem förens typ halv 11 och då gick jag och borstade tänderna och gick och la mig. Som jag sa mötte ju Ellen och jag upp Penny och Martina och åkte ut till Hätte. Där åt vi glass och Penny och jag badade och sen solade vi lite.. Sen skulle Ellen upp till tennishallen och träna, så vi hängde med och låg i gräset och solade. När Ellen var klar cyklade vi hem till Penny där vi åt lite varma mackor och bara satt och pratade om allt och inget. Ja, och sen cyklade vi hem!
Idag åkte vi ut till stugan vid 10 för jag skulle klippa gräset som jag gör varje helg. Vet ni vad det värsta är med att klippa gräset? Jo, att man blir så varm att alla flugor samlas runt en. Och de är ju inte nere vid fötterna och flyger heller, utan i ansiktet! :O
Aja, nu har jag lagt fram vad jag ska packa ner tills i morgon också, för vid 1 kommer dom och hämtar mig så åker vi mot  Ulricehamn! :D Får se om jag hinner fixa några tidsinställda inlägg.. det är inte säkert! Men jag tror att Emma skulle ta med sin dator och internet, så får väl låna den! :)
 
 


Jennifer ❤
29 Juni, 2012 - 16:34 / BLOGG: http://jenniferenstrom.blogg.se/

vad kul för dig att åka bort hoppas att ni får det jätte kul och hoppas att du kan blogga med hjälp av ennes data :D <333

emele
29 Juni, 2012 - 16:34 / BLOGG: http://nattstad.se/emelieerikszon

fin blogg:)

SARABACKMAN ~ enjoying life
29 Juni, 2012 - 16:34 / BLOGG: http://sarabackman.blogg.se

nu har jag kört igång med "Månadens Utmaning" på min blogg, där jag låter mina läsare utmana mig & sen om några dagar lottar jag ut en utmaning jag ska göra! lust att utmana mig? GO FOR IT!
direktlänk : http://sarabackman.blogg.se/2012/june/manadens-utmaning.html#comment
förlåt om du inte gillar såna här kommentarer, hoppas du får en grym dag! :D

Sara
30 Juni, 2012 - 16:34 / BLOGG: http://visomintevetvadviskaheta.blogg.se

De är bara bra med mig! <3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo