» Y.O.L.O.

Vill bara dela med mig av vad jag tycker att meningen med YOLO är.
 
YOLO är inte en ursäkt att supa skallen av sig, röka, ta droger, ligga runt och lägga upp halvnakna bilder på Facebook. Du ska ínte förstöra ditt liv och göra en massa idiotiska saker!
 
YOLO betyder att du ska göra ditt liv värt att leva. Ha kul, gör saker du alltid drömt om, förändra världen, bli ihågkommen, ta mod till dig och gör det du önskar att du vågar. Res, se världen, upplev saker, hoppa fallsärn, få ditt drömjobb, köp ditt drömjobb, och nå de målen du har i livet. Gör en "Before I Die" lista och se till att kunna sätta en bock för allt.
Alltså, du lever nu. Du kommer aldrig någonsin vara yngre än vad du är just nu. Njut därför av livet och ta varje dag som den kommer, så du inte någon dag om många år ångrar att du inte gjorde någonting du egentligen ville.
 
Så till er som tycker meningen med YOLO är det första jag skrev: Vafan är meningen med att ha kul när man inte kommer ihåg det morgonen efter?
 
Jag ska, som jag har skrivit många gånger, åka till England nästa sommar. Det är något jag alltid ha viljat göra och som sagt, man är bara ung en gång. Men jag kommer inte supa för det. Jag vill inte förstöra allt, och dessutom vill jag komma ihåg hela resan. Men den viktigaste anledningen till att jag inte kommer göra det: Jag tycker det är fel att dricka när man är så ung. Enligt lag får man inte dricka alkohol förens man är 18. Man kan få hjärnskador också, eftersom hjärnan inte är helt utvecklad förens man är över 20. Jag kan fortsätta att räkna upp anledningar, men det blir ju ganska tråkigt att läsa.
 
Det här var alltså min åsikt. Vad tycker ni?
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo