» Freeeeedaaaaaaag

Hejsan, jag hade nästan glömt att det var fredag idag, veckorna går så himla snabbt nu. Idag var skoldagen inte lång för mig. Vi hade idrott på morgonen, och sen matte, och efter halva matten kom mamma och hämtade mig och vi åkte till Nässjö. Jag var ju nämligen hos tandläkaren och de tog avtryck, bilder, röntgen osv. Det tog väl ca en timme alltihop.. Nästa gång vi ska dit ska de gå igenom vad som behöver göras och om jag fortfarande vill ha räls då så kör vi igång efter det. När vi var klara där så åkte i alla fall jag och mamma till Jönköping och åt på McDonalds och gick på A6. Jag hittade en svart topp till nyår, svarta jeans och matt toplack. Innan vi åkte därifrån avslutade vi med varsin Frappino på Espresso house, kärlek till det!
Ikväll blir det att kolla på Idol, det är ju bara 3 kvar nu. Hoppas verkligen att Elin och Erik går vidare!! Vilka hoppas ni går vidare?
Förresten så snöar det ute nu igen, whi!! Hoppas det ligger kvar tills på söndag då det är första advent, julskyltning och december.
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo