» Skolavslutning ♥

Nu är det äntligen SOMMARLOV!! Kännd lite overkligt faktsikt.. Att nu har man gått ut grundskolan och så måste man ju lämna klassen. Lite sorgligt trots att vi har haft våra tråkiga och jobbiga stunder.
I alla fall, avslutningen var i Säby Kyrka och vi samlades vid kvart i 11. Vi gick två och två in i kyrkan och eftersom vi är 9F så fick vi sitta nästan längst fram. Det började tyvärr spöregna under avslutningen, så det blev ju litr jobbigt när vi skulle ut, haha! Men så himla roligt att se allas klänningar, och killarna i kostym. Det finns nog inget snyggare än killar i kostym! När det var slut i kyrkan åkte vi till skolan för avslutningsmiddag i matsalen och betygsutdelning. Jag måste säga att jag är himla nöjd med mina betyg. Jag höjde i flera ämnen och lyckades med mitt mål att inte få lägre än C i något ämne.






















Jag tog inga bilder från själva avslutningen, men det gjorde ju andra, så färhoppningsvis kan ju dom skicka bilderna till mig? :)
Nu ska jag snart i väg igen, till Statt (ett hotell här i stan), på en fest komunen ordnar för alla niorna. Ska bli riktigt roligt! Det slutar runt 1, så vi ses imorgon! :)
Hoppas alla får ett skönt sommarlov, kram ♥



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo