» Valborg

Hej!
Idag gick jag upp runt 8 för att vi nio kom Ellen, Penny och Amanda för att vi skulle fixa klart scrapbooken till Martina eftersom hon fyllt år! Den blev jättebra och hon blev jätteglad!:) Vi åt pizza och kladdkaka och så gick vi ut och gick en sväng och sen satte vi oss på en filt i trädgården och snackade! :)

Idag är det ju Valborg! Ska ni fira? Det ska inte jag, haha! Sitter i min One Piece och myser på mitt rum, haha!xd




Google


» Roliga och udda rekord

Världens minsta bodybuilder:



Haha, tycker att han ser så rolig ut!xd


Världens minsta hund:




Världens sötaste hund:




Världens tjockaste 3 åring



Jag tycker så synd om ungen.. han är bara 3 år och väger över 60 kilo! Han får inte leka med andra barn, för de är rädda att han ska göra dem illa!!:O

» Snart är det ju konfirmation...

Hej! Var i kyrkan i morse så fick gå upp tidigare idag, men nu är det bara en gång kvar att gå i kyrkan! Så skönt!! Haha, kommer inte sakna det! Men sen är et ju snart konfirmation och jag har inte hittat någon klänning... panik! Haha, men jag tror att mamma och jag skulle åka till Linköping nästa helg och försöka hitta en. Sen ska man ju ha skor på sig också, och det måste jag ha nya med! Har ingen aning om vad jag ska ha för några?

Har ni hittat något än??





» 28e April

Hej, hej! Sitter just nu och målar lite på framsidan till ett skolprojekt, och det blir riktigt bra!
Idag åkte jag till sat vid halv 10, för vi skulle stå på stan med klassen, som jag nämnde igår. Jag stannade väl till halv 2 eller något! Åt även på stan också, pommes blev det!:) Men försäljningen av hembakat gick riktigt bra, och vi fick in 3330 kr och det är ju alltid något! Haha, men nu har vi tillräkligt med pengar för att ta oss till Liseberg över dagen i alla fall! Men vi satsar ju på att sova där också, och då måste vi nog tjäna ganska mycket till!!:P


» EF språkresor

Vett att jag skrev om detta igår, men vill så gärna åka på språkresa!! Tänk att vara 2 veckor i London med sina bästa vänner, utan föräldrar dessutom! Man träffar massor med nya vänner, blir proffs på engelska och får massor med erfarenheter!!:D

Så jag tänkte berätta lite om EFs språkresor till London!


London har varit epicentret för den engelsktalande världen i mer än två tusen år och dess historiska och kulturella vikt ger dig massor med möjligheter att uppleva fantastisk sightseeing och utforskning – och varje kvarter erbjuder något nytt och annorlunda. På en språkresa till London får du besöka stadens West End, där du hittar Londons största shoppingområde, och Piccadilly Circus, som är hjärtat av stadens frodande teaterdistrikt. I Chelsea och Kensington får de exklusiva radhusen, de perfekta trädgårdarna, butikerna och kaféerna det att se ut som om de var utrivna ur en bok. Besök det högklassiga kvarteret Knightsbridge i centrala London för varuhus i världsklass, t.ex. det kända Harrods. Det är en perfekt stad för självständiga studenter som vill ha en mångkulturell destination. Under din språkresa till London kan du ta vara på allt som den här fantastiska staden har att erbjuda!



Man kan åka på olika kurser så som International, Classic, International Plus och Classic Plus. I International deltar man i en grupp med elever från hela världen och får där igenom ännu mer engelskaövning och vänner från världen över. Man har 4 40 minuters lektioner varje dag måndag- fredag. I Classic är alla ens klasskamrater svenska och man har även här 4 40 minuters lektioner om dagen. International Plus och Classic plus är precis som de utan plus, bara att man har 6 lektioner om dagen i stället.


Man bor antingen i en värdfamilj tillsammans med en kompis eller på ett residens boende tillsammans med andra elever.

Genom att bo i värdfamilj får du en perfekt möjlighet att upptäcka landets och språkets kultur. Många av EF:s värdfamiljer har tagit emot studenter under många år och vi känner dem väl. Om du åker med en kompis kan vi givetvis ordna så att ni får bo tillsammans.

Genom att bo på residence får du en inblick i studentlivet. På våra residence bor man tillsammans med sin grupp på ett campus i en internationell miljö och med närhet till skolan. Din ledare bor också på ditt residence.



Det är lätt att utforska Europas största huvudstad när du har en EF-ledare som visar dig alla de bästa ställena för sightseeing, utforskning och skoj. Londons stadsbild är allt du förväntar dig – silhuetten av Towern mot Themsen, tvåvåningsbussar och röda telefonkiosker på stadens gator. Vår skola i London placerar dig i hjärtat av allt.

Din språkresa inkluderar en halvdags sightseeing runt staden med besök på Big Ben, Westminster Abbey, SoHo, Piccadilly Circus och Buckingham Palace. Du kommer även att besöka Oxford, "city of dreaming spires" som fått detta smeknamn efter byggnader på University of Oxford, som är det äldsta universitetet i den engelsktalande världen. Treveckorsresor inkluderar även en härlig stranddag i Brighton, en av Storbritanniens mest kända semesterorter vid kusten i södra England. Varje vecka tar din ledare med dig på en halvdags studieresa, då besöker du med din grupp sevärdheter såsom Tate Modern art museum eller Buckingham Palace för att så på vaktutbytet. Du kan även beställa fler utflykter och aktiviteter för att ytterligare utforska London och dess omgivning, vilket inkluderar utflykter till nöjesparken Thorpe Park, en motorbåtsfärd på Themsen, sightseeing vid Shakespeares Globe Theatre och mycket mer!



Om man ska bo i en värdfamilj i 2 veckor och går på en "Classic" kurs, så kostar detta ca 15 000 kr. Om man ska åka samma resa fast på en "International" kurs, så kostar det typ 200 mer! Att bo på residens i 2 veckor kostar ca 19 000!

Man får i priset gruppresa med flyg tillsammans med din EF-ledare och svenska ungdomar, tranfer från flygplatsen till EF Global Village tillgång till EF Lounge, trådlöst Internet och datorer, fullbemannad EF Global Village i London.

Lite aktiviteter som ingår är:
En heldag i Oxford, Englands äldsta universitetsstad
Sightseeing i London: Big Ben, Buckingham Palace, Westminster Abbey, Parliament, Piccadilly Circus, Soho
Heldag i Brighton (på 3 veckors kurs)
Sporter: Fotbollsturneringar
Andra aktiviteter: Loony ‘Lympics, festivaler, musik- och utomhusaktiviteter
Exklusiva EF Discon två kvällar i veckan

Hehe, och vet ni, två lektioner/ vecka använder man iPads!:P

Om ni vill läsa mer om London, eller andra destinationer så trycker ni på bilden!




» Svar på frågestund #2

Vem är din förebild?
Åh, tycker den frågan är så svår… Vet aldrig vad jag ska svara om någon ställer den! Har väl kanske ingen förebild direkt…

Hur tycker du att en "perfekt" blogg ska vara?
En perfekt blogg ska för det första ha en fin och tilltalande design som gör att man liksom börjar läsa! Den ska handla om olika saker och uppdateras ofta! Och personen bakom bloggen ska tycka det är kul, blir ju roligare då, haha! Mycket bilder också! Och inte bara massa inlägg om vardagen, blir så långtråkigt att läsa efter ett tag!:)

Drömresål?
Jag vill åka till så sjukt många ställen!! Men högst upp på den listan ligger, just nu, USA och Australien!

Vad är det bästa och sämsta med att blogga?
Bra fråga! Eh, det bästa är väl att man har alla sina minnen sparade som man annars skulle glömma bort! Och när man får massa snälla kommentarer är det ju jättekul!:D
Det sämsta är väl att om man t.ex. en dag bara inte orkar, så kanske man ibland känner sig tvungen att gå in på datorn och skriva något, som då inte alls blir intressant att läsa, haha! Men det är inte så ofta det är så!

Vilken är den bästa låten just nu?
Just nu är det nog ”Moments” med 1D, eller ”Give Your Heart A Break” med Demi Lovato.

Hur lång är du?
Jag tror jag är runt 1,65 m!

Vilken skostorlek har du?
Vanligtvis har jag 39!

Din favoritsport och varför det?
Jag går inte på någon särskilt sport… men tennis är ju kul, som jag sa igår! :)

Vad är det bästa du vet?
Det bästa jag vet är att kunna vakna på morgonen och veta att det är sommarlov, känna doften av havet och veta att man inte behöver göra någonting annat den dagen än att njuta!

Vad är det sämsta du vet?
Krig, och alla andra hemskheter i världen!

Vilka artister har du sett live (om du har sett några då)?
Har typ inte sett några… men såg Kevin Borg (ni vet han som vann Idol för några år sen) en gång… haha, tråkigt svar… men har tyvärr inte sett några andra typ! Inte som jag kommer på nu i alla fall! Är lite avundsjuk på mamma och pappa… de har varit på MICHAEL JACKSON (!!) och Bruce Springsteen ( och de ska dit igen) och så har pappa varit på en ABBA konsert en gång…!:o

Vem är din favoritartist/band och varför?
One Direction, helt klart!!:D De har så grymma låtar sjunger sjukt bra, är sjukt snygga och alla har sina egna, underbara personligheter!! Älskar dom helt enkelt!

Vad vill du jobba med när du blir stor?
Jag vet inte riktigt… skulle kanske vilja bli läkare! Men man måste typ ha högsta betyg i alla ämnen för att ens komma in på läkarhögskola! Men det skulle ju vara riktigt spännande + man får en fet lön, hahah!xd

Vad tkr du om LKG? (googla eller läs på min blogg om du inte vet vad det är).
Jag förstod först inte vad det var, men så googlade jag på bilder och kom på att ”Just det, jag har ju sett något program om det på TV” och jag tycker det är så synd om de små barnen som föds med sån där… jag vet inte vad det kallas… men liksom läppen är typ borta upp till näsan, eller hur jag ska förklara det? Särskilt om det är i ett fattigt land och de har inte samma möjligheter att fixa till det, som vi i Sverige har! Men jag tycker inte det är något man ska haka upp sig på, personen är ju fortfarande samma person, med eller utan LKG!:)

Hur många popcorn får du in i munnen på en gång?
Haha, jag gillar inte popcorn, så jag har inte testat! :P

Föredrar du ris eller nudlar?
Om jag ska äta på en Kinarestaurang tex. så äter jag hellre nudlar! Men så beror det ju på vad jag har till såklart!:)

Vilken är din favoritbutik (& varför?)
Gina Tricot eller H&M, skulle jag tro. För de har ofta snygga kläder till ett bra pris!:)



Tack alla som har ställt frågor!!:D
Vad kul att det blev så många!




» Språkresa!

Åh, idag i skolan stod det en tant och gjorde reklam för typ språkresor! Skrev upp mitt namn och adress så ska dom skicka hem en gratis katalog! Vill verkligen åka, och hoppas göra det nästa sommar med mina bästaste vänner! Skulle vara så awesome!

Vi har snackat om London, men egentligen ska man ju åka till en stad vi kusten, och åka in till London en heldag! Det är ju nästan ännu bättre, eftersom man åker mitt i sommaren!

Har pratat med mamma och pappa och jag vet inte riktigt om de går med på det! Det kostar typ 12 000- 13 000 om man åker till t.ex. Brighton eller Hastings (två kuststäder), vilket ändå är ganska mycket pengar, men jag tycker det är ett hyfsat bra pris på den upplevelsen och det man lär sig!! Till London kostar det typ 15 000- 16 000, vilker är betydligt mer!




» Grillat!

Åh, vi ska grilla idag!! Så sugen! Första gången för i år som vi grillar och det luktar helt underbart! :D

Imorgon måste jag gå upp tidigt för vid halv 10 ska jag vara på stan pga att klassen ska stå på stan och sälja hembakat och så! Så vi får ihop pengar till klassresan till Göteborg och Liseberg nästa år! Tror vi siktar på att sova där en natt också! Skulle vara så sjukt kul om det blev så!!

Vi får se när jag kommer hem imorgon! Ingen annan i familjen är hemma, för alla är på stan eftersom min lillebrors klass också ska stå och sälja, och mamma och pappa är klassföräldrar! Så om det är fint väder kan ju jag likaväl stanna kvar på stan, alltid finns det ju något att göra här i storstan Tranås (haha, kul skämt?)!





Bild från Google


» 27e April

Hej, hej!
Idag var det fredag, vilket betyder att ännu en vecka har gått! Jag räknade idag och det är bara 49 dagar kvar tills sommarlovet!! Varav bara 29 är skoldag!:D

Idag på idrotten dansade vi upp, och det gick väl bra antar jag! Fick i alla fall C!:)
Efter skolan cyklade Ellen och jag direkt upp till tennishallen för att köra lite tennis! Det är riktigt kul! Funderar på att kanske börja tills i höst, men vill inte börja själv, eftersom man då börjar i en nybörjargrupp!:)
Haha, så nu har jag träningsverk på baksidan av låren och i rumpan, haha!xd


 




» 26e April

Hello! Skolan idag flöt på och när jag kom hem fortsatte jag med läxorna! Vi har svenska tills imorgon om författaren  Vilhelm Moberg. Jag skrev också lite på min uppsats om "Samhällets transportsystem", är inne på min 5e sida nu, så har inte jättemycket kvar! :)

Nu har vi precis ätit pizza och jag ska ta och hoppa in i duschen!
Bye, bye!


En bild från en dag när det var fint väder!!:P


» Uppgradering av designen

Har uppgraderat bloggen lite med nya färger i designen! Om du inte ser det, tryck F5. Hade tänkt att fixa en ny header också, men det tar vi en annan dag!:)

Hur blev det tycker ni?
Personligen tycker jag att det vart finare såhär!:)




» Hahah

"What did the two oceans say to each other when thay met?"
"I don't know."
"Nothing, they just waved!"


» 25e April

Hej!
Överlevde denna onsdag med! Onsdagar brukar vara sega, men denna gick väl hyfsat snabbt ändå! Kan bero på attvi kollade på film på två lektioner, haha!:)
När jag kom hem tog jag det lugnt innan jag satte igång att göra matten, som gick ganska snabbt! Vi har börjat med Algebra nu.. och det är krångligt, haha! :P




» Svar på frågestund #1

Bästa dagen på veckan?
Hmn.. måste vara fredagen, för då vet man liksom att när dagen är slut har man hela helgen framför sig!

Dina Bästa vänner?
Oj, svår fråga! Men de jag umgås mest med är Emma, Ellen, Amanda, Penny och Martina!:)

Favoritfärg?
Blå, tror jag?

Favoritmat?
Taco!

Vem är den snyggaste i One direction?
Hihi, vilken bra fråga! Harry! Men Louis är inte långt efter, och det är inte de andra 3 heller!

Vilka bloggar följer du dagligen?
Bloggarna jag kollar flera gånger varje dag är Kissies.se , Juliahofsweden.blogg.se , olika fanbloggar och vänners bloggar!

vad gör du på fritiden?
Haha, jag gör typ inget… xd ingen sport eller så i alla fall! Men det är ju ganska mycket i skolan, men annars så umgås jag med kompisar. Jag tycker även om att rita/måla och läsa! Och så bloggar jag då, såklart, haha!

Vilka filmer gillar du bäst?
Oj… jag vet inte! Men Twilight filmerna är ju grymma! Och det är ju även Hungergames och Harry Potter filmerna! Annars kollar jag väl på det mesta!

Vad är det läskigaste du har varit med om?
Bra fråga… jag vet verkligen inte!! Jag har väl inte varit med om något sådär jätteläskigt, eftersom jag inte kommer ihåg något..?

Vad är du rädd för?
Döden, att förlora någon jag älskar, att bli lämnad ensam och att livet ska gå för fort så att jag inte hinner göra allt jag vill!!

Varför började du blogga?
Jag började läsa Kissies, Kenzas och Fokis bloggar och tyckte det verkade kul, så jag testade och ah…:)

Har du färgat håret?
Nepp, aldrig! Men skulle vilja antingen slinga det aningen ljusare, eller färga det mörkt! Tycker det är så fint!

Utan dator eller mobil i en månad?
Oj… svår fråga!! :oo Eh… om jag måste välja så mobilen då… Man kan ju göra allt på datorn, som man kan på mobilen (utom att ringa o smsa såklart) och mycket smidigare!:)

Kokt eller stekt ägg?
Stekt, haha!

Bästa godiset du vet?
Marabou Mjölkchoklad!!

Bästa att dricka?
Coca- Cola!

Har du rökt nån gång?
Nej, usch! Och vill inte testa heller, det är ju bara äckligt! :)

Har du druckit och vart full nån gång?
Nepp, och det tänker jag inte göra förens jag fyller 18! Kanske låter tråkigt, men då betalar mamma och pappa mitt körkort, så det är inte värt att dricka liksom! :)

Gillar du nån speciell kille?
Nej, inte just nu!:)

Hur många år är du?
14, fyller 15 i September


Tack så mycker för frågorna! Del 2 kommer antingen imorgon eller på fredag!


» Frågestunden avslutas

Tror jag får ta svaren på frågestunden i två inlägg, för det har blivit ganska frågor! Så vi tar ett imorgon, och ett på torsdag eller fredag, okej?:)


» 24e April

Hej!
Sorry för lite dålig uppdatering idag, men direkt efter skolan åkte jag och några kompisar hem hit för att fixa en grej, hihi! Det kommer bli superbra!:) Hehe! Kan tyvärr inte säga vad, men ni kommer antagligen få veta!

Vad har ni gjort idag då?




Oj, kom på när jag skrev rubriken, att idag är det fyra månader sen jul... shit, vad snabbt det går!!
Om ytterligare fyra månader är det 24e Augusti, och då har vi ju typ börjat skolan, nian också!
Usch!! Nej, det vill jag inte tänka på!!:O


» God morgon!



Kom nyss ut ur duschen och sitter och äter frukost! Inte ofta det blir bloggning innan skolan, haha!
Men måste gå och göra mig i ordning nu, det blir lite stressigt annars!

Passar på att påminna er om frågestunden också som ni hittar här! Svaren kommer förhoppningsvis på torsdag eller fredag, så passa på att fråga innan det är för sent! Men vad kul att det har kommit så mycker frågor hörni!:D

Ha en bra dag allihopa!


» Världens bästa praoplats!

Hihi, idag kom jag på världens bästa prao plats tills i nian!!:D Måste bara ringa, eller maila dom och fråga om de tar emot proelever + ta reda på vilken vecka det är vi ska praoa i höst, om de nu har bestämt det! Måste ju vara ute i god tid! Men jag vill inte säga var än, haha så ni får se om jag ens orkar fråga dom! Men vill verkligen! Skulle vara sååååååå spännande!:D


» Sandwichens.blogg.se

Hej, alla!
Ta och kika in på Sandras blogg! Hon är en 15 årig tjej från södra Sverige som bloggar om sin vardag och annat kul!
Ta och titta in vetja?:)

Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!


» Cupcakes

Hejsan!
Skoldagen idag var ganska slapp pga att vi pratade ganska mycket om PRAOen! På idrotten dansade vi och på fredag har vi uppdans, eller vad det kallas. Känns väl sådär...  jag kan väl stegen hyfsat bra, men sen beror det ju också på vem man dansar med, haha! På spanskan jobbade vi på och på SO:n pratade vi lite om PRAO:n och fick tillbaka SO-proven... 15 stycken ska få göra om... och jag är glad att jag inte är en av dem! Har aldrig fått göra om ett prov eller något, och jag hoppas att det fortsätter så!!:)
På svenskan pratade vi om PRAOen och så kollade vi lite på film. Sen var det hemkunskap på elevensval då vi bakade väldigt "vackra" cupcakes, haaha! xd


» Part Of Me




» Besöksrekord

Jag är glad att säga att det slogs besöksrekord idag, och klockan är bara 4!:D

Till alla nya: Välkomna, och hoppas att ni stannar!!:D Är det något ni undrar så har jag frågestund nu, annars är det bara att fråga, antingen genom en kommentar eller Blogresponse!


» Försöker plugga... och Ed Sheeran

Hej, hej! Sitter här i köket och försöker skriva på en uppsats i skolan om "Samhällets transportsystem", men det går inte så bra! Gör mest andra saker... haha!xd
Men lite framåt kommer jag ändå!:)

Nördar Ed Sheeran också! Har ni lyssnat på hans låtar? Dom är såååååhäääär bra!:D




» Frågestund


Nu kör vi på med en frågestund, men bara om ni frågar massa, haha!:D
Svaren får vi se när dom kommer, beror på hur många frågor jag får!:)

SÅ FRÅGA PÅ NU, VAD NI VILL!! SKA FÖRSÖKA SVARA SÅ GOTT JAG KAN!


» Frågestund?

Funderar på att ha en frågestund... vad tycker ni??:)

Säger till om det blir någon!:)


» Ville bara säga tack!

Tack för alla kommentarer igår! Blev jätteglad när jag loggade in och såg det!:D Fortsätt så, haha!

» Söndag

Tjabba, tjena, hallå! Haha!:)

Idag är det söndag, så imorgon börjar skolan igen... Men det ska bli kul att höra hur alla andra har haft det på sina PRAO-platser!
Vad ska jag göra idag då? Det blir nog mest mysa i min One Piece, plugga lite och ta det lugnt!


» -

Happy are those who
dream dreams and are
 ready to pay the price to
make them come true.



» 21a April

Hej!
Kom hem från mammas kusin runt halv sex någon gång, men vi gick ut en sväng och gick en runda allihopa! Så kom väl in typ halv 7 och nu sitter jag och myser i min sparkdräkt i soffan och lyssnar på Chris Medina. Vi har precis ätit och nu ska vi väl kolla på "Kvällen är din" så ska väl snart ta och stänga av, jag med!:)


» Update

Hej!
Snart ska vi åka till mammas kusin som fyller år, så vi ska fira henne!
Jag bloggar mer när vi kommer hem!


» ÄLSKAR DENNA SÅNG!


» This make me so happy - keep on going!!


» Sista praodagen

Hej!
Idag var ju sista prao dagen, och det var riktigt kul! Särskilt i slutet, då jag fick komma fram och sätta mig på en stol och så kom två tjejer fram och gav mig ett kuvert med ett kort från alla i klassen och en biobiljett! Så gulliga är de allihopa!:D Sen så bjöd jag på glass också, som tack för att jag fick praoa hos dom, och då blev de ju jätteglada! Haha, jag kommer nog sakna dem!:)

När jag kom hem så åkte jag nästan direkt till Ellen, så jag hann inte blogga!


Namnen står då på baksidan av kortet!:)


» 19e April

Hej!
Fick sluta vid 2 idag, så det var ju riktigt skönt! Resten av dagen har jag inte gjort NÅGONTING, så jävla skönt!
Dagen idag var väl typ som de andra, fast på engelskan fick de komma ut 2 och 2 till mig så skulle de läsa en dialog på engelska! Sen hade Birgitta även 4A i engelska så då fick jag göra likadant med dem, så nu har jag hört den där himla texten typ 25 gånger..:P Haha!
Imorgon är det fredag, wey! Haha, men den här veckan har varit riktigt kul, roligare än jag hade förväntat mig faktiskt! Som tack för att jag har fått praoa i klassen ska jag bjuda på lite glass imorgon också, hehe, fast det vet ingen än! Moahaha!xd Aja, det blir ju en kul överaskning!:)



Haha, how cute!?


» Bikinisar från Gina


» Haha


» PRAO-dag #3

Tja!
Kom hem för ungefär en timme sen. Fick sluta tidigare idag med eftersom lärarna skulle ha någon typ konferens, eller vad det heter...?
Dagen idag var ganska kul, det blir bättre och bättre för varje dag!:) Och det är ju kul!
Idag hade de idrott också så där var jag med och kollade på. Annars har jag väl mest rättat och hjälpt dem med olika saker! Haha, jag rättade något förhör de gjorde idag och de fick tillbaka det i slutet på lektionen, och då fick jag en liten applåd, haha!:)
I slutet skulle de skriva ett brev till någon vuxen, släkt eller annan som de känner, och då fick självklart en unge ideen att "Ja, jag ska skriva till en person i ett annat land som jag inte känner, haha" och så skrev han till Frankrike!xd Haha, han skrev att "Här i sverige finns det många grisar som heter Napoleon" för i Frankrike är det tydligen förbjudet att döpa djur, särskilt grisar till Napoleon!:P Nu ska han bara hitta en adress att skicka brevet till också!


....Random bild....


» Gina Tricot


» 17e April

Tja, sitter just nu och skriver lite på en uppsats, eller vad man ska säga, om "Samhällets transportsystem", och det går la frammåt... fast det går segt!! Jag hade skrivit typ 1 och en halv sida igår... och så cpar det sönder och inte sparas, aaaahhh, får damp på det!!:O Men det finns inget annat att göra än att göra om det..

Men nu ska jag ta och hoppa in i duschen!:)


» Prao och tändläkaren

Hej!
Dagen idag har varit riktigt kul och bättre än gårdagen eftersom de börjar la vänja sig lite mer vid att jag är där, så de pratar lite mer och så! Och det är ju kul! Fick vara med på musiken och NO:n idag också, då de har andra lärare, men det gick bra och alla är hur trevliga som helst!:)
Fick även sluta tidigare idag eftersom jag hade en tid hos tandläkaren (speciallisten) idag vid halv 3, så jag gick vid två! När vi väl kom in så gick det snabbt och de bestämde att de skulle ta ut min tandställning, så nu känns det sjukt tomt!?:O Hon sa även att jag skulle komma tillbaka när jag var 16, så skulle dom kolla igen och se om jag behövde tandställning fö ratt reglera framtänderna, eller vad det var... men i så fall blir det räls! Men det är mycket upp till mig också, om jag vill det! Och det vill jag, för jag vill ha fina, raka tänder liksom! ;)



» Första PRAO dagen

Hej!
Kom hem från PRAO:en för sådär en halvtimme sen, så mina dagar är typ lika långa som en vanlig skoldag, så alltså helt okej! Men dagen idag har varit riktigt rolig. Först på morgonen hade de matte och då skulle jag typ gå runt och hjälpa dom och så, fast dessvärre behövde typ två pers hjälp på hela lektionen, haha! Men vad tysta de är... wow, liksom inte som jag är van vid!! Och alla räker upp handen hela tiden typ!:) Resten av lektionerna idag har jag mest fått sitta och rätta deras Äppel, Päppel böcker ni vet! Och det är ganska jobbigt, för till vissa hade de inget facit så då måste jag ju liksom.. tänka med!xd

Men det var verkligen annorlunda mot att vara en elev i alla fall! :)




» Prao

Godmorgon! Nu ska jag när som helst ta och cykla iväg mot Hubbarpsskolan! Ska vara där 10 i, men jag vill ju inte komma försent första dagen!:) Hejdå och önska mig lycka till!:P

» Give Your Heart A Break


» ......................

Hej! Mamma och jag åkte som jag sa förut och kollade vart jag skulle gå in imorgon, så nu vet jag det! Ska faktiskt bli kul och jag ser fram emot imorgon! :)


Most random pic ever?!


» -


» Dag 30

- Fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar

Helt ärligt, så kommer jag inte ens ihåg vad jag har gjort den senaste månaden.. xd

Men kolmården var ju en grej, och lägret en annan. Sen har vi ju även haft filmkväll och påsklov. Men den 5e grejen... vad fan har jag gjort den senaste månaden egentligen...? Haha!xd


» Söndag

Hej! Idag har det inte hänt mycket  än så länge... gick väl upp runt 10 ocg åt frukost, sen låg jag i soffan och kollade på MTV tills 12 då jag hoppade in i duschen. Sen dess har jag även ätit och STÄDAT, wow! Haha, men det behövdes verkligen på mitt rum, haha!
Lite senare idag tror jag att mamma och Viktor skulle visa mig vart jag ska gå in imorgon bitti eftersom jag verkligen inte hittar i Hubbarpsskolan! :)


» Tidsfördriv

114 tonåringsfrågor
- Fyra frågor om förhållanden:
är du singel? - Ja
tror du på kärlek vid första ögonkastet ? – Kanske…
hur många har du varit kär i ? – Haha, jag vet inte..
Är du kär just nu ? – Nope

- Tio frågor om dig själv
namn ? - Elin
när fyller du år ? – 8/9
några piercingar ? – Bara i öronen
vad har du på dig just nu ? – Underkläder och One Piece
vilken årstid är bäst ? – SOMMAR!
hur ser den perfekta morgonen ut för dig ? – Ah, inte bli väckt av något utan sova länge… sen när jag väl går upp så gör jag typ… ingenting!:P
vad tycker du mest om hos dig själv ? – My eyes, I think

vad är du bra på ? – Hm… vad är jag bra på? Jag har väl ganska lätt för att lära mig saker?
vem älskar du mest på denna jorden ? – Oh god… Min familj såklart
sover du hellre själv än tillsammans med någon?- Det är ju alltid kul att sova över så!

- 4 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig ? – Jag själv
vem är den roligaste av dina vänner ? – Haha, alla är roliga på olika sätt liksom!
vem är snyggast av dina vänner ? – Alla!:)
vem av dina vänner är mest "evil" ? – Haha, jag vet inte!xd
- 10 Frågor om din familj
vem står dig närmast ? – Oh god igen… haha jag vet inte!
har du bra kontakt med båda dina föräldrar ? - Ja
vem är farligast i din familj ? – Ingen?
vem ser roligast ut i din familj ? – Haha, det beror på!
vem är coolast ? – Haha jag, vem annars!xd
har ni något husdjur ? - Nepp
vem står för underhållningen ? – Jag och Viktor!
vem sover du oftast med ? - Ensam
roligaste kvällen med familjen ? – Måste vara när vi typ är utomlands

-9 frågor om idag
vad har du gjort ? – Varit med Emma
vad ska du göra nu ? – äta mat
vad har du ätit idag ? – Mat?;)
har du duschat idag? – Nej, jag orkade inte!
är du trött nu? – Sådär…
vad händer i morgon? - Chilla
går du i skolan? – Ja??
har du varit i skolan idag? – Nej, det är ju lördag

- ANNAT
hur mår du just nu ? – Totally fine!
är du hungrig nu? - Ja
vad är klockan just nu? – 19:43
-TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? – Eh… asså jag vetifan, men antar att det var typ mamma?
Vem ringde du senast? – Mamma säkert där med!
Vem sms:a till dig senast? - Emma
Vem sms:a du till senast? - Emma
- FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? – Typ… en kvart
Hur länge sen var det du träffa din farsa? Samma
Bråkar du ofta med dina föräldrar? – Nej då


-MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - Nej
Vilket är ditt favoritband/artist? – One Direction <3
Vad gillar du för musik? – Olika… jag gillar det som är bra!

- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? - Ja
Har du fler än 3 jeans? - Ja
Har du fler än 5 tröjor? - Ja

- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? - Ja
Använder du wax? - Nej
Använder du ögonskugga? - ibland
Använder du kajal? - Ja
Använder du hårspray? - Nej
Använder du volymspray? - Nej
Använder du mousse? - Nej
Använder du deodorant? – Ja?!
Använder du skinspray? - Nej
Använder du parfym? - Ja
Använder du läppglans/läppstift? - Nej
Använder du fondation? - Nej
Använder du rouge? - Nej
Uppsatt hår eller hängande? – Beror på årstid och vad jag ska göra, men oftast har jag det hängande
plattar/lockar du håret varje dag? – Nej jag varken orkar eller hinner + att det sliter ju så sjukt på håret!
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - Nej

-KÄRLEK
Är du kär just nu? - Nej
Har du ett förhållande? – Nej
Är du romantisk? – Haha, vet inte
Vad hette din första flickvän/pojkvän ? – Anton, men vi var asså typ 4, om det räknas!xd
Hur länge höll det? – HAAHAHA, det räknades nog inte då alltså!;)
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? – Nej?
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammmans ? – Typ 17-18
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? – Öh, nej?!
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? – Nej det tror jag inte!

» Dag 29

- Detta åt jag till frukost

Hahaha, te och en macka med skinka! Haha, är det någon som bryr sig? :P

» 14e April

Hej, hej!
Idag har Emma varit här, men hon åkte precis hem! Vi var ute en sväng och tog massa kort, men hittar inte kabeln till kameran och jag orkar inte leta just nu, så ni får se dom när jag har hittat den, haha!:) Sen spelade vi också lite kinect, det var faktiskt ett tag sen jag gjorde det... :P
Nu ska vi snart äta, men vi ska äta vid TV:n idag eftersom det är "Kvällen är din" och One Direction ska vara med, vilket jag såklart vill se!;)





*Oseriös bild* jag just nu


» Prao nästa vecka

Hej! Äntligen fredag, vilket betyder HELG!:D Yeey! Nästa vecka är ju ingen vanlig vecka heller, utan då ska vi 8:or från Junkaremålen ut på prao, och det är ju alltid ett trevligt break i skolan! Haha, men jag ska va i Hubbarpsskolan i min lillebrors klass och han går i 4:an. Det ska bli jättekul, men jag är rädd att de liksom fjantar eftersom de flesta känner mig och kanske ser mig mer som en kompis än en lärare.. Läraren hade dessutom sagt att det skulle bli jättekul med en praoelev och att hon redan hade lagt undan och förberätt massa för mig att göra, och det är ju kul att höra!:)


» Dag 28

-Bild på sminket jag brukar använda




Sen ibland använder jag ögonskugga, men det är inte alls ofta!
 


» Ja, det är ju fredag den 13:e

Haha, idag när jag och Ellen cyklade hem från skolan hände något... jag vet inte hur det gick till, men helt pöltsligt ramlade jag med cyklen, haha! Så nu har jag ett stort plåster på knät. Så klantigt...xd Haha, och till råga på allt gick mina byxor sönder... och det var mina favoritbysor också, så typiskt! Men när jag väl kom hem så åkte mamma och jag till stan och köpte ett par nya byxor, haha. Vi var också inne i smyckeaffären och kollade på lite på vad jag kanönska mig i konfirmationspresent, och det fanns ju en hel del. I fönstret såg vi ett sjukt snyggt, enkelt och stilrent silverarmband och inne i butiken hade de några sjukt fina ringar som fanns i hur många olika modeller som helst!:D


» 12e April

Hej, hej!
Kom precis ut ur duschen och sitter och myser i soffan!
Skolan idag gick väl hyfsat fort... Dagen började med matteprov, som jag hoppas gick bra! Sen var det bild, alltid kul att måla!:) Sen var det engelska då några framförde sina presentationer om en amerikansk stat och det är ju roligt att lyssna på, eftersom jag vill flytta dit en dag!:D Efter lunchen hade vi No och sist So då vi hade ett skriftligt förhör, som jag också hoppas gick bra!

När jag kom hem satte jag på Abduction, så nu har jag sett den också, och den var la bra! :)


» 11e April

Hello everyone!:)
Ända inlägget igår blev "Dag 27"... och något sådant blir det inte idag, för jag har ingen bild, hehe! Men jag får la ta en imorgon.

Idag gick skolan ganska segt fram tills lunch, ja, och även efter lunchen också, haha! När jag kom hem tog jag det lugnt ett tag innan jag läste lite SO för vi har typ förhör imorgon, och så har vi även matteprov, men jag orkade verkligen inte räkna idag... + jag tycker jag kan det!:)

Nu ska jag bara ta det lugnt och kolla runt lite på dator, och sen TV :)


Haha


» Dag 27

- Mitt framtida bröllop

Ja, det vore ju med någon jag älskar då såklart, i någon fin kyrka på sommaren med en vit matta längs mittgången och i bänkarna sitter alla som betyder något, vänner och familj och sådär!:) Och så ska ju jag ha någon fin vit klänning också ja, och blommor..



Fast i en kyrka då, och inte på stranden


» Skolan börjar imorgon...

Hej! Sitter på rummet i min One Piece just nu och bara tar det lugnt! Skolan börjar ju imorgon, blä! Men vad snabbt lovet har gått annars! Inte långt till sommarlovet och shit vad snabbt det kommer gå! Som t.ex. nu går vi 4 dagar i skolan och sen ska vi ut på prao, wie!:) Och sen är det ju någon dag ledigt typ varannan vecka typ!:P


» Dag 26

- Något jag vill ha just nu

Pengar, så jag kan köpa en iPhone och åka till London, haha! Vill verkligen åka dit... Vi pratade lite om London igår när vi åt mat... så, man kan ju alltid hoppas! Får väl fortsätta tjata lite!;)



» Sanna ord...


» En låt jag älskar!




Jag kan lyssna på den hur många gånger som helst utan att tröttna alltså... likadant med deras andra låtar, dom är ju så grymt bra allihopa!!<3

» Dag 25

- Detta är jag beroende av

Jag hatar att erkänna det, men det är nog min mobil... skulle aldrig klara mig utan den alltså!:P



Jag ska förhoppningsvis tjäna lite pengar i sommar och köpa en iPhone 4 istället, men jag funderar på att vänta tills 5:an kommer ut... Då blir ju 4:an billigare! :)


» 8e April

Hej! Vaknade tidigt idag, typ halv 9, för att de började riva panelen så det lät ju i hela huset... Men det var ändå ingen ide att somna om för jag skulle ändå upp efter en timme och gå till kyrkan. Vi var ju tvungna att göra det en dag nu i påsk, så det fick bli idag! Men fy, det var den längsta och segaste gudstjänsten jag har varit på alltså... fast nu ör det över, det med och jag har bara två gånger kvar att gå! Wiiee!:D Och dom tar jag på onsdagmorgonar eftersom de bara tar en timme!

Men nu ska jag ta och ta tag i lite skolgrejer till nu i veckan!


Bild från i höstas, efter Kreta... saknar att vara brun!!


» Påskafton

Hej! Vi åkte till mormor runt 1, där vi målade ägg, åt mat och letade påskägg! Varje år gör vi likadant, haha!:) Men det är ju en tradition!
Vi åkte därifrån vid 5 kanske och när vi var hemma så hoppade jag ini duschen, och nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra...:P


Mitt mästerverk!xd

» Glad Påsk!


» Långfredagen 2012

Hejhej, blev inte att jag kollade på Abduction sen... gör det en annan dag, man får ju ha filmerna i en vecka!:) Haha, men Viktor ville kolla på Happy Feet 2, så det gjorde jag med!

Nu har jag bara tagit det lugnt ett tag och kollat på massa videos på Youtube. Nu ska vi väl snart äta och så.. Imorgon är det ju påsk också hörni! Vad ska ni göra då??:D Vi brukar fira hos mormor och äta mat och måla ägg och sånt där ni vet!:)




» Dag 24

- Ett kort på min data



» Hemmakväll

Hej, hej! Kom nyss hem från en tur till Hemmakväll med pappa och Viktor. Vi hade egentligen bara tänkt hyra en film, men vi kom hem med 3, haha! Men det är ju faktiskt 3 för 120!;)


Så ska väl ta och kolla på Abduction sen!

» Dag 23

- Mitt favorit nagelack

Måste vara någon av dessa:


» 5e April

Hej! Kyrkogrejen var slut vid 3 och jag åkte hem efter det så var väl hemma kvart över eller något. Haha, det var faktiskt ganska kul i kyrkan idag. Vi fick ha på oss ögonbindlar och bli ledda runt i kyrkan av en präst eller ung ledare. Under tiden pratade Jörgen (en präst) och berättade om Jesus sista dagar och sådär. Men det var annorlunda och lite obehagligt ibland eftersom man inte såg något och vi skulle ju gå upp och ner i trappan och vi ett tillfälla hade vi händerna bakom ryggen, vid ett annat tillfälle tog dom av oss våra strumpor och skor och tvättade fötterna (Jesus gjorde ju det på lärjungarna) så resten av "vandringen" fick vi gå barfora och det är ju inte direkt varmt på stengolvet i kyrkan + att vi skulle gå en bit ute och bära en bräda på ryggen som skulle föreställa korset! Haha, men det var intressant, tror nog man är mera koncentrerad när man inte ser någonting!:P


HAHA, såååå sant!xd


» "Skärtorsdagsvandring"..?

Hej!
Sitter just nu och chillar på rummet och målar lite. Farmor, farfar och mormor är här och hjälper till att riva panelen som ska bytas ut, så det låter en hel del och jag tror jag vaknade typ halv 8 av det... Men, men! Var uppe och klättrade på ställningen förut, haha! Lite vingligt var det allt!:P
Vid två är det någon konfirmationsgrej i kyrkan, typ "skärtorsdagsvandring", låter inte som det kommer bli skitkul precis... men aja! Sen ikväll är det en obligatorisk gudstjänst, så den måste jag gå på också!:)


Hahaahahaha, omg!! *OSERIÖS BILD* haha, bjuder på den!;)


» So true


» 4e April

Hejhej!
Har mest tagit det lugnt idag och även pluggat lite matte eftersom vi har prov nästan direkt efter lovet. Så tog tag i det idag! Sen gick även mamma och jag ut en liten sväng och plockade lite blommor, haha!:)


» Förkyld



Gick nyss upp och har precis ätit lite frukost. Är så himla förkyld, och så har jag ont i huvudet... life suck sometimes! Men får hoppas att det blir bättre tills imorgon då det var någon konfagrej i församlingshemmet, tror jag i alla fall, måste kolla upp det där! Men sen på kvällen var det i alla fall en gudstjänst som är obligatorisk, så den måste jag gå på...
Men idag så ska jag nog bara ta det lugnt, orkar inte göra något annat!:/


» 3e April

Hej!
Kom hem vad 5 idag och har bara tagit det lugnt sen dess! Vi gick väl och la oss vid 4- halv 5 imorse efter att ha kollat på de fyra sista "Saw"- filmerna. Gud, de är så hemska... Men nu har vi sett dom också!;) Vi vaknade väl vid kvart i 12 eller något och gick upp och gjorde oss i ordning för att gå till Golden Thai och äta!
Riktigt kul hade vi i alla fall, som vanligt!:)


Random bild


» Konfirmationsklänningar

Snart är det ju konfirmation (i början på juni, men ändå) och då måste man ju ha en vit klänning, så jag har kollat runt lite! Här är några jag hittade!:)




Jag tycker faktiskt alla är fina, men de två första gillar jag mest!:)

Vad tycker ni?

» Tänk om jag hade sett ut såhär!



Haha, jag älskar hårfärgen, vill faktiskt va brunett!:)


» Blondinskämt

Brunetten körde i 160 på motorvägen och frågade sin blondinkompis:
- Kan du kolla om polisen är efter oss?
Blondinen tittade bakåt och sa:
- Jo, det verkar så
- Ojsan Är blåljusen på?
Blondinen tittade bakåt än en gång och svarade:
- Ja. Nej. Ja. Nej. Ja. Nej. Ja. Nej.


En blondin kommer hem och berättar för sin mamma att hon är gravid.
- Hur kunde detta hända? svarade mamman strängt.
- Det var ett skolprojekt om livets mirakel, svarade blondinen.
Mamma:
- VEM är pappan?
Blondinen:
- Vet inte, det var ett grupparbete...


Hur gör du om du vill underhålla en blondin i 24 timmar?
- Du tar ett vanligt A4 papper och skriver "vänd" på båda sidorna.


En brunett och en blondin var ute och promenerade när brunetten plötsligt utbrister:
- Åhh, titta en död fågel!
Varvid blondinen stannar och stirrar upp i luften...
- Var då?


» Dag 22

- Min drömkille

Haha, okej! Haha, har längtat tills denna!:P
Okej, min DRÖMkille då, men han behöver absolut inte vara såhär, jag menar det är ju bara som jag föreställer mig i huvudet liksom!:)

  • Snäll
  • Måste ha humor!
  • Bra jobb
  • Snygg kropp!;)
  • Inte klä sig alltför sjabbigt!
  • Amerikan eller Britt
  • Jag tycker bruna ögon är väldigt fint, fast det är ju blåa också... så det spelar ingen roll!
  • Men jag tycker att brunt hår är snyggare på killar
  • Pålitlig
  • Ha egna drömmar
  • Gulligt leende
  • Han måste älska mig för den jag är!
  • Sen får han ju gärna vara snygg...
  • och ha enought money!;)

Haha, ja, kommer inte på mer just nu... men annars kan han ju bara vara som honom:


» Obehaglig känsla...!

Hej, känns som klockan är mycket mer än vad den är... för jag gick upp vid 7! Varför undrar ni då? Jo, imorse svimmade jag, usch vad obehagligt det var! Jag satt på toa och kände att jag blev snurrig och kallsvettig och sådär ni vet. Jag tänkte att jag sätter mig på golvet när jag är klar, men så långt han inte jag. Så när jag hade dragit upp mina byxor trillade jag ihop... alltså det var skitläskigt, fattade knappt vad som hände, helt plötsligt låg jag på golvet liksom! Så jag gick ner och la mig i soffan! Som tur var så var både mamma och pappa vakna!
Men nu mår jag mycket bättre och kom nyss ut ur duschen! Har också nästan packat klart inför ikväll då jag och några kompisar ska sova över och kolla på skräckfilm och sånt!:) Ska bli kul, tror vi skulle äta lunch på Golden Thai imorgon också. Det är ju så gott!:D


Alldeles nyss


» Dag 21

- Favorit ställe

Haha, jadu... Jag vet inte riktigt.. Stugan är ju härlig på sommaren. Att bara kunna gå rakt ut på morgenen utan att behöva tänka på hur man ser ut!
Sen älskar jag ju Liseberg och liknande + stranden!!



» Kolmården

Vi kom väl iväg med bussarna ca 20 i 8 och var framme.. halv 10? Då gick vi direkt tii Delfinariet där alla 1200 konfirmander och ledare skulle samlas. Där pratade de lite om hur delfiner var byggda och sådär. Vi fick även se en liten show! Delfiner är ju så fina! Man aja, vi skulle sen under dagen besöka olika stationer och självklart började inte alla på samma ställe! Vi började på matstationen där vi fick korv. Efter det var det dags att gå till apariet och kolla på aporna! Men usch vad det stank där inne.. xd Haha! Sen gick vi till elefanterna och noshörningarna! Vad nära man kom dom... det var bara några meter!:) Vad gjorde vi sen... ah du... jag tror vi åt.. kommer inte riktigt ihåg! Men nästa djur var i alla fall tigrarna, och de är ju också jättevackra! I love tigrar!:) Sist var det dags att åka linbanan över safarit, riktigt häftigt, men lite scary.. tänk om den ramlar ner liksom, haha!xd Men det var inte så mycket djur ute, men några!!:D























» Starships


» Boyfriend



JBs nya låt "Boyfriend"?
Antar att de flesta redan hört den, men har inte orkat ladda upp den innan!xd



Jag tycker den är riktigt bra, fast ändå anorlunda mot hans tidigare låtar... låter liksom lite mer vuxet, eller vad man ska säga!

Vad tycker ni?

» Huvudvärk och förkylning...

Hej!  Gick väl upp vid halv 10 idag, och sen dess har jag och mamma hunnit fixa iordning konfirmationsinbjudningarna och så har jag bara suttit i soffan och kollat på mtv. Riktigt skönt! Men nu har äntligen kommit igång med att göra något... bytte precis om till One Piece från pyjamasen och åt mat och sådär och ska väl hitta på något nu... blir väl att spela sims eller något liknande, haha! Orkar inte göra något idag för jag har ont i huvudet och är så jäkla förkyld + att jag MÅSTE bli bättre tills imorgon, så stannar inne idag!:)



Bilder från Kolmården kommer sen, måste bara orka ladda över dom från kameran!