» t o r s d a g

Hej!
Idag har det varit en underbar dag och anledningen ser ni i inlägget under om ni missade det. One Direction kommer till Sverige 13e juni nästa år och biljetterna släpps nästa lördag! Åh, är så taggad!! Hoppas att alla får gå och att vi får bra platser i så fall. Till skillnad från förra gången kommer de nu använda heeela arenan vilket är typ dubbelt så stort som förra gången, och dessutom ha öppet tak. Det är ju faktiskt en arena tour de ska på! Åh, längtar redan ♥ Mer om det tar vi nästa vecka. Någon mer som ska försöka få biljetter?

Idag fick vi sluta hyfsat tidigt, vid 2. Jag hade bara matteläxa att göra så jag var klar på typ 10 min och la mig sen i soffan en stund. Runt 6 gick Ellen och jag ut och gick en sväng, skönt med frisk luft. Imorgon är det äntligen fredag igen och dagen börjar med origentering på idrotten, vilket jag tycker är ganska kul!

Ha det bra! ♥





malin
20 September, 2013 - 22:28 / BLOGG: http://malintorstensson.blogg.se

åååh jag vill också se dom här igen! eller ja, jag ska se dom i london nästa år, men jag vill se dom i sverige också :') vi har ståplatser så kommer för köa länge för att få komma längst fram haha!

- haha INGEN FARA ;D <3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo