» 30e Juni

 
Hej! Sitter i stugan just nu och ska väl snart äta lite. Imorse åkte vi runt halv 12 och stannade i Jönköping och åt på McDonalds. Efter det körde vi fel... och lite mer fel! Men tillslut kom vi ändå fram till stället vi ska bo på! Det är stort med stora rum och lite gamla möbler, så det är ju mysigt. Men aja, vi får se när vi hörs nästa gång. Hejdå! :D

» Nu drar jag snart!

Hej!
Idag är det lördag och ni vet vad det betyder?
Jo, om en halvtimme eller så kommer Emma och hennes föräldrar och hämtar mig så åker vi till något ställe nära Ulricehamn.. kommer inte ihåg vad det hette..? Det ska bli skitkul i alla fall!
Kommer hem nästa lördag och då åker jag antagligen till stugan med familjen för då kommer det gäster till stugan jag sköter om, så jag ska ge dom nycklen och förklara och visa dom runt och sådär. Är väl lite nervös över det där... Dessutom är dom danskar! Tänk om vi inte förstår varandra!? :o
 
Men vi ses när vi ses! Hejdå!

» 29e Juni

Hej! Bloggade inte igår pga att jag inte kom hem förens typ halv 11 och då gick jag och borstade tänderna och gick och la mig. Som jag sa mötte ju Ellen och jag upp Penny och Martina och åkte ut till Hätte. Där åt vi glass och Penny och jag badade och sen solade vi lite.. Sen skulle Ellen upp till tennishallen och träna, så vi hängde med och låg i gräset och solade. När Ellen var klar cyklade vi hem till Penny där vi åt lite varma mackor och bara satt och pratade om allt och inget. Ja, och sen cyklade vi hem!
Idag åkte vi ut till stugan vid 10 för jag skulle klippa gräset som jag gör varje helg. Vet ni vad det värsta är med att klippa gräset? Jo, att man blir så varm att alla flugor samlas runt en. Och de är ju inte nere vid fötterna och flyger heller, utan i ansiktet! :O
Aja, nu har jag lagt fram vad jag ska packa ner tills i morgon också, för vid 1 kommer dom och hämtar mig så åker vi mot  Ulricehamn! :D Får se om jag hinner fixa några tidsinställda inlägg.. det är inte säkert! Men jag tror att Emma skulle ta med sin dator och internet, så får väl låna den! :)
 
 

» Hätte

Hello! Idag skulle Ellen och jag va, men Penny smsade så vi drar ut till Hätte med henne och Martina!:) Ska bli skönt att bada det är ju faktiskt ganska fint väder. Får se när vi träffas, men det blir väl om en liten stund I guess! :) Men vi ses!

» 16:48

Hej, hej!
Idag sov jag bort hela förmiddagen och gick inte upp förens halv 1, så det var ju lagom till middagen. Nu i eftermiddag blev det äntligen sol och fint väder, så jag slängde på mig min nya bikini och la mig på balkongen och solade en stund. Jag börjar faktiskt bli lite brun nu. En bra grund tills semestern drar igång på riktigt då man ligger vid havet/sjön mest hela dagarna! Sen bestämde jag mig för att gå en sväng, så då gjorde jag det, haha. Kom väl in för 40 minuter sen eller så. Ja, och nu satte jag mig vid datorn. Sen vid halv 7 ska jag, Viktor och hans kompis gå på bio. Haha, Ice Age 4 har ju premier och det vill man ju inte missa. Dessutom är den i 3D! Man blir ju aldrig för gammal för Disney film, håller ni med mig? :)
 

» Bloggmål för sommaren 2012


» Uppdaterade sommarplaner!

- Ulricehamn
Ska följa med Emma och hennes familj dit nästa vecka och vi åker på lördag. Jag har varit med dom på semester två gånger innan, och båda gångerna har varit hur kul som helst! Så det ser jag fram emot!
 
- Stockholm
 
Mamma och pappa sa i söndagskväll att vi skulle åka till Stockholm, whii! Vi ska låna farmors systers lägenhet i Märsta (en förort) i 3 nätter. Åh, jag längtar! Vi ska väl shoppa, GÅ PÅ GRÖNA LUND och kolla på lite saker och sådär, ska bli skitkul i alla fall! Har faktiskt aldrig varit på Grönan, så det ser jag fram emot! :D
 
- Gotland
 
 I början av Augusti ska vi åka till Gotland i en vecka. Det ska bli jättemysigt, har faktiskt aldrig varit där. Men jag tycker Visby verkar jättemysigt, dessutom skulle det vara någon typ Medeltidsvecka där eller något, och det är ju alltid kul! Vi ska bo några mil söder om Visby, så vi ska alltså inte bo i stan. Vad mer vi ska göra får vi helt enkelt se. Fast jag vill åka och kolla till Lumelundagrottan, ni vet med de där droppstenarna, eller vad man ska kalla det. Det verkar häftigt! :)
 
 
Sen ska jag ju va med kompisar, sola, bada, shoppa, äta glass (xd), va i stugan och bara ta det lugnt och ha det kul!
 

» 26e Juni

 
 
Hej, hej! Idag bestämde jag mig för att äntligen städa mitt rum, haha! Det behövdes kan jag ju säga er. Jag och mamma åkte även ner till sjukhuset för att jag skulle vaccinera mig mot HPV (livmoderhalscancer). Får man en chans att vaccinera sig mot cancer, tycker jag att man ska ta den... Det sänker ju ändå chansen lite att dö i just cancer, eller hur! :P Men det var ju inte så farligt kan jag ju säga er... stack till lite och så var det över. Fast det spände lite runt där hon tog sticket lite efteråt, men det har gått över. Sjuksköterskan sa att de vanligaste biverkningarna efter var typ trötthet, ont i muskler, illamående och så, men jag har inte känt någonting! :) På vägen hem stannade mamma och jag till på stan för att jag ville ha en ny bikini tills nästa vecka då jag hänger med Emma och hennes familj till Ulrisehamn (stavas det så?). Det ska bli jättekul! :D Men i alla fall, mamma och jag sprang runt i typ varenda affär, innan jag tillslut hittade en på Åhlens.
 
 Hittade ingen bild på bikinin, så får bli denna:
166094_276189865822570_1576682209_n_large

» Beauty And A Beat

 
 En låt från hans nya album. Tycker den är asbra! Precis som resten av albumet. Verkligen mer moget och så än "My World", hans första album. Ni borde ta och lyssna om ni inte redan har gjort det! :) Och ha inga sådanna där fördommar som t.ex: Bara för att det är JB så suger det. Haha, för han har faktiskt riktigt bra låtar också, det kan jag erkänna, även fast jag inte är någon Belieber! ;) Okej, I maybee lied... I'm kind of a fan :)

» R.I.P Michael Jackson

Tänk, att idag för 3 år sedan slocknade världen största stjärna. Närmare bestämt Michael Jackson. Det är ganska sjukt att det redan har gått 3 hela år sedan den dagen. Jag kommer fortfarande ihåg det som igår. Jag var påväg in i köket och där stod pappa stod och läste tidningen. Så såg jag framsidan. "Michael Jackson död". Och jag ba: "Va?! Är han död!? Nej, det kan han väl inte vara?!" Men det var han ju... Innan det hade jag väl inte lyssnat på honom speciellt mycket, men då började jag göra det. Mest hela tiden faktiskt! Det är fantastiskt vad han har gjort för världen egentligen. Jag kommer ihåg på hans begravning som sändes i TV och hans dotter, Paris, klev fram och sa några ord i mikrofonen inför miljoner och åter miljoner människor. Men då var hon bara en liten tjej som hade förlorat sin pappa.. oh, det var så fint... tror jag grät lite då!
Det är ju sjukt vilket liv han hade. Bli bortrövad på sin barndom och i stället kliva ut i rampljustet, och bli så stor, så snabbt. Det är ju sjukt!
 
 
En sak jag tycker är ganska coolt är att mamma och pappa har varit på hans konsert i Göteborg den enda gång han var här. Fan, vad häftigt det måste ha varit!
 
 

» 25e Juni

Hej!
Uppdateringen blir väldigt upp och ner såhär på sommaren... Men det får ni helt enkelt stå ut med! :)
Igår var jag med Emma och vi satt mest inne och tog det lugnt, pratade och kollade på kul klipp på Youtube!
Idag åt jag, Ellen, Martina och Penny på Golden Thai. Men innan det fick jag lite problem... Pappa skulle nämligen skjutsa mig till stan eftersom regnet öste ner, men bilen hade gått sönder!! Så jag fick cykla.. Så när jag kom fram såg jag väl ut ungefär som en dränkt katt! :O Men, jag överlevde det med och vi gick hem till Penny och kollade på två filmer. Närmare bestämt Bad Teacher och 21 Jump Street. Haha, så jäkla roliga! :P
 

» Hungergames

Jag har precis läst ut "Hungerspelen - triologin" och måste bara säga att dom är så sjukligt bra! Satt som fastklistrad vid boken när jag väl hade börjat läsa! Jag läste ut alla tre på 2 - 3 veckor, och det sista boken på bara några dagar. Jag råder er verkligen att läsa dom, för det är det helt klart värt, utan tvekan alltså!! :D
 
 
Jag antar att ingen har undgått att höra om Hungerspelen, men till er som ändå inte vet vad det handlar om:
 

24 deltagare. Bara en överlever. Allt direktsänds.

Efter en tid av fruktansvärda naturkatastrofer och krig bildades nationen Panem. För att kväsa uppror och påminna befolkningen om regimens makt arrangeras varje år Hungerspelen, en brutal kamp där 24 ungdomar från Panems 12 distrikt slåss för att vinna - och överleva.

Som en av deltagarna i Hungerspelen hamnar Katniss snart i rampljuset. Hon förs till huvudstaden, där hon tränas, stylas och intervjuas. För att klara sig måste hon bryta mot spelets regler och sätta sig upp mot landets makthavare. Men Katniss blir snart en bricka i ett spel. Vad hon än gör verkar det föra med sig våld och lidande, och hon vet hon inte längre vem hon kan lita på. Fångad mellan den gryende revolutionen och Panems president inser Katniss att hennes handlingar har satt saker och ting i rörelse som hon inte längre kan kontrollera ...

 

Jag tycker att filmen är skitbra, verkligen! Men ändå är boken bättre, det brukar vara så. Det är ju lättare att skriva om vissa saker, än att få ihop det till en bra scen i en film, right? :)


» 23e Juni

Hej, jag är tillbaka i civilisationen! Haha, nej, men jag är hemma frånn stugan och har precis tagit en lång och välbehövd dusch. Vi åkte ju ut till stugan i torsdags som jag sa. I går var det ju midsommar och vi spenderade den som vi brukar - sill & potatis, lax, jordgubbstårta och grillat i stugan. Enda skillnaden från andra år var att det faktiskt inte regnade, haha! Men i stället stördes lugnet av ett gäng 20- åriga killar några stugar längre bort som söp, festade, skrek och spelade musik på högsta volymen... Jag vetifan vad dom gjorde, men vi fick reda på av några andra att dom bl a hade dansat och hoppat runt på taket!?
I förmiddags pallrade vi oss upp och åt frukost runt tio- halv 11 och sen gick jag bort till grannarna vars gräsmatta jag sköter, och klippte gräset. Så nu är det fixat och jag är 200:- rikare! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
Insåg nu en till bra sak om det nya blogg.se och det är att inläggen sparas även om man själv inte trycker på spara. Råkade just stänga ner internet och blev förbannad, men det visade sig att det hade sparats, och då blev jag glad igen! :D

» -

 
2_large
 
 
Cause everything starts from something
But something would be nothing
Nothing if your heart didn't dream with me
Where would I be, if you didn't believe

» Dag 17

 – Ett favoritminne
 
Oj.. jag har faktiskt ingen aning... det måste vara typ någon resa eller när Viktor föddes! :)
 
Den bästa semestern jag har varit på än så länge var nog när vi var på Djerba i Tunisien. Det var så fint, rena paradisstränder med palmer, vit strand och turkost vatten. Haha, och när vi red på kameler, oj shit alltså! Det var ju kul när man satt på den och den bara gick, men när han skulle sätta sig ner... usch, det var det värsta jag varit med om, haha! Vi var även på en "piratbåttur" på havet till Flamingoön, och det var hur kul som helst. Dom fiskade bläckfisk och drog upp folk som skulle dansa... och gissa vem som fick göra det? Jo, jag! Men jag var inte ensam, men endå! Haha, herregud alltså! Det hände något hela tiden. Jag kom ihåg en som jobbade på båten, Momo, han var skitcool, haha! Väl framme på ön var det hur fint som helst med kritvit sand och stora turkosa vågor i havet!
 
 
 
Men det var jättefint, hela resan! Hotellet var jättestort, hur stort som helst, med många pooler! Haha, jag kom ihåg första dagen då vi skulle hoppa i poolen och jag dök i, men sen visade det sig att det var en saltvattenpool, så det sved ju lite i ögonen, haha! En dag var vi inne i en by, och det är ganske häftigt hur annorlunda det är där, mot här. Jag menar, på gatorna åkte vissa med kamel och vagn, jag menar, vafan? Såklart fanns det bildar också, men ändå!? Och ingen kan typ engelska, bara arabiska, franska och många kan även tyska pga att det är många tyska turister där. Men vi träffade på en liten, mysig gubbe som kunde svenska. Han kom därifrån då, men hade bott i Sverige i ett år för sisådär 20 år sedan, och pratade jättebra svenska! :D
 
Oj, vad långt det blev...
 
Om ni funderar på att åka dit, tveka inte! :D
 
 
 

» Dag 16

– Det här har jag ätit idag
 
Frukost - yougurt & te
 
Lunch - druvkyckling, ris, vatten

» 21a Juni

Hej!
Glömde blogga mer igår sen, så jag berättar nu om vad jag gjorde sen! Jag gick upp och la mig på balkongen en stund. Sen lagade jag lite mat, som faktiskt blev skitgod! (wow!) Sen åkte jag till Emma och vi cyklade till stan och kollade runt lite och åt glass innan vi åkte hem till mig och bara tog det lugnt! :)
Idag har jag hunnit med ganska mycket... klippt gräset, duschat, packat till stugan, hjälpt mamma med jordgubbstårtan... och, ja... :) Vi ska snart åka till stugan, eller snart och snart.. om någon timme! Vi ska sova där i två nätter eftersom det är midsommar i morgon. Det ska bli jätteskönt eftersom det är så fint väder :)
 
Bild från en annan dag..

» Bucket list #4

Behöver jag säga något mer..?
 
 
Every girls dream...
 

» 10:01

Jag gick precis upp och sitter och äter frukost just nu. Är ensam hemma så musiken är på också, haha! :)
Idag ska jag va med Emma, så vi får väl se vad vi hittar på. Det är ju klarblå himmel och varmt så vi är väl ute antar jag. :) Men det är inte förän efter lunch, så nu ska jag göra mig iordning så får vi se vad jag hittar på. Kanske går upp på balkongen och solar? Aja, vi får se!
 
Här hade jag gärna varit nu..
B79578446cc4e0169cc7c514f4061a8a_large

» 18:43

Hej! Förlåt för att det är så dålig uppdatering, men det är faktiskt sommar och jag har ett liv utanför bloggen också... men jag ska försöka så gott jag kan! Promise! :)
Men nu hinner jag inte blogga mer, för nu ska jag kolla på film, haha! Är nämligen ensam hemma :)

» Bucket list #3

Det verkar så kul tycker jag, så det måste jag testa någon gång!!
 
Det är väl det som är meningen med livet lite? Att hitta något värt att leva för!
Dom är så sjukligt snygga ju!!

» All around the world people want to be loved...

Hej! Blev att vi åkte ut till stugan sen. Vädret verkade ljust, men det visade sig att det var tvärt om och det mulnade igen och började spöregna... jag som hade hoppats på att kunna sola eller något! :( Hoppas verkligen att vädret blir bättre snart!!

Tumblr_m5q9gzedkt1qfb46yo1_500_large

» 17e Juni

Hej, blev inte att jag bloggade igår, vet inte varför... men jag tog det mest lugnt + att vi var i stugan och jag klippte gräset och tjänade ytterligare 200 :-. Den där mobilen känns inte alltför långt borta längre, haaha! Hade tänkt att köpa en iPhone 4, men tror jag väntar tills 5:an har kommit ut, för då blir ju 4:an billigare, jag vill ju inte bli helt urfattig! ;)

I alla fall, i fredags kväll var vi tjejer i klassen hemma hos Ellen. Vi grillade, pratade, hoppade studsmatta och bara hade allmänt mysigt! Det var verkligen jättekul och det är en grej vi måste göra om igen! :D

Idag hade jag bara tänkt att vara hemma och inte göra något, om jag inte går ut en sväng sen... vi får se!


» 15e Juni

Nu är jag hemma från serveringen också. Det var riktigt kul och inte alls så farligt som jag trodde att det skulle vara, haha! Men det gick riktigt bra, och när vi var klara fick vi äta också. Maten var jättegod. Till varmrätt fick vi bearneisås, klyftpotatis och kycklingfilé, och till efterrätt var det kladdkaka med jordgubbar, grädde och glass! Så jag är supermätt nu! :P
Rektorn delade även ut lite pris till niorna, och då var det en tjej... alltså gissa hennes betyg! MVG rakt över! Hur bär hon sig åt! :D Haha, herregud, fatta vad sjukt glad hon måste vara!
Nu ska jag snart börja dra mig mot Ellen! Hejdå! :D


» Bucket list #2


New York. Behöver jag säga något mer?;)



Att se pyramiderna måste vara en rätt mäktig syn, och den vill jag gärna uppleva, så dit ska jag en dag! :D



Fatta att kunna surfa! Fan vad häftigt!!
När jag flyttar till mitt strandhus i Kaliornien (ja, man får drömma) så ska jag ju lätt surfa på min fritid!
Så jäkla härligt det måsta vara! :)

» SOMMARLOV!


» Äntligeeeeeeeeeeeeeen....

Hejsaaan! Jag är så himla glad just nu! Äntligen har det efterlängtade sommarlovet kommit och jag är skitnöjd över mina betyg! Kan det bli bättre? Ja, det kan det.. För i kväll ska vi tjejer i klassen träffas hemma hos Ellen och grilla och kolla på film eller nåt. Hoppas bara det blir fint väder, för då kan vi va ute lite också! :)
Nu kommer mamma, pappa och Viktor snart hem från Viktors avslutning så ska vi till Gotteriet och fika lite, innan jag ska tillbaka till skolan och servera niorna! :)

 

» Snart nu.........

Heeeeeeej! Nu ska vi när som helst åka iväg mot avslutningen! :D vi skulle samlas vid 8, och så ska vi ju hämta Ellen och Amanda innan! :)

» When one door of happiness closes, another one opens; but often we look so long at the close door that we do not see the one which has been opened for us...

35535_304843069603525_595915321_n_large

» Skolavslutning imorgon!

Oh, tänk att nästa gång jag vaknar är det sista dagen jag behöver gå upp tidigt på typ.. läääänge! Ska bli så sjukt skönt så det är inte sant! ÄNTLIGEN är sommarlovet här!
Och betygen får vi efter avslutningen imorgon också, och jag är en blandning av nervös och nyfiken! Vet de flest, men de andra kommer det bli kul att se! :D Vet redan nu att det kommer bli bättre än förra året sammanlagt och det är jag sjukt nöjd med! :D


» Teenagerposts

Tumblr_m5ezx8p1dr1qiaqpmo1_500_large
Tumblr_m5gpdezjs51qiaqpmo1_500_large

Tumblr_m5gq3moky91qiaqpmo1_500_large
Nfen_large

» Klassens dag 2012

Oj, vad dom har gjort om blogg.se? Haha, nej, nu måste jag lära mig det på nytt! :(

Men aja,

Hej, på er!
Idag var det klassens dag och vid 8.20 tåg vi tåget till Linköping och sedan bussen ut till Malmslätt och flygvapenmuséet! Det började med en guidad tur i en timma och sedan fick vi lite fri tid att gå runt och att äta. Synd bara att vi inte fick mer tid, för det var verkligen hur intressant och häftigt som helst! Fatta att flyga sådanna där plan, fan vad coolt! :D




» Whistle


» Bucket list #1


Det är något jag verkligen vill göra, och det har jag typ alltid viljat göra!
Usa verkar ju så coolt, och det finns så otroligt många vackra och häftiga platser att besöka!


Venedig vill jag också åka till, tänk dig- en stad av vatten i stället för gator! Fett najs! :D




LONDON!!
Det ligger typ högst upp på min bucket-list just nu alltså!
Och förhoppningsvis kommer jag kunna pricka av det inom något år! :D :D


Ny kategori här på bloggen, där jag kommer skriva om saker jag vill göra och platser jag vill åka till och sådär!

» Bara en dag kvar nu! :D

Imorgon är det sista dagen innan skolavslutningen på fredag.. asså, shit... vad snabbt det går egentligen! Jag kommer fortfarade ihåg dagarna innan jag började förskolan, och nu har jag liksom bara ett år kvar i grundskolan! :O
Fan, vad snabbt det går alltså! Och nu är det bara ett år kvar med denna klass, det är synd. För jag gillar verkligen min klass, även att vissa kan vara jobbiga ibland så är det forfarande så himla kul ibland!

Man, aja!
Imorgon ska vi i alla fall ta tåget till Linköping 8.10 och gå på Flygvapenmuséet. Det kommer nog bli riktigt kul! Tycker sånt där är coolt, och spännande, haha! :D


» 2 DAGAR!


» Temadag

Hej, idag hade vi temadag i skolan. Det hade vi innan jul också, men den här gången handlade det om alkohol/droger/narkotika m.m. Började med en föreläsning i aulan där en snubbe kom och berättade om sitt liv. Han hade väst upp med en alkoliserad pappa och sen själv blivit beroende av alkohol och sådär! Sen var vi i klassrummet och diskuterade och sådär, sen slutade vi kl. 2!
Nu tror jag vi skulle åka ut till stugan och bada eller något! :)


» Frilufsdagen

Hej! Idag hade vi frilufsdag, och den började bra... med sen blev det bara värre och värre.. :( Vi skulle då gå till hätte, men vi gick inte raka vägen, utan skulle gå en himla omväg ut i skogen på någon jäkla grusväg! Väl ute i hätte hade jag världens skoskav, och det var inte skönt kan jag säga er, det gjorde så jävla ont! Men jag höll masken och vi spelade minigolf, och det gick hyfsat bra, men vi vann inte! Sen fick vi reda på att man tydligen skulle ha matsäck med sig, vilket vi inte hade en jäkla aning om eftersom ingen hade sagt det!! Så vi köpte en macka, för det var det enda vi hade råd med. Sen skulle vi gå tillbaka, och självklart gick vi inte rakt tillbaka, utan vi skulle gå ännu längre, ut mot Seglarviken, eller vafan de heter! Ute vid Seglarviken stod jag inte ut längre, utan tog av mig mina skor och gick i bara strumporna från Seglarviken ända till Junkis, och det är en bit! Så nu har jag inte bara skoskav, uta också sjukt ont under fötterna och ett par mindre strumpor, hahha!
Vi fick sluta ganska tidigt så jag, Ellen, Amanda, Penny och Martina drog fram på stan och åt på Golden och gick runt lite. Jag köpte ett par mörkblåa byxor, som jag är för lat för att visa! Dessutom tror jag inte att ni bryr er så värst mycket! ;)


(Bild från google)
Hätte på sommaren.


» Vecka 24


» Sista vanliga skoldagen!

Tjabba! Nu var sista vanliga skoldagen avklarad, så himla skönt! Lägger upp planering för veckan sen idag! Men idag, vad har hänt idag? Vi hade först idrott då vi körde staffett och flaggan med killarna. Sen hade vi spanskan och fick veta våra betyg. Det blir ett B denna termin igen för mig! Efter det var det SO och vi gjorde typ ingenting. Fick reda på betygen där också. Blev 2 C och 2 D, men kommer inte ihåg vilka ämnen det var... haha! :) Sen hade vi svenska och då städade vi skåpen och kollade på Titanic. Åh, jag bara älskar den filmen! Så fin och sorglig, och han är ju så snygg! :D
Sen hade vi i alla fall hemkunskap och vi skulle bara städa lite och sen fick vi gå, och då var dagen slut!


» 10e juni

Hej, hej! Bloggade ju typ inget i går eller i förrgår.. Men i fredags när jag kom hem från skolan var det lite bråttom. Jag skulle duscha, äta och packa innan jag skulle upp till Amanda kl. 5 tillsammans med Martina, Penny och Ellen. Vi kollade på film och åt pizza och sådär, kul hade vi i alla fall! :) Igår åkte jag hem vid typ 1 och åt och sen åkte vi till stugan och jag gick bort till några grannar där ute för i sommar ska jag klippa gräset där ute och lämna över stugan till de som hyr den och så.. Så igår gick vi igenom vad jag skulle göra och vad alla saker fanns och jag klippte gräset och tjänade 200 kr, hehe! :D
Idag ska jag va med Emma och hon kommer väl efter maten någongång! :)


» sorry

Hej! Sorry för dålig bloggning både idag och igår! Jag förklarar imorgon! :)

» Dag 15

 – Mina framtidsdrömmar

Jag vill få ett bra liv helt enkelt och vara lycklig! Jag vill ha en man och några barn och bo ett stort hus någonstans. Vad jag vill jobba med vet jag inte, men jag vill att det ska vara något spännande och annorlunda, som inte alla andra jobbar med liksom!
Jag vill inte vara bara ännu en person på jorden, utan jag vill bli någon. Jag vill vara en förebild för andra och en sån person andra ser upp till. Jag vill att mamma och pappa stolt ska kunna säga "det där är minnsann vår dotter".
Jag vill leva mitt liv på mitt sätt, träffa människor, resa, tjäna pengar.. bara jag är nöjd med vad jag har åstakommit vid livets slut!
Jag ska varje dag njuta av livet, för ingen har sagt att vi är garanterade en morgondag, eller hur?




» 7e juni

Hej! Känns så skönt att det är fredag imorgon! Snart är också denna vecka slut, liksom.. Och om en vecka slutar vi ju! :D
Idag fick vi reda på att vi ska byta NO/mattelärare tills hösten.. vi har fan bytt varje år och nu har vi äntligen fått en bra!! Men såklart ska vi byta IGEN! :( Så på lunchen cyklade vi till Ica och köpte en blomma till honom och då blev han glad!

Om lite mer än en timme ska klassen ha vårfest på gräsplanen bakom statshuset. De två senaste åren har vi fått vara inne i statshuset för det har regnat så jäkla mycket, så vi får se hur vädret blir idag! :)


» Obama "sjunger"! ;)




» Dag 14

 – Bloggfavoriter

Kissies.se

Juliahofsweden.myshowroom.se

+ lite kompisars och sådär och även andra bloggar, men orka skriva alla jag läser! :P

» Vad jag har gjort de senaste dagarna!

Hej! Sorry för dålig uppdateringen, men min dator behövdes uppdateras och det orkade inte jag göra igår så jag kom inte in, men nu så! Så jag ska berätta lite om vad jag har gjort de här dagarna!

Måndag: Var i skolan som vanligt. Fick tillbaka ett SO prov om USA och jag fick ett halvt fel. ETT HALVT FEL! Så himla retligt! :P Men, men.. Sen fick vi tillbaka Svenska inlämningar och jag fick ett A, så jag blev glad, kan man väl säga! :D Sista lektionen missade jag för jag skulle till matsalen tillsammans med några andra i klassen för att öva tills vi ska servera niorna efter skolavslutningen!

Tisdag: Hade 8:ans två sista prov, så skönt! Sexualkunskap som väl gick bra, och ett stort spanska prov på allt vi har lärt oss i 8:an. Det hoppas jag verkligen gick bra! Men resultatet spelar störst roll för de som ligger och väger mellan två betyg, och det har jag en känsla av att jag kan göra.. så om det gick bra så kan betyget bli jäkligt bra asså, haha! :) Så det hoppas vi på!

Idag: Idag är det ju 6 juni = nationaldag = ledigt från skolan! Och det var riktigt skönt att vara ledig idag, det behövdes! Jag, Amanda, Penny, Ellen och Martina åkte fram på stan och åt pizza, fikade och gick runt lite. Dock var ju nästan inga affärer öppna för det är ju röd dag idag! Men vi hade kul ändå! :D NU ÄR DET BARA 2 RIKTIGA SKOLDAGAR KVAR AV DETTA ÅR!! På fredag sätts betygen så nästa vecka kommer bli så sjukt chill + vi ska göra massa annat kul, men berättar mer om det närmare! :)


Några veckor sen!


» Onödig fakta #2

26. Namnet Wendy dök upp för första gången någonsin i boken Peter Pan.
27. Noshörningens horn består av sammanpressat hår.
28. En människa äter i genomsnitt åtta spindlar i sömnen under sitt liv.
29. Serien Kalle Anka var en gång i tiden förbjuden i Finland på grund av att han inte har några byxor.
30. Varje år dör det fler människor som blir sparkade av åsnor än som omkommer i flygolyckor.

31. Det vanligaste namnet i Sverige är Maria Johansson
32. Det finns fler kycklingar än vad det finns människor på vår planet.
33. Jordnötter är en av beståndsdelarna i dynamit.
34. Vi föds utan knäskålar. De är först utvecklade vid sex års ålder.
35. Greklands nationalsång har 158 verser. Ingen har hittills lärt sig alla verserna utantill.

36. Jättebläckfisken har världens största ögon.
37. En guldfisk kommer bara ihåg de tre senaste sekunderna i sitt liv.
38. Guinness Rekordbok håller rekordet för att vara den mest stulna boken på allmänna bibliotek.
39. Det var en dansk som uppfann inbrottsalarmet, men tvärr blev det stulet innan han hann ta patent på det.
40. I vartenda avsnitt av TV-serien Seinfeld kan man se något med Stålmannen på.

41. Om man kunde köra bil till solen med en konstant fart av 100 km/h skulle det ta 176 år att komma ända fram – utan vilopauser.
42. En sköldpaddas sköld består bland annat av djurets revben, och det betyder att sköldpaddan har revbenen sittande utanpå kroppen.
43. Piloter, som i nödsituationer skjuter ut sig med katapultstol, får varaktiga men av detta. De blir 3 cm kortare varje gång de gör det. I regel får de därför bara göra det två gånger.
44. En genomsnittlig chokladkaka har åtta insektsben i sig.45. Fallande kokosnötter dödar fler människor än hajar gör.

46. Den bok som utgivits i flest upplagor, förutom Bibeln, är Ikea-katalogen.
47. Internet består till 61% av porr.
48. Eskimåer använder sina kylskåp för att maten inte ska förfrysa.
49. Charlie Chaplin vann en gång 3:dje pris i en Charlie Chaplin-lookalike tävling.
50. Det vanligaste ordet världen över är okej. Det näst vanligaste ordet är Coca Cola.


» Utsidan ger insidan en chans, men insidan ger utsidan dess glans


» Onödig fakta #1

Haha, lite onödig fakta är ju aldrig fel! ;) Haha dock vet jag ju inte hur mycket som är sant. Men aja, kul är det i alla fall!




1. Fjärilar smakar med fötterna.
2. En ankas kvackande ekar inte, och ingen vet varför.
3. På tio minuter frigör en orkan mer energi än all världens samlade kärnvapen.
4. 100 personer dör årligen till följd av att ha satt en penna i halsen.
5. Folk i allmänhet är oftast mer rädda för spindlar än för döden.

6. Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa.
7. Endast en person av två miljarder kommer att leva till 116 års ålder.
8. Det är möjligt att leda en ko uppför en trappa, men inte nedför.
9. Kvinnor blinkar nästan två gånger så mycket som män.
10. Det är fysiskt omöjligt för dig att slicka din egen armbåge.

11. En snigel kan sova i tre år.
12. Inget ord i det engelska språket rimmar med ”month”.
13. Ögats storlek är detsamma från födsel till död, men näsa och öron slutar aldrig att växa.
14. Den elektriska stolen uppfanns av en tandläkare.
15. Alla isbjörnar är vänsterhänta.

16. En struts öga är större än dess hjärna.
17. Typewriter är det längsta ord som kan skrivas med tangenterna i en rad på tangentbordet.
18. Kackerlackan har en otrolig överlevnadsförmåga. Även om den mister huvudet kan den leva i flera veckor – tills den dör av svält.
19. En krokodil kan inte sticka ut tungan.
20. Cigarettändaren uppfanns före tändstickan.

21. Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.
22. Hajen är den enda fisken som kan blinka med båda ögonen.
23. Det är omöjligt att nysa med ögonen öppna
24. Högerhänta lever i genomsnitt nio år längre än vänsterhänta.
25. Många hamstrar blinkar med ett öga åt gången.


» KONFIRMATION 2012♥















» Då var man konfirmerad!

Jaha, då var man konfirmerad också!:D Det började vid 10 idag, men vi konfirmander skulle vara där ute vid 9 för en sista genomgång av låtarna. Själv gudstjänsten sen gick jättebra och kyrkan var verkligen fylld till bredden med folk som tog kort och filmade mest hela tiden! Jag sa även några meningar i micken under "Dramat" vi spelade upp, och shit vad konstigt det känns att höra sin egen röst förstärkt på det sättet! Men det gick bra och mamma sa sen att jag inte lät nervös, så det var ju bra! Sen när alla besökarna skulle ta nattvarden sjöng jag, Alicia, Matilda och Emma What Are Words och även det gick superbra! Sen hade även några killar skrivit om För alla oss som egentligen är en fotbollslåt, haha! Men det blev jättebra och nu handlade den om vår konfatid!:) Haha, vi dansade ut till Dansa, Pausa !



Vad jag fick:





Visar mer bilder sen! :)

» 12 DAGAR!


» Payphone




» 2 juni

Hej!
Förlåt att jag inte bloggade något igår, och det har jag ingen riktig ursäkt till. Men jag satte helt enkelt inte på datorn och orkade inte blogga från mobilen, det blir så tråkigt då! Men i alla fall: Igår hade vi volleybollturnering och vi var utklädda till töntar, haha, har tyvärr ingen bild. Vi vann tyvärr inte, utan kom trea. Men det viktigtaste är ju att ha kul, men det hade varit kul att vinna i år igen! Men det tar vi igen i nian, eller hur tjejer??:D När jag kom hem satte jag igång att baka lite tills min konfirmation imorgon och efter det tog jag det bara lugnt! Idag har jag pluggat en del för vi har ett stort spanska prov på tisdag och sen tagit det lugnt och förberett lite inför imorgon och sådär. Börjar bli lite nervös inför morgondagen alltså.. Men det ska bli kul att äntligen få använda klänningen, haha! ;)