» Slutfakturan och studenthandbok

Igår när jag kom hem från skolan låg ett kuvert från EF på köksbordet. Jag öppnade det, och där i låg bl a slutfakturan, en studenthandbok och annan information, whii! Det börjar kännas att det är på riktigt nu!! Jag har i alla fall läst lite i studenthandboken som innehåller massa information om vad som gäller i de olika länderna och vad man bör tänka på under tiden med familjen och allt, t.ex. att man aldrig ska prata svenska när familjen eller någon annan icke-svensk är i närheten, för det anses oartigt och att man ska hålla ordning på rummen och sköta sig eftersom man liksom representerar sitt land. Jag har dock inte hunnit läsa igenom hela häftet, men får väl se till att göra det någon gång.
 
 
Det stog också om Londonbesöken. Första dagen ska vi ju som sagt åka på sightseeing och besöka bland annat Piccadilly Circus och Buckingham Palace. Andra dagen trodde vi ju att vi bara skulle shoppa, men tydligen fick man också möjlighet att besöka Madam Tussaud och London Dungeons + shopping såklart. Blev så glad!! Vi var inte säkra på att vi skulle få gå på Madam Tussaud innan, men det känns ju skönt att man kommer få det! Man kan ju liksom inte åka till London utan att gå dit! ;)
 
Det var dock lite problem. Bland annat stod det att alla vi fem skulle bo tillsammans och att flygdatumet kunde komma att ändras ett par dagar. Så mamma ringde och kollade med dom, och det hade tydligen blivit något fel med det där boende saken, men vi är det fixat så att Penny och Martina ska bo i en familj och jag, Amanda och Ellen ska bo i en annan. Det där med flygdatumen var heller ingen fara för att det var mest att det kunde bli liksom över 12 på natten så att det bli ett nytt datum. Det kunde också ändras lite så att alla som ska runt då åker i samma plan. Det kan också bli så att vi kommer behöva flyga inrikes (wow, det har jag aldrig gjort..) från Göteborg till Stockholm och ta planet tillsammans med de andra EF studenterna.
 
Men det blir säkert bra. Nu är jag mer taggad än någonsin på att komma iväg!! Om två månader är vi där, whiii! :D
 
 
 


Celine
23 April, 2013 - 20:11 / BLOGG: http://celinelf.blogg.se

- Haha jag med! ;)

Maja Sundqvist
24 April, 2013 - 20:11 / BLOGG: http://majasundqvist.blogg.se/

Åh vad kul! Kommer ihåg när jag skulle iväg första gången, och det är såååå kul!! :D

angelica
24 April, 2013 - 20:11 / BLOGG: http://angelicabengtsson.blogg.se

Åhhhh jag längtar tills jag får hem mitt, tror det ska komma imorgon eller fredag typ! (fast från STS då) :D

Sv: haha ja ellerhur!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo