» Tankar om språkresan

Åh, jag kommer så väl ihåg när jag gjorde de här, som en nedräkning till språkresan. 3 veckor. 2 veckor. 1 vecka. Allt mer nervös ju längre tiden gick. Men vad hade jag att vara nervös över egentligen? Jag skulle åka på en resa jag hade längtat efter i mer än ett år, men 4 av mina bästa kompisar. Men ändå var det så mycket som kunde gå fel. Man hade ju läst om alla språkresor som slutade i en ren mardröm på internet. Nervositeten släppte nästan direkt när vi kom på planet, och ersattes av excitement. När planet sen landade började den komma tillbaka. Vad hade vi gett oss in på egentligen? Tänk om det går åt helvete? Men så träffade vi snart några andra i vår grupp, och Sam ledaren. Allihopa var hur trevliga och roliga som helst. Jag kommer ihåg känslan när vi såg huset vi skulle bo i för första gången. Vi hade ju kollat upp det på internet innan, så vi visste ungefär hur det såg ut, och så helt plötsligt "okej, där var det. Oh shit."
 
Så till er som ska iväg nästa sommar, det är inget att oroa sig för i förväg. Visst, det kan gå åt helvete, men det kan också bli det bästa du har gjort. Du kan ha tre otroligt, fantastiskt, bästa veckor med människor du aldrig kommer glömma.
 
 
 
Det är så stört att kolla på de här bilderna nu. Bilden längst ner till vänster är tagen från utanför ingången till Hastings Castle, jag har en nästan exakt likadan. Den andra bilden är från Hastings Castle, jag har varit där och jag har till och med en gräsfläck på mina jeans från den gräsmattan på bilden! ;) Bilden i mitten till höger är på pieren innan den brann upp för ett par år sen, sådär såg den inte ut i somras, hah!


malin
02 November, 2013 - 13:40 / BLOGG: http://malintorstensson.blogg.se

ååh, längtar till det är min tur att åka till UK :')


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo