» God morgon!

God morgon! Ligger just nu i sängen och har typ precis vaknat. Så himla skönt med lov nu när man inte behöver gå upp vid halv 7 - 7 varje dag utan får sova tills man vaknar. Idag ska jag, Ellen, Penny och Martina till Amanda och fira henne eftersom hon har fyllt år! :D Vi ska också ge våra Secret-Santa paket, och der ska bli kul att se vem jag får ifrån. Jag har mina aningar, men jag kan ju ha helt fel, haha! Sen får vi väl ta och prata lite om nyår också antar jag. Men nu ska jag ta och läsa lite innan jag går upp. Ha det bra, så skriver jag mer sen!




» Min julafton

Hejhej! Hur var eran jul? Min var toppen enda tills vi fick ringa ambulansen och det kunde ha gått hur som helst. Som tur var gick det bra, och ambulansen åkte igen efter ett tag utan att ta någon med sig. Det var, trotts att det gick bra, det hemskaste jag har varit med om.
Så ah, julen återgick sen till att vara hyfasat normal med undantag för att alla var lite nedstämda och oroliga över det som hände.

Vi åt julbord, glögg och godis, kollade på Kalle Anka och tillsist kom tomten. Så himla typiskt att pappa alltid är och köper tidningen när tomten kommer! ;) Hehe. Fick pengar, ett smyckeskrin, ett smycketräd, örhängen, en tröja, ett pussel, typ 6 böcker, en pyjamas och lite annat som jag inte kommer ihåg nu, haha! Tillsist öppnade vi paketet "till familjen Wieslander från tomten" och gissa vad det var? EN IPAD 4! :D Hade absolut ingen aning om att de hade köpt en sån, så idag har jag tillbringat dagen med den!








» GO' JUL!! ♥




» Tomorrow it's Christmas!!

Hejhej! Är jag den enda som inte tycker att det känns som jul imorgon. Jag vet inte varför, det bara känns inte som det. Idag har jag i alla fall inte gjort någonting. Gick upp runt halv 1, åt mat, bakade knäck, kollade på Madagaskar 3 med Viktor, spelade sims, kollade på Glee och duschade.. Ja, där har ni min dag.

Men vi hörs väl imorgon då! :)




» Mina förväntningar på 2013...

... Är att det ska bli det bästa året någonsin, haha! Jag har aldig haft så mycket stora saker att se fram emot som jag har inför 2013!!
 
Först är det ju nyår och det nya året ska firas in med Ellen, Amanda, Penny och Martina, vilket kommer bli jättekul! :D Vi ska göra så mycket tillsammans under året så det ska bli kul att börja det tillsammans också!
 
 
Den 8e Maj gäller det! Då kommer One Direction äntligen till Sverige för deras första konsert här. Den kvällen kommer jag minnas resten av livet, för det kommer bli en sån jäkla upplevelse! Och tänk vilken stämning, 30 000 tjejer som är helt galna i 1D på ett  och samma ställe där man kan go crazy utan att någon bryr sig.. Oh herregud, haha!
 
 
Sommaren 2013 - The summer of my life! Den 19e Juni-9e Juli åker vi fem tjejer till Hastings, GB på språkresa, och fy fasen vad kul det kommer bli! Det kommer definitivt bli ett minne för livet! 3 veckor i England utan föräldrar, med sina bästa vänner där man upplever nya saker, shoppas, badar, njuter, har kul, träffar nya vänner från andra länder och lär sig engelska samtidigt. Dessutom ska vi ju bo i värdfamilj, så det kommer ju vara lite nervöst, men det kommer gå bra det med! Vi har ju ändå varann, vad som än händer. Hastings är tydligen sydkustens älsta stad, och förr i tiden var det ett "känt tillhåll för pirater". Det ligger även jättenära Eastbourne som enligt EF katalogen är Englands soligaste stad, så det låter ju bra, haha!
 
 
Ja, och på språkresan ingår ju även två besök i London, och det ser jag fram emot så sjukt mycket, kommer bli så häftigt och asroligt!
 
 
Sen börjar jag ju också gymnasiet nästa år, och det kommer också bli kul. Nu när jag har bestämt mig vad jag ska gå ser jag nästan fram emot det. Ska bli skönt med en ny skola och nya lärare och sådär, lite omväxling ni vet.
 
 

» Gina Tricot


» Vi överlevde 12.21.12

Om detta publiceras så har vi överlevt! ;)
 

» 21 december, aka. The end of the world

Hejsanhejsan! Idag vaknadd jag runt halv 10, men gick inte upp föräns 11 någon gång. När pappa kom hem från jobbet vid 1 åkte hela familjen fram till stan och åt på Golden Thai. Det var verkligen hur mycket folk som helst där, så vi fick vänta en stund innan vi fick bord! När vi var färdiga där åkte vi till Siv, mormors syster, med en liten julklapp och pratade och hade det trevligt en stund, som vi brukar göra ett par dagar innan julafton. När vi kom hem städade vi och plockade fram alla tomtar och allt pynt och sådär. Ha det bra!




» Så vi överlevde. Igen.

Haha, så "experterna" hade fel. Igen!





Någon dag kommer ju jorden gå under, men om det blir om ett år, eller om 1 miljard år vet väl ingen föräns det händer, right? Och när det väl händer finns det nog inget att göra åt det, så det händer när det händer. Men jag tror inte det kommer hända under vår livstid i alla fall! ;)

» Lite frågor bara för att! ;)

Vad är ditt mellan-namn? Kerstin Marie
Vad skulle du vilja heta i förnamn? Jag vet inte riktigt..
Är du i ett förhållande nu? Nej.
Om ja, hur länge har ni varit tillsammans? -
-
Har du haft ett seriöst förhållande? Neh.
Vem vet mest om dig? Det är väl mina närmaste kompisar antar jag!
Vad gör du på fredagskvällar? Är antingen med familjen eller vännerna.
Bästa filmen du någonsin har sett? Oj, det var svårt.. Det finns så många bra!
Har du haft sex med fler än 5 personer? Nope.
Har du någonsin varit full? Nej.
Har du testat droger? Nej.
Röker du? Nej.
Snusar du? Nej.
Saknar du någon just nu? Ja..
Hur mår du idag? Jag mår super, med lov och jul och allt! :D
Hur många tabletter tar du dagligen? Ingen, om jag inte har ont i huvudet eller nåt!
Vad gjorde du för exakt ett år sen? Antagligen samma som jag gör nu - förbereder julen med familjen och sådär!
Bästa minnet från sommaren? Det finns många härliga minnen, men när vi sov i Martinas sommarstuga var nog bäst!
Senaste landet du besökte bortsett från Sverige? Danmark.
När var du där? På höstlovet.
Är du rasist? Nej!
Har du helt svenskt ursprung? Ja.
Om nej, vart kommer du ifrån? -
Föredrar du svenska eller utländska killar? Jag föredrar britter eller australiensare! ;) Men svenska duger väl också, haha!
Ser du fram emot någonting just nu? Hela 2013, som kommer bli helgrymt med One Direction konsert, språkresa med bästa vännerna och börja gymnasiet!
Sköter du skolan? Jadå!
Vad hade du för betyg förra terminen? Det var väl ganska bra antar jag, sämre än i år i alla fall.
Vad är det bästa du fått på ett prov? A.
Vilket ämne var det? Jag har fått A g
flera gånger så det är olika.
Har du fått ig på ett prov? Nej, och det är jag glad över!
Har du spelat/spelar du i ett band? Nej.
Anser du dig vara intelligent? Haha, det beror på vad det gäller!
Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? Helt klart det senaste året.
Vilken va den värsta tiden då? Det var väl i 3an typ.
Har du haft sömnproblem? Nej.
Hur ofta gråter du? Inte så ofta, men det händer.
Vad gör du när du mår dåligt? Jag vet inte.
Vem vänder du dig för att prata med när du mår dåligt? Beror på.
Vill du ha tillbaka någon av dina ex? Nej.
Vilken klass går du i nu? 9F
Vilken skola? Junkaremålsskolan.
Har du varit otrogen någon gång? Nej.
Har någon varit otrogen mot dig? Nej.
Är du stolt över dig själv? Jadå.
Vad är det bästa med dig enligt dig själv? Typ min humor. Den äger! ;)
Vad får du ofta komplimanger för? Att jag är glad, trevlig och positiv typ.
Har du lätt att få folk att skratta? Jadå!
Har du några talanger? Haha, vem vet, jag kanske har massor oupptäckta talanger? ;)
Vet du om någon är kär i dig? Nope.
Är du kompis med ditt/dina syskon? Jadå.
Vad står det i ditt senaste sms? "Awesome Gurl!! ^_^"
Hur lång är du? 165 kanske
Hur mycket väger du? Vet faktiskt inte..
Vilken storlek har du på kläderna? S/M beror på vad det är osv.
Har du svarat ärligt? Jajjemän

» JULLOV!! ♥♥♥

Hallå på er! Idag var det sista dagen i skolan, vilket känns så jäkla gött! Började dagen med lekar i klassrummet och sedan juldans med hela årskursen. Efter lunchen var det julavslutning i aulan med uppträdanden och tal av rektorn. Sist var vi inne i klassrummet igen och fick våra betyg och jag är jättenöjd. Hade höjt i 7 ämnen tydligen och alla ämnen förutom 2 stycken (som jag har D i) ligger på C eller högre, så ah, jag är jättenöjd. Nästa år ska jag satsa på att inte ha några under C.

Ja, när jag kom hem hade jag hoppats på att få slappa, men jag skulle tydligen klippa mig, vilket jag helt hade glömt bort. Toppade det och klippte även upp det lite.






» Christmas nails ♥




» Bara två skoldagar kvar.. ★

Hejhej! Även idag hade vi temadag i skolan, men idag handlade det om Vardagshjältar och Självkänsla typ. Vid 9 var jag även en sväng på sjukhuset och tog den tredje och sista sprutan mot livmoderhalscancer.

Efter skolan gick jag, Ellen, Amanda, Penny och Martina upp till stan. Vi började som alltid med att fika på Gotteriet (haha) innan vi kollade efter julklappar och nyårskläder. Jag har ju redan min nyårsoutfit, så jag köpte julklappar till Viktor och lite till mig själv, hehe.

När jag kom hem från stan klädde vi granen här hemma så nu är det en sån där härlig julstämning i vardagsrummet!





(Ja, vi har en plastgran och det suger!)

» Yey!

Hola! My phonie works again! :D
Ska åka mot Amandas house om typ en kvart för det är dykning. Ja.. Lär komma hem runt halv 11 och då kommer jag troligtvis att somna direkt!
Granen står nu uppe och ljusen sitter i, men pynta den ska vi inte göra föräns imorgon. Åh, jag älskar julen!! :D

» En vecka till julafton!

Hej!

Jag känner mig... tom. Det är något fel på min mobil och den bara stängs av hela tiden! OCH JAG VILL HA DEN NU! Hoppas bara att vi inte behöver lämna in den eller nåt skit, utan att den bestämmer sig för att funka!

I alla fall, idag i skolan hade vi temadag, med temat missbruk. Så det kom en tjej som hade växt upp med en missbrukande mamma och en psykisk sjuk pappa och föreläste, och det jag tycker det är helt sjukt vad vissa behöver gå igenom. Tydligen har 1-2 elever i varje klass en förälder med något sorts missbruk.. Sen kollade vi även på film och diskuterade i klassen och gjorde olika "Ta ställning"-övningar, och det är alltid kul att höra vad andra tycker.

» Sandy Hook Elementary School

Igår skedde ännu en skolskjutning i USA. Så jävla hemskt! Massakern beskrivs som den värsta i landets historia, eftersom ca 20 av de 28 som dödades var barn mellan 5-11. Gärningsmannen, 20-åriga Adam Lanza, skjöt först sin mamma (som var lärare på skolan) och tog sedan hennes vapen och gick till skolan och skjöt först i hennes klass och sedan i andra klassrum.. Tillsist skjöt han sig själv.





Jag förstår inte hur någon kan se en 5åring i ögonen och skjuta honom/henne. Det är helt jävla sjukt!

Föreställ dig att du säger hejdå till din son/dotter innan de ska till skolan. Du kramar honom/henne hejdå och säger att du älskar han/hon. Du tror allt är en vanlig dag och att ditt barn ska komma hem på eftermiddagen precis som vilken dag som helst, men några timmar senare ringer telefonen och du får reda på att så är inte alls fallet. Ditt älskade barn var en av de som blev träffade, och kommer tyvärr aldrig komma hem.

Och tänk de vars barn som överlever, men måste förklara för sina barn att deras kompisar är borta för alltid. De kommer fan aldrig glömma bort detta, och kommer säkert ha mardrömmar om denna dagen livet ut.

Han har tagit människors liv, människor som kanske i framtiden skulle ha förändrat världen, och gjort det till en bättre plats. Vem vet, någon av dem hade kanske uppfunnit botemedlet för cancer? Men det kommer vi ju aldrig veta..

» 14 December

Hejsan! Vi fick sluta tidigare idag, vilket var skönt. Så nu är sista fredagen i skolan avslutad och de dagarna som är kvar kommer bli riktigt chill.
Dagen i skolan idag gick även den riktigt snabbt och vi fick reda på mattebetyget. Hehe, det var bättre än förra året, och förra året hade jag B.. ;)
Just nu ligger jag i sängen och har precis krypit ner under täcket i mina myskläder och planerar att sätta på en film. Ska först se klart The Last Song och sen kanske se The Dark Knight Rises eller nåt, vi får se! Det är så skönt nu när det inte är några läxor alls att tänka på överhuvudtaget!
 

» Lucia

Hej! Idag är det som ni kanske vet Lucia och jag var med i tåget i skolan. Det gick väl sådär.. Tjejen som stod bredvid mig svimmade, och det var ju lite läskigt.. Flera fick gå och sätta sig en stund för att de inte mådde bra, och som avslutning på allt började Lucians hår brinna lite och det luktade i hela aulan! Jag mådde väl bra men man får ont överallt av att stå där och det blev lite svårt att andas i bland.. Men om man bortser från det gick det väl bra! :)




» du är den vackraste jag mött


» reasons to love being alive ♥
























» For new years eve ♥








» 12e december

Hej! Idag är det 12/12-12 vilket inte kommer hända igen förens om 100 år. Idag i skolan efter lunch gick vi till parkhallen och kollade på uppträdande typ. Det var i alla fall genrep till holavedens salonger, så eleverna som går estet sjunger och dansar och sådär, och det var riktigt bra!
 
Imorgon är det Lucia... så det blir en slapp skoldag för mig imorgon eftersom jag ska vara med i tåget. Vid 10:15 ska vi samlas i aulan och öva och sådär. Sen är första föreställningen klockan 1, och andra klockan 2. Hoppas bara det inte händer något.. att någon svimmar, snubblar eller sätter eld på något. Om något händer så är det säkert mig det händer, det skulle inte förvåna mig..
 
 

» 12e december

Hej! Idag är det 12/12-12 vilket inte kommer hända igen förens om 100 år. Idag i skolan efter lunch gick vi till parkhallen och kollade på uppträdande typ. Det var i alla fall genrep till holavedens salonger, så eleverna som går estet sjunger och dansar och sådär, och det var riktigt bra!
 
Imorgon är det Lucia... så det blir en slapp skoldag för mig imorgon eftersom jag ska vara med i tåget. Vid 10:15 ska vi samlas i aulan och öva och sådär. Sen är första föreställningen klockan 1, och andra klockan 2. Hoppas bara det inte händer något.. att någon svimmar, snubblar eller sätter eld på något. Om något händer så är det säkert mig det händer, det skulle inte förvåna mig..
 
 

» 11 december

Hello!
Det ska bli så skönt med jullov om en vecka bara! Lärarna har börjat gå igenom betygen också.. och tro det eller ej, men jag fick A i spanska! Helt sjukt, men så jävla glad blev jag!! :D
Idag efter skolan gick jag, Penny, Martina och Ellen fram till stan för vi skulle fixa present till Amanda som snart fyller år, hehe! :) Sen kollade vi även på lite kläder till nyår och jag hittade en skitsnygg top på Cream som jag ångrar att jag inte köpte, fan också! Men pappa och jag ska troligtsvis åka fram till stan imorgon och köpa den! :)

Godnatt!



Nu kom den på sidan.. men skit samma, haha!

» Fridykning

Hello. Kom hem från dykningen för en halvtimme sen eller nåt och fyfan vad trött jag är. Kommer somna direkt när jag försöker, haha! Kommer vakna upp med träningsverk imorgon också känns det som. Det var ju ett tag sen jag var på dykningen, ett halvår sen eller nåt liknande. Men nu testade jag alltså igen, och det var riktigt kul så jag ska nog fortsätta. Det är ju skönt att röra på sig ibland också, så det känns bra!
Men nu ska jag sova hörni, godnatt! :)


Har ingen bild, så ni får två One Direction GIF:ar





» Reasons to love being alive around Christmas ♥












» Edward Sheeran ♥

Jag vill bara säga att jag tycker att Edward Christopher Sheeran is fucking amazing. Alla gillar Ed, även om man inte gör det, så gör man det. Det bara är så. Har ni inte lyssnat på några mer av hans låtar än The A Team och Lego House som spelas på radion då och då så har ni missat något. Hans låtar som han skriver helt själv är helt jävla underbara och texten är helt sjuk. Jag menar hur kan man skriva något så bra? Och hans röst. Gah. Det är en sån känsla i låtarna som bara han kan få till.. det gör hans musik så unik.
Han uppträdde ju på OS avslutningen som ni kanske såg, för typ halva världen.. och han gick ut på scenen i en hoddie och sin guitarr och ägde hela skiten!
Han har också skrivit några låtar till One Direction, t.ex. Over Again och Little Things på deras nya album som också är stört bra och det hörs att det är Ed som har skrivit dom, i alla fall Over Again, haha! ♥

Han är bäst, så är det bara! ♥












» Lovely day with wonderful friends

Hola! Idag var jag som sagt hos Ellen med Penny, Amanda och Martina. Vi var ute nästan hela eftermiddagen och åkte pulka och sånt i en backe. Sen gick vi hem till Ellen igen och fikade på varm choklad, glögg och lussebullar innan vi gick tillbaka till backen. Vid 6 kom pappa och hämtade mig för att vi skulle äta.. Ja, det var pretty much min dag :)


Eddie in my ♥ :



» Godmorgon

Godmorgon på er! Idag vaknade jag runt 9 skulle jag tro, men ligger fortfarande kvar i sängen, haha. Men ska väl ta och gå upp snart och göra mig i ordning och slappa lite innan jag ska upp till Ellen i eftermiddag.

» Lördag

Tjena! Idag har jag spendrat dagen hemma och bakat lite till jul och städat mitt rum.. Det behövdes kan jag säga! Nu ligger jag i sängen och kollar på The Last Song.




» Good night ★

Hello!
Idag var det torsdag, vilket betyder att det är fredag i imorgon!! :D Skolan idag gick ganska segt, som toradagar brukar göra, men jag kom tillslut hem och satte igång med spanskan tills imorgon.

I helgen ska jag ta och städa mitt rum.. noga, för det behövs verkligen nu till jul och allt. Sen ska jag även julbaka lite med familjen och umgås med mís amigas!

Godnatt!



This is just mindfuck..



» 5e December

Hallojsanmojsankojsan! (hehe, kreativt av mig!)
 
Ehm, jaa.. idag snöade det... mycket... igen!
Seriöst det har ju snöat konstant i typ en vecka nu! :o Inte för jag klagar nu när det börjar närma sig jul och allt, haha!
 
Idag gick skolan snabbt trots att vi hade prov och 4 lektioner innan lunch. Men jag tror provet gick bra, eller jag hoppas på det, och det kändes som det! :) Vad kan man mer skriva om dagen? Inte så värst mycket, för det har inte hänt så mycket. Efter skolan åkte jag hem och hittade Frida tidningen i brevlådan (wihi), så jag läste den innan jag satte igång att skriva en överkursuppgift på SO:n om hur jag tror Kina ser ut om 25 år..
 
Byye!
 
 

» Stars ★





» December 3th

Hello guys! Idag var det måndag igen, vilket som vanligt betyder skola.. Men dagen gick riktigt fort, och när jag kom hem pluggade jag lite SO och spanska eftersom vi har prov på Kina på onsdag och annat.. Idag har jag varir allmänt deppig, for no particular reason, and that sucked! Men jag överlevde!
Nu har jag precis krypigt ner i sängen och ska väl försöka sova om en stund, så godnatt!



» Le perfect guy

Se ut som någon av de här två:



Skriva låtar och ha en röst som honom:



Va bra på en sport som honom:




Ha en personlighet som de här tillsammans:



Hehe, och gärna ha en sån här bil:



Eller en sån här:




Där har ni Le Peefect Guy! ;D

» Första advent ♥

Hola! Idag är det söndag och första advent, vilket betyder julskyltning som jag sa igår. Ska åka fram till stan vid 1 och så får vi sw hur länge jag stannar. Så här långt idag har jag hunnit göra en del spanska tills i veckan och nu ska jag väl göra mig i ordning.

Fattar ni att det inte ens är 3 hela veckor kvar i skolan.. helt sjukt att denna terminen nästan redan är slut, det känns som vi nyss började efter sommarlovet ju! De här tre veckorna kommer gå jättesnabbt eftersom ju närmare lovet vi kommer, desto slappare blir det med mindre läxor osv. Dessutom är det massa andra grejer nu framöver i skolan som Luciafirande och temadagar och sånt! :)




» Jag ser det snöar ♥




» 1a december!

Hello! Imorse vaknade jag runt 8, men gick inte upp förens vid 10 då jag slappade och lite. Har mest tagit det lugnt idag... Imorgon är det julskyltning här i stan och klassen ska stå och sälja hembakat och ha fiskdam och lite. Det är faktiskt ganska mysigt, eftersom alla som kommer förbi är på bra humör för det är julstämning osv. Jag ska antagligen vara där längre än jag behöver för jag har ändå inget att göra, ingen är hemma och det finns ju alltid någon att prata med där, haha! :)