» Sommarkänslor till tusen ♡

Heeej!
Idag har jag inte gjort något speciellt mer än att jag gick en rejäl sväng förut. Riktigt härligt väder var det, trots att det var lite molnigt, typ +14 grader i skuggan. Me gusta! Det verkligen luktade somrigt ute och det blev inte sämre av att flera grillar var tända. Snacka om sommarkänslor ♥ Dock så är vissa snöhögar kvar än, men förhoppningsvis försvinner de snabbt. Lite svårt att förstå att det snöade i fredags.. men ah, det gjorde det. Haha!

Imorgon är det måndag igen. Herregud vad en vecka går snabbt.. I alla fall, vi har "uppdansning" imorgon på idrotten. Blehblehbleh. Man ska alltså dansa inför lärarna och de ska bedömma hur vi dansar och det suuuuuger. Pinsamt på alla sätt och vis.. Dessutom hoppas man ju på att komma med någon som i alla fall kan några steg rätt och kan hålla takten hyfsat, annars är det ju kört.



Kolla vad jag hittade i skogen! ;)



Victoria
14 April, 2013 - 22:15 / BLOGG: http://victoriahavelid.blogg.se

Alltid underbart med värme!! Några planer i veckan? :D

angelica
15 April, 2013 - 22:15 / BLOGG: http://angelicabengtsson.blogg.se

sv: taack!
jag vet inte... hha vi har gått igenom de flesta ämnena ganska mycket så ja :D

Emma
15 April, 2013 - 22:15 / BLOGG: http://emmandens.blogg.se/

sv: konserten var så sjukt bra! Njaa det kan man väll inte påstå, men vi såg dom i alla fall och hörde dom så det funkade!Vi satt så nära scenen som möjligt på långsidorna och högst upp. Så dom var rakt nedanför oss men vi såg dom ifrån sidan :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo