» Nääääästan bokat.............

Hej! Förut i kväll hade vi vårt andra möta om språkresan och vi kom faktiskt så långt att vi skulle boka, men det var något konstigt med sidan, så det får vänta tills imorgon då vi kan ringa och fråga. Dock har vi nu ändrat oss och vill åka till Hastings istället. Det är en mindre stad med ca 80 000 invånare och det är säkert mindre risk att man dras in i någon skit med alkohol eller droger. Det är ju positivt eftersom anledningen till att vi vill åka inte är att vi vill supa oss fulla utan att göra något tillsammans, bli bättre på språket, uppleva landet och kulturen och träffa nya vänner från andra länder. Det kommer säkert bli jättebra, bara vi får bokningen gjord! :)

» Boda Borg

Hej på er!  Idag åkte jag, Viktor, farmor och farfar till Boda Borg i Sävsjö. Haha, det var skitkul ju! Men det var ganska svårt på vissa ställen. Farmor och farfar ville ju inte gå in på de ställen där man behövde krypa och sådär heller, så då gick Viktor och jag in ensamma, fast sen visade det sig att man var tvungen att vara tre t.ex. Så vi fick bara en stämpel, eftersom vi bara klarade en hel Quest.. ;)
 

» Frågor och svar ang språkresor

Jag har ju mailat en del till EF och jag tänkte att jag kunde ju dela med mig av svaren jag fått om det är någon annan som undrar.

Haha, faktiskt så ringde EF för några dagar sen, eftersom jag har mailat ganska mycket, haha! Men jag var inte hemma!

 


 

Mamma är lite osäker på om hon vill släppa iväg mig, vad kan jag säga för att hon ska ändra sig?

En bra sak kan vara att gå på ett informationsmöte. Sådana håller vi runt om i Sverige under våren för föräldrar och studenter.


Vad händer efter att man har bokat?

Från det att man anmäler sig så får man regelbundet mail och information hemskickat från oss.


När önskar man vem man vill bo med och är det säkert att man kommer med den kompisen då?

Önskar man att bo i samma familj eller att dela rum så får man det. Det är säkert.

 

På vilken flygplats landar man på i England?

Vi kan inte säga redan nu vilken flygplats ni kommer landa på. Detta bestäms inte förrän vi bokar flygen och då ser vi vad som är tillgängligt.

 

Vi har hört rykten att EF ledarna inte är så bra och inte bry sig så mycket om eleverna som det står att dom ska i katalogerna. Sant eller inte?

Givetvis bryr sig EF-ledarna om eleverna! Många av våra ledare har varit med oss flera år och de älskar ungdomar. Vi har också en utbildning med alla ledare för att kunna garantera att de håller hög kvalitet.

 

Vad gör ni om man inte trivs i familjen?

Om man inte trivs i familjen gör vi vårat bästa för att ändra på det. Vi undersöker vad problemet är och försöker utreda missförstånd mellan student och värdfamilj. Vi har krav på våra värdfamiljer vilka måste levas upp till för att vi ska använda oss av familjen.

 

Om man bor två eller tre som är kompisar i en familj, bor det en eller två till elever i samma familj då? För det skulle vara jättekul!

Hur många studenter man bor i varje familj är olika. Alla familjer har olika stora bostäder och kan därför ta emot olika många studenter. Ni kan alltid önska att få hamna med flera när ni bokar!

 

Hur många är det ungefär i en klass?

17 st I varje klass.


Ungefär hur många länder kommer det stundenter ifrån?

Minst 3 olika nationaliteter på en internationell kurs. EF finns i 55 länder så det varierar vart studenterna kommer ifrån beroende på var man åker.

 

Är det vanligast med svenska ungdomar? Om inte, vilket land kommer det mest ifrån?

Man är 34 svenskar som reser tillsammans från Sverige och sedan delas man upp med andra internationella studenter på plats.


» Farmor och farfar är här

Hej! Inatt ska farmor och farfar sova här, för att mamma och pappa är i Göteborg. Ni vet, det är ju Springsteen konsert idag! ;) Imorgon ska vi nog ta och åka till Boda Borg. Har aldrig varit där, så det ska väl bli kul! Någon annan som har varit där?
 

» Kort på stugan?

Hej, Fin blogg. kan inte du ta några kort på din stuga ? :)
 
Sv: Tack så mycket! Jo, visst kan jag göra det. Får ta och fixa det så snart jag kan, bara jag kommer ihåg det! :)

» Haha, wtf?


» De senaste dagarna..

Hej, hej! Det har varit riktigt dålig uppdatering på sistone, det det blir lätt så på sommaren! Jag kommer inte ihåg när jag sist bloggade.. men i alla fall, i onsdags följde jag med Ellen ut på Sommen, och det var hur kul som helst. Det var lite molnigt på förmiddagen men sen blev det jättefint! På kvällen åkte jag ut till stugan och vi sov där. I torsdags spenderades mesta delen av dagen i vattnet eller i solen innan jag skulle in till stan och möta Ellen, Martina, Penny och Amanda och vi gick på stan för det var ju Grillnatta. Sen var Ellen tvungen att gå hem, men vi andra gick till Martina och sov där i natt. Eller natt och natt.. vi sov där i morse kanska man ska säga i stället! ;) Ah, och sen kom pappa och hämtade mig inne i stan så åkte vi till stugan igen!
 
Btw, idag är det ju invigning av OS i London! Någon som ska se? :) Får se om jag kollar lite, men hoppas det!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

» Brighton blir det

Som det ser ut nu är det väl så när som bestämt att jag, Ellen, Martina, Penny och Amanda ska åka till Brighton med EF nästa sommar. Men man vet ju aldrig vad som kan hända nu.. någon förälder kan ju alltid ändra sig! Om en vecka kan vi antingen vara superglada för att vi har bokat... eller sitta hemma och lipa för att det inte blev så. Men självklart hoppas vi på det första, och så blir det troligtvis också! :)
 
Så därför tänkte jag skriva lite om EF språkresor till just Brighton:
 
 
Brighton kallas ofta 'London by the sea' och är känd för sin festliga atmosfär, prisbelönta stränder och utomordentliga shopping, och lockar både soldyrkare och shopaholics. Brighton är både en storstad med ca 300 000 invånare och en pärla vid havet. Det är inte för inte som Brighton brukar kallas ”London by the Sea”: här finns både turistattraktioner som museer, historiska sevärdheter, butiker och kaféer, och typiska badortsnöjen som områdets bästa stränder och pirer.
Din EF Global Village i Brighton har en EF Club, där du kan träffa kompisar, delta i utomhussporter och lyssna på musik. Spela i volleyboll- eller fotbollsturneringar på vår EF Arena eller besök vår EF Lounge, där du kan använda datorer och Internet via Wi-Fi. När solen har gått ned kan du dansa till den senaste hitmusiken på våra EF-discon, som är igång de flesta kvällar i veckan.
 
I din kurs ingår en heldagstur med sightseeing till London där du får utforska alla sevärdheter! Du får bland annat besöka Big Ben, Buckingham Palace och Westminster Abbey där du kan ta mängder av foton. Du får även följa med på en halvdagsresa till Newhaven, där det ingår inträde till ett 1800-tals fort uppe på en klippa med fantastisk utsikt över den livliga hamnstaden nedan. I treveckorskurserna ingår ytterligare en heldagsresa till London bara för att shoppa, där vi besöker allt från lokala gatumarknader som Portobello och Camden till de stora varuhusen på Oxford Street. Varje vecka kan du även följa med på utflykter till kulturella turistattraktioner i närheten, till exempel Booth Natural History Museum, naturområdet Devil’s Dyke och Brighton Museum & Art Gallery – för att inte tala om stränderna och pirerna. Det finns även tillvalsresor där du kan åka till Oxford, Sea Life Center, Jumpzone-parken med studsmattor eller Thorpe Park.
 
 
Vi ska troligast åka redan den 19 juni och då är priset för 3 veckor ca 15495 - 2000 i rabatt, så ca 13500. Sen tillkommer försäkringar och sånt där också.. och så ska vi ju ha fickpengar. Men det ska vi prata om nästa gång vi träffas, alltså om en vecka! :)
 
OBS. rabatten gäller bara till 15 augusti!
 
Om ni vill beställa en katalog helt gratis klickar ni på bilden så kommer ni till den sidan.
 
 
 
 
 

» Bucket list #7

Ja, vi får väl ta att åka genom USA sen om några år, när alla har pluggat klart och sådär! Skulle vara så sjukt kul! Då har vi ju både upplevt England och USA tillsammans, och vad skulle då kunna sära på oss? :)
 
Mitt drömhus skulle väl vara en stor villa vid havet i Kalifornien eller på något annat coolt ställe där det är varmt!
 
 

» Gäster

Heejsan! Idag gick jag upp ca halv 10 för jag skulle hinna både klippa gräset och göra mig i ordning innan klockan 1 och det lyckades jag ju med, eftersom jag sitter här och bloggar. Men nu undrar ni väl vad som händer klockan 1? Jo, då kommer en familj vi träffade på Kreta hit. Viktor och sonen i den familjen blev bra kompisar, så Martin som han heter ska sova här i 2 nätter, men resten av familjen ska äta här. Eller, inte hans syster.. men hon är typ 18.. så ah! Men det ska bli kul att träffa dom igen! :)

» -

Tjo! Idag var jag ju med Emma, like I said before, och vi kollade på film och sen gick vi ut en sväng och sådär! :)
 
Här är en bild:

» De senaste dagarna

Hejhej, dålig uppdatering igen.. i know! Men i torsdagsefterniddag åkte jag, Penny, Amanda och Martina upp till Ellen för att fira Ellen och Penny som har fyllt år. Sen åt vi pizza och cheasecake, hoppade studsmatta och pratade om allt möjligt. Okej.. mest om språkresan, but anyway! :) På kvällen skjutsade Martinas syster ut mig till stugan där familjen redan var och så sov vi där. I går åkte danskarna hem och så kom det nya hyresgäster. Danskar dom också. Dom här hade även 2 barn, jättegulliga. Dom är från Köpenhamn så det är ju en ganska stor kontrast att komma ut dit! :P Ah, men sen så sov vi där ute också eftersom det var så fint väder! Nu har jag precis duschat och snart kommer Emma, hejdå! :)

» Can't believe this actually happening!!

Jag är så jävla glad just nu så ni fattar inte!! Vi hade vår första träff angående språkresan nästa år. Jag kände redan från början att samtalet lutade mot det positiva.. och dom ni kandke har märkt ligger detta inlägg i en ny kategori!;) skriver mer imorgon för nu ska jag sova, så god natt!! :)

» Shopping i Stockholm

 
Den randiga tröjan och det svarta linnet är från H&M och resten från Cubus. Det är ju sånn sjuk REA just nu, awesome!! :D
 
 
 
 
 
 
 

» Stockholm 2012

Hej! Idag kom ju vi hem från Stockholm. Vi åkte ju i söndags och hade ju tänkt åka till Birka. Så blev det inte.. för det spöregnade.. Istället tog vi pendeln in till stan och gick på Naturhistoriska museet. Haha, men när man skulle dra kortet för att komma in på stationen hade vi ju självklart ingen aning om hur man gjorde och drog och höll kortet på alla ställen utom där man skulle! Men efter lite hjälp från en vakt klarade vi det! ;)
I måndags var det fint väder och vi åkte till Djurgården för att gå på Gröna Lund. Vi var där typ en halvtimme innan dom öppnade, men man kunde köpa biljetter och åkband och  gå in innan dom öppnade. Fast dom hade inte attraktionerna igång än och man kunde inte heller gå till avdelningarna med de störra berg-och-dalbanorna. Så vi fick stå vid ett band och vänta tills dom tog bort det och sa till att vi fick gå. Och dom var väldigt tydliga med att man skulle GÅ för det kunde vara halt.. men var det någon som brydde sig? Nej! Så alla bara sprang!:P Det var lite kul! Så Viktor och jag åkte första turen längst fram på Kvasten. Sen åkte vi på och pappa och jag åkte Insane några gånger, och FAN vad kul! Jag brukar inte skrika när jag åker sånt där, men fan vad jag skrek.. det kändes som man kastades ut över vattnet och typ hängde upp-och-ner över havet, haha! :D Och så åkte vi Fritt Fall med Tilt, och det var också sjukt kul och man kunde inte låta bli att skrika. Man liksom hängde typ vadå? 100 meter över havet? Det var ju ingen stol att sitta i utan man hängde med en pinne mellan benen, haha! Sen gick vi på Vasamuseet och där var det fullt med massa utländska turister!:P
Igår var vi på stan och shoppade. När vi var typ så långt bort från stationen vi var så började det spöregna och hagla och åska, så vi fick spring mellan butikerna!xd
Och idag åkte vi hem i SPÖREGN! Jag köpte ju min mobil, men när vi kom hem och jag skulle stoppa i SIM-kortet var det för stort! VAFAN? Så det ska vi åka fram till stan och se om det går att fixa.. så än funkar den inte! :(
 
Såhär såg det ut när vi åkte hem. Det syns inte på bilden, men vägen är full med vatten...
 

» Språkresan

 
Vi börjar äntligen röra oss framåt med det där om språkresan nästa sommar. Jag har mailat och frågat massor och även beställt en katalog, eftersom den förra aldrig kom.
Från början hade vi ju tänkt att åka till London. Men på sommaren, med massa avgaser och trängas med typ 10 miljoner människar? Nej tack. Och som det är tänkt ska vi bo i en värdfamilj, men eftersom London är så jävla stort (typ 10 mil i diameter?) så vet man ju inte om man blir placerade flera mil ifrån varandra. Ma vill ju kunna umgås på kvällarna också, men jag vill inte sätta mig på Londons tunnelbana den tiden på dygnet.
Så på torsdag ska vi träffas och kolla igenom de andra destinationerna och prata om det och så. För hoppningsvis kommer vi överens om ett ställe. Sen är nästa steg att prata med föräldrarna antar jag. Sen ska vi träffas vi 5 + föräldrarna för att prata om det. Och ja, sen är väl det sista steget att boka? :D Om man gör det innan den 15e Augusti får man 2000:- i rabatt på 2012 års priser, och det gör ju ganska mycket!
Efter det kommer EF skicka hem information regelbundet tills det är dags att ge sig av! :)
 
Om vi bestämmer att verkligen åka och boka och så, då ska jag göra en kategori här på bloggen som jag skriver allt angående det i.
 
 
Men hallå, Engelska sydkusten, har ni sett jur fint det är där?! :D
 

» ♥


» Bucket list #6

Las Vegas är ju liksom det ultimata partystället, så dit ska jag definitivt någon gång!
 
Ja, det hade ju varit kul, haha!
Nu gillar jag absolut inte alla mina kläder...
Men när jag flyttar hemifrån får jag la rensa och shoppa nytt, i mängder! Liksom börja om på nytt även där! :)
 
Åh, fatta känslan av att kasta sig ner i luften och så plötsligt vända och slungas uppåt i stället.. fan vad häftigt! :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 

» Godmorgon

Godmorgon my friends! Nu har jag precis vaknat, men om en tinme sitter vi i bilen. Men hejdå och ha det bra, nu måste jag skynda mig!

» Imorgon bär det av

Hej! Vi åkte hem ganska tidigt idag från stugan efter som regnet öser ner... Så ah, nu är vi hemma. Fast vi har hunnit åkit till stan och fixa några grejer också. Bland annat har jag köpt en "pippi"- tröja ni vet, fast med blå botten.
Ja, imorgon åker vi. Vid halv 7 på morgonen!! Så det blir en riktigt tidig morgon imorgon. Men båten till birka går kvart i 10, och då måste vi ju vara där. Dock får vi se hur vädret blir... om det öser ner skippar vi Birka och hittar på något annat. Men vi hoppas på bra väder, eller i alla fall inte regn... :)
 

» Ut till stugan

Hej! Kommer inte kunna blogga mer idag för vi ska snart ut till stugan och sova där ikväll. Jag ska också klippa gräset borta hos danskarna, lite awkward att gå där när dom är där... Men det går väl bra. 1,5 timme och det är över! :)
Ni har kanske också märkt att det är massa skitkoder i designen.. Men jag försökte göra om designen och göra ett bildspel i headern. Som ni märkte gick inte det så bra, men ska fixa det imorgon när vi kommer hem för nu bloggar jag från mobilen!
Vi ses! :)

» Alla är bortresta!?

Hej, idag har jag bara varit hemma.. igen!xd Nu efter de senaste dagarna tror ni att jag är forever alone, men alla är borta på semester just nu.. eftersom vi är ganska många i vårt "gäng" (5) och alla åker på semester i alla fall någon gång under sommaren. Som nu har vi inte träffats alla 5 sen innan midsommar! Nån åkte till Cypern och någon till Italien, och så åkte ju jag iväg med Emma och så nu, på söndag är alla de andra hemma, men då är ju jag i Stockholm.. Men på torsdag ska vi träffas och prata om språkresan!! :D Love to talking about it! Men nu börjar vi faktiskt komma framåt ang det där. ( Jag skriver ett inlägg om det som publiceras när vi är i Stockholm..)


» Elda upp biljetter?

Okej, seriöst.. vad tycker ni om det här?
 
 
Att det finns folk där ute som köper biljetter för flera tusen kronor bara för att bränna upp dom, samtidigt som det finns tusentals tjejer som är jättestora fans, men som inte har fått tag på biljetter.
Dom skulle lika väl kunna elda upp några tusenlappar, det hade varit samma sak, förutom att de inte förstör för någon annan än dom själva.

» Kantareller och Skänninge

hej! I förmiddags åkte jag, pappa och Viktor ut och plockade kantareller. Shit, det blev inte lite! ;) Nu i eftermiddags följde jag med mamma och mormor till Skänninge, för jag kände att jagbegövde komma ut lite.
Och nu sitter jag i soffan och äter glass och ska snart sätta på en film.
 
Förresten, jag älskar att gå i skogen.. det är så fritt på något sett. Inga vägar man måste följa, utan man får gå sin egen...
 
 
 
 

» Stockkholmsresan

Åhhhh, jag längtar tills söndag då vi åker till STOCKHOLM, the heart of Sweden you know! :D
 
Vi låna farmors systers lägenhet i Märsta i 3 nätter, så det är ju inte i centrala Stockholm (Var påväg att skriva London?). Vi ska åka redan vi halv sju på morgonen (..!!?..) så kommer vi i lagom tid till Södertälje där vi ska ta båten ut till Björkö kvart i 10. På Björkö ska vi åka till Birka. Är inte det typ Sveriges första stad? Det är i alla fall en Vikingastad! Så det ska väl bli kul, och det är säkert jättefint där! :) Sen kommer vi tillbaka till fastlandet halv 5 eller något. Då måste vi bara köra rakt igenom hela Stockholm, eftersom Märsta ligger norr om stan.
 
 
På måndagen, om det är fint väder ska vi åka in till Djurgården och gå på Gröna Lund! :D Vi skulle försöka vara där när dom öppnar, alltså vid 10, så det blir ännu en tidig morgon. Ja, för vi är ju inte särskillt vana vid det där med pendeltåg, tunnelbana, båt och spårvagn hit och dit, så det gäller att vara ute i god tid! ;)
På eftermiddag skulle vi gå på Vasamuseet tror jag, och det är ju alltid häftigt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tisdagen har vi tänkt spendera i stan med shopping på Drottninggatan och i gamla stan! :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På onsdagen är det hemfärd och på vägen blir det två stopp.
Ett i Trosa, mamma sa att det var mysigt, så ah! :)
Och ett i Linköping där jag ska bli pank. Haha, nej, men jag ska ju köpa en my mobil som jag har sagt 21423442 gånger! ;)

» Tråkdag hemma.. med regn!

Tjena! Någon mer än jag som blir deprimerad på vädret? Hate it! Summer is for sun, not for fucking rain!! :O Idag har jag inte gjort någonting typ! Så himla skönt! :) Haha, jo, lite har jag gjort... typ pratat med mamma och pappa ang nästa sommar.. och bakat.. gissa vad!? Kladdmuffins! Wow.. för typ hundrade gången!xd Aja och sen fick jag tråkigt och som den directioner jag är målade jag denna:
 
 
 
Aja, nu ska jag dra! (egentligen ska jag bara göra något annat på datorn.. Men när jag säger sådär låter det som jag har ett liv ;) )
Hejdå!
 
 
 
 

» At home again..

Heej! Nu är jag hemma från Penny. Som jag sa mötte jag upp Amanda, Martina och Penny på stan och vi fikade på Gotteriet (eller... jag åt glass och de andra åt!) och sen kollade vi runt lite och sen tog vi en glass på Tranan. Så två glassar för mig! ;) Efter det bestämde vi oss för att gå hem till Penny där vi kollade på film. "The Karate Kid" blev det! Sjukt bra och Jaden är ju så snygg söt! :D Sjukt att han bara är typ 14 år!! :O
Okej... Nu är han snygg (a)

» Ska dra!

Tjabba! Nu ska jag dra om bara några minuter, så det blir inget långt inlägg. Jag ska träffa Amanda, Penny och Martina på stan så ska vi hitta på något.
Men jag kan ju passa på att säga att vi har bestämt att vi ska stanna på Net On Net i Linköping nästa onsdag påväg hem från Stockholm så ska jag köpa en ny mobbe!

Hejdå!

» Little Bird

 
 

» Gina Tricot


» Samsung Galaxy SIII

Nu vet jag vad jag vill ha för mobil, tror jag! En Samsung Galaxy SIII! Dom är skithäftiga ju. Mamma har en sån, så jag har ju testat och sådär. Dom är ju så snygga!
Innan ville jag vi ha en iPhone, men har ändrat mig... alla har ju en sån + man kan väl bara ladda över musik genom iTunes (?) och jag har ingen lust att betala 99:- i månaden på Spotify Premium.
Så det får bli en SIII:a. Får se när jag köper den, den är ju dyr, så måste ju skaffa pengarna först.. Men förhoppningvis så snart som möjligt! :D
 
 
 
Och så finns det ju skal också, och då skulle jag vilja ha någon av dessa:
Helst Brittiska flaggan, och sen kanske det rosa också, det är ju ljust och frächt... Men USA är ju skitsnyggt också! ;)
 
 
 
 
 
 
 
 

» Good Morning my friends! ;)

 
Godmorgon!  Sitter just nu och äter frukost. Är nämligen ensam hemma en stund så passade på att sätta på datorn samtidigt.
Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra idag.. vi hade tänkt att åka ut till stugan, men det verkar inte vädret vilja, så det gör vi nog inte. Blir väl att vara hemma och mysa i stället! :)
 
Foto: Ute och går ... Igen ! :) <3
Bjuder på en till bild på mig och Emma från semestern!

» Danska?

Tjabba! Idag åkte vi ut till stugan för idag kom gästerna.. fyy vad nervös jag var! Trodde allvarligt att jag skulle dö! Men det gick superbra, och de var jättetrevliga. Dock var det lite svårt att förstå varandra ibland, men det löste sig! :) Dom var ju danskar då, och danska är ju inte det lättaste språket att förstå. Egentligen är ju danskar det värst tänkbara, med tanke på språket. Om det vore norskar eller svenskar skulle jag ju förstå. Om det hade varit typ tyskar hade jag ju varit säker på att vi inte förstod varandra och hade pratat engelska direkt. Men nu var det danska, och det förstår man ju lite halvt! :P
 
 

» Buuhuhu

Okej... seriöst! Vill verkligen gå på någon av JB konserterna.. skulle vara så sjukt häftigt och jag skulle bli så jävla glad! Visst, självklart finns inga biletter kvar på ticnet eller någon liknande sida, det fattar ju jag med, men folk säljer ju sina biljetter för att dom ångarar sig och så också! :( Men sen är det ju så jävla dyrt också! :O De dyraste platserna närmast scenen kostar... 8000!!!!?? :O
 
 
 
 
Fast förhoppningsvis kommer ju ONE DIRECTION till Sverige nästa år, och då.. DÅ SKA JAG FAN GÅ ALLTSÅ!! :D Dör om jag inte får en biljett, seriöst! Skiter fan i vad det kostar alltså! :P
 

» Hemma!

Hej! Nu är jag hemma! Vi bestämde oss för att åka en dag tidigare än vad vi hade tänkt.. eftersom det endå skulle bli dåligt väder. Men det är i alla fall skönt att vara hemma, även att vi har haft kul! :)
Nu ska jag bara ta det lugnt och spela Sims 3, det var längesen! Bilder får ni en annan dag när jag orkar ladda upp det! ;)
 
Btw, har lite ångest nu.. Bieber släppte ju biljetter i förmiddags..  Skulle gärna vilja gå förstår ni... :)
 

» Bucket list #5

Det skulle vara hur häftigt som helst, men det är nog tyvärr för dyrt... Men det finns ju andra alternativ, typ Au Pair. Fatta vad roligt och shit vad bra man blir på engelska! ;)
 
/
Oh, så mysigt! :D
 
Australien är ju såååå häftigt! Det skulle vara kul att bo där i ett år eller så. Men annars går det ju bra att bara resa dit! :)