» Saknar er redan

Kvällen igår var verkligen hur bra som helst! Det var så roligt att träffa alla igen, och det kändes inte som det var flera månader sen vi sågs utan det kändes som allt var som "vanligt". Ugh, jag saknar alla redan.
 

Som jag sa igår gick bussen vid 16.15 och gissa vad? Jag glömd mina hörlurar hemma. Fuck my life. Trodde aldrig jag skulle överleva och vägen till Nyköping kändes oändligt lång. Men sen åt vi på Max och började närma oss Stockholm så då gick det snabbare, hah! Vi var uppe utanför Fryshuset vid 19.15 typ och hittade folket från vår grupp nästan direkt. Insläppet började vid halv 8 och vi kom in ganska snabbt. Vi var i en lokal som hette klubben och det var ganska litet.. hade förväntat mig att det skulle vara större faktiskt. Och med 700 pers där inne. Gissa om det blev trångt och varmt som f*n där inne. Men åh vad det var roligt att träffa alla igen även om inte alla kunde komma. Det var synd att Johan, vår ledare, inte var där..
 
Runt halv 10-10 bestämde sig några stycken för att ta tunnelbanan hem till en kille som bor på Kungsholmen, men eftersom vår buss skulle gå vid 11 kunde vi inte hänga med.. Synd, det hade varit roligt!
 
Som sagt gick bussen mot Linköping vid 11 och vi var framme runt halv 2. Martinas syster kom och mötte oss så gick vi och tog en nattmacka på Subway innan vi gick hem till henne och somnade nästan direkt.
 
 
 


malin
15 September, 2013 - 18:07 / BLOGG: http://malintorstensson.blogg.se

haaatar när man glömmer hörlurarna, så segt :(

malin
15 September, 2013 - 18:07 / BLOGG: http://malintorstensson.blogg.se

-visst är det!! :D

benedit ♥
16 September, 2013 - 18:07 / BLOGG: http://moufieeh.blogg.se/

fina bilder!

sv; haha vad kul! :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo