» Om mig:

OM JUST DIG;
FULLSTÄNDIGT NAMN; Elin Kerstin Marie Wieslander
FÖDD; 8/9 - 1997
BOR: Tranås
SMEKNAMN; Har väl inget direkt smeknamn!
INTRESSEN; Vänner, måla m.m

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD;
SAKNAT NÅGON; Japp
ÅNGRAT NÅGOT; Ja, det har jag säkert
LJUGIT; Säkert
SVIKIT NÅGON; Hoppas jag inte
KÄNNT DIG SÄMST; Nej, de tror jag inte i alla fall
GRÅTIT; Ja
SKRATTAT; Ja, det gör jag ju varje dag!;)
VARIT SJUK; Förkyld
VARIT UTOMLANDS; Nej

KÄNSLOR;
GRÅTER DU OFTA; Nej
SKRATTAR DU OFTA; Haha, typ always!
HUR KÄNNER DU DIG JUST NU; Bara allmänt glad!
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN; Bra!:D
HAR DU FUNDERAT PÅ SJÄLVMORD; Nej??!
HAR DU NÅGRA HEMLIGHETER FÖR DINA FÖRÄLDRAR; Ja

KÄRLEK;
FUNNIT KÄRLEK DENNA MÅNAD; Nupp, tyvärr!
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD; Jag vet inte..
ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN; Wha?
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID; Ja
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU; …
OM JA, VEM; …
HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED DENNA MÅNAD; 0
HUR MÅNGA GÅNGER HAR DU STRULAT DENNA MÅNAD; 0
HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN; Mm
HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN; Ja
VILKEN SORTS KILLAR GILLAR DU; Hmn, glada, lagom självsäkra, en som har lätt att skratta, en som förstår mig och som jag kan prata med om allt och verkligen lita på!
SKA EN KILLE VARA SÖT ELR HET; Båda,
SKA EN KILLE VARA LÅNG ELR KORT; Längre än mig i alla fall
SKA EN KILLE VARA BLOND ELR BRUNETT; Brunett
FÅR DU MÅNGA KILLAR: Hahaha, jag vet inte!xd

UTSEENDET PÅ DIG;
BRUNETT ELR BLONDIN; Blondin
ÖGON FÄRG; Blå, grå, grön typ!
LÅNGT ELR KORT HÅR; Mellan, vill ha längre!
SNYGG ELR FUL; I don’t know
NÖJD ÖVER DIG OCH DITT UTSEENDE; I was born this way, så jag ser ingen anledning att klaga!
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG, SÖT, VACKER OSV; Asså det händer la
ELR TVÄRTOM; What?
HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL; Naj!


» 15 DAGAR!


» Dag 13

 – Mitt hem

Jag bor i staden Tranås i småland i ett hus som jag har bott i hela livet. Vi bor precis vid ån så på sommarkvällarna hör man att det brusar och det tycker jag är så mysigt. Ah, 5- 6 rum och kök (vet inte hur man räknar det där!) är det i alla fall, och ett uterum som är jättemysigt att sitta i på sommaren. Eh, vad kan jag mer säga? Vi har precis bytt panel och målat om om någon bryr sig? :P Jag tyckte i alla fall att det blev jättefin och det ser väldigt modernt ut!

Och jag har tyvärr inga bilder, så kan inte visa! :)

» 31a Maj

Hej! Idag gick skolan riktigt snabbt! Vi hade matte, bild, engelska med film, no och sen SO-prov! Efter skolan stack jag, Ellen, Martina och Penny till stan. Vi åt glass och sen skulle vi till församlingshemmet och prova kåpor till konfirmationen! Haha, kommer ju trampa på den där, och vi som ska dansa lite också!:P



Imorgon kommer dagen bli hur chill som helst. Hela förmiddagen har vi volleybollturnering och det är ju så kul för man får ju klä ut sig! Haha, och vi ska då ta och vara töntar! :P Sen haar vi typ bara musik och sen slutar vi för vi hade typ inställd musik! (a'


» 30e maj

Hej! Idag har väl skolan vart rätt seg, men ändå okej. Hade matteprov, som jag hoppas gick bra. På EPA:n hände en lite annorlunda grej. Alla satt helt normala och jobbade, och helt plötsligt öppnas dörren och in kommer Axel Algmark, ni vet han från Melodifestivalen! Haha, alla ba: Wtf, är inte det han?! Haha, nej, men han bor ju här i stan! :) Anledningen till att han kom var att han skulle tydligen ha en låtskrivarkurs i sommar, så han pratade lite om det. Det lät jättekul och spännande, men man var tvugna att kunna 4 ackord på antingen piano eller gitarr och det kan inte jag!:(

Men aja, när jag kom hem pluggade jag lite innan jag gick till kråset där Viktors klass hade klassfest. Mamma och pappa är klassföräldrar så jag fick hålla i en station på 4-kampen och sådär! Det var ju kul, eftersom jag praoade i deras klass!:D

» Dag 12

– I min handväska

Jag har ingen handväska, haha!

» 29e Maj

Hejsan! Sitter och chillar efter en dusch och kvällsmat. Dagen i skolan var väl också ganska lugn antar jag! :) Bara 8 skoldagar kvar, varav 1 av dom kommer bli så sjukt chill för att det är efter betygen är satta! :D Det är ju nästan svårt att tro. Nu när det snart är sommar på riktigt känns förra sommaren så oändligt långt bort som det har känts.. :)

Btw, har ni märkt "Remby"- knappen på blogg.se? Det är ju ett gratis bildredigeringsprogram, och det är superenkelt! :D


» Dag 11

 – Mina syskon

Jag har en lillebror nyss fyllda 11 vid namn Viktor. Han är alltså 4 år yngre än mig, eftersom jag fyller 15.
Asså jag vill inte hänga ut honom på nätet, så jag skriver inte mer!

» Vecka 22


» 28e Maj

Hej!
Sitter just nu och lyssnar på sommarmusik och drömmer tillbaka till i helgen när det var så underbart väder! Hoppas att det kommer tillbaka och att hela sommaren blir sådär riktigt härlig!

Idag på svenskan kom studievägledaren Inger och pratade lite om gymnasievalen som kommer nästa år. Det är ju riktigt bra att hon kommer och pratar lite, för helt ärligt får man en liten större aning om vad man kanske ska välja! Jag har väl kanske en liten aning, men är inte säker. Och jag har ingen aning om vilken inriktning. Jag skulle vilja gå Teknik blandat med lite ekonomi, eller något liknande! :)

Kom hem från Adelövs kyrka för en timme sen - vi övade tills konfirmationen på söndag. Jag tror det kommer bli riktigt bra, eller jag hoppas i alla fall! :D


Värt att tänka på? ;)


» SWEDEN WON!

Hej! Är fortfarande i stugan, men sitter vid datorn och ska egentligen skriva på en uppsatts till skolan. Lite synd bara att det är så mycket i skolan nu när det äntligen är så fint väder! Men ska ta ledigt i eftermiddag och bara ligga i solen!

BTW: Grattis till Loreen som vann hela Eurovision igår! Så nästa år är ESC in Sweden, WOOHO! :D


» Eurovision finalen ikväll

Idag är det ju final i Eurovison och jag tror att Loreen har en riktigt stor chans att ta hem hela skiten! Som tur är har vi TV här ute, haha! :D


» Stugan

Tja, sitter i skuggan i stugan nu och har precis badat. Det var inte alls kallt utan riktigt skönt! Just känns det verkligen som sommar och om 3 veckor, då är det ju det med! :D

» Dålig uppdatering

Hej! Det har varit så sjukt dålig uppdatering på sista tiden, I KNOW! Och idag lär inte blir bättre. Nu ska vi till Gränna o äta på Gyllene Uttern och sen ska vi till stugan och sova där i natt! :)

» 24e maj

Hej! Blir ingen bra bloggning idag heller! Har mycket att göra i skolan och dessutom ska jag snart iväg och bowla med några kompisar. Efter det blir det pizza och sen är det bara rakt hem, ini duschen och sen ta det lugnt!
Lovar att det blir bättre när det blir lugnare i skolan! :)


» 23e maj

Hej, sorry för ingen bloggning idag, men jag har pluggat, läst, solat och tagit det lugnt! Ska försöka uppdatera mer imorgon! :)

» Haha, misstolk, eller vad?!

Hahaha, oh my god, såg denna på Google!


» Sommarplaner

- Gotland i slutet av sommaren med min familj. Vi har hyrt en stuga några mil söder om Visby.




- Stugan



- Sola och bada




- Umgås med kompisar

- Åka till Göteborg (förhoppningsvis) och hälsa på några kompisar.

- Ta det lugnt!




» Dag 10

 – Det här hade jag på mig i dag

Orkar inte ta en bild, för just nu har jag på mig min One Piece. Men jag hade på mig ett par halvlånga vita byxor och ett lila linne! :)

» Förkyld

Hej! Dagen gick väl hyfsat snabbt! Hade 2 lektioner sexualkunskap och det är ju alltid kul, haha! Ah, men resten av dagen flöt väl på den också. När jag kom hem var det bara att sätta igång att plugga. Är så mycket nu framöver, så det gäller att börja i tid! :) Men det är sista rycket nu innan betygen sätts den 8 juni, efter det är det ju väldigt chill! ;)
Men jag är så trött så det är inte sant!? Höll på att somna förut, men jag tog en lång dusch, så nu har jag väl piggnat till en aning. Men jag ska gå och lägga mig tidigt idag! Hoppas bara jag inte är så förkyld imorgon. Kunde knappt hosta i morse, hade så ont i halsen!:( Får väl stanna hemma imorgon om jag mår likadant imorgon..:/



» Kärleksvisan ♥


» William Spetz

Haha, man måste ju bara älska honom ju! Kolla på hans videor! :P






» Trött

Hej!
Dagen idag gick väl hyfsat snabbt, men jag har vart så himla trött hela dagen efter helgens långläger!! :(
När jag kom hem så har jag mest tagit det lugnt och läst lite i en bok som jag läser på svenskan som snart ska vara utläst. Jag läser "Utvandrarna" av Vilhelm Moberg och det är väl sisådär 80 sidor kvar I can se the light.. Haha :)


Googlade på trött och då kom denna upp, tyckte den var så söt!


» Vad har jag gjort i helgen?

Hej! Nu har jag varit hemma från Gransnäs i sisådär 2 timmar. Det är riktigt skönt att vara hemma, även att vi har haft kul! Vi har pratat väldigt mycket om själva konfirmationen i kyrkan, så nu vet vi hur den blir och det kommer bli jättebra! Haha, är väl lite nervös inför en viss grej, men det ska nog gå bra det med. På detta läger var det inte jättemycket prat om gud och jesus osv, utan vi pratade om lite mer intressanta grejer så som ondska, hop, döden och vad som händer därefter och sånt. I fredagskväll fick jag höra den mest fantastiska historien jag någonsin har hört. En person som heter Mats kom och pratade i 3 hela timmar utan att vi blev det minsta uttråkade, eller inte jag i alla fall! Han pratade om skeppet Estonia som sjönk 1994 mellan Stockholm och Tallin och över 800 personer dog medans bara lite över 100 överlevde. Vet ni vad jag menar? Han var i alla fall en av de som överlevde. Han hade varit på skolresa med sin klass och skulle hem. På natten hade han mått så illa för det hade varit världens storm, så han gick upp på däck och överlevde. Han berättade allt i detalj och visade bilder på skeppet och från tidningar. Han berättade exakt hur han hade gått, var han hade stått och sprungit. Vad han hade tänkt, känt och hört. Det var hur spännande som helst. Och ja, tillslut överlevde han då, och han kunde inte med ord beskriva hur det hade känts när helikoptern räddade dom från livbåten.
Det där var alltså på fredagkvällen. De andra kvällarna lekte vi massor och hade aftonbön och sådär.
Igår paddlade jag och Julia lite konot och vi var en av de få som INTE ramlade i! :P Dom ramlade i med flit, haha!


Sjön vid gransnäs


Men nu är jag i alla fall hemma och imorgon går livet tillbaka till det normala igen för då börjar skolan igen. Men det är bara 26 dagar kvar till sommarlovet!



Oj, vad långt det blev...

Men måste ändå säga en sista grej. Jag tycker att man ser vissa personer på ett annat sätt efter ett sånt här läger. T.ex. personer man bara ser i skolan och dömmer dom att de är värsta bitchig, men på sånna här läger visar det sig ju kanske lite att man har fel.. Man är ju med dom hela dagarna. Kanske inte pratar så mycket med varann, men man är ju ändå liksom så pass nära varann att man ser lite mer av personernas personligheter och då ändras uppfattningen! :)


» Hemfärd idag!

Heej! Bara några timmar kvar tills hemfärden och det ska bli hur skönt som helst att komma hem! Men nu ska vi sjunga lite, syns sen!

» Haha, så himla sant!!xd


» 19 maj

Tja! Dagen har varit rolig och vi har haft en hel den fri tid och även gjort lite andra grejer än att bara prata och gud osv! Under den fria tiden paddlade jag och Julia lite kanot här utanför, det gick riktigt bra för för att vara första gången! :D haha! Nu ska vi snart göra något... Vet inte vad riktigt, men det får vi se! :) Imorgon vid 1 bär det hem igen och då berättar jag om hela helgen lite mer detaljerat! Hejdå så länge! :)

» Dag 9

 – Min musiksmak


Jag lyssnar väl på det mesta som jag tycker är bra... förutom t.ex. screamo och sån där klassisk musik... haha!:)



» 18e maj

Heej! Ska snart sova, är så jäkla trött så ni fattar inte! Idag har det hänt en del kul och intressanta saker som jag inte orkar berätta om nu genom mobilen! Berättar när jag kommer hem!:)) byee!

» I'm not going to...


» Dag 8

– Ett pinsamt ögonblick

Haha, det var en gång för några år sen när jag, mamma, pappa, brorsan och Ellen var i Jönköping. Vi hade varit på A6 eller nåt, och skulle till någon leksaksaffär. Väl inne i affären hittade jag en liten skitskateboard som jag tvunget skulle testa. Jag hade knappt ställt mig på den förens den gled undan och jag föll rakt på röven. Fan vad pinsamt det var...


» Illegalt? ;)




För det är exakt var jag har planerat att göra! :P





» Andra lägerdagen

Tja! Andra dagen här på lägret och vi åt nyss! Har pratat lite om vad vi ska göra under själva konfirmationen i kyrkan och även lite om ondska. Nu ska vi snart ha musik eller något! Får se om jag skriver mer senare i kväll! Hejdå så länge!

» Dag 7

– Min bästa vän


Mina bästa vänner är Emma, Ellen, Martina, Amanda och Penny.
Emma och jag har kännt varandra i stort sett hela livet! Vi kanske inte ses så ofta pga att vi går i olika skolor, men när vi väl ses så har vi alltid lika kul!

Amanda och Ellen har jag gått i samma klass som sen i 4 kanske? Och Martina och Penny sen i 6:an. Amanda och Ellen har jag väl umgåtts med sen i 4 - 5:an kanske? Men det är först nu i 8:an som jag, Ellen, Martina, Penny och Amanda har börjat umgås alla 5, och vi har så jäkla kul tillsammans! Har så sjukt mycket planerat som vi ska göra och jag hoppas verkligen att det blir så också! :D Med dom får jag alltid ett gott skratt! ♥



» Så jävla kul!



What Makes You Beautiful av Google Translate!;)

» INTERNETSANSLUTNING

Heej! Har nyss ätit och när vi kom upp på rummet igen tog vi på koden till internetanslutningen, och vi lyckades! Så nu är jag glad!!!:D haha, weey! Vid 8 ska vi vara i fritidshuset och typ leka lekar... Wooho.. Nej! :p

» Dag 6

 – 10 saker du inte visste om mig


- Jag har INGA kusiner, en sak jag kan sakna ibland...
- Förut hatade jag brittiska, men nu tycker jag att det är så gulligt!
- Jag kan absolut inte somna om någon t.ex. snarkar!
- Jag förstår inte alla som är galna i Jedward?
- När jag blir arg/irriterad på något/någon säger jag ganska udda grejer vi oftast skattar åt efteråt!
- I vårt kompis gäng brukar jag vara den som klantar till det eller gör bort mig... xd
- Jag skulle inte kunna övrleva utan musik!
- Jag tycker det är sjukt töntigt att röka/snusa/ta droger! Förstår inte ens varför man provar?
- Jag har aldrig druckigt, och tänker heller inte göra det förens min 18- års dag! Det är bara äckligt ju!
- Jag har hur många nagellack som helst, lätt över 20 stycken! Sen har mamma minst lika många!xd



» Dag 5

– Vad är kärlek?

Det var ingen lätt fråga...
Men för att börja med något - det finns olika sorters kärlek. Man kan känna kärlek till en partner, en familjemedlem, djur, idol, intresse m.m.

Kärlek är väl en ganska härlig känsla, när du liksom ser personen i ögonen stannar hela världen upp och hjärtat tar ett litet extra skutt och så får man det där härliga pirret i magen!

Men all kärlek är ju tyvärr inte lycklig och besvarad, och då gör det så j*vla ont...

Ah, vad tycker ni kärlek är?




» Ed Sheeran på RIX-FM festival

Hörde idag att Ed Sheeran (!!!) kommer att vara med på någon Rix-FM festival i sommar!!
Hoppas till döds att det är antingen i Linköping, Jönköping, Norrköping eller någon annan stad som inte är alltför långt bort!!:D


» Gransnäs i helgen

Hej!
Vet att jag har bloggat ganska dåligt på sistone, men har inte haft lust... och bättre kommer det inte bli för imorgonkväll åker jag på läger med konfan till Gransnäs. Åker väl lite innan 5 så det blir ganska bråttom för vi slutar 10 över 3 imorgon och jag ska hinna äta, duscha och packa. Så jag hinner tyvärr inte blogga något imorgon, men jag ska försöka fixa tidsinställda inlägg!! :)


*Drömmer mig bort*


» 14e maj

Tja! Skolan idag gick väl ganska snabbt. Började med idrott då vi spelade brännboll och sprang terrängbanan. Sen hade vi spanska, men läraren var sjuk så det var ju chill!;) Sen hade vi SO och så var det prov och hur det gick får vi se!
Efter maten var det den jobbiga 80 minuters svenskalektionen... och sist idag var det hemkunskap! Vi bakade baguetter som blev riktigt goda! Haha, men vi dog i skratt, alltså, haha!:P


Bara 5 veckor tills det är sommarlov...<3


» Turn To You






Till alla er som tror att Justin är en sån person som tror att han äger hela världen: Han skrev denna till sin mamma till mors dag och eftersom hon har uppfostrat honom ensam ska han skänka alla pengar till en orgenisation som hjälper andra singelmammor.

Jag tycker den är jättefin!

» 13e maj

Hej, hej!
Sorry för att jag inte har bloggat något innan idag, men på förmiddagen pluggade jag och sen efter maten åkte vi till stugan. Jag klippte hela gräsmattan! Måste öva inför i sommar så jag kan klippa gräset och tjäna lite pengar. Och dessutom får man lite träning där, för det är ganska jobbigt! Om solen skiner blir man ju även solbränd!;) Så det är vad jag ska syssla med i sommar, haha!
När vi kom hem har jag duschat och bara tagitt det lugnt!

Kan passa på att säga nu att jag inte kommer kunna blogga från onsdagkväll till söndag eftermiddag för det är konfirmationsläger i Gransnäs! Hoppas det blir fint väder bara, annars kommer dagarna gå segt! Haha, men det är ju alltid kul att umgås med komisarna!:) Konfirmationen börjar ju närna sig. Den 3:e Juni är det, så om 3 veckor då! :)


Google


» 12e maj

Tja! Igår blev det tyvärr ingen bloggning! Vi slutade med bad igår, och efter det gick vi till Gotteriet och åt mat. Vid 5 var jag tvungen att vara hemma för då skulle vi få främmat.
Idag kommer inte uppdateringen vara på topp, för Viktor fyller år så släkten kommer och firar honom i eftermiddag!

Har Tumblr också, btw! Det är typ som en blogg det med, fast på engelska och jag kan uppdatera från mobilen!xd
Dit kommer ni genom att klicka här!


» Drunk - Ed Sheeran


» Dag 4

– Min Önskelista

iPhone


Språkresa till London


Systemkamera

(kanska inte just den, jag bara tog någon)




Eh, ah... det är väl vad jag önskar mig mest just nu! :)


» 10e maj

Hejsan! Någon mer än jag som hatar vädret? Varmt, fuktigt och äckligt, och dessutom regnar det? 
Men aja! Vi fick se resultatet på Kemi provet idag, och jag blev helt paff när jag såg resultatet, A(-). Trodde INTE att det skulle gå så bra som det gick... Haha!
Efter lunch idag gick vi och besökte kommunen här i Tranås, och det var väl intressant. Men i börjam var det lite långtråkigt och så, men på sista stationen hade vi blivit indelade i olika "partier" och hade papper på vad det partiet ville satsa pengar på och så! Vi skulle sen då debattera så att ens parti skulle få mest röster i slutet, och det var riktigt kul! Haha, jag fick gå fram nästan hela tiden för vårt parti, för typ ingen annan ville! Då skulle man gå fram till talarstolen och säga det man skulle och, ah, sen gå tillbaka och så var det nästas tur. Vi vann i alla fall!;)



» Dag 3

– Mina föräldrar

De är bäst och jag älskar dem, helt enkelt! Fast ibland är de lite irriterande... haha, men det brukar gå över!;)

Haha, men jag vill inte hänga ut dem på nätet, så det får bli allt!

» 9e maj

Hej, hej! Vad har hänt idag då? Typ inget, förmiddagen var så himla seg idag, trodde aldrig den skulle ta slut!:P Haha, men det gjorde den, som tur var!
Asså har typ inget att skriva, för jag gör inget speciellt, samma varje dag just nu! Skola, hem, äta, plugga, sitta vid datorn, TV, sova! Haha, kul liv? Inte direkt, men det blir bättre!;)


» Hilarious fails


» 8e maj

Hej! Idag var vi och kollade på "En Midsommarnattsdröm" i Holaveden. Det var de som går estetlinjen som spelade och den var både bra och rolig, haha!
Hihi, vet ni?
Vi började med sexualkunskap idag på NO:n! Haha, det är så kul att se hur alla reagerar på vissa saker!:P

Men annars då?
Jag har mest pluggat SO idag, vi har prov på måndag och jag är typ upptagen i helgen, så jag hinner knappt plugga + det är ganska mycket att lära sig! Så det gäller att börja i tid!



» Dag 2

 – Min första kärlek

Haha, jag har ju berättat den här innan... så det är ju inte kul!
Men om det är några nya läsare:

När jag var sådär 4-5 så var det en kille som var ett år äldre, och vi skulle gifta oss! De ni! Haha!;)
Haha, ne, men Anton hette han i alla fall, om någon ville veta!



» You know you're in love when you can't fall asleep because reality is finally better than your dreams.


» 7e maj

Tjabba! Idag var det måndag igen då ja! Men dagen har gått hyfsat snabbt ändå, för att vara måndag. Började dagen med att springa terrängbanan för första gången i år och sen fick jag gå tidigare från idrotten för att jag skulle ha jour i Caffis, så jag missade hela spanskan och halva SO:n. Sen efter lunch har vi den där sjukt sega 80 minuterspasset med svenska. Men idag pratade vi om Shakespear och kärlek och sånt, så det var ju lite kul! :) Sist hade vi Hemkunskap och vi gjorde kräm, riktigt gott blev det!
Imorgon ska vi gå till Holaveden och kolla på "En midsommarnattsdröm" av Shakespear (anledningen till att vi pratade om honom)!


» Outfit 7/5


Strumpbyxor - Cubus
Shorts - Cubus
Linne - Lindex
T-shirt - Cubus


» Dag 1

- Om mig

Ah, jag heter Elin Kerstin Marie Wieslander och bor i Tranås, Småland. Jag föddes 8 september 1997 och fyller alltså 15 år i år. I min familj är det jag, mamma, pappa och Viktor, som snart fyller 11. Jag håller just nu inte på med någon sport, men ska kanske börja på Tennis till hösten. När jag var mindre simmade jag mycket, och det började jag med som liten. Men jag slutade när jag var 10- 11 år pga att jag tyckte att det blev för mycket och för seriöst + att jag inte gillade tränaren, som var väldigt bitchig! Så jag började på fridykning i stället. Det var ju kul, och jag älskar att vara i vattnet, men det blev tråkigt och ganska mycket samma sak gång efter gång. Så i höstas slutade jag med det med, haha!
Jag tycker att skolan är väldigt viktigt och lägger ner ganska mycket tid på att plugga och liknande. Jag satsar högt och vill få bra betyg, och då är det bara att ligga i och kämpa! Om man vill lyckas i livet och jobba med det man vill, ja då är det bara att börja. Nästa år går jag ju i nian och då ska man ju söka till gymnasiet. Och jag har ingen aning om vad jag vill söka! Eller jo, en aning har jag ju, men jag är ju inte säker. Jag vill gå en bred linje med många möjligheter eftersom jag inte vet vad jag vill bli, t.ex. natur, samhällskunskap, teknik eller något liknande blandat med typ ekonomi. Det är nog bra, skulle jag tro!
Jag är väl oftast glad och positiv. Noggrann och punklig är jag väl också. Om jag ska göra något så anstränger jag mig för att det ska bli så bra som möjligt.

Ah, det var lite om mig! Om ni har någon mer fråga är det bara att kommentera eller fråga i blogresponselådan i menyn! :)


» There's no fun in a perfect life. So make a risk. Take a chance. Go where the wind takes you. Have fun.



Bild från Kreta<3


» Hjälp barn runt om i världen!






Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten under kampanjen så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj (kampanjen gäller 16 april-13 maj eller upp till 5000 blogginlägg)

Så snälla sätt detta på din blogg & gör någon nytta!


» "Boyfriend"- videon




» Ny lista

Vi kör på en ny sån här lista och jag börjar imorgon!:)

Dag 1 - Om mig
Dag 2 – Min första kärlek
Dag 3 – Mina föräldrar
Dag 4 – Min Önskelista
Dag 5 – Vad är kärlek?
Dag 6 – 10 saker du inte visste om mig
Dag 7 – Min bästa vän
Dag 8 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 9 – Min musiksmak
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Mitt hem
Dag 14 – Bloggfavoriter
Dag 15 – Mina framtidsdrömmar
Dag 16 – Det här har jag ätit idag
Dag 17 – Ett favoritminne
Dag 18 – Dåliga vanor och laster
Dag 19 – Jag som liten
Dag 20 – Min dag i bilder
Dag 21 – Det här vill jag bli när jag blir stor
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bra
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Detta skulle jag göra om jag vann 1 miljon kronor
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Min favoritsemester
Dag 30 – Om det här vore min sista dag


» Haha, måste älska denna bild alltså!


» Hemma från stugan

Hej! Kom hem från stugan för en timme sen kanske. Blev inte att jag badade, det blåste och var för kallt, haha! Hjälpte pappa med lite grejer i stället! Kan ju försöka hjälpa till så mycket som möjligt så de mjuknar lite angående London nästa sommar! De har nämligen inte sagt okej än!:/






När vi kom hem bestämde jag mig för att gå ensväng och kom nyss hem! Riktigt skönt eftersom solen skiner och det är hyfsat varmt ute ändå! :)


Skog med vitsippor, hahah!


» 6e maj

Hej! Vaknade runt 9 idag, men låg kvar och tog det lugnt och gick väl upp halv 12 eller något. Efter maten ska vi åka ut till stugan, jag har faktiskt inte varit där ute i år än! Tänkte tamed mig badkläder, så får jag se om jag tar och badar, första gången i år isf! :) Haha, men det kanske är för kallt? Äh, vi får se!


Sommaren <3


» Kärlek ♥


» Shopping i Linköping


Cubus
299:- (fynd eller vad?)



Skopunkten (vet inte hur mycket de kostade..)


Cubus    
Turkosa: 149:-
Rosa/vita: 199:-


Cubus
Vit t-shirt: 149:-
Linne: 149:-


Jag köpte även ett par svarta, tunna strumbyxor, bandlös BH till klänningen, hårsnoddar och puder, men det är inget att visa! :)


Haha, oj, vad olika stora bilderna blev....


» 5e maj

Heeeej!
Idag åkte ju jag och mamma till Linköping för att kolla efter konfirmationsklänning, och jag hittade en!! Hittade även skor! Riktigt snyggt! Blev även lite mer saker, man jag visar i nästa inlägg.

På Ikano- huset hade de typ någon 70- tals helg denna helg, så all personal hade typ hippiekläder, haha!





Under tiden kan ni lyssna på den här:


» Kul dag med vänner

Hej, hej! Blev ingen bloggning idag pga att direkt efter skolan typ så åkte jag, Amanda, Martina, Ellen och Penny upp till Ellen. Vi hoppade studsmatta, grillade, spelade brännboll med deras grannar (dom vann och var en färre än oss + de är 3 år yngre, haha xd) och sen kollade vi på film. Devil hette den och var skräck.. Konstigt att det blev just en skräckfilm? Nej, inte alls!xd Men i alla fall, jag kom nyss hem och ska ta att sova nu, är så förbannat trött + att jag måste upp vid 8 imorgon för att mamma och jag ska till Linköping och kolla efter konfirmationsklänning! Godnatt! :)

» Glad You Came


» Ingen blogglust...

Tja, idag var det skola igen då... gick väl hyfsat snabbt ändå!:)
Härligt väder var det idag också, wiihi!

Alltså, jag har ingen blogglust idag, hejdå!


SOOOOOOMMAAAAAR!!

» We Are Young ♥


» Solen skiner...

...himlen är blå, åh, vad skönt att leva då!

Hehe, nejmen hej!:)
Skönt väder det har varit idag! 20 grader varmt och klarblå himmel! Men har varit tvungen att plugga kemi, så det gjorde jag ute i solen på en filt i trädgården! Mycket skönare än att sitta inne!!

Men nu måste jag sluta skriva, vi får snart lite besök!:D



» It's funny how some people can make you smile with just a simple "hello"


» Fint väder eller vad?!

Hejsan! Superfint väder det är just nu! Ligger på en filt på gräset och pluggar Kemi till provet på torsdag! Har ingen lust att sätta på datorn, så därför blev det en snabb mobilblogg! Uppdaterar mer senare! :) xx