» tattoos

 
Någon gång ska jag göra en tatuering. Det finns ju så många fina! Älskar sånna där små och betydelsefulla. Älskar den med världskartan, men jag skulle inte vilja ha den just där.. Fjädrar och Infinity symbolen är också så fint!

» söndag

Hejsan!
Idag hade jag hoppats  på att få sova ut, men jag vaknade vid halv 8 och kunde inte somna om. Så typiskt! Annars har jag spenderat nästan hela dagen med att plugga biologi och att kolla på x Factor UK och US. Vi har biologiprov på torsdag, och som om det inte vore nog så har vi också kemiprov på fredag.
 
 

» inspiration




» Beautiful Life

Den här låten är SÅ BRA och SÅ FIN, ni måste lyssna!!
 
 

» Girls night

Tjenare!
Igårkväll hade vi ju tjejkväll, som jag nämnde och det var riktigt kul! De kom runt halv 6 allihopa, utom Amanda som kom lite senare. Vi lagade faktiskt mat denna gång, vi som beställer mat annars, haha, och det var så GOTT! Vi kollade på High School Musical 2, och haha.. Den är ju så bra, och man fick ju en liten flashback till tiden man kollade så sånt. Och Zach Efron är ju så snygg! Sen spenderade vi resten av natten med att dansa runt i vardagsrummet eftersom vi var ensamma hemma.
 
Idag åkte de hem vid 12 typ, sen har jag spenderat dagen med att försöka plugga.. Nu i kväll lagade vi Tapas här hemma, och det är ju sååååå gott verkligen! Åt ju det på Mallorca, och det är verkligen typsikt spanskt.
 
Bild från Mallorca
 

» Musik den senaste veckan

Detta är det första 'önskeinlägget', de andra kommer med jämna mellanrum. Jag fick en förslag på 'videoblogg' och förlåt.. men jag är inte riktigt bekväm med det, så jag hoppar över det. Hoppas att det är okej. Någon gång kanske det kommer, men inte just nu..
 


 
Update: Fan. Jag vet att han stavas AVICII!

» Where We Are

Imorse släpptes biljetterna för Where We Are över hela Europa, och vad jag hörde var det typ 60 000 pers inne på ticnet samtidigt och biljetterna tog slut på mindre än en timme. Sen släppte de biljetter till en till konsert dagen efter, så det blir alltså två konserter i Sverige nästa år. Jag hoppas verkligen att alla som ville fick tag på biljetter! Ska någon av er gå, och vilka platser har ni i så fall?

Jag har förresten fått reda på vilka platser vi ska ha, och vi ska va på sektion RED som alltså är ståplatser, så inga bestämda platser. Åh, kommer bli så AWESOME!




» t o r s d a g

Hejsan!
Usch vad kallt det var ute i morse, nästan minusgrader.. Det verkar lovande för morgondagens orientering. Eller inte, vi kommer frysa ihjäl.
Annars idag har dagen varit rätt så chill med en inställd lektion och håltimme. Dessutom slutade dagen vid 2, så det var skönt. Ända sedan jag kom hem har jag suttit med den där förbannade biologi inlämningen, och äntligen, ÄNTLIGEN, är jag helt klar!
 
Imorgon slutar jag halv 12 (vilket jag kommer göra resten av höstterminen), och jag och några i klassen hade tänkt att gå till Golden Thai och käka då. Åh, vad gott det ska bli! Sen på kvällen kommer Penny, Martina, Ellen och Amanda hit och sover över. Kommer bli riktigt rolig eftersom det var ett tag sen vi hittade på något bara vi..
 
En bild från i våras såhär nu när det är höst.
 

» OHMYGOD

JAG KOMMER KUNNA DÖ LYCKLIG.
 
http://2.bp.blogspot.com/-ccCKOHzC5qM/UbS4NDSyFRI/AAAAAAAAAQA/N1PyHjQkDFc/s640/3162396916_1_2_RmGFnNAV.png
 
Om 260 dagar, den 13e juni kommer jag få se dessa killar igen, men denna gången från bara några meters avstånd. Amandas pappa fixade nämligen biljetter till bästa ståplats igårkväll. BÄSTA STÅPLATS, ALLTSÅ FRÄMRE PARKETT!! Gissa om jag typ dog? Egentligen kan man inte köpa biljetterna förrens på lördag, men är man medlem på någonting (kommer inte ihåg vad) så kan man köpa redan nu. Åh, jag är så jävla glad!!

» Studiedag!

Godmorgon!
Eller ja, jag har varit uppe ett tag nu, trots att vi är lediga idag. Vaknade runt 8 av att det var någon maskin eller liknande utanför, och sen kunde jag inte somna om. Gick väl upp runt halv 10 och drack lite te och satt framför teven en stund. Just nu sitter jag och försöker skriva på en biologi inlämning om vatten. Det går ganska trögt.. Resten av dagen kommer bestå av plugg och att ta det lugnt.
 
 

» Day 10 - West Exit Party

Under förmiddagen hade vi lektioner och på eftermiddag var vi på studiebesök på Hastings Museum. Det var typ ett konstmuseum på undervåning och en trappa upp var det gamla grejer som de hittat osv. Ganska tråkigt..
På kvällen hade vi desto roligare, då var det nämligen det första, riktiga discot. Det hade kommit flera grupper från massa länder så det var flera hundra pers där. Lokalen vi var i var en riktig nattklubb så det var sjukt kul!
 
 
 
 
Trötta?
 
 
 
 
Bilderna är dimmiga eftersom det var väldigt varmt därinne..
 
Häng utanför! ;)
 

» Skydive

Något som jag verkligen skulle vilja göra någon gång är att hoppa fallskärm. Fatta vad häftigt att säga att man har gjprt det. Men jag skulle nog vara otroligt nervös över att sätta mig i planet och att ta steget ut i luften. Men tänk känslan att bara falla, så häftigt.. Att hoppa fallskärm är en sån där grej man bara måste göra innan man dör.
 
 

» 23 september

Hej!
Idag hade vi bara 2 lektioner, lite irriterande eftersom jag inte visste att vi kunde gå hem från spanskan och jobba med grupparbetet, som vi redan är klara med. Så trots det slutade vi vid 14.20 typ. Så dagen har mest bestått av massa håltimmar, vilket betyder fika, hah!

Imorgon är vi lediga!! Har nämligen studiedag, om jag ska spendera med att... plugga. Har en hel del att göra, men det skönt att man får sova lite längre än annars! På onsdag börjar jag inte förrens vid 11.10 då vi inte behöver komma på spanskan om vi är klara, skönt!
 
 

» EF ledarna

Alla våra ledare var verkligen så grymt bra, verkligen de bästa man kunde tänka sig. Saknar dem alla något sjukt..
 
Johan och Abby. Johan var från Sverige och våran kursledare, Abby var vår svenska grupps aktivitetsledare och hon var från England. Johan var den enda som var svensk.
 
Sam och Abby. Sam var han som hämtade oss på flygplatsen när vi kom. Han var mest på Beach Club.
 
Johan, Sam och Abby.
 
Johan, eller Yo Han ;)
 
Sam igen!
 
Kiera, hon var så gullig, hah! Hon med oss ibland, bla i Brighton och Hastings Castle.
 
Anita, Abby och Alex. Anita var italienarnas kursledare och var alltså från Italien, och Alex var deras aktivitetsledare, som vi hade Abby.
 
Abby igen!
 
Jag glömde nästan - Shibby!
Ja, han har ju klätt ut sig på bilden, hah.. Han satt i alla fall i EF receptionen eller vad man ska säga.

» crazy ideas are the best ideas




» Day 9 - Scavenger Hunt

Detta var torsdag 27 Juni och vi spenderade förmiddagen på Beach Club och på eftermiddagen hade iv lektioner. På kvällen körde vi en rolig grej: Scavenger Hunt. För er som inte vet vad det är så är det typ en tävling. Man är i grupper och har en antal platser eller grejer man ska leta upp. Vi skulle alltså springa runt i de äldre delarna av Hastings och leta upp olika grejer och byggnader, och man var ju tvungen att fråga om vägen osv. Man skulle ta bilder när man hade hittat dom, och ni har tur, för vi använde för det mesta min mobil! ;)
 
Så många fiskmåsar som möjligt i samma bild
 
 Hur mycket kostar det att åka West Hill Lift
 
 Leta upp Black Pearl, eller något liknande.. Det var i alla fall en restaurang
 
 En plats som blev bombad under Andra Världskriget, det hette något speciellt.. Något med Swan
 
 Stort spel
 
 Gammal cykel till salu
 
Ta kort med en smurf
 

Det var fler saker att göra, men de korten är på någon annan mobil.

 Jag suger verkligen på att lägga ut bilderna från England.. Det var typ 3 månader sedan men jag är bara på dag 9.. haha. Men någon gång blir jag väl klar! ;)

» En lördag spenderad med plugg

 
 
Tjena!
Denna dagen har fram tills nu bestått av plugg. Seriöst, jag har suttit med kemiboken hela eftermiddagen och har inte ens kommit halvvägs.. Vi har nämligen prov snart, eller ja, om typ två veckor, men det gäller ju att börja i tid. Särskilt när det är så mycket. 
 
Nu till roligare grejer. Vid halv 6 ska vi iväg till några kompisar till familjen. Det ska bli riktigt roligt, för det var ett bra tag sen vi sågs senast. Vi kommer hem någon gång sent i kväll så vi ses imorgon.
 
 

» Önskeinlägg

Jag har sett ett par bloggar som kör sånt här, och tyckte att jag kanske också ska göra det. Det börjar kännas som mina inlägg är rätt så tråkiga och mestadels handlar om min vardag. Så nu får ni alltså chans att skriva något som ni vill att jag ska skriva om, och det kan vara precis vad som helst. T.ex. om någon skriver Hundar, så skriver jag om hundar. Ja, ni fattar? Så kom med massa ideer nu!!
 
 

» Heeeeeeeeeelg

Äntligen är det fredag igen!!
Veckorna gå så otroligt snabbt nu.. Synd bara att helgerna går lika snabbt. Vi har redan gått i skolan i typ 5 veckor, men det känns som det bara var 1 vecka sen vi började typ. Gud, snart är det jul, hah!
Men denna vecka har det varit väldigt lugnt när det kommer till läxor, VÄLDIGT lugnt. Det enda jag har gjort hemma är en matteläxa som jag inte hade tid att göra i skolan.

» t o r s d a g

Hej!
Idag har det varit en underbar dag och anledningen ser ni i inlägget under om ni missade det. One Direction kommer till Sverige 13e juni nästa år och biljetterna släpps nästa lördag! Åh, är så taggad!! Hoppas att alla får gå och att vi får bra platser i så fall. Till skillnad från förra gången kommer de nu använda heeela arenan vilket är typ dubbelt så stort som förra gången, och dessutom ha öppet tak. Det är ju faktiskt en arena tour de ska på! Åh, längtar redan ♥ Mer om det tar vi nästa vecka. Någon mer som ska försöka få biljetter?

Idag fick vi sluta hyfsat tidigt, vid 2. Jag hade bara matteläxa att göra så jag var klar på typ 10 min och la mig sen i soffan en stund. Runt 6 gick Ellen och jag ut och gick en sväng, skönt med frisk luft. Imorgon är det äntligen fredag igen och dagen börjar med origentering på idrotten, vilket jag tycker är ganska kul!

Ha det bra! ♥




» Where We Are



No words needed.

» Bik Bok




» Sovmorgon!

Godmorgon!
Idag har vi sovmorgon, eftersom vi inte har någon spanska idag. Eller jo, men vi behöver inte komma på lektionen, uten i stället ska vi arbeta själva med en uppgift. Så Ellen, Martina och jag gör det senare, eftersom vi har en timmes lång håltimma efter spanskan så vi gör det då. Så idag har jag faktiktiskt bara 3 lektioner, vilket är så skööööönt!
 
Om ni inte har hört denna, lyssna!!

» Mer bilder från Reunion Partyt

Bilderna är tagna från EF Sverige på Facebook
Kö in


Bästa gruppen


Alla kör EF dansen. Den videon har jag glömt att visa.. haha! Årets låt var i alla fall Feel This Moment.


» måndag

Hejsan!
Då var veckans värsta dag över för denna gången också. Denna dagen är så ovärd egentligen. Vi har en lektion 8.15, sen har vi inte lektion förrens 11.40 och sen håltimma igen. Sen därefter är sista lektionen och så slutar jag 15.20. Ganska skönt är det dock för att man hinner göra alla läxor, så idag har jag faktiskt haft en läxfri dag, så skönt!


» Saknar er redan

Kvällen igår var verkligen hur bra som helst! Det var så roligt att träffa alla igen, och det kändes inte som det var flera månader sen vi sågs utan det kändes som allt var som "vanligt". Ugh, jag saknar alla redan.
 

Som jag sa igår gick bussen vid 16.15 och gissa vad? Jag glömd mina hörlurar hemma. Fuck my life. Trodde aldrig jag skulle överleva och vägen till Nyköping kändes oändligt lång. Men sen åt vi på Max och började närma oss Stockholm så då gick det snabbare, hah! Vi var uppe utanför Fryshuset vid 19.15 typ och hittade folket från vår grupp nästan direkt. Insläppet började vid halv 8 och vi kom in ganska snabbt. Vi var i en lokal som hette klubben och det var ganska litet.. hade förväntat mig att det skulle vara större faktiskt. Och med 700 pers där inne. Gissa om det blev trångt och varmt som f*n där inne. Men åh vad det var roligt att träffa alla igen även om inte alla kunde komma. Det var synd att Johan, vår ledare, inte var där..
 
Runt halv 10-10 bestämde sig några stycken för att ta tunnelbanan hem till en kille som bor på Kungsholmen, men eftersom vår buss skulle gå vid 11 kunde vi inte hänga med.. Synd, det hade varit roligt!
 
Som sagt gick bussen mot Linköping vid 11 och vi var framme runt halv 2. Martinas syster kom och mötte oss så gick vi och tog en nattmacka på Subway innan vi gick hem till henne och somnade nästan direkt.
 
 
 

» Day 8 - Secret Cinema

Den här onsdag hade vi varit i England i en vecka och vi hade väl kommit in i rutinerna hur saker funkade och hur dags bussarna gick osv. En grej jag älskade med att åka buss varje dag var att de flesta bussarna vi tog var våningsbussar så vi satt oftast längst fram och därifrån såg man mycket. Mycket. T.ex. en bil som körde in i en soptunna och sen bara körde iväg,, haha! Och bussen körde ju nästan in i trädet eftersom den var så hög. På eftermiddagen gick vi i alla fall till Alexandra Park och spelade lite Cricket och brännboll och sådär och till stranden och chillade lite. På kvällen var det Secret Cinema och vi skulle vara utklädda till Pirater. Såklart fattade alla vilken film det var.. Pirates of the Caribbean.
 
 
 
 
 
 
 
 
Waiting for the bus
 
 
 
 
 

» Stockholm tonight!

Ikväll drar vi till Stockholm för Reunion, ÄNTLIGEN!! Oh, vad jag har längtat. Ska bli så kul att träffa alla från språkresan igen!
Så mina planer för dagen är att jag, Martina, Penny och Ellen ska dra oss mot Linköping runt 1 och sen va en stund hos Martinas syster för att sedan dra oss mot stationen där bussen går mot huvudstaden 16.15 har jag för mig.. Vi skulle stanna på McDonalds innan vi kommer fram för att käka och jag vet inte riktigt när bussen kommer fram till Fryshuset där det är. Insläppet börjar i alla fall vid 19.30 och vad som händer sen det får vi se, hah! Vi kommer i alla fall vara hemma mitt i natten och kommer sova hos Martinas syster i Lkpg.
Åh, det kommer bli så kul!!
 

» The Conjuring

God morgon!
Om jag sa igår gick vi på bio i går. Och fy fan. The Conjuring gick nämligen kl.21.30 igår, fredagen den 13:e och den var hemsk. Den bästa och läskigaste skräckfilmen jag har sett. Usch. Och att se den på bio är ju ännu värre.. För man kan ju inte sänka ljudet när det kommer något läskigt eller gömma sig under täcket, hah!
 

» Beautiful Life

 

» Fredagen den 13:e

Hej!
Idag är det fredagen den 13:e, vilket betyder otur. Trots det har dagen varit ovanligt bra. Vi åt nämligen inte i skolan idag utan jag och några till drog till Junkis (gamla skolan) och käkade där, eftersom det var tacos. Eller "tacosen" var inte tacos utan köttfärs blandad med ris och tacokrydda. Sen gick vi i alla fall runt och letade efter lärare och det var riktigt kul.

Eftersom det är många som kopplar ihop fredagen den 13:e med skräck går det en skräckis på bio idag kl. 21.30 som jag, Amanda, Penny, Martina, Ellen, Algot och Philip ska på. Ska bli riktigt kul eftersom vi har pratat om att se en skräckfilm på bio ett tag nu!
 
 
 

» right now




» details in my room

 
 
 
 

» idag tog vi skolfoto

Hej!
Idag hade vi skolfoto i skolan, uschuschusch. Och jag som absolut inte ville sitta ner, fick sitta i mitten längst fram, jag menar skojar ni med mig? Vi var också tvugna att ta enskilda foton och då skulle vi tydligen posa. Haha, what? Det var jag inte beredd på. Jag visste att vi skulle ta enskilt men trodde att man skulle sitta ner i någon konstig vinkel som alltid annars, men nej.
Annars idag har väl dagen rullat på. Vi fortsatte att kolla på Ice Age på engelskan så det blev ett skönt break där. Efter skolfotot som var vid lunchtid fick vi sluta för vår svenskalärare skulle iväg på något, så jag var hemma här runt halv 2. Sen dess har jag faktiskt bakat kladdkakemuffins. Blev så sugen så jag var tvungen, hah!
 
 

» seg dag

Tja!
Idag trodde jag att jag skulle avlida i skolan, det kändes som en evighet tills vi slutade. Som tur var räddades dagen av engelskalektionen då vi lyckades övertala läraren att kolla på film. Och inte vilken film som helst, utan Ice Age, fast på engelska då såklart. Så jäkla bra, hah!
När dagen äntligen slutade åkte jag hem och vilade. Hahah, knappast. Det var bara att sätta igång med läxor.. Dock tog jag en break och vi åkte fram och bytte mina låga, blåa Converse mot höga blåa. Så nu ät jag nöjd och kommer förhoppningsvos fortsätta vara det.
Godnatt säger jag nu, ha det bra!




» min älskade mobil

Hejsan!!
Idag kom äntligen min älskade bebis hem, nämligen min mobil som jag har varit utan i 2 veckor! Nu är det bara att börja installera alla appar och fixa iordning så det ser iallafall ungefär ut som förut. Åh, jag har saknat den, hah!
Annars idag har dagen varit bra. Hade bara 3 lektioner idag som vanligt på måndagar, och istället 2 långa håltimmar. Tur att det finns ett fik på skolan så man kan gå dit och tjocka sig!
 
 
 
 

» coconut passion

Denna har jag glömt att visa.
Jag köpte den i Victoria´s Secret butiken på Landvetter när vi skulle flyga till Mallorca och den doftar underbart!!
 
 
 

» p r e s e n t e r

 
 
 
 
Så jäkla söt, en miniordbok!
 
Örhängen, om ni inte ser vad det är!
Tyvärr fanns det inte i rätt storlek, och dessa var för stora.. så vi ska åka och kolla och se om vi kan byta dem imorgon.
 

» åttonde september

Som jag sa förut åkte vi ut till stugan efter lunch och jag spenderade en stund i skogen. Jag tog faktiskt med mig kameran och tog kort på allt jag hittade, så nu ska jag bara fixa ihop allt och skriva massor.. Men det tar vi en annan dag. Ikväll ska vi grilla, baconinlindad fläskfilé, så GOTT!
 
 
 

» Kräftskiva igå

 
 

» Nail polish

 
Jag testade ett nytt nagellack igår, och tyckte det blev riktigt snyggt. Ser ni att ytan inte är glansig utan lite matt? Så snyggt!
 

» sexton bast

Idag tycker jag vi säger grattis till mig, för idag är det min dag. Idag var det 16 år sen jag föddes och det firades med presenter på sängen. Jag visar vad jag fick antingen i eftermiddag eller ikväll. Jaha, 16. Nu får jag börja övningsköra och det är endast 2 år kvar tills jag fyller 18. TVÅ ÅR.
 
Nog om det. I eftermiddag ska vi åka ut till stugan en sväng och jag ska spendera tiden i skogen. Vi håller nämligen på med ett projekt på biologin som går ut påbatt man typ ska undersöka en barrskog och mäta pH-värde osv. Så ja, det är vad jag tänker syssla med på min födelsedag, haha!
 
 
 

» B-day celebration

 
Idag var släkten här och firade både mig och pappa. Jag fyller imorgon och pappa om en vecka, så vi firar båda samtidigt. Som vanligt fixade farfar tårtan, visst är den fin? Jag fick lite presenter och så idag, men jag visar imorgon. Vissa har åkt hem nu, men farfar, farmor och mormor är kvar för vi ska äta kräftor ikväll, mums!

 Bilderna är förresten tagna med min kamera. Det kommer självklart komma mycket mer egentagna och finare bilder i framtiden.

» Day 7 - Smugglers

Den 7e dagen,som var en tisdag hade vi aktiviteter på förmiddagen och lektioner på eftermiddagen. Den dagen var vi i Smugglers Adventure Caves och det var riktigt intressant. Men för att komma dit upp var vi tvungna att gå uppför massooooor trappor, men det var så värt det för utsikten var fantastisk!! Nu till grottorna: Det var nämligen så att för länge sen i England gick skatterna upp så pass mycket att massa varor smugglades in i landet och då var grottorna i Hastings ett ställe där de fick in grejerna. Så dom visade hur det gick till och hur livet var då osv. Man gick liksom i grottor och så fanns det massa saker att kolla på och så fick vi kolla på en film om smugglarna. Det var riktigt spännande!
På kvällen hängde vi på Beach Club och chillade. Det var nog den första dagen då vädret var fint, ahha! Som ni ser på bilderna från stranden var det väldigt lågvatten just då. Stenarna vi står på låg ett par meter under vatten och vattnet var nästan ända uppe vid strandpromenaden. Drt var riktigt häftigt att se, för så är det ju varken här i Sverige eller vid Medelhavet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

» Canon EOS 600d

Heejsan! Vet ni vad jag gjorde igår? Efter skolan åkte pappa och jag iväg till Jönköping, så nu sitter jag här, några tusenlappar fattigare, men en systemkamera rikare. Äntligen! Har viljat ha en ett tag nu så det var ju roligt att det äntligen blev av. En Canon EOS 600d med ett extra objektiv blev det och jag är supernöjd! 
Jag har dock bara hunnit testa den lite än, för jag har inte hunnit. Har en del skolgrejer att göra, och sen i eftermiddag kommer släkten och firar mig. Jag fyller nämligen imorgon, whi!
 

» Nothing's impossible

 

» Adelövs marknad

 
 
Men tjenare! Förlåt att uppdateringen är så dålig men helt ärligt har jag inte haft på datorn på flera dagar, och dessutom har jagbinte mobilen.. 
Idag var det i vilket fall som helst Adelövs Marknad och jag hade inte tänkt att hänga med, men sen följde jag med mamma och pappa ändå, så nu sitter jag har i mina nya Cupcake-strumpor. Strumpor. The typical köp från marknader, hah
 
Hahah, så jävla bra!

» l i s t a

Dag 1 - Därför började du blogga

Dag 2 - Tre saker du inte vet om mig

Dag 3 - Mitt favoritband/favorit artist

Dag 4 - Mina intressen

Dag 5 - En olycka du varit med om

Dag 6 - Bästa kompis

Dag 7 - Topp 5 bästa filmer

Dag 8 - Tv - program du följer just nu

Dag 9 - Detta skulle du göra om du vann en miljon

Dag 10 - Bästa musikvideon

Dag 11 - En pinsam sak som har hänt dig

Dag 12 - Mina dåliga ovanor

Dag 13  - Det här språket vill jag tala flytande

Dag 14 - Är du kär?

Dag 15 - Det här önskar du dig i julklapp

 

» Ut i skogen

 
 
Hejsan! Idag har jag haft fullt upp. Först skola 8.15 - 15.20, sen hem och göra massa läxa. Har en hel del tills imorgon så jag är glad att jag gjorde en skrivuppgift redan förra veckan! Tills imorgon har vi massa matte som jag är klar med, äntligen, spanska glosor och dessutom lite grejer som skulle fixas till biologin. Vi skulle nämligen gå ut i skogen och gräva efter jord och plocka lite andra grejer vi ska undersöka och göra ett litet arbete om. Så i dag var jag en sväng i skogen, hah! Det är jättemycket matte i alla fall, och mycket matte från den ena dagen till den andra.. Men jag hänger med än så länge i alla fall! ;)
 
fiiiiiin regnbåge!

» 11 days

 
 
 

» m o n d a y

Hej!
Hur är det med er idag?
Själv är jag rätt trött, men har en del läxor att göra, så det är bara att bita ihop. Vi hade faktiskt bara 3 lektioner idag, men ändå slutade jag 15.20. Vi hade bara engelska på morgonen och sen håltimma i ett par timmar tills 11.40 då vi hade biologi. Sen hade jag håltimma igen eftersom jag har bytt spanska grupp.. Så jag slutar en timme senare idag och har istället en håltimma där också.
 
 Idag är det ju även andra dagen in i september. Helt sjukt vad fort det går! Och snart fyller jag år också, mihuihi.


 

» Heldag i Linköping

Hejsan! Som jag berättade spendarades gårdagen i Linköping. Ellen, Martina, Hanne, Penny och jag tog tåget vid 9.47 och var uppe där runt halv 11. Vi gick på stan och kikade, och till lunch mötte vi upp Martinas storasyster Mickis och gick och åt på Subway. Sen fortsatte vi vår shopping. När vi tröttnade runt 4 begav vi oss mot Mickis lägenhet eftersom det fortfarande var ett par timmar tills bion började. Runt 6 hängde hon med oss och åt på Steve's som är en resturang som ligger precis bredvid biosalongen. Supergott! Lite kul är det allt att vi har gjort mycket tillsammans, men ätit ute på en riktig restaurang har vi inte gjort förräns igår, ahah! 
Vid 20.00 började i alla fall filmen.. OCH DEN VAR SÅ BRA! För er som inte vet så såg vi This Is Us. Åh, vad jag älskar dom alltså... OCH DET VAR MASSA FRÅN SVERIGE!! De tältade till och med här, hah!! De pratade massa om hur det är att vara så pass kända som de är, hur det är att vara borta från familjerna och hur det var innan och allt! Det är helt sjukt att de kunde ha tusentals fans över hela Europa och typ överallt redan innan de släppte What Makes You Beautiful.. Helt sjukt!!
 
 
 
 

» I'm crazy