» Ullared

Hejhej!
Nu är vi äntligen hemma från Ullared. Förlåt att jag inte har bloggat något där nere, men till mitt försvar kan jag säga att jag försökte! Men tyvärr var internet jättedåligt där vi bodde, för det var typ mitt inne i skogen, haha!
 
Men i alla fall.
 
Vi åkte härifrån runt halv 8 i torsdags och stannade och åt matsäck på vägen ner. Vi var framme vid Gekås vid 11 och vi hittade en parkering direkt. Det var faktiskt inte alls så mycket folk som vi hade förväntat oss, så det var ingen kö eller så.
 
 
 
 
Vi såg VD:n Boris springa runt flera gånger. Han var antagligen nervös inför att träffa kungen och drottningen. De skulle i alla fall komma vid 1, så då tog vi oss till avspärrningarna och väntade. Dock var de en timme försenade, men vi fortsatte att vänta.. Så vid 1 kom de och gick förbi snabbt. Jättekul. Inte alls. Men nu kan jag i alla fall säga att jag har varit mindre än två meter ifrån kungen och drottningen! ;) Det var även massa filmkameror och andra kameramän från tidningar där och intervjuvade folk. Som tur var är vi inte med i någon tidning vad vi kan se.. Tur det, ahah! Bara för det kommer man säkert se oss i Ullared nästa säsong!
 
 
 
 
Sen såg vi även Morgon och Ola-Konny! ;)
 
 

I fredags åkte vi in till Varberg som bara ligger ett par mil från Ullared. Vi gick och kollade lite längs kusten, gick på stan och åt på Subway. Så härligt med lukten av hav! <3 När vi kom tillbaka därifrån åkte vi en sväng till Gekås igen och shoppade lite till!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja, och idag åkte vi hem!
Vad köpte kommer i ett inlägg lite senare! Kram!


Emelie Hellström
06 April, 2013 - 16:12 / BLOGG: http://www.mygirlywishes.blogg.se

Vill också till ullared :)

angelica
06 April, 2013 - 16:12 / BLOGG: http://angelicabengtsson.blogg.se

Hahaa morgan och ola-conny hahaha de är så sköna!

- J U L I E T T E-
09 April, 2013 - 16:12 / BLOGG: http://juliettems.blogg.se

fina bilder :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo