» tjugofemte april

Hejsan!
Idag började dagen med sovmorgon till 9.20 då vi hade engelska. Sen hade vi elevensval bild och sen egentligen musik, mem vi hade inställt idag. Så vi var ute i solen lite och satt och pratade massor om Englandsresan. Efter lunchen hade vi SO då vi skulle försöka läsa till provet nästa vecka, dock slutade det som vanligt om att hela klassen diskuterade Justin Bieber, One Direction, vem som är bäst i klassen och blabla, haha! Som vanligt alltså.. Sen hade vi i alla fall svenska och sist No då jag inte gjorde någonting, eftersom jag har mitt arbete hemma så kunde inte jag göra något i skolan, hehe! ;) Men är nästan klar ändå, och föredrar att sitta hemma med sånt..
När jag kom hem skrev jag klart mitt arbete i svenskan om Walt Disney och gjorde klart mina delar till våran tidning vi håller på med på engelskan. Sen har jag suttit och kollat på massa sommarkläder på internet och inspirationsbilder på weheartit!

Hoppas ni har haft en bra dag, godnatt! :)



En bild på vad Ellen, Martina och jag håller på med på bilden! ;)


Emmy
25 April, 2013 - 22:00 / BLOGG: http://eeemmylam.blogg.se

Åh vad det ser fint ut, massa färger och finfint ^^

sv;
Jaaa menar't! :D Ah okej, jag tror vi sitter lite snett längre bak, fast jag vet faktiskt inte riktigt? Har aldrig varit på konsert förut och nu ska jag på en väldigt stor helt plötsligt ahhaha! Läskigt men sjukt spännande ^^


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo