» Varför valde vi Hastings?

När vi först såg reklam om språkresor i skolan blev vi genast intresserade av att åka. Vi hade inte en tanke på att åka till USA, Malta eller något av de andra ställena, utan vi ville till England! Först var vi helt inne på att åka till London, men sen insåg vi att vi kanske borde kolla in de andra alternativen vid havet, eftersom det ändå var sommar när vi skulle åka. Så vi kollade i broshyrerna och hittade Brighton som verkade jättebra, det kallades till och med "London by the sea". Vi pratade med föräldrarna och så vidare, och kom fram till att eftersom vi skulle bo i 2 olika familjer (sen fick vi ju ändå bo i samma) kunde det bli så att vi hamna långt ifrån varandra. Det stod att familjerna skulle bo max 1 timme ifrån skolan, så i värsta fall kunde det bli så att vi hamnade 2 timmar ifrån varandra!! Vi började då kolla efter en någon mindre stad, och hittade Hastings som verkade helt perfekt! Nära till havet, inte allt för stort, och utflykter till både Brighton och London ingick.
 
I efterhand är jag väldigt glad att vi gjorde som vi gjorde!! För det första var våra ledare de bästa man kunde tänka sig.. till och med de andra ledarna sa det, hah! Om vi hade valt en annan stad hade vi aldrig träffat de vi gjorde och vi hade kanske inte heller kunnat bo i samma familj. För det andra var Hastings så fint och mysigt!! Särskilt det äldre delarna som vi var i ganska ofta. Smala gator och mysiga butiker + sådanna där gamla godisaffärer ni vet! Det var så fint för bakom husen på vissa ställen var det stora kullar och klippor. För det tredje är jag glad att vi inte valde London för vi var ju där 2 gånger och första gången var vädret okej, för det var molningt och inte varmt. Men andra gången... Åk inte till London mitt i sommaren!! Vi var ju där i början av juli en dag då det var klarblå himmel och svinvarmt. Inne i staden blir det ännu varmare eftersom det nästan inte blåser någonting. Det var jätteroligt, men jag hade nog inte klarat av tre veckor där inne i det vädret. Den andra gången åkte vi även tunnelbana två gånger och det var ju inte så mysigt i värmen och att stå och trängas med massa svettiga människor är inte roligt! Och sist men inte minst - för det fjärde är jag glad att Hastings inte var så stort för vi var tvungna att gå överallt.. hah!
 
 
 
 


♣ Ida - Hon som föddes med LKG
30 Augusti, 2013 - 16:06 / BLOGG: http://idahtt.blogg.se

Hej! Du har frågat frågor i min frågestund, nu har alla svar kommit upp på bloggen :) Det finns del 1, del 2 och del 3 av frågestunden. Bläddra ner i min blogg, eller kika i kategorin Dagar/Visste du att..? så hittar du alla svar :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo