» Allt från maskar till julklappar

Hejhej!
Idag har det hänt en hel del utöver det vanliga. För det första kom dagen jag har fasat över sen jag började Natur. Vi disikerade ett djur på biologin. Dock var det "bara" en daggmask, men jag har aldrig sett en så stor mask, trodde knappt att det fanns så stora. Som tur var så var den redan död, och hade varit det ett tag, annars hade jag nog inte klarat av det. Jag hade lite ångest över det i början, och jag kunde knappt titta på den utan att vilja spy. Men jag gick från det till att peta lite på den, till att sätta i nålar i det uppklippta skinnet, till att pilla mest på den i min grupp. Det var ganska intressant och roligt faktiskt, höhö! Efter det så hade vi engelskaredovisning, och min grupp körde först, om the American Civil War. Efter den där masken så kändes det som om jag skulle kunna göra vad som helst, så det gick riktigt bra! 
Sen på eftermiddagen så gick vi och kollade på Holavedens Salonger, som är en show som Estet tvåorna sätter ihop. Det var riktigt bra i år!
 
Väl hemma från skolan så gjorde jag lite kemi innan jag och Viktor tog oss fram till stan för att kolla efter lite julklappar. Vi hittade det vi letade efter, så nu är julklapparna fixade för iår! Eller, nästan.. jag har en kvar att köpa, men det tar vi en annan dag.
 
 Bild från i höstas.
Jag hade kunnat lägga upp en bild på den uppskärda masken, men för er skull gör jag inte det! ;)


malin
12 December, 2013 - 20:29 / BLOGG: http://malintorstensson.blogg.se

jag själv har inte ens börjar med julklapparna :o brukar alltid annars vara ute i god tid men nu vet jag inte vad som hänt :o

Majken
13 December, 2013 - 20:29 / BLOGG: http://discodancer.blogg.se

Vi bodde i Kenya i några år, eftersom vi "lockades" dit!:)
I tanzania ska vi stanna i två veckor, och ja, jag kommer fota jäääättemycket!:)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo