» Harry Potter

Fick en fråga jag tänkte svara på!
 
 
Gillar du Harry Potter?
 
Jag älskar Harry Potter, jag har alla filmerna och har sett dom allihop flera gånger. Har även alla böcker och hade planerat att läsa dom någon gång,  jag har två kvar!
Jag tycker hela historien är sjukt bra med det goda och det onda och allt. Och sen när man i sista filmen/boken får reda på sannigen om allt och att allt inte var som man trodde! Och sen älskar jag slutet när de står vid ett nerbrunnet Hogwarts på morgonen efter slutliga striden och det goda äntligen har segrat och Voldemort är borta för alltid och sen future flashen!
Alltså, det är svårt att förklara, men hela historien är så otroligt bra, från början till slut!
 
 Så har ni inte sett Harry Potter, se dom för i helvete!! ;)
 
 

» Torsdag

Tjaao! Idag var det torsdag, vilket betyder att det är fredag imorgon igen, wiho! Och vi har bad imorgon också! Dagen idag har väl varit som alla andra torsdagar antar jag, det hände inget speciellt. Vi började dagen med engelska då Ellen och jag håller på med en presentation om språkresor och EF, sen hade vi elevensval bild, musik då vi skriver låtar, lunch, SO, svenska och sist NO. Sen jag kom hem har jag typ inte gjort något förutom att duscha och plugga lite på¨spanska glosorna tills imorgon. Men vi ses!

» trettionde januari

Hej, hej! Det var faktiskt riktigt roligt att rida idag! Jag red på en häst som hette Arona och hon var lite crazy och det var läskigt.. Så jag fick ha en ledare! ;) Men jag travade faktiskt och det gick riktigt bra och jag skumpade inte bara runt som jag gjorde förra gången, haha! Vi slutade runt 12 då vi gick hem till mig och bytte om innan vi fick skjuts till stan där vi åt på Golden Thai. När vi var klara där flyttade vi oss till Gotteriet och fikade, hehe! Nu kom jag precis hem och ska snart sätta igång att plugga SO.






» Friluftsdag

Godmorgon på er! Idag har jag sovmorgon eftersom vi har friluftsdag. Har valt stallet tillsammans med Penny, Ellen, Amanda och Martina och vi börjar inte förens 9, men ska väl snart åka I guess. Haha, men vi får se hur detta går.. Hoppas jag överlever bara! ;) Tror vi slutar ganska tidigt, och efter det så ska vi gå hem hit eftersom jag bor närmast stallet, och byta om och sen gå och käka på Golden Thai. Det har blivit som en tradition att göra det efter friluftsdagar, haha! :)
Men ha en bra dag så ses vi sen!

» Less than 100 days left ♥




» Teenager post














» Google Translate på bloggen?

Jag fick en fråga om jag kunde skriva hur man fick Google Translate på bloggen, och självklar ska jag svara!
 
Det är väldigt enkelt om man vet hur man ska göra:
1, Gå in här.
2, Gör som det står och fyll i hur du vill ha det.
3, Kopiera koderna. Det är två koder. En som man ska klistra in precis ovanför </head> i alla kodmallarna man vill ha Translate på (om du förstår vad jag menar?), och en som man ska klistra in var i menyn man vill ha den, också den i de kodmallarna man vill ha den Translate på.
 
 
Svårare än så är det inte!
Hoppas att det hjälpte något? Annars får du kommentera igen! :)

» Svar på frågestunden!

Favorit parfym?

Ja, du, jag inte.. Jag har ingen direkt favorit sådär..

 

Hur går det i skolan?

Det går riktigt bra, tror jag i alla fall. Har väl ganska bra betyg skulle jag tro, och brukar va bland de som får bäst resultat på prov osv.. Så ja, det går bra, även att jag hade kunnat anstränga mig ännu mer än vad jag redan gör.

Har du något favoritämne?

Jag älskar engelska! Tycker det är så himla kul, dessutom har vi en jättebra engelsklärare!


Har du någon kille eller någon på g?

Nej, det har jag inte.

 

Om du vore ett djur, vilket skulle det vara?

Oj, det var en svår fråga.. Hmn, hade antingen velat vara något som lever i havet, kan flyga eller springer jättesnabbt. Så typ, en delfin, en örn eller en leopard, haha! Av dom så skulle nog delfin passa mig bäst för jag älskar att vara i vattnet.

 

Sover du med strumpor?

Ibland, inte så ofta. Tycker det blir så varmt och jobbigt, men ibland när det är kallt är det skönt!

 

Vad har du närmast dig just nu? (förutom dator)

Mina kläder, haha! ;)

 

Mellan vilka datum ska du till Mallorca ?

7 – 14 augusti.

 

Och vilket hotell ska du bo på?

Paraiso de Alcudia har jag för mig att det hette..

 

http://images.tuinordic.com/travel/images/originals/hotel/hotel-7212-2-0188010-1212141143.jpg


 

Gillar du justin bieber?

Ja, hans musik är faktiskt riktigt bra, och han är skitsnygg ju! ;) Jag var ett fan av honom för nåt år sen, men inte längre.. Tycker han har blivit som många andra kändisar tyvärr och tror att han är bättre än alla andra, pga att han är så känd som han är. Men jag vet ju inte hur han är när man känner honom. Men som sagt, hans musik är riktigt bra och jag lyssnar på honom ibland. Jag måste säga att det nya albumet som kom igan, Believe acoustic är riktigt bra! :) Men det är inte så att jag sitter och läser bloggar om honom hela dagarna och stalkar honom på Twitter/Instagram (Den platsen har One Direction tagit)

 


Vad ska du välja för linje?
Jag har valt Natur här på Holavedsgymnasiet, för att det är det bredaste programmet som finns och man kan läsa vidare till typ vad som helst om man går ut där med bra betyg. Så det är bra om man som jag är ambitiös men inte vet vad man vill bli, haha!

 

Bästa låten?
Hmn.. Det finns så många bra! Men bland de bästa just nu är nog Little Things – One Direction, Impossible – James Arthur och Everything has changed – Ed Sheeran & Taylor Swift.

 

Favorit frukt?
Jag vet inte, typ äpple.

 

Bästa bloggen?

Kenzas tror jag..

 

Vad gillar du för sorts musik?

Jag gillar olika musik,  men jag föredrar lugn musik med meningsfulla texter.

 

Vad har du för mobil?
Jag har en Samsung Galaxy S3 som jag köpte i somras.

 

 

Har du pojkvän?

Nepp.

 

Hur gammal är du?
Jag är 15, alltså född -97.

 

Hur tror du ditt liv ser ut om 10 år?
Om 10 år har jag pluggat klart och bor och jobbar kanske i London (förhoppningsvis!). Sen hoppas jag även att jag har en pojkvän, men inga barn än för jag tycker det är liiiiiite för tidigt när jag är 25.

 

Har du någon favoritfärg?

Blå!

 

Vilket år skulle du vilja vara född?
-94 i Holmes Chapel! ;) Haha, nej men jag vet inte!

 

Idol?

I don’t know..

 

Vad längtar du mest till just nu?
19e Juni då jag åker iväg till Hastings på språkresa! Så bli så sjukt och jag längtar så jävla mycket!! :D

 

 

Vad gör du helst en ledig sommardag?
Badar och solar med vännerna!

 

Drömresemål?

Vill åka typ överallt, men jag tycker att Australien är ett så sjuk häftigt land så får väl säga det då! :)

 

Bästa resan?
Det var nog när vi var på Djerba i Tunisien. Det var så annorlunda och man kände att man inte var i Europa. Jag tror inte jag såg gräs på hela veckan och hela atmosfären var annorlunda, haha.

 

Vad fick dig att börja blogga?
Jadu.. Jag började väl läsa de stora bloggarna och de i skolan som hade blogg och sådär. Ah, och så tyckte jag väl att det verkade kul så jag började!

 

Hur länge har du bloggat?

På den här bloggen har jag snart bloggat på i ett år, men har haft andra bloggar innan det. Så kanske i 2, 5 år eller något sådant!

 

mål med bloggen?
Jag har väl inga direkta mål, bloggar mest för att jag tycker det är kul. Men det skulle väl vara roligt att få en lite större blogg med bloggläsare som kommenterar en massa söta saker..

 

unika per dag?
20 – 35, det varierar.

 

favorit maträtt?

Måste nog säga grillat. Jag älskar grillat!!

 



Så, nu var äntligen svaren klara! Hoppas ni är nöjda.

Om ni undrar något annat är det bara att kommentera så ska jag se till att svara på det!


» I skolan

Heeello!
Sitter just nu i skolan och har en lång rast mellan engelskan och syslöjden. Igår var skolan bra.. Vi hade matteprov och jag tror att det gick bra! På kvällen var jag på fridykningen igen, och fasen vad jag hade ont i benen efter det där.. haha!
Jaaao, men vi syns när jag kommer hem!




» off to school




» Bekännelser

  • Jag har nästan allt man kan ha, Instagram, Twitter, Tumblr, Facebook, blogg..
  • Min Tumblr är mitt Hannah Montana liv, så därför kommer ni aldrig få reda på vad jag heter där, moahaha!
  • Jag tycker att RedBull är sjukt gott!
  • Dansa är skitkul, men jag är inte särskilt bra på det.
  • Jag önskar att jag hade en röst som Beyonce
  • Jag längtar tills jag flyttar hemifrån då jag får inreda min lägenhet hur jag vill.
  • Jag skulle vilja plugga i London efter gymnasiet om jag får möjligheten!
  • När jag är hemma själv sjunger jag inte bara, jag står på en scen framför tusentals människor och uppträder som ett proffs! ;)
 

» tjugosjunde januari

Tjenare på er!
Idag har jag bara tagit det lugnt och inte gjort något speciellt. Men har passat på att plugga idag efter som jag inte hade något annat för mig. Har gjort matte (som ni såg innan) eftersom vi har matteprov imorgon.. Sen även lite spanska och så läste jag i förväg i SO:n där vi håller på med Andra Världskriget, vilket är ett väldigt stort område och dessutom väldigt intressant och hemskt på samma gång.
Hehe, och så drack jag varm O'boy med mini marshmallows i, så sjukt gott!!
 

» Right now




» dreams are forever




» Filmkväll med tjejorna

Hej!
Jag (och Ellen) bloggade ju trots allt lite i natt, hehe! Om jag berättar hur dags vi gick och la oss kommer ni tro att vi är dumma i huvudet, så det kommer jag inte göra.. haha. Men sent, eller ska jag säga tidigt? Vi kollade i alla fall på två filmer till (inte skräck) efter Wrong Turn, även om jag typ sov igenom det mesta av den sista.. I morse vaknade vi vid 11 och gick upp och gjorde amerikanska pannkakor och bacon till frukost, så sjukt gott! Sen kollde vi på ytterligare en skräckfilm innan vi åkte hem runt halv 4. Nu har jag duschat, gjort lite matte eftersom vi har prov på måndag och bytt om till myskläder och ligger under täcket i min säng och är så sjukt trött.. Min hjärna är helt fucked up idag!
 
 
Random bild:

» Wrong Turn 5 är äcklig.

Hej! Som Ellen skrev för typ 5 minuter sen kollar vi på skräckfilm. Just nu kollar vi på Wrong Turn 5, och den är ganska B.. Men ändå sjukt äcklig och jag vill inte kolla.. Därför skriver jag detta just nu! Innan ikväll kollade vi på Paranormal Activity 4, och den var SJUKT SCARY! Sen har vi även pratat massor och kollat på massa roliga klipp på Youtube!
Byeeeee!

» ciao

Hej! Detta är inte Elin, utan hennes kompis Ellen! Just nu kollar vi på skräckfilm och jag pallar den inte. Så freaking äklig!!!!!! Ha det bra! :) /ellen

» FREEEEEDAG!

¡Hola! Idag är det fredag igen, yeeeey! :D Håller på att packa just nu för jag ska till Penny lite senare för en sleepover with tha gurls! Vi skulle nog titta på skräckfilm tror jag, haha. Det var ett tag sen nu! Så jag bloggar nog inte mer ikväll tror jag, så vi ses väl imorgon när jag kommer hem om jag inte slänger in något mer inlägg innan jag åker. Ha en bra fredag! :)

» tjugofjärde januari

Heeeeej! Imorgon är det fredag igen, whii!! :D Det går snabbt nu, och det är bara typ 2 veckor tills sportlovet! Idag gick skolan ganska snabbt.. Känner att jag alltid skriver det, förutom på tisdagar då dagen är seg! Dagen började med sovmorgon tills 9.20 då vi hade engelska, elevensval bild, musik då vi fortsatte på våran låt, lunch, SO där vi är i full gång med att prata om Andra Världakriget vilket jag tycker är riktigt intressant, svenska då vi kollar på "pojken i randig pyjamas" och sist NO där vi håller på med genetik. När jag kom hem pluggade jag lite så jag slipper det i helgen och sen satte jag mig vid datorn.. Ja, det var pretty much min dag, haha!










» Hockey

Hejsan!
Idag har dagen faktiskt varit riktigt bra. Skoldagen gick ganska fort och närnjag kom hem pluggade jag lite, åt lite och sen vid 6 åkte jag, Ellen och Penny upp till Bredstorp för att kolla på hockey. Det var faktiskt den första hockeymatchen jag nånsin har sett hela på, både på riktigt och på Tv. Tranås mötte Västervik som hade med sig en klack som vi råkade hamna mitt i bland i första perioden. Haha, och fan vad vi skrattade åt vad de skrek!! Men själva matchen var ganska tråkig eftersom jag inte fattade någonting..
Nu ska jag ta och gå och lägga mig! Godnatt!





» Tjugoandra januari

Måste börja med att säga att jag är jävligt irriterad på mig själv för att jag skulle ändra lite i den förra designen och så fuckade allt upp sig.. Ahhh, jag som gillade den! :( Hann inte fixa någon igår, och har inte hunnit idag heller..

I ALLA FALL,

Hej! Dagen idag har varit ganska seg och dessutom var jag så trött så jag höll på att somna flera gånger.. Men tisdagar är alltid sega, so don't blame me! Ja, vad kan man mer skriva? Det har faktiskt inte hänt så värst mycket idag. Men mi får ha det bra så ses vi imorgon!
OCH GLÖM INTE ATT STÄLLA FRÅGOR I FRÅGESTUNDEN!!

» FRÅGESTUND!!

http://apieceofsisters.se/files/2010/05/fragestund114.png
 
Passa på att fråga vad du vill, jag ska försöka svara så ärligt som möjligt!
Jag svarar på frågorna någongång i helgen!

» Godnatt

Hejsan! Kom hem från dykningen vid 10 ungefär då jag gick och gjorde mig i ordning och gick och la mig. Det är så sjukt skönt att lägga sig i sängen när man har varit och simmat på kvällen för man är liksom trött i hela kroppen.. Och fy vilken träningsverk jag kommer få imorgon i mina ben.. Haha, men det får det vara värt! ;)
Godnatt alla!

» Hemma från skolan

Tjenare!
Nu är jag hemma från skolan och har ätit och sådär.. Sitter nu och gör ingenting, men ska snart titta i HM katalogen som äntligen har kommit! :D Sen får jag väl göra lite läxor eller nåt innan jag ska iväg på dykning sen ikväll.




» Minnen 2013

En ide jag fick av en annan blogg är att göra en "Minnen-2013" burk där du skriver små lappar med stora eller små händelser, vad du vill som du vill minnas. När 2013 sen är slut öppnar man burken och läser alla lappar. Det är ju jättekul att tänka tillbaka, eller hur? :)




» krångel med designen..

Bytte som ni kanske sett design förut.. ångrar att jag gjorde det för denna sööööög.. man kan tydligen inte kommentera och bakgrunden är bara massa frågetecken när jag går in genom mobilen! Men den andra krånglade och blev jättekonstig när jag skulle lägga in bloglovin knappen.. Jag fixar detta så fort jag kommer hem från skolan imorgon!!
update: Jag ändrade nu till en 'vanlig' ni vet som finns.. Som sagt, jag fixar en annan imorgon! :)

» söndag

Hejsanhejsan!
Imorse vaknade jag runt halv 10 och tog det lungt påförmiddagen. Vid halv 3 kom släkten för att fira mamma eftersom hon fyllde år förra veckan. Så nu har vi fickat och pratat, och pratat.. och pratat! Men det är trevligt och jag ska snart gå ner igen för att vara lite social igen. Farmors syster från Stockholm som vi träffar jättesällan är ändå här och man vet ju inte när man träffar henne igen.


» this life is yours




» varför, blogg.se, varför?!

Varför gör dom reklam för att åka till USA som Au Pair?! Nu vill jag ju åka som det nuuuuu!! :D Haha, det skulle vara sjukt häftigt och något jag gärna skulle göra om jag fick chansen! ♥




» Teenager posts














» Impossible - James Arthur

Den här låten är så jäkla bra! James Arthur som sjunger vann brittiska x-factor förra året och har en sån otrolig röst!  
 
 

» Att skriva en låt är svårare än man tror..

Heeeeej!
Hur har eran dag varit?
Min dag har varit bra. Jag har äntligen fyllit i min gymnasieansökan färdigt och skrivit ut den, så nu måste jag bara skriva på den innan jag kan lämna in den. Efter maten åkte jag upp till Ellen och vi försökte komma på text till våran låt.. Det gick inte så bra, så vi bakade muffins innan vi försökte komma på någonting att skriva om igen. Vi kom faktiskt igång, men jag skulle hem så vi får fortsätta någon annan gång. Det är sjukt svårt att komma på en bra text som passar, fattar inte hur alla låtskrivare gör!? Men det är riktigt kul! :D
 

» nittonde januari

Hej! Har ni sett vad fint det är ute nu?! Det är typ -15 och och solen skiner. Det ser ut som det snöar glitter och träden är alldeles täckta av snö! Jag tog lite bilder ut genom fönstrena: Vad ska ni göra idag då? Själv ska jag upp till Ellen i eftermiddag och vi ska göra ett försök att skriva lite på vår låt till musiken. Vi har kommit på en bra grundidé och håller på att komma på en bra text till det. Det ät faktiskt riktigt kul och jag önskar att jag hade en guitar så jag kunde skriva egna låtar när jag vill.. haha!

» This or that

Matte / Engelska
Sommar / Vinter
Morgon / Kväll
Te / Kaffe
Harry Potter / Sagan om ringen
Svart / Vitt
Hundar / Katter
McDonalds / Burger King
Tårta / Paj
Choklad / Vanilj
Twitter / Facebook
Coca-Cola / Pepsi
Komedi / Skräck
Pannkakor / Vofflor
Hamburgare / Varmkorv
TV shows / Filmer
Dusch / Bad
Regn / Snö
Kärlek / Pengar
Film / Böcker
Michael Jackson / Elvis
Frankrike / Italien
Presentkort / Pengar
Tomten / Påskharen

» Freeeeeeeeeeedag!

Tjena! Idag är det fredag igen.. tycker inte alls att det känns sim det!  Men i alla fall, dagen idag har varit bra. Det har inte hänt någonting speciellt i skolan mer än att en lärare i skolan som är från USA pratade om USA på engelska lektionen. Det var jätteintressant, och alla har sån respekt för honom så ingen avbröt eller gjorde något annat störande. Efter skolan gick jag, Penny, Martina och Amanda fram till stan och fikade på Gotteriet. Satt där ett bra tag och pratade om allt möjligt och vid halv 6 åkte alla hem. Sen dess har jag bara tagit det lugnt och nu sitter jag och lyssnar på Bieber.. Hehe, har är riktigt bra ju, och dessutom är han snygg! ;)
 
 

» words.




» to everyone of you:




» People cry, not because they're weak. It's because they've been strong for too long.




» Dagens outfit 17/1

 
Jeans - Cubus / Tröja - H&M / Linne - JC
 

» sjuttonde januari

 
Hejsan, hejsan! Idag har skolan varit bra, för idag kom Martina tillbaka från Gran Canaria och Penny var äntligen frisk igen! :D Så det var första gången på mer än två veckor sedan vi träffade varandra alla 5.. Hehe, och Martina hade köpt presenter till oss! Så snällt! :D
Annars idag har dagen rullat på. Vi hade sovmorgon och började dagen med engelska då vi pratade ganska mycket. Sen hade vi elevensval:bild, musik där vi håller på att skriva egna låtar, lunch, SO, svenska och sist NO. När jag kom hem tog jag det lungt ett tag innan jag kollade lite på spanskan.
 
En solfjäder och ett armband, jättefina båda två!

» Jan. 16, 2013

Hello! Idag på So:n kollade vi klart på filmen Shindlers list (jag vet inte hur det stavas..). Den handlar om förintelsen under andra världskriget och är över 3 timmar lång. Den var bra, men jättehemsk ibland.. Annars idag har vi haft svenska där vi pratar om satsdelar, matte där vi håller på med algebra, spanska, lunch och sen So igen. När skoldagen var slut gick Ellen, Amanda och jag på extraspanskan vår lärare har ordnat för de som vill. Inte för att jag egentligen behöver förbättra mig, utan för att jag vill behålla min nivå denna termin med. Vi fick i alla fall kolla på ett gammalt nationellt prov från -95 och DET VAR SVÅRT. I och för sig var det, det svåraste han kunde hitta, men ändå, haha! Så de nationella proven i spanska är de jag är mest nervös för!
Nu ska jag ta och läsa lite i Frida innan jag försöker sova! Ha det bra! :)




» Kiss You

Haha, jag älskar den här videon, de är så himla sköna ju! ;) Dessutom är de ju så fett snygga allihoppa, att man typ dör lite!
Kan inte fatta att jag ska se dom live. Hela känslan, att bara vara där och de är där och alla andra fans är där.. Fatta vilken jäkla stämning. Vill bara skrika och hoppa runt när jag tänker på det, hah! Kommer både vara döv och ha tappat rösten efter den där kvällen,, men det är det värt! ;)

» Gymnasieval och Glee

Hejsan!
Idag gick skolan faktiskt ganska snabbt.. När jag kom hem åt jag lite innan jag bytte om till myskläder och satte mig med datorn där jag sitter nu, haha! Jag vet inte riktigt vad jag ska göra sen, kanske kolla på nåt avsnitt på Glee eller nåt. Eller så kollar jag lite på gymnasievalen. Det är ju dags nu, och även om jag vet vad jag ska välja är jag nervös. Tänk om jag inte kommer in på det jag vill! Så, jag ska nog ta och fixa till de där valen innan jag sätter på Glee, så jag kan lämna in dom snart.
 
Hur har er dag varit då?

» Pop Danthology 2012


» Be you ♥




» Red - Taylor Swift

 
Red är nog mitt favoritalbum just nu (efter Take Me Home såklart, heh!), lyssnar på det typ hela tiden! Mina favoritlåtar är Red, I Knew You Were Trouble och Everything Has Changed (som hon gör tillsammans med Ed Sheeran, yaaay!). Så om ni inte har hört det än, lyssna! :)
 
Peace out, yaao!

» fjortonde januari

Tjenare! Idag var det måndag igen då, vilket betyder skola. Bleh på det! Måndagar är dessutom så sjukt sega.. Idag hade vi även vår första gång skridskor och usch var jag fick ont i mina fötter! Dessutom är jag så jäkla dålig på skridskor... kommer aldrig lära mig hockeybromsa, hur mycket jag än försöker!
 
Föresten, Penny har tagit och skaffat sig en blogg (whiie), så om ni vill kan ni ju kolla in där också? För att komma dit, klicka här! :)
 
 
Me, right now!

» En dag i stallet

Hejhej! Idag gick jag upp runt 10 och åt frukost och klädde på mig och gjorde mig i ordning och sådär. Så vid 11 åkte jag, Ellen, Amanda och Penny upp till stallet för att rida.. Självklart skulle jag börja och när jag skulle kliva upp på Amira (Pennys häst) välte pallen och jag ramlade, hahaha!! Men jag överlevde! ;) Men det gick faktiskt riktigt bra sen när jag satt på hästen och hon började röra på sig. Jag travade till och med! Jag kom hem därifrån runt 2 då vi åt och sådär. I eftermiddags har mamma och pappa städat i förrådet, och hittat massa av mina gamla grejer och då kommer alla barndomsminnen.. Haha, jag tog lite kort!






Tog tyvärr inga bilder i stallet, eftersom jag inte hade med mig min mobil eller nåt.

» Fredag

Hejsan! Idag var det fredag igen, så jäkla skönt! :) Vid 5 möttes jag, Ellen, Penny och Amanda vid Coop och köpte Ben & Jerry's, så jäkla goda, älskar dom! Den här gången tog jag Half Baked och den var också jättegod. Väl hos Ellen beställde vi Kinamat och kollade på gamla kort innan vi kollade på Modig, lyssnade på musik, dansade och pratade! :) Men nu ska jag sova. måste upp imorgon för de andra har övertalat mig att hänga med till stallet.. Godnatt!


Lyckokaka!




» inspiration


» London in my heart


» Bucket list #8

 

» Första skoldagen avklarad

Hola amigos! Då var första skoldagen avklarad, bara typ 8152679 kvar.. wey! Jag trodde jag skulle dö av trötthet idag, för jag kunde inte sova inatt.. Och dessutom måste man gå upp tidigt! Så nu har jag lagt mig i soffan under 3 filtar och läser "Flugornas herre" till en extrauppgift till svenskan.




» till skolan




» sjunde januari

Tjenare! Idag var det sista dagen på jullovet då, och imorgon börjar vi igen. Har lite ångest för det där alltså, haha, usch! Men man får väl tänka positivt - Desto snabbare vi börjar, ju snabbare är det sommarlov! ;)
Idag har jag faktiskt gjort annat än att bara sitta och kolla på film. Jag har lagat mat eftersom Viktor och jag var ensamma hemma, gått ut på promenad och pusslat.. men nu sitter jag framför dator igen, haha!
 
 

» tidsfördriv

Är du singel? – Ja.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet ? – Ja, varför inte?
Hur många har du varit kär i? - Jag vet inte..
Är du kär just nu? – Nej.
Har du varit kär i någon av samma kön?- Nej.
Har du varit kär i någon som går i samma klass som dig? - Haha, ja..

-Tio frågor om dig själv

Namn? – Elin
När fyller du år? – 8:e September
Vad har du på dig just nu? – Pyjamas
Vilken årstid är bäst? – Sommar, utan tvekan!
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? – När man får sova länge och sen inte behöva gå upp direkt!
Vad tycker du mest om hos dig själv? Typ att jag är positiv och ambitiös :)
Vad är du bra på? – Jag vet inte.. jag har lätt för att lära mig, räknas det?
Vem älskar du mest på denna jorden – Min familj och mina närmsta vänner.
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Beror på.

 - 10 frågor om dina vänner

Vem vet allt om dig? – Jadu.. Jag vet inte..
2 personer du kan berätta allt för - Får man inte välja 4 stycken?
Vem är snyggast av dina vänner? – Alla är snygga, haha! (:
Vem är den du helst har filmkväll med? – Ellen, Amanda, Penny och Martina!
Har du nångång förlorat en vän? – Ehjaao

 -10 frågor om idag

Vad har du gjort? – Kollat på film.
Vad ska du göra nu? – Svara på dom här frågorna och sen sova.
Vad har du ätit idag? – Mat.
Har du duschat idag? – Ja.
Är du trött nu? – Ja.
Vad ska du göra ikväll? – Ikväll har ju redan varit, or how to say it.
Vad händer i morgon ? – Det får vi se.
Går du i skolan? – Ja.
Har du varit i skolan idag? – Nej.

 - ANNAT-

Hur mår du just nu? – Bra, är bara trött..
Är du hungrig nu? - Nej.
Vad är klockan nu just nu? – 22:02
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? – Blogg.se appen
Vem var ditt senaste sms ifrån och vad stod det i det?- Det var från Amanda i sms-gruppen och det står "Tjejor!!! Facebook nu!!!! ^_^"
Vad var det senaste du skrev och till vem? Det var i sms-gruppen och det står "Helix :p"

 - KÄRLEK-

Är du kär just nu? – Nej.
Har du haft sex idag? – Nej.
Har du kysst någon idag? – Nej.
Har du kysst någon den senaste veckan? – Nej.
Har du ett förhållande? – Nej.
Är du romantisk? – Haha, jag vet inte..
Vad hette din första flickvän/pojkvän? – Omg, awkward, I ain't gonna say that! ;)
Hur länge höll det? – Det var ju på dagis så jag vet inte!
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? – Jag skulle inte säga nej till ett förhållande..
Har du varit tillsammans med två samtidigt? – Nej?
Vem sov du senast bredvid? – Kommer inte ihåg!

» Ny design

Som ni ser har jag skaffat en ny design (om ni ser tryck F5). Ska fixa lite mer, men jag kollar på film just nu. Så, vad tycker ni än så länge? :)

» quote




» femte januari

Tjabba! Idag jag jag upp runt 10, för vid 11 skullr vi åka till farmor och farfar i Mjölby. Så vi åt där och pratade om allt möjligt, och det var trevligt. När vi kom hem duschade jag och la mig i soffan typ, haha!

Nu är det inte långt kvar på lovet hörni.. Det har gått jättesnabbt! Så på tisdag drar allvaret igång igen, värre än någonsin med gymnasieval och nationella prov, usch! Men jag tror ändå vårterminen kommer gå ganska snabbt, för det är ganska mycket ledigt och så. Det är ju sportlov, påsklov, vad jag kallar "One Direction lovet" (haha, vid kristihimelsfärd), nationaldagen, studiedagar, första maj och mer.. och sen ska vi till Liseberg med klassen en dag också! :D Så vi ska nog klara denna terminen med!

Två vakra bilder på mig:



» Mallorca 2013

Idag bokade vi resa tills i Augusti nästa sommar. Alcudia på Mallorca blir det! Har varit där en gång innan och det var jättefint. Stranden är helt underbar och vattnet är ju inte sämre! Dessutom pratar de spanska, så jag ska tydligen få beställa på resturanger och sånt.. Haha, men det blir kul att se hur det går! ;)
Så detta ser jag fram emot, ska bli skönt med värme!




» Glee

Hello! Idag vaknade jag runt halv 10 och gick och duschade. Efter lunchen skjutsade mamma bort mig till Emma där jag har spenderat eftermiddagen. Nu ligger jag i sängen med myskläder och kollar på Glee. Är nästan klar med säsong 1 nu! :)






» Truly, Madly, Deeply - One Direction

 
Am I asleep, am I awake, or somewhere in between?
I can’t believe that you are here and lying next to me
Or did I dream that we were perfectly entwined?
Like branches on a tree, or twigs caught on a vine?

Like all those days and weeks and months I tried to steal a kiss
And all those sleepless nights and daydreams where I pictured this,
I’m just the underdog who finally got the girl
And I am not ashamed to tell it to the world

Truly, madly, deeply, I am
Foolishly, completely fallen
And somehow, you kicked all my walls in
So baby, say you’ll always keep me
Truly, madly, crazy, deeply in love with you
In love with you

Should I put coffee and granola on a tray in bed
And wake you up with all the words that I still haven’t said?
And tender touches, just to show you how I feel
Or should I act all cool, like it was no big deal?

Wish I could freeze this moment in a frame and stay like this
I’ll put this day back on replay and keep reliving it
‘cause here’s the tragic truth if you don’t feel the same
My heart would fall apart if someone said your name

Truly, madly, deeply, I am
Foolishly, completely fallen
And somehow, you kicked all my walls in
So baby, say you’ll always keep me
Truly, madly, crazy, deeply in love with you

I hope I’m not a casualty,
Hope you won’t get up and leave
Might not mean that much to you
But to me it’s everything, everything

Truly, madly, deeply, I am
Foolishly, completely fallen
And somehow you kicked all my walls in
So baby, say you’ll always keep me
Truly, madly, crazy deeply in love (in love) with you (with you),
In love (in love) with you (with you)
In love (in love) with you (with you)
With you, oh!

» 3e januari

Halloj! Idag vaknade jag vid 12.. trodde att klockan gick fel eller nåt, haha, brukar aldrig sova så länge... Men det var i alla fall skönt att få sova ut! Sen gick jag upp och satte igång att laga mat, spagetti och köttfärssås och sen åkte jag, Ellen och Penny fram till stan och fikade på Gotteriet. Så där satt vi en stund innan vi gick en runda på stan. Ah, och nu ör jag hemma och har ätit kvällsmat och ligger i sängen i OnePiece med datorn i knät och musik i öronen.

» ★ 2013 ★

Hej, förlåt för dålig uppdatering.. Men nu när det är nytt år får jag väl ta och bättra mig! Gårkvällen spenderades hemma hos Penny med tjejerna. Vi var där ungefär halv 6 då vi satte igång att laga mat och sådär och det blev jättegott alltihopa. Vi kollade på lite Youtube videos och så innan vi åt efterrätten, och när vi var klara och diskat undan började klockan närma sig 12 så vi tog med vår Pomacflaska och gick mot hamnen där man såg raketerna från stan bra. Sen gick vi tillbaka till Penny, satte på oss myskläder, bäddade i ordning allt och la oss i en hög på golvet typ och pratade om allt och lite till och gud vad jag skrattade, haha! Runt 4 bestämde vi oss för att sova och idag vaknade jag runt 11 idag av att deras katt typ stod på mitt ansikte, haha! Kom hem därifrån runt 3 då vi beställde pizza och sen satte jag mig vid datorn.  Men nu börjar klockan närma sig midnatt igen och jag kan knappt hålla ögonen öppna, så jag ska nog ta och sova.. Eller om en stund i alla fall! ;) Godnatt!