» Valborg

Hejsan, idag är det tydligen Valborg.. inget jag firar direkt, ska inte ens kolla på någon eld. Eller jo, imorgon i stallet, men inte idag, hah! Är mest glad över att vi är lediga imorgon! Ikväll ska vi grilla, första gången i år. Åh, vad gott det ska bli! <3
Skolan idag gick annars snabbt. Började med engelska, sen syslöjd och jag tog hem mitt örngott. Efter lunchen hade vi spanska då vi kollade på Barnhemmet medans två och två hade spanska muntligt, men jag slapp göra det idag. Men skräckfilm i klassen alltså.. ingen höjdare. För det första finns det inget täcke eller kudde som man kan dra över huvudet eller någonstans att sätta upp fötterna. För det andra finns det de som försöker att halvt skrämma ihjäl en.. hah! Sist hade vi i alla fall NO då vi kollade på några filmer och pratade lite om förmänniskoroch sånt.
 
Min kudde!

» Mondayyyy

Hejsan!
Idag började dagen med det sista engelska nationella, skrivdelen. Förhoppningsvis gick det inte värre än vad det brukar göra på sånna där skrivuppgifter! ;) Sen hade vi idrott då vi hade den sista lektionen med redskap, men jag hade gjort allt jag vågade/kunde så jag gjorde typ ingenting,haha. Efter lunchen hade vi SO, bild och teknik, och så slutade vi 15.20. När jag kom hem åt jag lite och sen läste jag på lite till SO provet om FN på torsdag.
Det ska bli så skönt att vara ledig på onsdag, så härligt med kortvecka! Nästa vecka går vi bara 2 dagar i skolan.. Eller alla andra går 3 dagar, men eftersom konserten är på onsdag så har vi tagit ledigt då också! Åhhh, jag är sååååå taggad!! :D
 

» Skolavslutningsklänningar

Alla är från Nelly.com förutom nr 3 som är från Gina Tricot.
 

Snart börjar det bli dags att skaffa en avslutningsklänning hörni.. Många av er har säkert redan fått tag på en, men det har inte jag! Så jag spenderar all min lediga tid på att leta på internet. Okej, så illa är det inte, men jag har kollat runt en del.
Jag skulle vilja ha en utan axelband och helst i någon somrig färg, men det är svårt att hitta någon fin som uppfyller de kraven. Många är vita, såklart, till konfirmationen och studenten. Men nu slutar jag nian, så skulle vilja ha någon i färg som sagt.
 
Här ovanför ser ni några jag hittade och mest gillar jag 1 och 4, som faktiskt är samma klänning, haha! Men jag kunde inte bestämma mig för vilken som var finast så jag tog med båda två. 4 är ju i färg, som jag sa att jag ville ha, men 1 hade en väldigt fin nyans av vit som var fin till hennes hår... och jag är ju också blond, så det passar antagligen till mitt hår också. Vilken tycker ni var finast av de två?
Ja, det här är svårt.
 
Har ni hittat någon klänning än?

» Exciteeeed!


» Jag längtar till livet

Jag längtar till allt just nu.
 
Tills alla nationella är klara, tills konserten 8e maj, tills klassresan till Liseberg, tills skolavslutningen, tills 19e juni då flyget går mot England, tills sommaren, till gymnasiet, tills allt.
 
Jag längtar tills livet börjar på riktigt. Då jag inte behöver bry mig om vad föräldrar tycker eller tänker och jag får göra vad jag vill. Jag längtar tills jag kan börja beta av grejerna på min Bucket List och göra vad jag drömmer om.
Jag längtar tills jag kan stänga dörren till min egen lägenhet och bara gå ut och förändra världen om jag skulle vilja det.

Och det vill jag. Jag vill utvecklas och bli en person andra ser upp till och har som förebild. Jag vet inte hur jag ska lyckas med det eftersom jag varken kan sjunga, dansa eller skådespela särskilt bra. Jag antar att jag får köra mitt eget race och göra saker jag alltid drömt om och sånna saker de flesta människor skulle vilja göra men inte många skulle våga. Lite sånna där crazy och risky saker ni vet. Det skulle vara kul. Det skulle vara så häftigt att höra "Du har fått mig att tro på mig själv och att jag kan uppnå mina drömmar". 
 
Jag vill inte ta livet för seriöst hela tiden utan leva för stunden, för det är ofta sånna stunder som ger de bästa minnena. Typ bara sätta sig i bilen och köra var än vägen tar mig eller gå in på en flygplats och ta första bästa flygplan utan att bry sig om vart det ska.
 
Vi lever bara en gång så det gäller att göra det bästa av tiden vi har. Jag vill inte bara flyta runt och existera, jag vill leva.
 
 
 
 
 

» It's saturday today!

Hej eller godmorgon eller vad man säger!
Sitter just nu och skriver på mitt arbete till biologin och har precis duschat och gjort mig i ordning. Sen runt halv 1 ska jag fram på stan och äta mat mamma, pappa och Viktor eftersom Viktors klass står på stan och säljer hembakat.. Vilket min klass också gör, så efter maten åker jag nog dit. Ska inte vara där förens senare egentligen, men jag orkar inte åka hem och sen åka tillbaka, haha! Det är ju alltid någon där som man kan prata med liksom.
Ha en bra lördag, hejdå!
 
Från weheartit.

» Jag döööör, LMAO!!




» tjugofemte april

Hejsan!
Idag började dagen med sovmorgon till 9.20 då vi hade engelska. Sen hade vi elevensval bild och sen egentligen musik, mem vi hade inställt idag. Så vi var ute i solen lite och satt och pratade massor om Englandsresan. Efter lunchen hade vi SO då vi skulle försöka läsa till provet nästa vecka, dock slutade det som vanligt om att hela klassen diskuterade Justin Bieber, One Direction, vem som är bäst i klassen och blabla, haha! Som vanligt alltså.. Sen hade vi i alla fall svenska och sist No då jag inte gjorde någonting, eftersom jag har mitt arbete hemma så kunde inte jag göra något i skolan, hehe! ;) Men är nästan klar ändå, och föredrar att sitta hemma med sånt..
När jag kom hem skrev jag klart mitt arbete i svenskan om Walt Disney och gjorde klart mina delar till våran tidning vi håller på med på engelskan. Sen har jag suttit och kollat på massa sommarkläder på internet och inspirationsbilder på weheartit!

Hoppas ni har haft en bra dag, godnatt! :)



En bild på vad Ellen, Martina och jag håller på med på bilden! ;)

» I wanna be forever young ♥


» Take Me Home tour


» Slutfakturan och studenthandbok

Igår när jag kom hem från skolan låg ett kuvert från EF på köksbordet. Jag öppnade det, och där i låg bl a slutfakturan, en studenthandbok och annan information, whii! Det börjar kännas att det är på riktigt nu!! Jag har i alla fall läst lite i studenthandboken som innehåller massa information om vad som gäller i de olika länderna och vad man bör tänka på under tiden med familjen och allt, t.ex. att man aldrig ska prata svenska när familjen eller någon annan icke-svensk är i närheten, för det anses oartigt och att man ska hålla ordning på rummen och sköta sig eftersom man liksom representerar sitt land. Jag har dock inte hunnit läsa igenom hela häftet, men får väl se till att göra det någon gång.
 
 
Det stog också om Londonbesöken. Första dagen ska vi ju som sagt åka på sightseeing och besöka bland annat Piccadilly Circus och Buckingham Palace. Andra dagen trodde vi ju att vi bara skulle shoppa, men tydligen fick man också möjlighet att besöka Madam Tussaud och London Dungeons + shopping såklart. Blev så glad!! Vi var inte säkra på att vi skulle få gå på Madam Tussaud innan, men det känns ju skönt att man kommer få det! Man kan ju liksom inte åka till London utan att gå dit! ;)
 
Det var dock lite problem. Bland annat stod det att alla vi fem skulle bo tillsammans och att flygdatumet kunde komma att ändras ett par dagar. Så mamma ringde och kollade med dom, och det hade tydligen blivit något fel med det där boende saken, men vi är det fixat så att Penny och Martina ska bo i en familj och jag, Amanda och Ellen ska bo i en annan. Det där med flygdatumen var heller ingen fara för att det var mest att det kunde bli liksom över 12 på natten så att det bli ett nytt datum. Det kunde också ändras lite så att alla som ska runt då åker i samma plan. Det kan också bli så att vi kommer behöva flyga inrikes (wow, det har jag aldrig gjort..) från Göteborg till Stockholm och ta planet tillsammans med de andra EF studenterna.
 
Men det blir säkert bra. Nu är jag mer taggad än någonsin på att komma iväg!! Om två månader är vi där, whiii! :D
 
 
 

» Måndagar är inte så farliga ändå!

Hejsan!
Förlåt för att jag alltid bloggar så himla sent, men jag kommer alltid på det innan jag ska gå och lägga mig. Ni vet, när man gör den där runtan och kollar Instagram, Facebook, Twitter, Tumblr, bloggar och allt.. haha!

Dagen i dag gick i alla fall hyfsat snabbt. Hur illa det än är så är ändå måndagar en ganska bra dag, för vi har både idrott och bild.. och engelska! Och det är roligt! ;)

Imorgon har vi de muntliga i både engelska och matte, och jag kom i GRYMMA grupper på båda två, så det kommer säkert gå bra!

Men nu ska jag sova! Godnatt! ♡


Bara för att jag längtar tills sommaren!



» Love makes us human ♡

Jag kom precis hem från att ha varit på bio med några kompisar. Vi såg Warm Bodies, och den var såååååå bra, verkligen värd att se!!

När vi kom dit var vi ensamma i hela biosalongen.. Vi trodde inte att det skulle komma några mer, så vi gick upp på scenen och hoppade runt, haha! Tyvärr kom det några fler sen.. typiskt, det skulle vara så kul att vara ensamma på bion!




» Min lördag

Hejsan! Förlåt för att jag inte bloggade innan idag men kag har haft fullt upp.. Vid 10 mötte jag Ellen och vi cyklade till stan och köpte den sista presenten till Martina. Sen var det bara att åka hem, plugga, äta och sen så skulle vi iväg igen. Mammas kusin har fyllt år så vi firade henne och det var jättetrevligt. Därifrån cyklade jag direkt till Amanda där också Martina, Penny och Ellen var. Martina fick sina presenter (och hon blev jätteglad!) och så dansade vi Just Dance 4 och gick ut i trädgården lite. Gick faktiskt barfota för första gången i år och det kändes i luften att sommaren inte är så långt borta som man kanske tror. Sen beställde vi mat, pizza blev det, och vi satt faktiskt ute på deras altan och åt, utan att frysa ihjäl.. Fast det blev lite kallt efter ett tag, haha! Sen pratade vi bara i ett par timmar och jag cyklade därifrån runt halv 12. Nu ska jag bara göra mig i ordning så ska jag gå och lägga mig. Godnatt! ♥



Sen träffade vi även Justin Bieber, omg! ;)



» Friday

Heeeeeeeeej! Idag är det äntligen fredag igen, wiho! Men vad snabbt det går nu hörni.. Mindre än två månader tills sommarlov och snart är det maj och allt, och då hoppas vi på väääärme! Idag var skolan ganska chill och dagen flöt på bra. Efter hade Ellen och jag planerat att åka fram på stan för att köpa present till Martini som fyller år på måndag, men Penny hängde med också, för hon hade heller inte köpt någonting! Så nu är det klart också, hehe! Ja, vad kan man skriva mer? Jag kom hem runt 6 och sen dess har jag bara suttit framför datorn. Snart ska vi väl äta och sådär! :)
Hoppas ni har en bra fredag!

» 80 frågor

1. Vilka svordomar använder du mest? Haha, typ fuck och fan tror jag?
2. Äger du en iPod? Nepp.
3. Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Oftast 06.20 så kan jag ligga och dra mig ett bra tag innan jag går upp.
4. Filmer eller TV- Serier? Båda.
5. Blondiner eller brunetter? Vadå, på killar? Brunetter.
6. Vad tänder du på för tjejer/killar? Jag vet inte riktigt.. det beror på, haha!
7. Favoritserie? Glee, I think.
8. Vilken var den senaste filmen du såg? Mean Girls
9. Du får spendera en dag med en kändis, vem? Harry Styles ♥  
10. Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Antagligen typ en resa, en bil eller massa kläder eller liknande!
11. Har någon någonsin kallat dig lat? Haha, jaaa..
12. Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Nej.
13. Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? Min CD-spelare funkar inte, så jag vet inte.
15. Snyggaste kändisen? Ojojoj, det finns så många, så jag har ingen aning! ;)
16. Många vänner eller få riktigt nära vänner som du litar på? Få nära vänner jag litar på.
17. Vad åt du till frukost senast? Yoghurt och te.
18 Använder du huvtröjor? Jupp, ibland. Mest här hemma dock.
19. Kan du vissla? Ja!
20. Instagram vs. Facebook? Instagram!
21. Vilken är din favorit attraktion på Grönalund? Helt klart Insane, för jag skrek som fan och det brukar jag inte göra. Så jävla kul! Fritt Fall med tilt är ju sjukt läskig också, med Insane vinner.Ja folk snackar om alla bakom ryggen
22. Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Ja, det är jag nästan säker på. Ni vet, jag är ju en sån himla intressant person. Haha, nej men skämt o sido. Snackar du bakom ryggen på mig är du i en bra position to kiss my ass! ;)
23. Vilket riktnummer befinner du dig i?
0140 om det är det som menas?
24. Hur många minuter tar det till skolan för dig?
10?
25. Hur långt är det till ditt närmaste köpcentrum? 
10 minuter med cykel
26. Hur många syskon har du? 
En yngre bror.
27. Är du blyg inför det motsatta könet? 
Beror väl på om jag känner personen väl eller inte.
28. Vilken film kan du alla replikerna till?
Typ Twilight..
29. Fredag vs. Lördag? 
Fredag kväll
30. När flög du senast?
2011 när vi var på Kreta.
31. Hur många bollar kan du jonglera med?
2, haha! ;)
32. Läser du för skojs skull?
Jupp.
33. Pratar du några andra språk? 
Engelska och lite Spanska
34. Diskar du din egen disk?
 Nej, men ställer in den i diskmaskinen
35. Har du gråtit offentligt?
Ja när jag var liten.
36. Har du en stationär dator eller en laptop?
Laptop
37. Försöker du alltid lära dig nya saker?
Eftersom jag går i skolan , så ja?
38. Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?
Nej inte just nu.
39. Ligger du på första dejten? 
Nope
40. Kan du kasta macka?
Ibland så! ;)
41. Vad föredrar du för musik? Det är blandat, men absolut inte opera.. eller screamo (förlåt Amanda!)
42. Vad har du med dig in på bion?
Inte popcorn i alla fall, för det är inte gott.. haha, men typ godis/chips och läsk.
43. Grundskola vs Gymnasiet? 
Kan ju inte svara på det eftersom jag inte börjat på gymnasiet än..
44. Har du dejtat någon av en annan religion? 
Nej
45. Vad har du för väder?
Halvmolnigt men ganska varmt, känns som det ska börja regna.
46. Vad hette du på playahead? 
Vad är det?
47. Vilket är ditt favoritämne på gymnasiet? 
-
48. Gillar du att flyga? 
Ja, jag älskar det!
49. Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Jag vet inte riktigt faktiskt..
50. Vad äger du för mobil?
Samsung Galaxy s3
51. Vilken är din favoritdrink?
 Har ingen favorit
52. Gillar du din boende-situation?
 Ja jag trivs bara bra, dock skulle det inte skada att bo i en lite större stad.
53. Vilken är din mammas hemstad? 
Tranås
54. Din pappas hemstad?
Mjölby
55. Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
typ 7 - 8 timmar.
56. Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Ibland, men oftast inte..
57. Är du duktig i skolan?
Ja, det tycker jag väl. Men om jag försökte skulle jag nog kunna bli ännu bättre, men jag är så himla trött på skolan just nu..
58. Vilken är din favoritfrukt?
Annans eller melon
59. Äger du en systemkamera?
Nej, tyvärr!
60. Hur gammal blir du nästa födelsedag?
16!
62. Tror du på gud? Nej
63. Matte vs. Svenska? Matte, svenska är sjukt tråkigt ibland alltså..
64. Var vill du helst bo? USA eller Storbrittanien.
65. Festar du ofta? Nej, aldrig.
66. Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Det beror ju på personen.
67. Sämsta egenskap? Jag vet inte, det är svårt att svara på såhär.. Fråga mina kompisar istället!
68. Ketchup vs. senap? Ketchup
69. Sommar vs. Vinter? Sommar
70. Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Fett lätt, JA!
71. Har du varit inblandad i en trafikolycka? Nej
72. Favoritfärg? Olika, men typ blå.
73. Tycker du om att krama folk? Haha, ja!
74. 100% chans på 1 miljon vs. 50% chans på 10 miljoner? 100% på 1 miljon.. man vill ju inte riskera att inte få något, ahah!
75. Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? Torka aldrig tårar utan handskar.
76. Vilka kändisar har du blivit kallad "lik"? Ingen direkt tror jag..
77. Vad är du allergisk mot? Någon pencelin. Jag är glad att det inte är något störra..
78. Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej..
79. Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Viktor tror jag
80. Vad är det första du gör när du går upp på morgonen? Kollar mobilen, haha!

» Take Me Home tour


» sjuttonde april

Hejsan!
Idag hade vi vårt andra SO-nationella och det var betydligt svårare än det vi hade igår.. inbte alls lika många kryssa-i frågor, haha! Typ varannan fråga var sådanna man skulle resonera och tänka själv osv. Men jag tror det gick bra.. eller jag hoppas på det i alla fall, men vi får se när vi får tillbaka dom. Vi missade svenskan idag pga provet, skönt det. Sen hade vi i alla fall matte då vi diskuterade i grupper och övade på gamla muntliga nationella prov tills på tisdag då vi ska ha det. Sen hade vi spanska då vi fortsatte med vårt grupparbete. Idag hade vi lång lunch så vi gick faktiskt ut en sväng, wow! Haha, nej men det var riktigt skönt ute, även att jag frös. Efter lunchen hade vi bara SO och studietid, sen slutade vi.
Ja, och nu sitter jag här. Har inte gjort något speciellt sen jag kom hem faktiskt, bara skrivit lite på spanskagrejen. Just nu är Here's To Never Growling Up på replay, ni kanske såg att jag la upp den här förut? Den är i alla fall så bra, haha!
 
 

» Here's To Never Growling Up

 

» Catching fire

 Åh, äntligen har trailern kommit ut till Catching Fire. Läääängtar tills 22 november!!
Hoppas den är lika bra som boken!
 
 
 

» Sluta tidagare, woho!

Hej! Vi fick sluta halv 2 idag för vi hade inställd NO. Så himla gött, för den lektionen är så seeeg.
Dagen idag började med SO nationellt i religion.. Som tur var så var det ganska tycket kryssa-i frågor och liknande, och det var ju skönt. Sen var det ju också skriva-och-resonera-tänka-eget frågor, såklart. Jag tror faktiskt det gick ganska bra! Även om man inte vet svaret så får man ta det man kan, improvisera och få det att låta som man kan. Då går det bra. Haha! ;) Sen hade vi syslöjd och jag blev klar med mitt örngott, woho. Efter lunchen hade vi spanska då vi började med ett grupparbete om en region i Spanien. Skönt att slippa bara sitta och jobba i böckerna.. Ja, och sen slutade vi.
Nu vet jag inte vad jag ska göra... Kanske ska ta och plugga lite eller något? Vi får se.
 
 
 
 

» #prayforboston


» Måndag

Hola mis amigos. ¿còmo estas? Estoy muy bien. Nog med spanska.Hej! Hur mår ni idag. Jag mår sådär, för det ösregnade i morse. Sen blev det lite bättre.. Tills jag kom på att vi skulle ha uppdans på idrotten, men som tur var gick det bra och jag fick B! :D Dock drog lektionen över så vi hann inte äta.. Så, ja, jag höll på att svälta. Haha, nej så illa var det inte. Bara nästan! Sen när jag kom hem åt jag och tog det lungt. Gjorde lite läxor också, innan jag hoppade in i duschen och satte på Glee. Alltså det äger! Särskilt nu när jag har kommit in i det! Imorgon har vi det första nationella i SO, religion.. Wish me luck!
Random pic from weheartit.com ♥

» Sommarkänslor till tusen ♡

Heeej!
Idag har jag inte gjort något speciellt mer än att jag gick en rejäl sväng förut. Riktigt härligt väder var det, trots att det var lite molnigt, typ +14 grader i skuggan. Me gusta! Det verkligen luktade somrigt ute och det blev inte sämre av att flera grillar var tända. Snacka om sommarkänslor ♥ Dock så är vissa snöhögar kvar än, men förhoppningsvis försvinner de snabbt. Lite svårt att förstå att det snöade i fredags.. men ah, det gjorde det. Haha!

Imorgon är det måndag igen. Herregud vad en vecka går snabbt.. I alla fall, vi har "uppdansning" imorgon på idrotten. Blehblehbleh. Man ska alltså dansa inför lärarna och de ska bedömma hur vi dansar och det suuuuuger. Pinsamt på alla sätt och vis.. Dessutom hoppas man ju på att komma med någon som i alla fall kan några steg rätt och kan hålla takten hyfsat, annars är det ju kört.



Kolla vad jag hittade i skogen! ;)


» Två månader till sommarlov ♥

 
 

» Lördaaaag

Hej! Förlåt för att uppdateringen har varit så himla dålig, men jag har inte haft varken ork eller lust att skriva någonting, men nu så. Igår var det fredag och dagen började med hörförståelse i spanska.. Det var ganska lätt i början, men sen blev det svårare och svårare! Sen hade vi idrott då Ellen, Martina och jag höll i lektionen och vi körde Volleybollturnéring. Det gick faktiskt riktigt bra, och vi fick bra kritik av läraren. Sen hade vi svenska och vuuuääääh, vi visade våran reklamfilm.... Gick bättre än förväntat och de flesta skrattade, tur det, haha! Efter lunchen hade vi mentorstid, matte och elevensval engelska. När jag kom hem satte jag mig vid datorn och laddade hem Mean Girls och kollade på Glee. Ah, och sen kollade jag på Mean Girls också, haha jag äkskar den filmen, så rolig! ;)

Idag har farmor och farfar varit här en kort sväng och snart ska jag läsa lite på religionen, eftersom vi har NP i veckan.
Ni andra nior, vad ska ni ha i för ämne? :)





» Bucket list #11

Detta kanske blir av i sommar. Det skulle vara både mysigt och roligt!
 
Det här är kanske den som kommer bli svårast.. tyvärr! Ni vet hur man vill göra massor, men man tänker bara "jag tar det imorgon" eller "jag har tid till det senare". Livet är kort! Det gäller att leva i nuet och göra det du drömmer om när helst du får lust och inte skjuta upp det hela tiden, för då kommer det inte bli av och du kommer sitta där som 80-åring och ångra dig.
 
Att kunna hjälpa sånna som har det svårt skulle betyda så mycket, för så många. I want to make a different.
 
 

» tionde april och slappdag för mig

Hejsan!
Igår hade vi det första spanska nationella och det var läsförståelsen. Som tur är var det lättare än jag hade förväntat mig, skönt det! Igår kväll var jag, Penny, Amanda, Martina och Ellen och åt pizza på Shalom. Så gott! Vi satt där ett bra tag innan vi bestämde oss för att börja dra oss hemåt.
 
Idag hade vi det andra spanska nationella och det var skrivdelen. Även den var lättare än förväntat! På lunchen övade Ellen och jag på våran låt som ska vara färdig och allt imorgon. Usch och fy.
Idag har jag faktiskt inte behövt plugga något för jag känner mig klar med det mesta.. De andra försökte dra med mig på någon himla föreställning i Holaveden, men jag orkade verkligen inte följa med. Ska bara vara hemma och ligga i sängen och sätta på någon film och inte bry mig om något annat. Det är så skönt!
 
 

» Bara en månad kvar!

Om exakt en månad kommer vi vara på konserten.. oh herregud.
 

» Första skodagen efter lovet

Hej!
 
Jag bloggade inget igår men jag spenderade eftermiddagen med Amanda och vi försökte redigera våran reklamfilm som vi ju filmade för några veckor sen. Det blev himla mycket fel i början och det funkade inte! Efter många försök, några samtal till sånna vi trodde kunde och nerladdningar av nya program funkade det fortfarande inte?! Men så åkte vi hem hit, och då funkade det. Som tur var! Och dessutom blev det riktigt bra! ;)
 
Idag var det första dagen i skolan efter lovet. Helt okej ändå, dock känns det inte som vi precis har haft en veckas lov..? Sen jag kom hem har jag bara typ ätit, kortat ner våran reklamfilm eftersom den var för lång och pluggat massor med spanska eftersom vi har prov imorgon, på onsdag, på torsdag och nästa vecka. Nationella ni vet. Jag får panik.
Hoppas ni har haft en dag, kram!
 

» Sunglasses ♡



Jag köpte även nya solglasögon när vi var iväg, dock inte på Ullared utan i någon sportaffär i Varberg, 139 kr.

» Yeeeey!

Igårkväll gick jag in på intag.tranas.se för att se om det stod något om gymnasievalet, and yes it did! Jag kom in på mitt föstaval som ju var Natur, wiihoo! Dock är det bara preliminärt än så länge och det slutgiltiga beskedet kommer ju inte förens i sommar. Men om man kollar på Medianpoängen och allt så är jag inte särskilt orolig för att inte komma in.. Det skulle vara om det gick åt helvete på Keminationella och jag får ett F i så fall? But I hope not.

» Shopping i Ullared

 
Jeansjacka, jeansshorts, tröja, t-shirt, linne, spetströja (or what to call it?), väska, skärp, tuggummi, nagelklistermärken, nagellack, deo, strumpor, fundationborste, sport-BH, träningsbyxor, hårring, trosor, BH:ar, mobilskal + Body Butter som inte kom med på bilden..

» Ullared

Hejhej!
Nu är vi äntligen hemma från Ullared. Förlåt att jag inte har bloggat något där nere, men till mitt försvar kan jag säga att jag försökte! Men tyvärr var internet jättedåligt där vi bodde, för det var typ mitt inne i skogen, haha!
 
Men i alla fall.
 
Vi åkte härifrån runt halv 8 i torsdags och stannade och åt matsäck på vägen ner. Vi var framme vid Gekås vid 11 och vi hittade en parkering direkt. Det var faktiskt inte alls så mycket folk som vi hade förväntat oss, så det var ingen kö eller så.
 
 
 
 
Vi såg VD:n Boris springa runt flera gånger. Han var antagligen nervös inför att träffa kungen och drottningen. De skulle i alla fall komma vid 1, så då tog vi oss till avspärrningarna och väntade. Dock var de en timme försenade, men vi fortsatte att vänta.. Så vid 1 kom de och gick förbi snabbt. Jättekul. Inte alls. Men nu kan jag i alla fall säga att jag har varit mindre än två meter ifrån kungen och drottningen! ;) Det var även massa filmkameror och andra kameramän från tidningar där och intervjuvade folk. Som tur var är vi inte med i någon tidning vad vi kan se.. Tur det, ahah! Bara för det kommer man säkert se oss i Ullared nästa säsong!
 
 
 
 
Sen såg vi även Morgon och Ola-Konny! ;)
 
 

I fredags åkte vi in till Varberg som bara ligger ett par mil från Ullared. Vi gick och kollade lite längs kusten, gick på stan och åt på Subway. Så härligt med lukten av hav! <3 När vi kom tillbaka därifrån åkte vi en sväng till Gekås igen och shoppade lite till!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja, och idag åkte vi hem!
Vad köpte kommer i ett inlägg lite senare! Kram!

» Mirrors

 
 Jag dör lite på den här låten!
 

» Mot Ullared




» Tisdaaaaag

Hej! Idag gick jag upp vid halv 11, åt frukost och gjorde mig i ordning innan mamma kom och vi åkte upp till mormor och åt mat. Raggmunk blev det, så gott! Sitter just nu med massa spanska. Övar på massa glosor och lyssnar på spansk musik, haha.. Vi har ju nationella nästa vecka och det gäller ju att vara förberedd så gott det går.
Ikväll ska jag packa och sådär, för tidigt imorgon bär det av mot Ullared. Tror vi skulle försöka komma iväg runt 7? Dock lär det vara fullt med folk där imorgon för kungen och drottningen skulle tydligen vara där imorgon klockan 13, vilket vi inte hade en aning om när vi bestämde att vi skulle dit. Men det kommer väl bli kul att se det också, haha! Vad jag köper får ni antagligen se på söndag eller lördag kväll då vi har kommit hem och sådär!
 
Och till detta får ni en bild på Justin Timberlake ♡
 
 

» Forever young ♡




» Det blir Hastings ändå!

Det har ju varit lite fram och tillbaka med detta med språkresan. Ska vi åka till Hastings med Classic eller till Brighton eller Torquay med International? Sista dagen för det beslutet var för någon vecka sen, och efter många om och men och några samtal till EF och sådär, så bestämde vi oss för att stanna i Hastings. Det är ändå det vi har ställt in oss på och även om vi går classic (alltså bara svenskar) kommer vi ju träffa folk från andra länder ändå, t.ex. på EF Global Village, på utflykterna och om inte annat ute i stan och på stranden. Och hur få andra nationaliteter det är där, kommer det ju ändå krylla med britter där (me gusta!) och de pratar ju svinbra engelska, haha! Man pratar ju även mycket med familjen, eftersom vi ändå ska bo med dem i 3 hela veckor. Jag tror det blir mycket var man själv gör av det också. Har man ställt in sig på att bara prata engelska så får man ju ut massor av det!
 
Idag är det bara 78 dagar kvar tills vi sitter på flygplanet, on our own, påväg mot Great Britain.. Det är typ 2,5 månader bara, och det kommer gå så sjukt snabbt, herregud! Jag fattar fortfarande inte att vi faktiskt ska åka, men jag längar något sjukt!!

» Länkbyte

En blogg jag tycker ni verkligen ska ta och klicka in på är denna tjejs blogg! Ni kommer inte ångra er! 
 
Klicka här eller på bilden för att komma dit ♥
 
 

» Life doesn't have to be perfect to be wonderful ♡




» Annandag påsk

Hej! Förlåt för att jag inte har bloggat tidigare idag, men vi åkte till farmor och farfar runt lunch och åt där och hade det trevligt. Kom hem lite innan 6 då det bara var att sätta sig i bilen igen, hämta upp Amanda och Ellen och åka till Penny. Där var också Martina, Emmie, Bella och Pennys kompis Elin och vi hade riktigt roligt! Vi käkade taco och pratade typ hela kvällen. Det var kul att umgås med Bella och Emmie för det var ett tag sen vi hittade på något utanför skolan faktiskt, vilket är lite synd.. Nu kom jag i alla fall nyss hem och har precis lagt mig i sängen och ska väl ta och sova snart..
Imorgon ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Måste dock plugga, men det räknas som att ta det lugnt eftersom jag inte behöver gå någonstans, hah! Kanske tar en promenad eller nått också.. Men det får vi se imorgon!
Kramar! ♡