» Torsdag

Hejsan! Idag var jag själv hemma när jag vaknade för resten av familjen var i Göteborg på Viktors klassresa. Mamma och pappa är klassföräldrar, så de hängde också med. Så alltså har jag varit ensam hela dagen.. Men runt 5 - halv 6 kom Penny, Martina, Ellen, Bella och Amanda hit. Vi pratade lite, åt pizza, skrattade massor och snodde Viktors Xbox och körde COD. Gick inte så bra, men sjukt kul ändå! De åkte hen runt halv 11 och då var det bara förTor mig att gå och lägga mig. Precis när jag skulle gå och lägga mig så hörde jag att de andra kom hem, så jag gick ner och pratade lite med dom och möttes av detta:



Me gusta!

Imorgon är det fredag, sista vanliga fredagen i skolan för hela grundskolan! Nästa vecka är vi ju lediga och veckan efter det är avslutningen, weey! :D

» Svar på frågestund

favoritmat?

Grillat på sommaren och taco på vintern.


favoritblogg?

Jag har ingen direkt favvo, många av de bloggar jag läser är riktigt bra, annars skulle jag ju liksom inte fortsätta läsa!


vilken är din drömresa?

Australien, för det är ett sånt häftigt och annorlunda land!

 

Varför började du blogga?
Jag vet inte riktigt, men jag började väl läsa Kissies blogg och tyckte det verkade roligt. Dessutom började folk i skolan skaffa blogg, så jag testade.

 

Har du gjort din design själv? I vilket program isf?
Grunden har jag inte gjort själv, och länk till personen som gjort den hittar du i menyn. Men sen har jag ändrat mycket med färg, bakgrund, typsnitt o.s.v.

 

Vad gillar du att göra på fritiden?
Bara ta det lugnt och lyssna på musik, eller umgås med kompisar. Sen gillar jag även att måla, men har inte gjort det på länge.. vet inte riktigt varför?

 

Favoritdjur? 

Jag vet inte.. delfiner är fina.

 

Gillar du kött?
Jaaaaaa, jag älskar kött, särskilt grillat!

 

Är du kär i Dennis?

Ameh lägg av.. nej -.-

 

Gillar du majs?
Juppido!

 

Älskar du Taylor Swift?
Jag gillar musiken...

 

 

Din första kram?
Åhhh, det var den 17 mars 1999 klockan 13.46. Hur fan ska jag komma ihåg det?!

 

Är du full?
Absolut inte.

 

Gillar du Ann-christin?
OMG JA!!

 

Är u bra i att gärna Penny?

Jag tänker inte ens låtsas att jag vet vad det betyder……

 

Vem av tjejerna i din klass tycker du minst om?
Just nu tycker jag det är riktigt bra bland tjejerna i klassen faktiskt! Men såklart finns det alltid de man gillar mindre och de man gillar mer, så är det ju alltid, men jag tänker inte nämna några namn.

 

Älskar du din mamma?
Såklart!

 

Har du tandvärk?
Nepp.

 

Gillar du Plantorna?
Ja, såklart jag gör! ;)

 

Vad är de absolut bästa som hänt dig?
Svår fråga… konserten är ju svår att slå, men det kommer nog Englandsresan lyckas med om allt går som det ska!

 

Har du nått/några mål på livet?
Jag har massor. Först och främst har jag bestämt mig för att gå ut grundskolan med C eller högra i alla ämnen och snart får vi se om jag lyckas.. Sen ska jag klara mig bra på gymnasiet och läsa vidare och få något bra jobb, vet dock inte vad än, men det löser sig på vägen. Där i mellan ska jag hinna med att resa, upptäcka världen och leva livet också! Sen vill jag ju såklart gifta mig och skaffa ett par barn!

 

 

Planer för sommaren?
Hastings i 3 veckor, umgås med kompisar, chilla, äta massaaaaaa glass, sola, bada, massa sleepovers och sen i slutet ska vi till Mallorca.

 

Har du lätt för att lita på folk?
Bra fråga, jag vet inte. Det beror nog på vad det gäller och hur personen är.

Hur många läsare har du per dag ?

Inte så många.. men det är olika, från 15 – 30 kanske.

 

vad ser du mest framemot på språkresan?
Åhhh, allt! Bara att vara i England och träffa massa kompisar och lära sig engelska och se massor och åka till London och ALLT!

 

varför bokade du språkresan? hur fick du liksom idén att du vill åka?
En lärare på skolan har även jobbat väldigt länge på EF, så vi pratade med henne om det en gång förra våren, och så blev vi intresserade och lyckades tillslut övertala föräldrarna…

 

vilken är den bästa låten just nu?

Carry You – Union J

 

smink tips?

Jag är inte så jättebra på det där utan kör bara likadant hela tiden om det inte är något speciellt, haha! Men kan kanske fixa ett inlägg med något sådant någon gång?

frisyr tips?

Jag gör seriöst aldrig någonting med mitt hår till vardags, förutom ibland så jag sätter upp överhåret, men jag kan kanske fixa ett inlägg med det också någon gång?

 

Favorit plagg?
I sommar kommer det nog bli mina vita shorts från Gina Tricot!

 

Cupcakes/pannkakor?

 

Prickigt/randigt?

 

Dator/TV

Sommar/Vinter

dator/mobil?

cola/fanta?
 


Hoppas ni blev nöjda med svaren. Undrar ni något mer är det bara att fråga! :)

» England, 3 veckor kvar!

 
Okej, det är 3 veckor kvar. Döda mig nu.
Just nu om 3 veckor sitter vi antingen på planet påväg att landa på Heathrow, eller så har vi redan landat och håller på att hämta väskorna eller något, jag vet inte riktigt. Men herregud. Samtidigt som det är idag är 3 veckor tills vi åker är det också 3 veckor sen konserten.. Så vi är alltså mitt i mellan. Och det känns som konserten var typ för inte alls länge sen!!

» Shoes

 
Åh, alltså jag älskar Jeffrey Campbell, synd att de är så dyra bara.. När jag blir rik  ska jag ha massa sånna! ;)

» Morsdag och Fast and furious 6

Tjo!
Då var även denna helg över och imorgon är det nåndag igen. Sista vanliga veckan i skolan. Nu blir det så att man längtar tills skolan eftersom det är så lite kvar och man vill liksom att det ska gå snabbt..
Idag var det morsdag också ja! Farmor, farfar och mormor var här och åt och farmor hade med sig deras stora resväska som jag ska ha med mig till England, shit det börjar kännas att det närmar sig.. snart måste vi beställa pund och allt också.. I alla fall, sen åkte vi ut till stugan en sväng. När vi kom hem hoppade jag in i duschen och åt lite snabbt för jag skulle möta Penny, Ellen, Martina, Amanda och Bella för att gå på Fast and furious 6. Den var så bra!! Dock har jag inte sett de andra.. oups. Men får ta och kolla på dom nu i efterhand.

Godnatt! ♡




» flower ♡




» l ö r d a g

Tjo! Idag vaknade jag vid 9 någon gång och tog det lugnt en stund innan jag, Ellen, Amanda, Bella och Penny åkte fram till stan. Vi ska nämligen ha med oss passfoton till busskort och något annat till England, så jag, Amanda, Ellen o Penny fixade det. Usch, jag hatar att ta sådana bilder.. Man ser helt förskräcklig ut och dessutom måste man leva med dom länge! Denna bilden var inget undantag, jag ser jätteuttråkad ut. Vi gick även lite på stan och jag köpte silverputs. Ni vet silversmycken blir ju fula med tiden, så kag hadd tänkt att fixa till det. När jag kom hem åt vi och sedan gjorde jag lite SO, så nu är jag typ klar med det, så skönt!

Imorgon kommer farmor, farfar och mormor hit och äter och så ska vi åka till stugan eftersom det är mors dag imorgon.

Godnatt ♡

» DEMI

Demi Lovato släppte nyss ett nytt album som heter DEMI, och det är sååååå braaaaaa! Hon är så sjukt grym!
Mina favoriter just nu är nog Made In The USA och Really Don't Care som hon gör tillsammans med Cher Lloyd (som också är sjukt cool!). Så har ni inget att lyssna på, LYSSNA!!
 
 
 
 

» Street Style


» 3 veckor tills skolavslutningen

Tjenare!
Idag är det fredag, vilket betyder helg och att det bara är 3 veckor kvar tills skolavslutningen, wiho! Nästa vecka är den sista vanliga veckan. Veckan efter det är vi lediga på torsdag och fredag och på fredagen åker vi till Liseberg. Och veckan efter det är det the big week! Alltså, jag längtar tills skolavslutningen för jag vill använda min klänning, hah!
Men i alla fall, dagen i dag har varit rätt så chill. Började med spanska då vi kollade på någon film från Colombia, sedan idrott, svenska då vi också kollar på film, lunch, mentorstid då vi bl.a. bestämde vem vi skulle gå med i kyrkan och vad vi skulle göra på klassens dag. Sen hade vi matte och sist elevensval engelska och vi kollar på film även där. Så det är mycket filmkollande! ;)


» f r å g e s t u n d

 
Eftersom jag har bloggtorka nu, så kör vi igång med en frågestund, det var ju ett tag sen. Jag svarar på frågorna någon gång nästa vecka!
 

» t i s d a g ♡

Hejsan! Jag är glad idag för att idag fick vi reda på 3 stycken nationella - engelskan, spanskan och kemin. I engelskan fick jag C, vilket är det jag hade i betyg i julas, så jag är nöjd. I spanskan fick jag A rakt över, så himla glad! Sen på kemin fick jag A?! Say what? Det hade jag inte förväntat mig, verkligen inte, men shit vad glad jag är!!

Efter skolan åkte jag, Bella och Emmie hen till Emmie ich fixade klart en SO uppgift,så nu kan vi förhoppningsvis redovisa imorgon. När jag kom hem var det typ bara att slänga in cykeln i garaget och sätta sig i bilen och åka till frisören. Så nu är håret fixat tills skolavslutningen och allt. Dock blev det inte så mycket skillnad eftersom jag bara toppade det.




» American dream


» Cherry blossom

Det är så vackert ute nu, med alla körsbärsträd och annat som blommar! Synd bara att det regnade idag, jag som haqde planerat att ha shorts och allt, det är ju typiskt! ;) Annars flöt dagen på bra tyckte jag väl.Började med film på engelskan, matte och sen idrott. Där någonstans gick strömmen, i hela stan. Så det blev svart.. Hah! Men vi skulle ju ändå vara ute, så aja. Vi sprang terrängbanan för första gången i år, och det gick väl bra tror jag. Efter lunchen hade vi SO, bild och teknik. När jag kom hem åkte mamma och jag direkt till stan och bytte min locktång till en annan. Köpte även en borste eftersom min gick sönder idag, oups, och ett paraply till england, som man kan vika ihop och ha med sig i väskan.
 
 
 
 

» En ynka liten månad

 
Idag är det den 19e maj, vilket betyder att det är exakt en månad kvar. Kommer ihåg när det var en månad tills konserten, men nu är det snart 2 veckor sen vi var där. Det går så inihelvetesjävla snabbt.. Såhär dags om en månad har vi antagligen sagt hej då till familjerna och sitter i gaten och väntar tillsammans med andra EF studenter, nervösa som fan. Men åhhh vad jag längtar! Men det är än mycket som ska hinnas med på denna månaden - skolgrejer, Liseberg, ta passfoton, beställa pund, skolavslutningen, paaaaaacka! Shit packa.. haha, okej jag behöver inte packa än på ett par veckor, men jag måste börja skriva packlista och fundera på vad jag ska ha med mig, så att jag har allt hemma!

» Laugh till your stomach hurts

 

» Eurovision Song Contest

Ska ni kolla på ESC ikväll eller? Det ska i alla fall jag! Det är ju i Sverige så då mååååste man ju kolla! Hoppas verkligen att Robin vinner, det skulle vara så kul om vi vann 2 år i rad. Dessutom är ju låten riktigt bra, så även om vi inte vinner så lär vi ju komma högt i alla fall..




» Wanties from Gina Tricot


» Everything that downs me makes me wanna fly


» t o r s d a g

Hejsan! Idag hade vi ingen sovmorgon som vi vanligtvis har på torsdagar eftersom vi hade det sista nationella. Så jävla skööööönt att det är över!! Resten av dagan flöt på bra den med.
När jag kom hem åt jag lite och sen gick jag ut och sprang, wow! Haha, nej men jag måste få bättre kondition för just nu så suger den! Ja, och sen duschade jag i alla fall och snart ska vi väl äta antar jag.
 

» Flygtiderna har kommit!!

Flygtiderna har nu kommit upp på my.ef.com!
 
 
Så vi ska alltså flyga från Landvetter i Göteborg och slipper alltså flyga inrikes som vi kanske misstänkte, skönt det. Och till Heathrow, yey!! :D Sen flyger vi tydligen med SAS och jag är glad att vi slipper RyanAir.. haha!
Och så ser man ju också vilken tid vi flyger och kommer fram och sådär, och PM är ju eftermiddag (Rätta mig om jag har fel?), så vi flyger på eftermiddagen både hem och dit.
 
Åhhh, jag är så taggad nu alltså. Kan verkligen inte fatta att vi ska till England i 3 veckor själva!?! Men ååååååh vad jag längtar!!

» En vecka sedan




» t i s d a g

Hejsan!
Shit vad dålig jag har blivit på att blogga.. men ibland så bara orkar jag inte!
Idag gick skolan i alla fall snabbt och vi gjorde vår redovisning på spanskan, vilket gick bra, I hope! När vi skulle cykla hem så spöööööregnade det... Japp, men det var bara att cykla! Efter ett tag bryr man sig ju liksom inte längre för man kan ju inte blir mer än blöt liksom. När jag kom hem frös jag så jag värmde o'boy, så gott!




» Svar på kommentar!

hej vilken fin blogg du har. jad ska också till Hastings i sommar :)
 
Tack så mycket!!
Jaha, vad roligt!! När åker du? Och åker du också med EF? Vem är duuuu?? Det blir lite krångligt när du inte skriver ditt namn.. :(
 
 

» tolfte maj

Tjo!
I förmiddags spenderade jag tiden i en solstol på baksidan. Vill verkligen bli lite brun tills skolavslutningen för det skulle vara sååå snyggt till min klänning! Sen städade jag mitt rum också ja... det behövdes kan man säga. Vid halv 3 kom släkten och vi fikade och åt tårta och pratade massor, riktigt trevligt!
 
jag fick ett halsband av farmor som har varit i Italien. Hehe, från Milano, fancy or what? ;)

» Grattis lillebror! ♡

Idag fyller Viktor 12 år så släkten är här och firar honom och såklart har farfar gjort en fin tårta!




» Årets första dopp; check!

Hej!
Idag har jag spenderat dagen i stugan faktiskt. Vi åkte ut dit efter lunch och jag trodde det skulle bli fint väder så jag tog med bikini.. Viktor och jag passade lite fotboll och sånt, men sen så mulnade det igen. Men jag hade bestämt mig för att bada, so I did! Typ +15 grader, molningt och blåsigt, men ner i vattnet kom jag, även om det bara var för några sekunder, hah! Så nu är årets första dopp avklarat!
Ikväll ska vi grilla, åh vad jag älskar det! Så himla somrigt! På tisdag är det bara en månad kvar tills skolavslutningen, helt sjukt!!
 
 

» Little Things

Josh Devine, deras trummit, Keekade under Little Things på konserten. Jag som tyckte ljushavet var fint från läktaren, men det är ju inget emot utsikten från scenen, helt sjukt!!
 

» New in

 
Från shoppen utanför Friends såklart, hah! ;)

Idag var mamma och jag och shoppade i Linköping. Kollade efter avslutningsklänning och skor till det, och hittade det och lite till.
 
Älskar färgen, ännu mer knallorange i verkligheten!!
Från Vero Moda.
 
Skor - DinSko eller något...
BH, Bandau - Cubus
Shorts, Bluslinne (?) - Gina Tricot
Rosa Bikini (onte med på bilden) - Cubus

» From the beginning to the end

Sorry för att jag inte har bloggat innan..
 
Jag vet inte vart jag ska börja.
Konserten i onsdags var fantastisk. Helt jävla amazing. Lätt värt all väntan!!
Jag ska ta det från början så förbered er på myyycket text:
 
Vid halv 11 hämtade vi upp Ellen, Martina och Penny och åkte mot Mjölby där vi skulle gå på bussen. Vi började med att kolla lite på Store 4 och käka på Eataliano där vi även mötte Amanda som skulle med bussen! Vid halv 2 kom bussen full med tjejer som skulle till konserten. Som tur var fick vi platser liksom bredvid och bakom varandra så vi kunde prata hela vägen. Vi stannade någonstans på vägen och vi gick till Max och jag tog en Lyxshake, var inte alls hungrig. Sen fortsatte bussen uppåt Stockholm. När man skymtade Globen (typical sign of Stockholm) så började det gå saktare. Jag haaaaaaatar bilköer!! Panikkänslor. Tänk om vi inte hinner i tid? Men det gjorde vi ju som tur var! Vi gick av bussen en bit från arenan runt 6 och sen var det en bit att gå för att komma över järnvägen. Där var det massa folk som bara välde fram typ.. Vi gick uppför trapporna och kom till arenan, som var så jävla stor!! Vi köpte t-shirts vilket tog 123423 år eftersom vi var tvungna att köa och vi var inte ensamna. Därefter var det bara att gå vidare till entre A och köa igen.. de flesta skulle ju in dit, så det var sjukt mycket folk!!
 
 
 
 
 
 
Väl framme gick de igenom påsar, väskor osv, innan vi kunde komma in. Sen skulle vi skanna biljetterna vilket man gjorde vid ingången till sin läktare. Sen skulle man gå in vid sin sektion, och vi satt ju på sektion 106, och hitta sin plats. Det var riktigt smidigt och jag blev riktigt överraskad av platserna. Mycket bättre än jag hade förväntat mig!! Vi var vid våra platser ganska sent, runt 19.30 då det skulle börja, så det dröjde inte länge innan CAMRYN som var förband började. Hon försökte få igång publiken, men alla typ satt ner.. haha! Sen spelade dom en hel den musikvideos och reklamvideos, haha och mellan så kom "One Direction" upp på skärmarna och alla skrek som fan för vi trodde det skulle börja.. Sen spelade de en hel del låtar, bl a Gangnam Style, så hela arenan körde den! Sjukt kul! ;)
 
 

Efter en timme eller något så släktes arenan ner och introfilmen började spelas, och FAN vad alla skrek, så sjukt häftigt!! Liksom alla 30.000 tonårstjejer skrek så högt de kunde samtidigt! Efter en stund kunde man se deras siluetter på scenen och då skreks det ännu högre, haha! TILLSLUT började det och de körde Up All Night först. Sen fortsatte det, jag filmade en del och tog en del kort, men mesta delen av tiden skrek jag och hoppade runt, haah!
 
 
 
 
 
Under Little Things och Over Again tog alla fram röda lampor och sjöng med i stället för att skrika och det blev jättefint!!
 
 
 
 
Mitt i konserten åkte de ut på typ en gungaktig bräda, ut över publiken och landade på en liten scen i mitten.
 
 
 
 
 
Efter många låtar och mycket skrik så försvann de ner i scenen och arenan släktes ner. Man ba: Jaha, det är väl inte slut? Men nej, alla fortsatte skrika och efter en stund började blåa och gula strålkastare lysa och sen kom de ut igen, Niall i en Sverige tröja och Harry med en svensk flagg, så söta! De ba 'Vi elsker Sverige', hah! Massa balonger kastades runt och konfeti sköts ut! Så sjöng de Live While We're Young och What Makes You Beautiful och sen var det slut. Finito.
 
 
 
 
Jag har några speciella bilder i huvudet från konserten som jag kommer ihåg extra mycket.. bl a Harry när han sjunger, Zayn när han tar sina höga toner, sljushavet under Little Things, Nialls hopp (hah), Twitter frågorna där de blev tillbedda att sjunga I Want It That Way med Backstreet Boys, göra en mänsklig pyramid och att om de skulle göra en egen ringsignal, hur skulle den låta ( Liam beatboxade har jag för mig omg!) och massaaaaaaa mer! Var helt hes efteråt och hörde knappt vad jag själv sa, men. SÅ.JÄVLA.VÄRT.DET!
 
 
 
Sen skulle vi ta oss tillbaka till bussen och Bella åkte med istället för Amanda eftersom hon och hennes familj skulle stanna i Stockholm. Alla sov på vägen tillbaka och vi var väl framme i Mjölby runt halv 3. Då var vi helt utsvultna eftersom vi inte hade ätit något sen lunch, så vi åt på McDonalds så där mitt i natten. Jag var hemma runt 4 och somnade direkt!
 
När jag vaknade igår var allt perfekt, tills jag läste att Niall hade flickvän och att Niall och Louis hade varit ute vid fansen runt 6, då vi var på väg till arenan, men inte framme än. Bajs.

När jag tänker tillbaka på allt detta efteråt så känns det som en overklig dröm.. helt sjukt! Men det måste verkligen göras om!! :D

» ♥♥ BEST NIGHT EVER ♥♥




» Today is the fucking day!!


» British and Irish ♡




» Inför morgondagen

 Jag är så glaaaaaad just nu!! Om ett dygn är vi på konserten, helt fucking sjukt!
 
Vi ska försöka vara härifrån stan innan 11 någongång, så ska mamma köra oss till Mjölby. Först ska vi gå en sväng till Store 4 och sen äta på Eataliano där uppe. Bussen går runt halv 2 så vi är väl uppe vid Friends Arena vid 5 eller något, sen börjar konserten vid halv 8. Jag vet inte riktigt hur dags de började släppa in folk.. men runt 6 kanske? Jag kanske bloggar imorgon om jag får tråkigt, annars kommer bilder på torsdag!!
 
Är så taaaaaggaaaaaad!!
 
 
Vi sitter på läktare 1, vilket är den läktare längst ner närmast planen, på sektion 106. Så vi sitter alltså i den högra svängen som ni kan se här neranför. Ska någon mer gå? Och vad har ni för platser i så fall?
Jag måste bara berätta att Amanda och hennes syster ska sitta på rad 1, plats 1 och 2. Helt gaaaaleeet!!
 

» T i s d a g

Heeeeeeeeeeeej!
Skolan började med nationellt prov i matte, vilket jag tror gick bra. Nu är det bara ett kvar nästa vecka, sen är det över! Sen hade vi i alla fall slöjd, lunch, spanska och sist NO då jag gjorde min redovisning, vilket gick bra. Efter skolan tänkte vi åka och käka glass, men så kom jag på att jag hade utvecklingssamtal, eller avslutningssamtal som de säger. Det gick i alla fall bra, jag ligger ju inte dåligt till i något ämne precis så det var inget speciellt.
 

» Volleybollturnering

Hejsan!
Dagen idag gick snabbt eftersom vi bara hade två vanliga lektioner på förmiddagen. Sen hade vi idrott innan lunchen och hela eftermiddagen hade niorna volleyboll. Det var riktigt kul, ända tills vi insåg att vi inte skulle vinna, haha! Vi kom 3:a av 5 i alla fall, så vi kom inte sist. Killarna i klassen vann dock sin turnering!! :)
Men herregud vad varmt det var idag.. när jag kom hem visade termometern +19 grader, I SKUGGAN. Så jag drog på mig bikinin och satte mig i solen. Som tur var kom jag ihåg att smörja in mig idag, glömde det igår och dessutom hade jag linne på mig, så nu har jag en himla fin bränna.. Älskar den där känslan av att solen steker och solkrämen luktar och allt är bara så somrigt!
 
 

» Sunny day

Vad fint väder det är idag hörni! Jag satt faktiskt ute och solade i ett par timmar förut och det var riktigt varm.. Men jag tröttnade, så jag gick in, haha! Nu ska jag bara fixa det sista lilla på mitt arbete i NO:n så att det blir klart.
Imorgon har vi Volleybollturnering på eftermiddagen. Det ska bli riktigt kul, för det är den enda sporten vi har chansen att vinna i, haha! Vi vann faktiskt i sjuan. Om vi vinner imorgon så får vi spela mot lärarna, as kul ju! ;)
 

» Can't Hold Us

 

» Konserten närmar sig!

Hejsan! Vaknade ruunt 10 idag och låg kvar tills 11 då jag gick upp och duschade. Sen ringde jag mamma som sa att de satt i bilen på väg hem från Stockholm. Somm jag sa var de på Bruce Springsteen igår kväll. Hon sa att det hade varit bra, men inte lika bra som i Ullevi förra sommaren.. haha! Men i alla fall, hon berättade lite om arenan och vad vi ska tänka på när vi är där så vi inte tappar bort varandra eftersom det är STORT och typ 30 000 pers där.. Dessutom kom det ett infomail från Friends Arena igår om konserten. Det stod lite information och sådär, som t.ex. att man inte skulle åka bil dit utan att de rekommenderade att åka kommunalt, men det rör ju inte oss eftersom vi åker buss. Det stod även att man skulle bestämma mötesplats innan om man skulle möta någon, eftersom det kan vara svårt att ringa och komma fram eftersom telefonnätet är ganska belastat med så många personer på samma ställe, så det gäller att inte tappa bort varandra. JAG ÄR SÅ TAGGAAAAAAAD NU ALLTSÅ!! 4 dagar kvar!
 

» It's friday, friday!

Heeeeejsan!
Jag har spenderat kvällen hos Ellen med Amanda, Penny och Martina och kom precis hem. De andra ska sova över, men eftersom farfar är här och mamma och pappa är på Springsteen i Stockholm så var jag tvungen att komma hem.
Kvällen har varit riktigt rolig! Började mes att vi grillade, så gott!♥ Sen pratade vi lite innan vi gick ut och körde brännboll och någon annan lek med deras grannar. Så jag har spenderat kvällen ute, utan jacka, utan att frysa till döds. Snart är det fan sommar alltså! ;)




» Tankar inför språkresan

En sak angående språkresan slog mig förut. Ungefär två veckor innan avresa ska vi få massa papper hemskickade med bl.a. värdfamiljens kontaktuppgifter, flygtider och annan information. Två veckor innan, det är ju långt dit än. Men så kollar man i kalendern. Det är en månad kvar! Bara en ynka liten månad. Snart är det bara en månad tills vi åker. Helt jävla sjukt. Jag kommer ihåg dagen vi bokade som om det vore igår trots att det var i början av augusti. Det känns verkligen inte som om det är så kort tid kvar.. Antagligen för att det känns så overkligt att vi ska åka, jag har liksom inte fattat det än. Jag kommer antagligen inte fatta förens vi sätter fötterna på Heathrow eller Gatwick eller vilken flygplats vi nu landar på. Hoppas på Heathrow. Men det får vi reda på om en månad, iiiiihh! Jag börjar bli nervös på riktigt nu......


» t o r s d a g

Hejsan!
Skolan idag flöt på bra, trots att vi hade SO prov i samhällskunskap. Men jag tror det gick bra! När jag kom hem åt jag lite, sen gick jag faktiskt ut och sprang. Wow, applåd till mig! Men det var faktiskt riktigt skönt och känslan efteråt är ju oslagbar!
 
Tumblr_mfy3fqunqh1s23h8do1_500_large
 Eftersom jag är lat är bilden från weheartit.com
 
 

» f ö r s t a m a j

Herregud, idag är det första maj! Vad snabbt det går.. Och idagn är det eeeeeeen ynka liten vecka kvar till konserten!
Men innan dess har vi SO:prov, spanska nationellt, mattenationellt och annat. Men det kommer gå hur lätt som helst när man vet vad som väntar på onsdag. Nu behöver jag inte ens säga nästa onsdag, det räcker med på onsdag. 
Idag har jag pluggat massa SO i alla fall, eftersom vi har prov imorgon. Vid fyra ska jag till stallet med Ellen, Amanda, Penny och Martina för första maj firande. Vi ses!

» Take Me Home tour