» Sunday

Hejsan! Idag var jag med Emma och vi slappade och pratade mest. Och idag är det ju söndag igen.. hade tänkt att ha en slappdag, men nej. Jag skulle tydligen klippa gräset, så efter lunch ska vi ut till stugan och jag ska klippa en sista gång.
Nästa vecka är ingen vanlig vecka, skönt det, hah! Vi ska ju PRAO:a! :) Som jag har sagt innan ska jag vara på Strömsholmen och jag börjar bli lite nervös.. usch! Men det ska väl gå bra. Börjar vid 8 imorgon och slutar vid 16. De andra dagarna börjar jag vid 7.. så det vlir långa dagar! Men på fredagen slutar jag lite tidigare, vid 12 närmare bestämt, och det är ju skönt!
Hejdå!

» Haha,


Need a laugh? This blog is just what you need!

» Tumblr.com

Vill bara tipsa on sida:
 
 
 
Ni vet det där stället man ska posta massa skit som det är meningen att folk ska tycka om! :D
Haha, det är typ min favoritsida just nu. Så skaffa ett konto vetja?!

» ¡Bluenas días!

God dag bettyde det där, för er som inte läser spanska!

Idag har vi sovmorgon så jag sitter fortfarande hemma, men ska väl börja dra mig mot skolan om 10 minuter. Vi går till 15.20 idag i alla fall, och sen vet jag inte vad som händer. Åker väl hem och tar det lugnt, kanske pluggar lite och kollar på Awkward. Haha, så jävla bra är det! :)

» Teenager Post


» Happy ♥

 Ville bara säga att jag är glad, jätteglad. Inget kan förstöra denna dagen.
 
Hej! Dagen har flytit på riktigt bra idag för att vara en onsdag, haha! På svenskan fick vi välja vilka linjer vi vill gå och kolla på om några veckor när vi ska gå till Holavedsgymnasiet. Jag valde de linjerna jag har funderat lite på - teknik och natur! Här ska det pluggas förstår ni! ;) Så, jag får väl se om det är något för mig, annars får jag väl tänka om.
 
 
 
 
 
 

» 24e September

Hejsan! Idag är det exakt 3 månader tills Julafton! :D
Vad har hänt i dag då? Inte så värst mycket faktiskt.. Vi hade origenterin på idrotten, vilket jag tycker är ganska kul! Sen hade vi massa lektioner.. sist hade vi Teknik, men det blev inte så mycket gjort då, eftersom vi mest satt och flummade om massa random skit! ;)
Nu ska jag fortsätta att kolla på Awkward, haha det äger!
Här får ni en bild på mina naglar:
 

» Live While We're Young

Okej. Tillåt mig att fangirla!! :D
One Direction släppte en ny singel i torsdags och har inte hunnit lägga upp den, men här är den! 
 
 

» Pippi Långstrump

Ni vet de där stunderna när man vill uppleva något från sin barndom igen.. Just nu har jag en sån stund och ska därför kolla på Pippi Långstrump! :)
 
 
 

» Mys med vännerna

Hej! Det har varit dålig bloggning på sistone, förlåt, Men ni ska bara se läxhögen.. Så idag har jag tillbringat dagen i myskläder över läxböckerna. Igår kväll var jag, Ellen, Martina och Amanda hemma hos Penny och hade det mysigt. Vi lagade egen pizza och hade det mysigt. Och fy fasen vad jag skrattade, haha! Sen satte vi oss i deras uterum, tände lite ljus, drack te och pratade. Det var hur mysigt som helst! :) Så kom väl hem därifrån efter 11 någon gång, då jag gick och  la mig direkt! 
 
 

» Skola och plugg...

Hej! Idag gick skolan på som vanligt, förutom att vi fick tillbaka SO-proven. Jag tror det gick bra i alla fall, hon skriver inga betyg eller något på proven så man har ingen aning. Men jag blev godkänd i alla fall! :D
Vad finns det mer att säga? Typ inget värt att skriva om har hänt idag, jag har bara pluggat, duschat och ätit typ!
Någon gång hade jag tänkt att ta tag i bloggen och göra om designen, göra en ny header och lite! :) But not now!
 

» Skola och plugg...

Hej! Idag gick skolan på som vanligt, förutom att vi fick tillbaka SO-proven. Jag tror det gick bra i alla fall, hon skriver inga betyg eller något på proven så man har ingen aning. Men jag blev godkänd i alla fall! :D
Vad finns det mer att säga? Typ inget värt att skriva om har hänt idag, jag har bara pluggat, duschat och ätit typ!
Någon gång hade jag tänkt att ta tag i bloggen och göra om designen, göra en ny header och lite! :) But not now!
 

» Strömsholmen AB

Hej! Blir ett snabbt inlägg innan X Factor börjar. Idag var dagen seeeeeg, trodde aldrig NO:n skulle ta slut, but it did! Vet var jag ska praoa nu btw, eller det visste jag i fredags, har bara inte skrivit det! "Strömsholmen AB" ska jag va på, det är nåt företag här i stan, men det blir säkert bra!
Hejdå, nu börjar det!!

» Födelsedagspresenter

 
Så, detta + lite till var vad jag fick i födelsedagspresent!
Tack så mycket allihopa!!
 

» Cupcakes


Tjenare! Har precis diskat undan maten, eftersom jag och Viktor + hans kompis var ensamma hemma, men tror de hjälpte till att städa? Nej, de stack.. Innan maten bakade jag Cupcakes till the tea party sen, och de blev riktigt goda, även att jag fortfarande mår illa när jag äter för mycket sån där frosting.. Bakade nämligen muffins förra året, och då blev det liiiiiiite mycket sån..
Men ah, nu ska jag öva lite på engelskan vi har tills imorgon och sen ska jag cykla upp till Amanda.
 

» My british nails!


» Chris Hemsworth


» Musiklyssnande och svampplockande


Tjenare. Sitter uppe på mitt rum och lyssnar på musik och gör lite läxor. Snart ska vi väl äta mat och sen tror jag att vi skulle åka ut en sväng till stugan och träffa några grannar där ute. Tror att pappa och jag skulle gå och kolla efter svamp också, men vi får se. Imorgon är vi lediga för då har vi studiedag, wie! Då hade jag och vännerna (ni vet vilka jag menar) tänkt att ha British Tea Party haha, så för tillbringa förmiddagen imorgon med att baka lite! :)
 
Hej, svejs!
 
Här får ni en väääääldigt vacker bild på mig, men jag bjuder!

» London

Där fick ni en bild på staden jag kommer besöka nästa sommar.
 
Kan inte fatta att jag kommer åka till London, shoppa, se åka på sightseing ... att bara ha varit där är ju sjukt häftigt, även att det bara är någon dagar! Det är inte så många 15 åringar som har varit där, särskilt inte med sina bästa kompisar, utan föräldrarna!!
 
 

» 15 September


Hejsan, my dears! Förlåt så mycket för att jag har varit otroligt osocial här på bloggen men jag har antingen haft fullt upp, eller inte orkat. Idag kommer i alla fall släkten för att fira både mig och pappa. Jag fyllde ju förra lördagen och pappa fyller idag! Så vi får se var jag får, men farfar har i alla fall gjort en tårta. Har som vanligt ingen aning om hur den ser ut, men den kommer säkert vara lika fin som alltid!!
 

» Svar på frågestund

Varför började du blogga?

Jag vet inte riktigt.. tror jag började väl läsa Kissies blogg och tyckte et verkade kul!

 

Bästa och sämsta med bloggen?

Det bästa är ju helt klart att det sparas så att man liksom alltid har sina minnen sparade här, och sen är det ju alltid kul att få bra respons på det man skriver! :D

Det sämsta.. jadå.. det är ju inte kul när man får dryga/elaka kommentarer. Men som tur är var det ett tag sen jag fick det, och då var det väl bara någon feg, avundsjuk jävel som gömde sig bakom datorskärmen och inte ens vågade säga sitt namn. Sådana är inte värda att ödsla tid på! :)


Hur många läsar har du dagligen?
Haha, inte så många.. 15 kanske.

 

hur många bloggar läser du per dag?

Inte så många.. typ Kissies och sen några i skolans :)

 

Hur länge kommer du vara borta på språkresa?

Jag kommer vara borta i 3 veckor!

 

Rider du?
Nej, det gör jag inte. Jag tycker det är läskigt.. :P


Håller du på med någon sport?

Nej, inte just nu! Men har simmat, fri- dykt och spelat volleyboll, men jag tröttnade. Haha, jag ångrar ibland att jag slutade simma.. ni vet när man kollar på Michael Phelps..

 

Din favoritblogg och varför?

Eh, min favoritblogg? Jag vet inte om jag har en favoritblogg, läser inte så många!

 

Vad använder du för trosor ?

Det är lite olika.. Björn Borg och annat.. ah, lite olika helt enkelt.


Kan du inte svara på frågorna med ett video inlägg ?

Nej, usch, hatar att se mig själv på film och höra mig prata.. haha..

 

Det absolut bästa som finns?

Oj.. jag vet inte! Att resa utomlands tror jag, det är ju helt underbart!


Hur ser din drömpartner ut och är?

Bra fråga! Kan ju börja med hur han ser ut: Egentligen spelar ju inte utsidan någon roll, men ska jag svara så tycker jag att mörkhåriga killar är snygga, och så ska han ju ha snygg kropp, haha!

Hur han ska vara: Han ska inte vara blyg, för det kan jag vara i början om den jag snackar med också är det.. så ska han ju vara påhittig, så att vi inte bara sitter inne och glor på film, utan hittar på massa roliga saker. Romantisk, snäll och omtänksam ska han vara också, och ha humor! Vi ska kunna prata om allt, och vara som bästa kompisar. Jag ska kunna lita på honom, och han ska kunna lite på mig. Ah, that was pretty much it.


Vad vill du jobba som i framtiden?

Det funderar jag på med, haha! Jag vet inte.. Ett tag ville jag bli läkare.. men det är ju så jävla jobbig utbildning, och om man failar på jobbet kan en annan människa dö, så nej… Men typ någonting, men vad det blir, det får vi se! :)


» Wow!?

Hej! Bloggar från mobilen, för jag orkar inte sätta på datorn. Myser i soffan under en filt och kollar på Disney Channel istället. Förut var jag duktig och gick faktiskt ut och sprang en sväng! Wow, aplåder till mig!
Hejdå, ha det bra! :)

» Godmorgon!

Godmorgon! Blev klar lite tidigare än vanligt, så jag satte på datorn och tänkte att jag kunde blogga lite. Ska väl åka om sisodär en kvart. Idag börjar dagen med SO prov.. usch. Men jag har pluggat ordentligt så det ska nog gå bra!
 
Hejdå, ha de bra! :)
 

» Plugg, plugg, plugg..

Hej! Idag är det inte säkert att jag kan blogga mer.. antagligen inte! För vi har SO prov imorgon om Första världskriget och Ryska revolutionen.. sen har vi även massa mer, så jag lär ju ha något att göra i alla fall! :o Men nu måste jag fortsätta plugga, bye!

» Ny tröja


Från JC - 299 :-

» 10 september

Hello! Idag flöt skolan på bra. Vi hade bild och Teknik i slutet, ah, då börjar vi bli trötta så då blir det ganska mycket flum.. Sen har jag väl typ bara pluggat. Nej, just det! Mamma och jag åkte fram till stan också ja, och jag köpte mig en stickad tröja! :) Visar i nästa inlägg! Ikväll ska jag bara slappa, och kolla på x-factor! Älska att One Direction skickade en hälsning igårkväll!
 
Glöm inte frågestunden heller, my friends! Har ni några frågor så passa på, för snart fixar jag i ordning svaren!
 
 
 

» jmphoto.webblogg.se

Jag tycker att ni ska ta och titta in på dessa tjejers fina blogg.
Det är en fotoblogg, så ni kommer få se massa fina bilder, och även läsa om hästar och deras vardag!
Den är absolut värd att ta en titt på, så klicka på bilden för att komma dit :)
 
 

» Myssöndag

Hej! Idag har jag tagit en sån där riktig slappdag. Har gått runt osminkad i mysbyxor och pluggat en massa idag eftersom vi har SO-prov om första världskriget på onsdag. Men det är intressant att läsa om så det går riktigt bra! Men ännu mer intressant blir det i vår då vi ska läsa om andra världskriget.. Om Pearl Harbour och allt vad som hände då! Om ni inte har sett den filmen, Pearl Harbour alltså, se den!
Ah, men i alla fall, vid halv 5 mötte jag Ellen och vi gick en sväng. Kände att jag behövde komma ut lite i alla fall. Så, nu har jag precis duschat och målat mina naglar med sånt där "Magnetnagellack" i lila ni vet. Haha, det blev ascoolt! :)
 
Lol, dagens Outfit!;)
 
Mysbyxor - Lager 157
Tröja - Cubus
 

» 15 åringen här då va!

Heeeeeeeeeejsaaan! Idag är jag glad för att det är min födelsedag! :D
Vaknade vid typ 8 och kunde såklart inte somna om.. efter en timme typ kom mamma, pappa och Viktor in och sjöng och jag fick paket på sängen. Lite senare på förmiddagen kom mormor också, och så fick jag paket av henne också! Jag kan visa morgon eller någon annan dag vad jag fick, vi får se! Fick ju även lite i fredags då gästerna var här. Nästa vecka lördag kommer resten av släkten, så då blir det väl lite till! :)
 
Så nu är jag 15 då.. känner mig så mycket äldre och mognare nu! Haha, nej, det känns likadant som igår! ;)
 
 
 

» Exakt 15 år sedan jag föddes! ^^


» ........

 

» P.Sherman, 42 Wallaby way, S

Haha, var bara tvungen..
 
 

» Hemma från skolan..

Hej! Stannade hemma från skolan idag, för jag är jätteförkyld och har ont i huvudet och sådär.. jag vill inte att det ska bli värre så att jag inte kan gå nästa vecka, för det är så surt att missa något i skolan. Även och man bara missar en dag så kommer man efter..
Men vi skulle ändå vara på Rås idag, så jag missar inget viktigt! :)
Ah, men idag så hade jag i alla fall tänkt spendera dagen med plugg, så jag slipper det imorgon. Idag är det nämligen min sista dag som 14! ;)
 
Btw, den nya tjejen, Tiffany, kom igår! Hon verkar jättesnäll, men lite blyg, men vem är inte det första dagen i en ny skola! :)
 
 

» FRÅGESTUND!

 
Ni får fråga vad ni vill, och jag ska försöka svara på alla! Frågestunden avslutas när jag tycker att jag har fått tillräkligt många frågor, så fråga på nu!!

» sovmorgon

Hejsan! Idag har vi sovmorgon, så vi börjar inte förens 9.20, men vaknade tidigt än då. Ja.. just nu har jag inget att göra.. är färdig och såsär, men ska inte åka förens om typ 10 minuter! 
 
Btw, hade tänkt att ha en frågeatund sen, men det fixar jag när jag kommer hem  eftermiddag ellee ikväll någon gång. 
 
Ha det bra, hejdå! 

» Believe in yourself.. Be You.


Hej! Idag har det inte hänt något speciellt i skolan, mer än att både Ellen och Martina var sjuka.. :( Hoppas att dom blir bättre så dom kan komma imorgon!
 
Ja.. sen finns det väl inte så mycket mer att skriva om.. haha, kommer inte på något annat.
 
Vad har ni gjort idag?
 

» Mina vänner.. ♥

Efter som jag är väldigt mycket med Ellen, Martina, Penny och Amanda och även nämner de  här på bloggen, så tänkte jag att jag kunde berätta lite om dom!
 
Ellen Wiss Gullberg ♥
 
 
 
Ellen och jag gick i samma klass i förskolan, men sen gick vi i olika klasser ända tills fyran då vi hamnade i samma klass igen och det är jag väldigt glad för.
Ellen är en otroligt bra kompis. Man kan berätta det mesta för henne, och vill man inte att hon ska säga det till någon, då gör inte hon det.
Ellen kan verka lite blyg innan man har lärt känna henne, men när man väl känner henne är hon verkligen inte blyg, haha! :D
Hon bryr sig väldigt mycket om andra om kring, och vill att alla ska må så bra som möjligt.
 
Tack för att du finns, och fortsätt alltid att vara den du är!
Jag älskar dig! :D
 
 
Martina Nilsson ♥
 
 
Martina och jag gick i olika skolor tills vi började i 6:an. Men det var inte förens i slutet på 7:an som vi verkligen började snacka och hänga med varandra i skolan och sådär.
 
Martina har väldigt svårt för att vara utan sin mobil, haha! Men jag älskar henne ändå! :D
Hon har alltid något kul att berätta, särskilt om One Direction som hon nördar mest hela tiden! ;) 
Något jag beundrar Martina för är att hon alltid säger sin åsik, vad än den andra tycker!
Martina är en väldigt förstående person och man kan väl prata om det mesta med henne, det är jag glad för!
 
Tack för att du finns, och fortsätt alltid att vara du Martie!
jag älskar dig!
 
 
Amanda Hermansson ♥
 
 
 
Amanda är alltid glad och har alltid något att prata med. När man är med Amanda är det aldrig tyst, haha! Hon är nog den snällaste personen jag känner, och vill alltid att alla ska ha det bra och sätter andra före sig själv.
 
Hon är också otroligt modig. Hon vågar vara den hon innerst inne vill! Hon har en helt egen stil, och klär sig i det hon vill, oavsett vad andra tycker! Det beundrar jag henne verkligen för!
 
Tack för att du finns, forsätt alltid att vara den du är Amanda!
Jag älskar dig!
 
 
 
Penny Burenby ♥
 
 
Även Penny träffade jag först i 6:an
 
Penny är nästan alltid glad och har väldigt lätt till skratt! Hon är den i vår "grupp" som kommer på de flesta ideer, så utan henne vet jag inte vad vi skulle hitta på när vi träffas, haha!
Haha, Penny är väl ganska tävlingsinriktad och om det inte går så bra för henne blir hon lite sur.. ja, jag kan ju säga så att en gång bröt hon av en golfklubba! :P
 
Tack för att du finns och fortsätt alltid vara dig själv!
Jag älskar dig!
 

 
Ville bara att ni skulle veta hur mycket ni betyder för mig, och hur stor plats ni har i mitt hjärta. Utan er vet jag inte vad jag skulle göra.. haha, jag skulle i alla fall inte skratta så mycket som jag brukar göra i alla fall, för med er har man aldrig tråkigt!
 
Ni är perfekta och underbara precis som ni är, glöm aldrig det, vad än andra säger!
 
Kommer ni ihåg när vi låg på bryggan vid Martinas sommarstuga i somras och kollade på stjärnorna, och vi såg ett stjärnfall.. vet ni vad jag önskade då?
Jag önskade att vi alltid skulle hålla ihop, aldrig svika varandra och alltid vara där för varandra. Ja, alltid vara de bästa vänner vi är nu.
 
Ni är de bästa vänner jag någonsin har haft.
 
Jag älskar er! ♥

» Tjenare Ellen här !

Hello det är ellen som skriver.... (elins bästavän) :)
Jag ville bra säga hej:)
Men nu iallafall sitter vi i matan och äter ingen god mat... bajs äkligt !!! :D
Ett tips kolla också in på Pennys blogg: pennyalicemalinburenbys.blogg.se jätte fin blogg där hon har skrivit om mig och Elin och mina andra fina vänner!
Tack för mig / ellen !:)

» Klassfotot


» Y.O.L.O.

Vill bara dela med mig av vad jag tycker att meningen med YOLO är.
 
YOLO är inte en ursäkt att supa skallen av sig, röka, ta droger, ligga runt och lägga upp halvnakna bilder på Facebook. Du ska ínte förstöra ditt liv och göra en massa idiotiska saker!
 
YOLO betyder att du ska göra ditt liv värt att leva. Ha kul, gör saker du alltid drömt om, förändra världen, bli ihågkommen, ta mod till dig och gör det du önskar att du vågar. Res, se världen, upplev saker, hoppa fallsärn, få ditt drömjobb, köp ditt drömjobb, och nå de målen du har i livet. Gör en "Before I Die" lista och se till att kunna sätta en bock för allt.
Alltså, du lever nu. Du kommer aldrig någonsin vara yngre än vad du är just nu. Njut därför av livet och ta varje dag som den kommer, så du inte någon dag om många år ångrar att du inte gjorde någonting du egentligen ville.
 
Så till er som tycker meningen med YOLO är det första jag skrev: Vafan är meningen med att ha kul när man inte kommer ihåg det morgonen efter?
 
Jag ska, som jag har skrivit många gånger, åka till England nästa sommar. Det är något jag alltid ha viljat göra och som sagt, man är bara ung en gång. Men jag kommer inte supa för det. Jag vill inte förstöra allt, och dessutom vill jag komma ihåg hela resan. Men den viktigaste anledningen till att jag inte kommer göra det: Jag tycker det är fel att dricka när man är så ung. Enligt lag får man inte dricka alkohol förens man är 18. Man kan få hjärnskador också, eftersom hjärnan inte är helt utvecklad förens man är över 20. Jag kan fortsätta att räkna upp anledningar, men det blir ju ganska tråkigt att läsa.
 
Det här var alltså min åsikt. Vad tycker ni?
 
 

» Slappdag och Eddie!

Tjena! Vaknade runt 9 idag, men låg kvar och läste lite och sådär. Vet ni vad jag gjorde i förmiddags då? Städade mitt rum! Wow! Haha, men med Ed Sheerans musik går allt! Nu ligger jag i min säng med datorn och tänkte sätta på en film eller något. Idag blir det en riktigt slappdag, igen. Men vi får se om jag kanske går ut sen eller nåt, men det märks ju. Ha det bäst, flodhäst!
 
 
Lol, vill ni veta en sak? Jag tror jag har ett myggbett iögonbrynet.. Hur fan lyckas man? :P

» 1a september

Hej! Nu har precis Ellen, Martina, Penny och Amanda åkt hem så jag har städat lite och nu sitter jag och chillar. Igårkväll så lagade vi taco, eller, vi värmde köttfärs och hackade grönsaker, haha! Men gott var det i alla fall. Vi firade även mig lite, eftersom jag fyller år nästa lördag, så jag fick lite presenter! :D Sen kollade vi på "Ondskan" och "The Avengers" innan vi vid typ 1 satte igång att sminka varann, haha! När vi var klara med det satte vi på "Pearl Harbour".. så sjukligt bra, och man måste bara älska Danny (Josh Hartnett), för han är så himla snygg! Så vi gick väl och la oss runt 5 någon gång.. och då kunde jag knappt hålla ögonen öppna. Idag vaknade vi väl vid 12, åt frukost och kollade på "Pojken i randig pyjamas".
 
Men nu ska jag ta och plugga lite, ha det bra! :)
 

Tack så jättemycket! :D
 
 
Josh Hartnett