» Mitt påsklov


» Påskdagen

Hejsan!
Idag vaknade jag runt halv 10.. fast egentligen var den ju halv 9 eftersom man skulle ställa om klockorna. Det är förirrande det där? Aja. Började plugga lite idag. Gjorde lite spanska eftersom vi har spanska nationella efter lovet direkt, och jag kommer behöva plugga!! Det blir ju inte bättre av att läraren förväntar sig bra resultat heller?! Får panik på det! Jag började även skriva lite på en bokrecension till engelskan om boken "Four weddings and a funeral". Runt halv 4 smsade jag Ellen om vi skulle gå en sväng, så då  gjorde vi det. Det var riktigt härligt väder ute och det blev en långpromenad på 1,5 timmar. Skönt med frisk luft och motion!
 
Imorgon ska vi åka till farmor och farfar och fira farmor som har fyllt år. Vi åker runt 12 och äter där, sen på kvällen ska jag till Penny med tjejerna. Mer om det skriver jag imorgon! Kram!
 
Weheartit

» Wanties


» Påskfirande

Hejsan!
Idag var det då påskafton! Som tradition åkte vi upp till mormor och målade ägg, åt påskmat och letade ägg. Sen åkte vi hem hit och fikade och drack äggtoddy. Mormor och hennes syster åkte nyss hem, så jag gick upp och bytte om till myskläder och satte mig vid datorn och ska bara ta det lugnt nu.
 
Som ni kanske ser haar jag ändrat i designen. Gjorde en ny header och ändrade färg på bakgrunden och texten. Vad tycker ni? Jag tyckte det blev lite mer vårigt! :) Om ni inte ser designen, tryck F5.  
 

» Glad Påsk ♡






» May you always do what you're afraid to do ♥




» Dreams

 
 
 
 
 

» PÅSKLOV!!

Hejsan!
Igår var en bra dag. Vi hade sovmorgon och jag blev klar med min SO-inlämning, Ellen och jag skrev klart vår låt (eller nästan.. Men vi ska inte göra mer!), klasströjorna kom, jag fick A på ett extraarbete på svenskan och vi fick äntligen Påsklov!! :D Trots att vi hade ledigt idag vaknade jag runt 8 och kunde inte somna om, så typiskt! Jag gick i alla fall upp runt 10 och sen dess har jag hunnit baka en kladdkaka och gjort mig i ordning tills Ellen, Amanda, Martina och Penny kommer hit sen. Vi ska påbörja vår reklamfilm som vi ska göra på svenskan. Vi har en riktigt bra ide faktiskt, men jag säger ingenting! Om ni har tur så kanske jag lägger ut den här när den är klar och allt, hah! ;)
 
 

» British Converse




Från Skoshop.

I love them, så sjukt snygga!! ♥

» Klasströjorna har kommit!




Som ni ser kom klasströjorna idag, whiii!! :D Det syns kanske inte på bilden, men min är marinblå. Alla fick välja vilken färg de ville ha, så det var jättebra. Vi beställde från Skolgarderoben.se och det var verkligen jättesmidigt! :D

» The Host was awesome!

Hellu!
Dagen idag har gått riktigt snabbt, skönt det! Nu är det bara imorgon kvar, sen är det Påsklooooov! :D
I alla fall, jag kom nyss hem faktiskt. Var på bio med Penny, Martina, Ellen och Amanda. Vi såg The Host som hade premiär idag och den var så jäkla bra. Jag har läst boken som heter Genom Dina Ögon och är skriven av Stephanie Mayer precis som Twilight böckerna, och den levde helt klart upp till förväntningarna. Så har ni funderingar på att se den. Gör det!




» tjugosjätte mars

Hej!
Idag i skolan hade vi vår NO-nationella-labb sak. Det gick väl bra tror jag.. Eller det hoppas jag i alla fall, haha! Aja, vi får se när jag får resultaten! På tal om resultat - snart borde man det komma ett brev om att man kom in på gymnasiet, eller inte kom in. Det kommer i början av april har jag för mig, om jag inte minns helt fel, så det kommer kanske nästa vecka. Dock är det ju bara preliminära besked, men ändå, kommer man in nu så lär man ju komma in sen också. Om man inte försämras någon sjukt till sommaren, hah! Och så kommer förhoppningsvis klasströjorna nu i veckan också!! :D
Nog pratat om det.
Ikväll ska jag till Skoshop på skoparty, whiho. Jag ska kolla på ett par Converse med brittiska flaggan! :D
 

» Damn, I miss you summer ♥


» Måndag imorgon..

Tjenare! Den här helgen känns som om den har varit längre än vanligt.. hmn? Aja, det är bara bra! Idag gick jag upp runt 10 och åt frukost och tog det lugnt lite innan jag satte igång med inlämningen till SO:n. Ska jämföra Islam, Judendom och Kristendom på några punkter och jag har inte mycket kvar nu! Det är väl det jag har gjort idag + tagit det lugnt. Imorgon är det skola igen då. Sista veckan innan Påsklovet, wiho! Och lediga på fredag är vi också! På onsdag är det premiär på The Host så jag hade tänkt att dra med de andra till bion, haha! Någon annan som ska gå? :)
Ha det bra! Kram!

» Be Happy ♥




» Lördag

Hej! Förlåt för att jag inte har bloggat innan idag.. Men jag, Amanda och Martina sov hos Penny inatt. Vi kom dit runt 6 igårkväll och åkte fram på stan och beställde kinamat från Golden Thai och köpte godis på ica. När vi skulle kolla på film kom vi på att vi inte hade någon HDMI-kabel, så vi kollade på MTV istället. Sen pratade vi massa också, och gick och la oss runt halv 4-4 och pratade ännu mer en stund. Vi vaknade vid 10 då vi kollade på TV lite. Mamma kom och hämtade Amanda och mig vid 12 och jag åkte hem och skrev lite på min SO-inlämning. Eller jag försökte, men mitt huvud är efterblivet just nu för jag är så trött. Ska gå och lägga mig tidigt ikväll!!
 
 

» tjugoförsta mars

Hej! Idag hade vi "mattedag" under förmiddagen. Vi var i grupper och skulle lösa olika problem osv. Det var inte så farligt som jag trodde det skulle va, haha! Sen hade vi kängrutävlingen, jag tror hela har Sverige det? Jag tror det gick bra.. Jag bryr mig inte riktigt, även om jag gjorde mitt bästa! :) Efter lunchen hade vi fördjupningsdelen på SO:n som är frivillig, vilket gör att det sitter folk och snackar som inte gör det provet, och det är irriterande, haha. Det går liksom inte riktigt att koncentrera sig! När jag kom hem gjorde jag spanskan tills imorgon och nu ska vi snart äta.. Ja, det var väl kind of min dag.
 

» Kanske Hastings ändå? Vi får se..

Tjoo! Träffades ju hos Penny med föräldrarna förut och hade ett krismöte om språkresan.. Vet inte riktigt hur det blir, haha. Men vi ringde runt lite, bl a till en lärare i skolan som även har jobbat på EF väldigt länge och frågade lite saker. Hon sa att Classic var bra ändå, eftersom vi Skandinavier (särskilt svenskar), är så bra på engelska om man jämför med de i sydeuropa, så vi skulle antagligen ändå hamna tillsammans med bara Skandinavier ändå, eftersom man delar in grupperna efter vilken nivå man ligger på. Detta med bara svenskar gäller bara på lektionerna också, för utflykter och så kommer man ändå göra med alla från de andra länderna också. Och man pratar ju bara engelska på lektionerna, förutom att det är en svensk som förklarar komplicerad grammatik på svenska. Så det kanske blir så att vi håller kvar vid Hastings! Men vi får se imorgon då föräldrarna ska ringa till EF igen och fråga saker och sådär. Sen ska vi även gå och prata med hon, läraren och fråga lite, om vi hinner! :)Godnatt!

» Det blir inget Hastings..

Idag när jag kom hem möttes jag av ett brev från EF. Det blir ingen internationel kurs i Hastings mellan de datumen vi har valt eftersom det var för få anmälda. Så nu kan vi antingen boka om till Classic, samma datum, samma destination, men med bara svenskar. Inte kul. Så det är inget altervativ. Dessutom får jag inte ens åka Classic.. Eller så byter vi destination. Så mamma ringde till EF idag och frågade vilka destinationer det var säkert att det blev en kurs på mellan 19e juni och 9e juli, international, och det var i London, Oxford, Torquay och Brighton. Eftersom vi vill vara på kusten går London och Oxford bort direkt, så vi har alltså Torquay och Brighton och välja mellan. Vilket av dom det blir får vi se imorgon då vi ska träffas med föräldrarna och prata om detta, eftersom man bara har typ en vecka på sig att bestämma sig. Men en språkresa blir det, bara inte till Hastings!

» Stay

 

» Godmorgon!

Godmorgon!
Vaknade nyss och börjar bli riktigt nervös över det där provet nu.. Bara två timmar kvar! Men det är väl likadant för alla nior antar jag? Det är bara att göra det..
Vi hörs när jag kommer hem, så får vi se hur det har gått. Om jag överlever dagen..
Kram!

» Question and Answer

Q; Hej när lägger du upp bilderna ni tog?
 
 
Jadu, det undrar jag med. Men den dagen Martina eller Penny skickar bilderna till mig på ett eller annat sätt ska jag se till att ladda upp dom! Men tills dess får ni trösta er med att jag inte heller har sett dom..
 

» Happiness


» Massa plugg

 
Usch, usch, usch, vad jag är trött på detta!!Det ska bli så skönt när det är över! Men det är sista rycket nu, eftersom provet är imorgon. Wish me luck! Sen har vi ju SO prov (grunddelen) på onsdag och fördjupningen på torsdag. Fördjupningen är frivillig, men duktig som jag är gör jag självklart den också. Haha, nej, men jag vill ju ha bra betyg såklart och då är det värt det! :) Vid lunch idag kom mamma och hämtade mig så åkte vi upp till mormor och åt lunch. När jag kom hem igen satte jag igång att läsa igen och nyligen kom jag in från en liten promenad. Nu ska jag väl börja läsa Kemi igen I guess. Vi hörs senare. Kram!

» Shit I love




















» Dag 10 – En bild på min handstil

 

» Söndag

Hej!
Jag vaknade vid 7 idag, men lyckades somna om och vaknade vid halv 11, då jag var ensam hemma. Jag tog mig upp, åt frukost oc satte igång att läsa kemi och religion. Det är väl vad jag har gjort idag.. Eller jag tog ju en paus också, och gick en liten sväng för att få frisk luft för att kunna koncentrera mig bättre. Det var riktigt vårigt ute med solen som sken och allt. Snön börjar försvinna också, så hoppas att det inte kommer ny igen.
 
 

» New in



Elvital Extraordinary oil - Lindex 99 :-
Converse - Intersport 699 :-

» Öppet hus

Hej! Imorse gick jag upp runt halv 8 - 8 och gjorde mig i ordning, så åkte vi mot skolan till 9. Vi hade ju öppet hus idag och mamma, pappa och Viktor var med. Dagen började med svenska då vi pratade lite om reklam. Sen idrott, det värsta på dagen, eftersom vi var tvugna att dansa. Inför allas föräldrar, snacka om pinsamt. För att göra det ännu värre filmade mamma och många av de andras föräldrar. Höll på att dö när jag såg filmerna. Sen spelade vi i alla fall Volleyboll, och det var mycket bättre än att dansa, haha! Dessutom vann vi! ;) Sen hade vi "fruktstund" och kollade på lite uppträdanden i matsalen och sådär. Sist var det SO då vi körde frågesport om allt vi har lärt oss under året, tjejerna mot killarna. Det var faktiskt riktigt roligt, trots att vi förlorade.
 
När det var slut åkte vi direkt till Intersport där de tydligen hade något ta 3 betala för 2 erbjudande på skor, så jag köpte (eller fick) ett par låga, vita Converse! :D Resten av dagen har jag pluggat massor. Vi har nationellt prov i Kemi på tisdag och prov i Religion om Islam på onsdag och torsdag. Det är tur att vi är lediga på måndag också.. Kommer spendera typ varenda vaken sekund över de där jäkla böckerna. Aagh, det ska bli skönt när det är över!!
 
Bild från några somrar sen i stugan.

» The Host

Den här filmen verkar så sjukt bra. Jag har läst boken (Genom Dina Ögon) och den är skriver av Stephanie Meyer precis som Twilight serien, och den är verkligen en bok jag rekomenderar!
 

» Dag 9 – Favoritskor


» Freeedag, fast ändå inte..

Hej!
Idag var det fredag igen, även om det inte känns ett dugg som fredag för mig. Jag måste nämligen upp och iväg till skolan imorgon vid 9 för det är öppet hus för föräldrarna. Men vi får kompledigt på på måndag, så det är ju värt det! Vi slutar i alla fall vid 12 imorgon och hela min familj ska med. Mamma, pappa och lillebror. Vi ska börja med svenska då vi ska diskutera reklam eller något, sen idrott då vi ska danska. Inför föräldrarna. Snacka om att jag kommer få höra detta resten av livet.. Sist har vi i alla fall SO då vi skulle ha någon frågesport på allt vi lärt oss under året, det blir säkert kul!
Idag i skolan flöt det väl på som vanligt I guess, förutom att vi hade inställt första lektionen. Det var ju lite retligt, för hade vi vetat det hade vi kunnat sova en timme till. Vi fick också reda på resultatet på Svenska nationella vi hade innan sportlovet. Jag fick som helhet på alla tre delar ett C, och det är jag väl nöjd med eftersom jag har ett C i svenska betyg annars. Sen var även jag, Penny, Martina, Amanda och Ellen på stan och åt efter skolan. Det var ett tag sen nu, så det var ju mysigt.
Ha det bra, kram!

» Daniel Wellington



Jag dör, så sjukt snygga. Min favorit är den till höger, men den i mitten är snygg den också. Alla är snygga, haha!
Fan att man redan är konfirmerad, annars hade jag ju lätt önskat mig en sån här!

» Hola, ¿comò estas?

Hejsan! Idag gick dagen hyfsat fort för att vara en onsdag.. Vi har 4 lektioner innan lunch så det går ganska segt. Dagen började med SO, sen svenska då vi hade vikarie, matte (eller vi jobbar med no just nu), spanska, lunch och sen SO och studietid då vi mest diskuterade Islam och sådär. Vi var tvugna att gå hem idag, men det gjorde ingenting. Det är kul att gå och prata och få frisk luft, även om det började snöa.. Näf jag kom hem satte jag mig och läste lite om Islam och sen började jag kolla på Teen Wolf som jag laddade ner igår. Hann dock bara kolla på ett avsnitt..


» YOLO

 
 
 

» Before I die #10

Om jag vågar, så ska jag göra detta. Om jag vågar.
Detta bara måste jag göra. Haha, alltså herregud!
Eftersom brittiska är bland det sexigaste som finns, så hell to the yes, haha!
 
 
 

» tolfte mars

Tjena! Idag har dagen rullat på bra. Vanligtvis brukar tisdagar vara så sjukt sega, men vi hade vikarie på syslöjden så vi gjorde bara provet, sen fick vi gå. Eftersom vi har lunch efter det så hade vi typ 2,5 timmar innan nästa lektion så vi gick till Shalom och åt pizza och glass så vi rullade in på spanskan sen, haha! När jag kom hem pluggade jag lite Kemi som ni såg förut och vid halv 6 tog Ellen och jag en riktig långpromenad på 1,5 timme.
 

» Kemiplugg..



Sådär ser köksbordet ut just nu.. Sitter och försöker läsa lite Kemi. Men usch vad mycket det är! Alla nior har ju nationellt i No nästa vecka, och vi drog nitlotten och ska ha i Kemi, det svåraste. Och jag har ändå B i det, och jag funderar på om jag kommer klara detta.. Fy alltså!

» Collide




» 100 days ♡


» Dag 8 – Bloggfavoriter

Min favoritblogg är nog Kenzas tror jag..
 

» Onödig fakta #2

En snigel kan sova i tre år.

Inget ord i det engelska språket rimmar med ”month”.

Ögats storlek är detsamma från födsel till död, men näsa och öron slutar aldrig att växa.

Den elektriska stolen uppfanns av en tandläkare.

Alla isbjörnar är vänsterhänta.

En struts öga är större än dess hjärna.

Typewriter är det längsta ord som kan skrivas med tangenterna i en rad på tangentbordet.

Kackerlackan har en otrolig överlevnadsförmåga. Även om den mister huvudet kan den leva i flera veckor – tills den dör av svält.

En krokodil kan inte sticka ut tungan.

Cigarettändaren uppfanns före tändstickan.

 

 


» Måndag

Hej! Idag rullade skolan på som vanligt. Började med engelska, matte då vi hade No i stället eftersom vi har NP nästa vecka, idrott, lunch, So, bild och sist teknik. Sen jag kom hem har jag läst lite på Materialläran vi har tills slöjden imorgon. Jag hoppar över fridykningen ikväll och bara tar det lungt och går och lägger mig tidigt istället, är så jävla trött så jag orkar verkligen inte.




» 30 frågor om mig

1. Hur gammal är du om fem år? - 20
2. Vem var den sista du träffade? - Mamma och pappa
3. Hur lång är du? - ca 165 cm
4. Vilken var den senaste film du sett? - Det undrar jag med..?
5. Vem ringde du senast? - Mamma
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? - Smsgruppen: " Yao, det är ju alltid något att påminna killarna om på måndag om de börjar tjata om Yohio! ;)"
7. Vad planerar du att göra ikväll? - Det är kväll nu.. Så sova?
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? - Helt klart sms!
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? - Dom är gifta
10. När såg du senast din mamma? - Typ en halvtimme sen
 11. Vilken ögonfärg har du? - Blå/grön/grå..
12. När vaknade du idag? - Halv 10
13. Har du någon gång hittat en katt? - Nej.
14. Vilken är din favoritplats? - Varsomhelst där det är varmt, finns en sandstrand och ett hav/en pool.
15. Vilken plats föredrar du minst? - Jadu.. haha, jag vet inte.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? - Loooooondoooon
17. Vad skrämde dig som barn? - När jag var riktigt liten: Damsugaren. När jag var lite äldre: Att det skulle börja brinna.
18. Vem fick dig att skratta senast? - Pappa
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? - eh, neej..?
20. Har du stationär eller bärbar dator? - Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Det är olika.. Ibland med bara en stor t-shirt, ibland med pyjamas och strumpor.
22. Hur många kuddar har du i sängen? - 2
23. Hur många landskap har du bott i? - Ett, Småland
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Jag har aldrig druckigt, så nej.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Det beror ju på om jag är inne eller ute och om det är sommar eller vinter. Men favoriten är barfota på sommaren!
26. Är du social? Jadå.
27. Vilken är din favoritglass? B&J Fudge Brownie
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Ta med tjejerna till London eller New York och shoppa som fan! ;)
29. Tycker du om Kinamat? Sådär..
30. Tycker du om kaffe? Nej, fan heller. Så jävla äckligt!!

» Min helg

Jag som trodde att våren var på väg, så är det plötsligt -7 och snöstorm igen. *suck*
 
Hej! Dagen idag har jag mest spenderat genom att slappa och göra lite läxor och sådär. Vi har prov i slöjd (!?) på tisdag och veckan efter detta är det ju nationella prov i NO (kemi), så jag har läst lite om det osv.
 
I fredags sov ju jag, Penny och Ellen hos Martina som sagt. Amanda var med på kvällen också, men hon kunde inte sova tyvärr. Vi gjorde i alla fall egen pizza och spelade Med Andra Ord. Älskar det där spelet, så sjukt kul! Vi gick och la oss vid 1 typ och det är nog nästan rekord i att gå och lägga sig tidigt för oss, haha! Men alla var sjukt trötta, så ah. Vaknade runt 8 av att Penny skulle iväg och resten av förmiddagen slappade vi bara framför TV:n.  Pappa kom och hämtade mig och Ellen runt 12 då jag åkte hem och pluggade lite. Vid halv 4 möttes jag, Penny och Ellen i Holaveden för att kolla på sexornas Melodifestival som började vid 4. Det var riktigt kul och vissa var riktigt duktiga. Killen som vann var skitcool! Men det bästa var ända mellanakten, eller vad man ska säga, då en kille i klassen var med och spelade trummor. De hade heltäckande, svarta dräckter och bara trumpinnarna syntes, skithäftigt verkligen!
Hoppas ni har haft en bra helg!
 
 
 

» Dag 7 – Mina drömmar

 
Jag vill göra allt, nästan, haha! Jag ha så många drömmar som jag ska uppfylla någongång i livet innan jag dör.
Jag vill åka på Roadtrip genom USA med min bästa kompisar, flytta till London, träffa One Direction eller i alla fall se dom live (vilket jag ska, whhih!), surfa och åka till Australien, besöka New York, resa överallt dit jag vill, gifta mig, skaffa barn, skaffa drömhuset, grow old with the one I love, ha en Walk-In-Closet, ha ett bra jobb, kunna shoppa utan en budget. Jag kan fortsätta hur länge som helst..

» Someone's reason to smile ♡




» ROBIN VANN!! ★




» Melodifestivalen 2013

Just nu gör jag det som största delen av befolkningen gör; kollar på Melodifestivalfinalen.
Vem hejar ni på?
Jag hoppas på Ulrik Munther, Anton Ewald eller Robin Stjernberg. Men State of Drama är ju också bra, och det skulle va kul om Yohio vann, för han är så annorlunda och liksom sticker ut. Det är faktiskt ganska många bra! :) Amanda och dom är ju där, så halva tiden spenderar vi på att kolla efter dom, haha! Vi har redan sett dom ett par gånger faktiskt! :D




» Freeeeedag ♥

Hej! Förlåt så mycket för att jag inte bloggade igår.. Men efter skolan va jag med Ellen och vi skrev på vår låt, så nu är texten klar. Sen på kvällen tog vi en lång promenad och gick till stallet och träffade Penny och pratade en stund. Idag har det ju varit skola, och det var som vanligt. Inget speciellt förutom att vi äntligen beställde våra klasströjor! Så om typ 2 veckor ska de komma om allt går rätt till.
Nu har jag precis ätit, duschat och packat och snart ska jag iväg till Martina med tjejerna så sover vi där inatt. Kommer väl kanske hem till lunch imorgon då jag ska plugga lite och sen vid 4 ska vi till Holaveden och kolla på sexornas Melodifestival.
Kram! ♥

» My year


» Dag 6 – Det här språket vill jag tala flytande

Talar jag flytande Engelska? Jag vet inte? Om jag inte gör det så engelska.
Kinesiska skulle vara kul att kunna och det är ju bra med jobb om man kan kinesiska och blablabla, dessutom är det fint när man skriver det, haha!
Annars spanska. Det skulle vara najs eftersom jag läser spanska, haha! Det är ju ett så stort språk också.
 
 

» 16 februari

Hejsan! Jag har tillbaka internet på min mobil igen, wiho! Skolan idag flöt på bra, trots att vi hade fyra lektioner innan lunch, men efter lunchen har vi bara 1, eller 1,5 (eller SO och läxläsning som typ sitter ihop..), så det är skönt. Dagen började i alla fall med SO då vi pratade om Islam, sen svenska då vi fick tillbaka svenska proven om satsdelar och det gick asbra! Jag fick typ 125/128 eller något liknande, så det var ett A, whoho! :D Sen hade vi matte, spanska, lång lunch, SO igen och sen läxläsning då typ ingen gör något.. haha! När jag kom hem tog jag det lugnt ett tag innan jag hoppade in i duschen och nu slappar jag.. Hade tänkt att sätta på Glee! :)

» Aöfsqlivf

Det är något problem med internet på min mobil.. Wuuuhääää, frustrerande! Känner mig så ensam och utstängd om jag inte har tillgång till internet när jag vill. Problem? Ja, kanske.

» Dag 5 - Något jag vill ha


» Shoppingdag i Linköping

Hej! Idag var vi lediga, för vi hade studiedag, wiihoo! Så vi tåg tåget till Linköping för en shoppingdag. Vi var uppe där runt halv 11 någon gång, och då gick vi till Espresso House och tog en fika. Sen gick vi runt och kollade och sådär. Lunch åt vi på Subway (så goooott!) och sen gick vi och kollade lite mer och vid tjugo över 4 tog vi tåget tillbaka mot Tranås.
Jag fick i alla fall med mig detta:
 
Body Butter Peach - The Body Shop
Trosor - Cubus
Tröja - Gina Tricot

» Teenager post


















» Imorgon är det studiedag ✌

 
Hejsan! Idag var skolan helt okej, och dagen gick ganska snabbt. Det började med engelska, sen matte, idrott, lunch, SO, Bild då vi hade prov om Modernisme och sist Teknik där vi ska börja med ett grupparbete. Imorgon har vi studiedag,  så vi är lediga woho! Jag, Martina, Amanda, Penny och Martina har planerat att ta tåget till Linköping och shoppa imorgon. Vi brukar göra det på studiedagar, haha. Det ska bli riktigt kul och jag känner att jag vill spendera lite pengar! ;) 
 
 

» Mirrors - Justin Timberlake

 
 
 
 

» Dag 4 - En låt med många minnen

En låt med många minnen.. hmn, denna var svår.
 
Jag kommer inte på någon sådär speciell, men det blir nog ändå denna, pga av i somras då vi sjöng den hela nätterna.
 

» Högklackat vs. Converse

Jag fick en kommentar jag hade tänkt att svara på:
 
Q: Om du var tvungen att välja, alltid högklackade skor, eller alltid converse?
 

A: Helt klart Converse! Man får så ont i fötterna av att gå i klackskor, och dessutom kan jag inte ens gå i dom. Därimot bor jag näst intill i mina Converse under sommarhalvåret. De finns i flera olika modeller, passar till allt och finns i massa snygga färger och mönster, hur kan man inte älska dom? Dock har jag kommit på att det inte är bra att gå långt i Converse då jag fick gå flera kilometer utan skor för att jag hade sån inihelvetes jävla skoskav under en frilufsdag förra året.
Men klackar är ju inte helt fel när man ska klä upp sig lite, men inte hela tiden!
 
 
 

» So true!




» Photoday

Hellou! Idag kom Martina, Penny, Ellen och Amanda hit vid 11. Vi fixade iordning oss, lagade mat och sen gick vi ut och tog kort. Tyvärr har jag inte dom bilderna eftersom jag inte har en systemkamera, men Penny eller Martina får skicka dom bilderna till mig eller nåt! Men hade såklart med min mobil, haha. Så lite bilder har jag! När vi kom in fixade vi i ordning tea och bullar och fikade och hade det mysigt.






Och en bild på mitt hår, som jag tyckte blev jättefint!




» T.G.I.F ♥

Tjena! Idag är det freeeedag, vilket betyder helg! :D Skolan idag flöt på bra. Vi hade spanska först, den idrott, svenska då vi hade prov (det kändes som det gick bra!), lunch och mentorstid. På mentorstiden fylldd vi i papper om klasströjorna och de flesta betalade, men självklart var det några som glömde som får ta det nästa vecka! Det är roligt att det ändtligen händet något nu när Penny och jag tog tag i det. Ska det bli något får man göra det själv! ;) Hur den ser ut får ni se när den kommer, vilket förhoppningsvis blir innan påsk. Vi ska i alla fall ha vit text och jag ska ha en marinblå tröja! :)
Vi slapp de två sista lektionern för vi skulld kolla på någon teater på Holaveden och sen fick vi sluta! Imorgon kommer Ellen, Amanda, Penny och Martina hit runt 11 och vi ska gå ut och ta kort nu när det är så fint väder. Idag var det faktiskt 5+, wow! Så förhoppningsvis får ni lite bilder.

Ha det bra och god natt! ♥

» Dag 3 - Saker du inte vet om mig

- Jag gillar inte smörgåstårta.
- Jag fick min första mobil när jag fyllde 11, det var en Nokia.
- I mitt förra rum var allt rosa.
- Jag föddes klockan 16.13, 8 september 1997.
- Vissa dagar är jag glad utan andledning, och vissa dagar är jag nedstämd utan anledning.
- När jag är ensam hemma och hör ett ljud accepterar jag faktan att jag kommer dö.
- Jag har typ 25 nagellack här på mitt rum.
- Jag brukade simträna när jag var yngre. Ibland ångrar jag att jag slutade (som när jag såg Micheal Phelps på OS), men jag har i alla fall en medalj hängande här hemma! ;)
Ja, där var lite random fakta jag kom på nu, haha! :)

» unique and amazing




» If I Lose Myself