» From the beginning to the end

Sorry för att jag inte har bloggat innan..
 
Jag vet inte vart jag ska börja.
Konserten i onsdags var fantastisk. Helt jävla amazing. Lätt värt all väntan!!
Jag ska ta det från början så förbered er på myyycket text:
 
Vid halv 11 hämtade vi upp Ellen, Martina och Penny och åkte mot Mjölby där vi skulle gå på bussen. Vi började med att kolla lite på Store 4 och käka på Eataliano där vi även mötte Amanda som skulle med bussen! Vid halv 2 kom bussen full med tjejer som skulle till konserten. Som tur var fick vi platser liksom bredvid och bakom varandra så vi kunde prata hela vägen. Vi stannade någonstans på vägen och vi gick till Max och jag tog en Lyxshake, var inte alls hungrig. Sen fortsatte bussen uppåt Stockholm. När man skymtade Globen (typical sign of Stockholm) så började det gå saktare. Jag haaaaaaatar bilköer!! Panikkänslor. Tänk om vi inte hinner i tid? Men det gjorde vi ju som tur var! Vi gick av bussen en bit från arenan runt 6 och sen var det en bit att gå för att komma över järnvägen. Där var det massa folk som bara välde fram typ.. Vi gick uppför trapporna och kom till arenan, som var så jävla stor!! Vi köpte t-shirts vilket tog 123423 år eftersom vi var tvungna att köa och vi var inte ensamna. Därefter var det bara att gå vidare till entre A och köa igen.. de flesta skulle ju in dit, så det var sjukt mycket folk!!
 
 
 
 
 
 
Väl framme gick de igenom påsar, väskor osv, innan vi kunde komma in. Sen skulle vi skanna biljetterna vilket man gjorde vid ingången till sin läktare. Sen skulle man gå in vid sin sektion, och vi satt ju på sektion 106, och hitta sin plats. Det var riktigt smidigt och jag blev riktigt överraskad av platserna. Mycket bättre än jag hade förväntat mig!! Vi var vid våra platser ganska sent, runt 19.30 då det skulle börja, så det dröjde inte länge innan CAMRYN som var förband började. Hon försökte få igång publiken, men alla typ satt ner.. haha! Sen spelade dom en hel den musikvideos och reklamvideos, haha och mellan så kom "One Direction" upp på skärmarna och alla skrek som fan för vi trodde det skulle börja.. Sen spelade de en hel del låtar, bl a Gangnam Style, så hela arenan körde den! Sjukt kul! ;)
 
 

Efter en timme eller något så släktes arenan ner och introfilmen började spelas, och FAN vad alla skrek, så sjukt häftigt!! Liksom alla 30.000 tonårstjejer skrek så högt de kunde samtidigt! Efter en stund kunde man se deras siluetter på scenen och då skreks det ännu högre, haha! TILLSLUT började det och de körde Up All Night först. Sen fortsatte det, jag filmade en del och tog en del kort, men mesta delen av tiden skrek jag och hoppade runt, haah!
 
 
 
 
 
Under Little Things och Over Again tog alla fram röda lampor och sjöng med i stället för att skrika och det blev jättefint!!
 
 
 
 
Mitt i konserten åkte de ut på typ en gungaktig bräda, ut över publiken och landade på en liten scen i mitten.
 
 
 
 
 
Efter många låtar och mycket skrik så försvann de ner i scenen och arenan släktes ner. Man ba: Jaha, det är väl inte slut? Men nej, alla fortsatte skrika och efter en stund började blåa och gula strålkastare lysa och sen kom de ut igen, Niall i en Sverige tröja och Harry med en svensk flagg, så söta! De ba 'Vi elsker Sverige', hah! Massa balonger kastades runt och konfeti sköts ut! Så sjöng de Live While We're Young och What Makes You Beautiful och sen var det slut. Finito.
 
 
 
 
Jag har några speciella bilder i huvudet från konserten som jag kommer ihåg extra mycket.. bl a Harry när han sjunger, Zayn när han tar sina höga toner, sljushavet under Little Things, Nialls hopp (hah), Twitter frågorna där de blev tillbedda att sjunga I Want It That Way med Backstreet Boys, göra en mänsklig pyramid och att om de skulle göra en egen ringsignal, hur skulle den låta ( Liam beatboxade har jag för mig omg!) och massaaaaaaa mer! Var helt hes efteråt och hörde knappt vad jag själv sa, men. SÅ.JÄVLA.VÄRT.DET!
 
 
 
Sen skulle vi ta oss tillbaka till bussen och Bella åkte med istället för Amanda eftersom hon och hennes familj skulle stanna i Stockholm. Alla sov på vägen tillbaka och vi var väl framme i Mjölby runt halv 3. Då var vi helt utsvultna eftersom vi inte hade ätit något sen lunch, så vi åt på McDonalds så där mitt i natten. Jag var hemma runt 4 och somnade direkt!
 
När jag vaknade igår var allt perfekt, tills jag läste att Niall hade flickvän och att Niall och Louis hade varit ute vid fansen runt 6, då vi var på väg till arenan, men inte framme än. Bajs.

När jag tänker tillbaka på allt detta efteråt så känns det som en overklig dröm.. helt sjukt! Men det måste verkligen göras om!! :D


Q.
11 Maj, 2013 - 18:16 / BLOGG: http://ngo.webblogg.se

NICE!!!

Emmy
12 Maj, 2013 - 18:16 / BLOGG: http://eeemmylam.blogg.se

sv;
JA VISST VAR DET!!! Helt chock-underbart, jag dör. Mina öron med... Det var förfärligt hög ljudnivå HAHA!

Btw så satt du nog inte så långt ifrån mig, satt längst ut till höger på en rad (så på bilden, fast längre fram som inte syns!) :D:D WIH DET VAR SJUKT BRA!!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo