» Det blir Hastings ändå!

Det har ju varit lite fram och tillbaka med detta med språkresan. Ska vi åka till Hastings med Classic eller till Brighton eller Torquay med International? Sista dagen för det beslutet var för någon vecka sen, och efter många om och men och några samtal till EF och sådär, så bestämde vi oss för att stanna i Hastings. Det är ändå det vi har ställt in oss på och även om vi går classic (alltså bara svenskar) kommer vi ju träffa folk från andra länder ändå, t.ex. på EF Global Village, på utflykterna och om inte annat ute i stan och på stranden. Och hur få andra nationaliteter det är där, kommer det ju ändå krylla med britter där (me gusta!) och de pratar ju svinbra engelska, haha! Man pratar ju även mycket med familjen, eftersom vi ändå ska bo med dem i 3 hela veckor. Jag tror det blir mycket var man själv gör av det också. Har man ställt in sig på att bara prata engelska så får man ju ut massor av det!
 
Idag är det bara 78 dagar kvar tills vi sitter på flygplanet, on our own, påväg mot Great Britain.. Det är typ 2,5 månader bara, och det kommer gå så sjukt snabbt, herregud! Jag fattar fortfarande inte att vi faktiskt ska åka, men jag längar något sjukt!!


nicole kestola
02 April, 2013 - 16:03 / BLOGG: http://nikkki.se

sv. nä det gjorde dom inte, vi bodde i en mysig stad där de flesta äldrebodde så vi mötte inte på så många i vår egen ålder.. :/

jenniferbenholm.blogg.se
02 April, 2013 - 16:03 / BLOGG: http://jenniferbenholm.blogg.se/

Tack!:)

angelica
02 April, 2013 - 16:03 / BLOGG: http://angelicabengtsson.blogg.se

Ni kommer säkert ha det hur bra som helst ju!! :D
Det är lite sjukt att man ska få uppleva en språkresa. Jag har läst så mkt bloggar och bara "åh tänk vad roligt att få vara med om något sånt" och idag, när jag tränade faktiskt, så kom jag och tänka på det att jo men det är snart MIN tur haha!

mergimtare ♛
02 April, 2013 - 16:03 / BLOGG: http://meeergimtare.blogg.se

Varför farligt`? vad menar du haha :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo