» Recovery - JB

Jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag tycker om Biebers nya låtar, de flesta låter ju likadant.. Men denna är faktiskt riktigt bra!!
 

» Favoriter

Dricka: Coca Cola!
 
Mat: Taco eller grillat, beror lite på årstid.
 
Godis: Marabou såklart!
 
Ben & Jerry: Har inte smakat så värst många, men av de jag smakat är det Chocolate Fudge Brownie.
 
Sak: Mobilen, helt klart! Hade aldrig klarat mig utan den..
 
Plagg: På sommarn är det mina vita shorts, och nu på vintern min vita stickade tröja.
 
Blomma: Jag kan inte så många blommor, så säger väl rosor.
 
App: Instagram eller Twitter.
 
Skor: Converse, funkar år efter år, till alla tillfällen.
 
Bakelse: Lussekatter, bara för att det snart är jul!
 
Årstid: Sommar, helt klart!!
 
Blogg: Åh, denna är så svår.. Jag vet verkligen inte!
 
Modell: Cara Delevigne, hon är så cool!
 
Land: Av de har besökt, England! Annars måste jag nog säga Australien..
 
 

» Julkalender med bilder

1. En bild på dig som du själv tycker om.
2. En bild på dig hemma.
3. En bild på din favoritartist.
4. En bild på någon du beundrar.
5. En bild på dig som togs i somras.
6. En rolig bild på dig.
7. En bild på dig när du ser ut så som du alltid skulle vilja se ut.
8. En bild från en av de bästa kvällarna i ditt liv.
9. En bild på ditt rum.
10. En bild på ditt favoritdjur.
11. En bild på något som representerar dina framtidsdrömmar.
12. En bild på någon som du saknar.
13. En bild på någon av dina favoritsaker.
14. En bild på dig som du inte visste om att den togs.
15. En bild på ett utav dina favoritcitat.
16. En bild på dig som barn.
17. En bild på din favoritjullåt.
18. En bild på dina ögon.
19. En bild på dig från idag.
20. En bild på din önskelista i år.
21. En bild på snö.
22. En bild på dig när du är glad.
23. En bild som bäst beskriver ditt humör idag.
24. En bild från en tidigare julafton.
 
 
Jag tänkte göra en sån här från och med 1a december, så det blir lite som en julkalender här på bloggen!

» Freeeeedaaaaaaag

Hejsan, jag hade nästan glömt att det var fredag idag, veckorna går så himla snabbt nu. Idag var skoldagen inte lång för mig. Vi hade idrott på morgonen, och sen matte, och efter halva matten kom mamma och hämtade mig och vi åkte till Nässjö. Jag var ju nämligen hos tandläkaren och de tog avtryck, bilder, röntgen osv. Det tog väl ca en timme alltihop.. Nästa gång vi ska dit ska de gå igenom vad som behöver göras och om jag fortfarande vill ha räls då så kör vi igång efter det. När vi var klara där så åkte i alla fall jag och mamma till Jönköping och åt på McDonalds och gick på A6. Jag hittade en svart topp till nyår, svarta jeans och matt toplack. Innan vi åkte därifrån avslutade vi med varsin Frappino på Espresso house, kärlek till det!
Ikväll blir det att kolla på Idol, det är ju bara 3 kvar nu. Hoppas verkligen att Elin och Erik går vidare!! Vilka hoppas ni går vidare?
Förresten så snöar det ute nu igen, whi!! Hoppas det ligger kvar tills på söndag då det är första advent, julskyltning och december.
 
 

» It's always darkest before the dawn

Canon EOS 600D

» Kemiplugg



Det där är vad jag håller på med just nu. Vi ska nämligen ha svarat på ett par kemifrågor tills imorgon. I början kändes det omöjligt, för jag fattade ingenting men efter att jag hade suttit och kollat på uppgifterna i en timme så fattade jag helt plötsligt, och nu har jag bara en uppgift kvar! Den har jag dock problem med så jag hoppar nog över den.. Idag fick vi förresten sluta vid halv 1, eftersom man inte behövde komma på sista lektionen, så himla skönt. Så sen dess har jag pluggat både kemi och matte och gått en sväng. Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen kanske sätta på någon film? Imorgon blir dagen superkort för mig, eftersom jag ska till tandläkaren vid 10 och eftersom vi slutar vid halv 12 kommer jag inte tillbaka. Det är i Nässjö så det är en bit att åka, men sen efteråt ska mamma och jag åka till Jönköping en sväng, men mer om det imorgon.
Ha det bra ♡

» Cute dresses

 

» Två goda ting, i brevlådan min

Höhö, rim.. typ.
Åh, jag glömde visa er vad som låg i min brevlåda igår när kom hem!
 
 
 
Både skolkatalogen och Midnight Memories kom samtidigt, hur bra får det bli?! Så alltså spenderade jag eftermiddagen igår med att kolla i skolkatalogen, vilket alltid är lika kul. Midnight Memories hade jag dock redan hört och nördat i en vecka, eftersom iTunes råkade läcka den förra veckan! Frågan är vem som får sparken på iTunes.. Men det är i alla fall sååååå bra ju, både mognare och lite rockigare än de andra albumen. Dessutom hade dom skrivit massa låtar själva, och det är typ omöjligt att välja en favorit! Åh, nu är jag supertaggad på 13e juni ju!!

» En vanlig måndag

Hej! Idag när vi kom till skolan fick vi veta att vår lärares tog var försenat, så han kom inte förrens det var ca en kvart kvar på lektionen. Och sen skulle han hämta böcker, och då blev det fel böcker, så vi fick sluta.. Så alltså hade vi kunnat legat hemma och sovit många timmar till! Vi har ju nästan 3 timmars håltimma, och vi hade inget att göra idag heller. Onödigt! Sen hade vi biologi då vi kollade lite på bakterier i microskåp, vilket är riktigt kul, även om man inte hittar det man ska.. Efter biologin var det 1,5 timmars håltimma till som gällde innan spanskan. När vi slutade cyklade jag hem direkt och bytte om till mysbyxor - bästa ju. Lite deprimerande var det dock att solen redan hade gått ner, menmen, det får man ta nu när det snart är jul!
 
 

» One month until Christmas




» Söndag

Tjenare!
Igår tog jag det mest lugnt hela dagen. Vi har nästan inga läxor just nu, så det är skönt! Klockan 20.00 satt jag dock under täcket i sängen med iPaden och väntade på att 1D Day skulle börja. För er som inte vet vad det är så är det en 7 timmar lång livestream som One Direction gjorde igår. De pratade med fans, visade videor, skämtade, försökte slå lite världsrekord, och snackade med andra kändisar. En grej som var lite kul var att ljudet var prefekt när de snackade med några astronauter i rymden, men när de skulle prata med några i England (dom var i LA) så funkade det inte alls, hah! ;) Det hackade ganska mycket i början, och efter 45 minuter la internet av.. Efter nästan en timme funkade det äntligen igen och jag fortsatte att kolla. Det var så värt att kolla på, hah, alltså jag älskar dom! Jag kollade dock inte på hela, utan gav upp vid halv 1 då internet började dampa igen.
 
Idag vaknade jag lite efter 11 till en klar blå himmel. Det har varit så himla fint väder hela dagen idag och jag har hunnit med rätt så mycket. Direkt när jag gick upp tog jag med kameran ut och tog lite kort. Sen har jag även hunnit med att ränsa lite i mina skåp och så gick jag en sväng nu i eftermiddags.
 
 
 
 
 
 
 
 

» ~

 

» Julen börjar ju närma sig

 
 
Nu när det bara är ca 1 månad kvar tills julafton börjar alla fråga vad man önskar sig. Är det bara jag som aldrig vet vad jag ska svara? Här ovanför är i alla fall några saker jag inte skulle tacka nej till. Kläder är alltid roligt att få, jag skulle gärna vilja ha en ny klocka (inte nödvändigtvis just den på bilden), pyjamas, mysbyxor, nagellack, särskilt ett matt topplak, så snyggt! VANS är något jag ångrar att jag inte köpte i England, där de fanns typ överallt och några hundra billigare än här.. Så snygga ju!
 

» Friday

Hejsan!
Då var det äntligen fredag igen då. Inte för att veckan har varit särskilt seg, men det är alltid skönt med fredag. Vi badade faktiskt denna vecka också på idrotten, men vi spelade bara volleyboll och körde lite staffett. Som ni kanske kommer ihåg (jag har skrivit det varenda fredag sen vi började) så brukar vi sluta 11.35 på fredagar, men idag hade vi redovisning på kemin, och jag var i den sista gruppen. Alltså skulle jag komma hem en timme senare än vanligt. Dock drog det över och vi slutade inte förrän efter 1. Hårt liv? Dessutom gick det inte alls bra på redovisningen, jag hade kunnat göra bättre ifrån mig om jag hade läst på och övat några mer gånger..
 
 

» Day 14 - EF Club Chillout

Då var det väl dax att ta en dag från språkresan igen.
 
2 Juli
 

Förmiddagen bestod av lektioner med Mike, men vi var tvungna att gå till en teater eller något en bit bort, för det fanns inte klassrum för oss eller något sådant. Den lektionen var en av de som vi arbetade med ipads på. Jag har för mif att vi skulle spela in filmer när vi intervjuvade varandra, hah!
På eftermiddagen gick vi till EF Beach Club där vi hängde. Efter att Sam lockade med att man kunde vinna godis om man vann var jag med och dansade Just Dance.. Och gissa vad? Jag vann! ;) Efter kvällsmaten gick vi till Beach Club igen, där vi lekte lite lektar och sådär. Martina och jag joinade också italienarna med att kolla på Braidsmaids.
 
Tyra, Oscar, Elias, Sam och Rebecka
Påväg hem från Beach Club
 
 
 
 
 

» Tjugoförsta november

"Åh, snön ligger kvar ute! Vad mysigt." Det var min tanke när jag kollade ut genom fönstret i morse. Det fortsatte att snöa, och jag tog ganska snabbt tillbaka min tanke när jag cyklade till skolan. Det snöade liksom från sidan och det var slaskigt och halt på vägen. Inte kul.
Idag slutade vi halv 12 eftersom en lärare var hemma, så skönt. Det sista vi gjorde på dagen var samhällsprovet dock.. Jag tänker inte säga att det gick bra, för det gjorde det inte. Jag får helt enkelt vänta och se, men jag har inga höga förväntningar direkt. Det är så himla skönt att komma hem tidigt, för man hinner klart med alla skolgrejer tills då man egentligen skulle komma hem. Imorgon har vi bad igen, och troligtvis slipper vi att simma flera tusen meter denna gången. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra, men förhoppningsvis blir det något roligt.
Nu ska jag tog ta och sätta på Iron Man. Har inte sett dom än, och jag hoppas de är lika bra som alla säger. Såklart dom är, Marvels filmer är alltid bra!
 
 

» SNÖÖÖ

Första snön föll ute medan halva stan satt i biosalongen och kollade på Catching Fire.

Filmen var så sjukt bra, nästan bättre än den första! Ni vet hur man ibland inte alls tycker filmen är lika bra som boken? Så var det verkligen inte, utan de fick med det mesta. Åh, den var så bra och så värd att se!
Desto bättre blev kvällen när vi klev utanför biografens dörrar och marken var vit och snön föll. Wiih!
Två bra saker samtidigt, kan det bli bättre? Men nu ska jag ta och sova, och hoppas på att i alla fall lite av snön ligger kvar tills morgonen. Godnatt ♥




» Catching Fire

Åh, ikväll är det ju premiär (förutom midnattspremiären då) på Catching Fire och jag är så excited! Har taggat inför detta typ 1 år och nu äntligen!! Någon mer som ska se den eller kanske redan har sett den?

Annars idag har väl rullat på som vanligt. Vi kollade på film på spanskan vilket var skönt för jag var sjukt trött imorse. På biologin fick vi tillbaka våra prov.. gränsen för A var 43. Gissa vad jag hade? 42,5. 0,5 poäng ifrån IGEN?! Gissa om jag blev sur.. Så nära men ändå inte liksom.




» Svar på kommentar

hej själv så får jag inte åka på deras konster för mina föräldrar för dom tycker att biljetten är dyr och att bara åka dit är dyrt och jag fick inte heller åka och se på deras första konster här i Sverige den 8 maj :'( :'( och jag är så ledsen och arg på mina föräldrar som inte låter mig få åka och se dom live någon gång! och jag ger inte upp hoppet om att jag ska få se dom live någon gång och jag är glad att du fick biljetter till deras konster menas jag kommer att gråta för att jag inte har råd till en biljett och inte får åka på deras konster och jag frågade mina föräldrar om jag fick gå på deras första konster när dom var här sist men det fick jag inte! :'( och vilken fin blogg du har!
kram ifrån en directioner!
 

Hej! Åh, tack så mycket!
Vad tråkigt att du inte får gå på deras konsert.. Om enda anledningen är att det är för dyrt, kan du inte försöka samla ihop pengar själv? Du kan ju önska dig i julklapp och födelsedagspresent, eller erbjuda dig att göra olika sysslor hemma mot betalning? Jag förstår om resan till Stockholm kan vara ett problem, jag bor själv 3 timmar iväg. Till förra konserten ordnades en bussresa som endast var för de som hade biljetter, supersmidigt och helt klart värt pengarna. Hör du inte om någon bussresa kan du ju alltid ringa till något bussbolag om fråga om de kan ordna något.
Har du frågat dina föräldrar varför du inte får gå, mer än att det är dyrt? Har du berättat för dom varför du verkligen vill gå och vad det skulle betyda för dig att se dom live? Om inte, testa det!
Jag hoppas verkligen för din skull att de kommer hit någon mer gång (vilket jag är nästan säker på att de gör, dom gillar ju sverige!) och att du har lyckats övertala dina föräldrar så att du får gå! Jag lovar att du kommer får gå på en konsert med dom någon gång, ge inte upp!
Kram på dig med! <3
 
 

» Tjugotre frågor

1, Ta boken närmast dig, bläddra till sida 23. Vad står det på rad 17? "...klassen inte vara mycket till nyhet. Men det här var Jackson..."

2, När var senaste gången du spelade på luftgitarren? Senaste gången jag var ensam hemma! ;)

3, Har du några konstiga fobier? Sniglar, och stora insekter som egentligen ska vara små.. Om ni förstår? Små spindlar är inget problem, men när de kommer upp till en viss storlek.. Nej.

4, Tror du på karma? Kanske..

5, Vad betyder din URL? Det är mitt namn, vad finns det att säga?

6, Vem är din celebrity crush? Harry Styles, vem annars? Höhö!

7, Om hela världen lyssnade på dig nu, vad skulle du säga? Jag skulle antagligen inte komma på något bra att säga, men komma på något asbra efteråt när alla har slutat lyssna..

8, Du fick precis en gratis flygbiljett till valfri destination. Du måste åka nu direkt. Var skulle du åka? Los Angeles

9, Du råkade äta radioaktiva grönsaker. De var goda, och vad som är ännu coolare är att de förser dig med en valfri superkraft. Vad skulle du välja?
Åh! Att kunna flyga hade varit najs, eller att vara superstark.

10, Du vaknar upp en natt eftersom du tyckte du hörde någonting. Du tänder lyset och upptäcker att du är omringad av mumier. Mumierna gör egentligen igenting, de bara står där runt din säng. Vad gör du?
Först hade jag blivit rädd, sen hade jag frågat om jag kunde joina dom tillbaka till Egypten.

11, Vad har du för bakgrund på din dator?

 

12, Vad är det första du tänker på när du hör ordet: hjärta? Ett litet barn som sitter på dagis och målar två streckgubbar som är kära, med ett litet hjärta i mellan.

13, Vad är det bästa beslutet du har tagit i livet än så länge? Att åka på språkresa!

14, Du är hos doktorn och blir informerad om att du har ungefär 1 månad kvar att leva. a) Berättar du för någon/alla att du ska dö? b) Vad gör du de återstående dagarna? c) Skulle du vara rädd?
a) Ja, för de närmsta. b) Njuter så mycket jag kan. c) Ja, vem skulle inte?

15, Är du den sortens vän du skulle vilja ha som vän? Ja, jag är ju skitrolig ju! ;)

16, Vad tror du Satan heter I efternamn?
Bästa frågan ju! Devilson? HAHA jag vet inte!

17, Har du strumpor på dig? Nepp, my feet are free!

18, Finns det något rosa mindre än 5 meter ifrån dig?Ja, ganska mycket, haha!

19, Vad är ditt stjärntecken? Jungfru

20, Tycker du om bensinlukt? Åh, lukten i ett garage är det bästa!

21, Attraktivaste sångaren av motsatta könet? Ugh, tvingar du mig att välja?

22, Tror du på spöken? Aliens då? Ja, och ja. Det vore konstigt om vi var ensamma i hela universum. Dock kanske de inte ser ut som man tänker sig en alien..

23, Stick ut din högerarm; Vad är det första du rör? Gör likadant med vänster.
Höger: Väggen. Vänster: Ingenting, luft!

» Christmas' coming




» Öppet Hus

Hejsan!
Idag var jag i skolan, i know it's Saturday, men Holaveden hade Öppet Hus. Det började klockan 10 med att vi hade naturare hade kemilabb. Som tur var kom det typ inga och frågade oss något, för jag hade inte riktigt koll på vad vi gjorde, hah.. Efter det fick vi i alla fall gå runt och kolla vad alla andra gjorde. Vi kollade lite på 3:ornas projektarbeten, men sen hängde vi mest i Hangaren där alla UF företag stod och bjöd på godis, och i aulan där det var lite olika uppträdanden och sådär. Sen hade vi även engelska då vi bara pratade lite och gjorde quiz. Så det var ju värt det att va i skolan i 3 timmar idag och vara ledig å måndag! Jag kom hem runt 1 och käkade och läste lite samhäll innan jag satte på Pitch Perfect och Glee. Nu ska jag väl dra mig ner till de andra och kolla på Så Mycket Bättre. Ha det bra!
 
Gissa när denna bild är tagen? Mitt på ljusa dagen. Eftersom det är typ omöjligt att ta bra bilder på månen när det faktiskt är mörkt ute, så får man passa på när den syns på dagen, och så fixa lite i Photoshop! ;)
 
 
 

» Break out of it




» Catch Me If You Can

Jaha, då var det fredag igen då. Veckorna går så himla snabbt nu..
Dagen idag började med bad på idrotten. Vi skulle simma långsim, och jag trodde inte det skulle vara så jobbigt, men att simma 2000 meter på 55 minuter är jobbigt. Eller det vet inte jag, för jag satsade på C och gick upp efter 1000 meter. Att simma ytterligare 1000 meter efter det kände jag verkligen inte för.
Jag kom i alla fall hem tidigt idag, så himla skönt. Har inte gjort något i eftermiddag, och nu har jag precis sett Catch Me If You Can. En film baserad på sanning, om en kille som rymmer hemifrån och lever på falska checkar och falsk identitet. Under dessa falska identiteter jobbar han som pilot, läkare och advokat, och han flyr från FBI i över 10 år utan att åka fast.  Riktigt bra, och att det är Leonardo DiCaprio som spelar huvudrollen gör den bara bättre!
Nu ska jag sätta på ett avsnitt av Glee innan Idol börjar.
 
 

» ~

 

» Torsdag

Hej!
Äntligen var biologiprovet gjort, och det kändes riktigt bra. Jag fick resultatet på mail för en stund sig, och det gick väl ganska bra, men är det ett halvt poäng från A igen blir jag arg.. Men annars idag har väl dagen varit som vanligt.
Om en stund ska jag fram till stan och möta Ellen, Penny och Martina. Det är ju ljuständning på stan idag, så affärerna är öppna längre och sådär. Imorgon har vi bad direkt på morgonen, och vad jag har hört så ska vi simma långsim hela lektionen. Tur att det är skönt att simma!
 
 

» Bitstrips

Såhär känner jag nu:







Haha, nej men har ni hört om Bitstrips? Man skapar en gubbe och så finns det olika 'Comics' typ, eller vad man ska säga.. Vet inte riktigt hur jag ska förklara, men ni ser ju bilderna.. Skitkul i alla fall!








» Pluggpluggplugg

Hejsan!
Idag har jag gjort samma sak som igår - Pluggat. Kul va? Vi har prov på torsdag, matteläxa i mängder, redovisning och sen fick vi reda på idag att vi har Samhällsprov nästa vecka. Jaha, då vet jag vad jag kommer göra denna helgen också. Det ska bli så skönt på torsdag att ta en kväll ledigt och gå på stan, då de tänder ljusen i träden, alla affärer är öppna till 8 och Luciakandidaterna presenteras. Penny är ju med, så man måste ju gå och kolla, och rösta! Sen på lördag blir det icke en ledig dag, för då är det öppet Hus på skolan och vi måste vara där mellan 10 och 1. Men vi är ju lediga på måndag, så det är ju skönt. Men mer om det en annan dag!
Nu ska jag gå och dushca, och sen gå och lägga mig tidigt. Alltså, jag är typ trött i hjärnan..
 
Här får ni en bild från första dagen i England.
Åh, jag saknar det där så himla mycket <3

» New Years Eve Dresses

Nu är det ju snart dax för att skaffa en nyårsklänning, och jag har kollat runt och hittade några. Jag har inte hittat någon jag ska köpa? Vet inte ens vad jag ska göra på nyår.. Hah!
Men jag tycker i alla fall tvåan och trean var sjukt snygga! Älskar glitter på nyår, så nummer 3 är väl snäppet snyggare! ;) Om ni vill veta var de kommer ifrån, klicka här.
Vilken är er favorit?
 
 

» Vadå naturare?

Hej! Idag var det en sån där slapp skoldag, men ändå inte. Vi har ju bara tre lektioner på måndagar och långa håltimmar, som jag kanske borde ha pluggat på.. Men det gjorde jag icke. Eller jag försökte men lyckades inte. Därför blev jag så glad när vi fick sluta tidigare på spanskan - Mer tid att plugga! Nörd? Vi har nämligen biologiprov på torsdag, och det är ganska mycket, och ganska svårt, så jag måste plugga! Varför sitter jag äns och skriv detta? Aja, jag ska fortsätta nu.
 
Förresten, gissa vad jag lyssnar på? ;)
High School Musical musik. Jag fick värsta lust att lyssna på det förut, så, så fick det bli!
 
 

» You're nobody 'til somebody loves you

Canon EOS 600D

» Pluggdag

Hejsan!
Igår kväll var mamma och pappa på 50-årsfest så lillebror och jag hade myskväll hemma. Vi fixade pommes och revbenspjäll och åt framför teven. Vi kollade på Dumma Mig 2 och Det Regnar Köttbullar. Har ni sett dom? Superroliga båda två. Jag älskar sånna där filmer!
 
Idag har jag spenderat största delen av dagen i min säng. Inte för att lata mig dock, utan jag sitter och pluggar. Vi har nämligen biologiprov den här veckan, om Genetik, och det är rätt så mycket.. Sen måste jag även skriva en labbrapport till Kemin, men den är jag nästan klar med. Varför har inte helgen en till dag? Det hade varit så bra, så man hann lite till.
 
Bild från ett par veckor sedan.

» Our Moment

Jag fick One Directions nya parfym "Our Moment" igår av Penny, Martina och Ellen. Den luktar verkligen supergott, och flaskan är jättesöt! Så tack så mycket, igen hah!
 
 
 
 
 
 

» Bättre sent än aldrig

Igårkväll hade jag, Penny, Amanda, Martina och Ellen en liten Halloweenkväll hemma hos Amanda. Halloween var ju egentligen förra helgen, men eftersom jag inte var hemma körde vi igår i stället. Men som sagt - bättre sent än aldrig! Vi käkade Taco, firade Amanda som fyller år nästa månad och dansade. Kul hade vi i alla fall! Jag fick faktiskt också paket, eftersom de inte hade firat mig än. Vad jag fick får ni se i nästa inlägg!
 
Penny som katt, Martina som mimare, Ellen som viking, Amanda som något blodigt.. typ mördare eller zombie(?), och jag som skellett eller något! Det blev inte så bra, för färgen söööög.
 
Vi hade gjort ett kollage av bilder, och hon blev jätteglad!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och här hade vi tröttnat på sminket..
 
 
 

» Fredag

Då var det fredag igen! Veckorna går så snabbt nu.. Jag har i alla fall varit hemma ett par timmar och det känns som klockan borde vara mer än vad den är. Som jag har sagt typ varenda fredag sen vi slutar vi redan 11.35 på fredagar, så jag kommer hem tidigt. SÅ jag har alltså redan hunnit med en hel del. Har bland annat gjort matteläxan och skrivit lite på min labbrapport. Snart ska jag ta och göra mig i ordning inför ikväll, då Penny, Amanda, Ellen, Martina och jag ska ha Halloween kväll hos Amanda. Ni får se bilder imorgon, så jag ska inte avslöja vad jag ska vara nu! ;)
Ha en bra fredagskväll, så ses vi imorgon!
 
 

» Travel quotes




» Sluta tidigt är skönt!

Hejsan!
Idag har det varit en riktigt chill dag. Dagen började med matte, biologi och sedan samhäll. Efter det skulle vi egentligen ha svenska och engelska, men eftersom vi har samma lärare i de två ämnena och han är sjuk så fick vi inställt. Alltså slutade vi 11.20, så sjukt skönt! Och tur hade jag också, för mamma och hennes kompis skulle gå till Golden Thai och äta idag, och eftersom jag slutade tidigt hängde jag med. När jag kom hem gjorde jag lite matte och sen har jag inte gjort något särkilt. Förlåt att jag inte skrev tidigare, men jag kollade på Glee och det är så bra ju! Hehe, jag ska nog ta och sätta på ett avsnitt nu faktiskt! Ha det bra!
 
 

» Day 13 - Aquarium Underwater World

1 juli var en måndag, och den spenderade vi med att gå på Aquarium Underwater World. Det var lite som Universeum i Göteborg, fast mindre. Innan vi fick komma in hängde vi på stranden precis utanför fär vi snackade om vad vår grupp skulle heta. I början hette vi bara SE1217, medan alla de nya grupperna hade namn så som Mickey Mouse och liknande. Vi kom fram till att vår grupp var Sture P.. hah! Så går det när man låter Stockholmarna bestämma! ;) Ja, och sen ser ni ju lite bilder på fiskar. På eftermiddagen var det lektioner och på kvällen var det disco på Green Room. Som ni ser var det ett sånt där dansgolv där, ganska najs! Temat för kvällen var Hawaii, så hela lokalen var dekorerad efter det.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Såhär såg det ut på Ellens och mitt golv. Jag skyller på att godiset var billigt okej?
Dom här var SÅ GODA! Seriöst, jag typ levde på dom. Det var Kierra som tipsade oss på tåget till Brighton (har jag för mig), och de var så goda! Så om ni åker till England kan ni ju testa dom!
Söta ungar på bussen
Vi var först inne på discot.
 
 
 
 
 
 
Bilderna är tagna av min mobil och av Ellen med hennes Canon EOS 600D.

» Sjätte november

Hejsan! 
Nu var denna onsdag nästan öcer också. Skolan gick hyfsat snabbt idag, med en håltimma efter spanskan som vanligt. Sen lunch, matte svenska, men eftersom våran lärare är sjuk så satte en vikare i gång filmen vi kollade på. Dock var det bara ca 5 min kvar, så sen fick vi gå. Så där hade vi ca 2 timmar håltimma då vi hann både göra klart matten och fika. Efter biologin åkte jag hem och kollade lite i kemiboken, men sen har jag inte gjort något mer. 
 
Jag har förresten fått tid till tandläkaren i Nässjö för undersökning och sådär. Jag ska ju nämligen få räls någon gång under nästa år, så jag får njuta nu av att äta sega saker! ;) Ne, men det blir ju så fint i slutet, så om det gör ont några gånger på vägen så är det helt klart värt det.
 
 

» H&M


» Story of my life Music Video

 

» Måndag

Hejsan!
Idag har jag hunnit med att både gå till tandläkaren och att klippa mig. Jag hade tid hos tandläkaren under våran håltimma så jag missade ingenting, vilket var skönt. Jag skulle kolla om jag verkligen behövde räls och sådär, vilket jag behöver. Så nu står jag i kö för det, och kommer antagligen få det någon gång under 2014. När vi slutade vid 15.20 skyndade jag mig till stan, för vid halv hade jag tid hos frisören, så nu är jag nyklippt också, skönt.
 
Hur tyckte ni det var att börja skolan igen efter lovet då? Jag tyckte det var helt okej, skolan är riktigt rolig nu. Dessutom är det ju roligt att träffa alla igen! Nu är det ju bara 7 veckor till JUL!!
 
 

» Space

 

» Shopping Malmö

Gina Tricot - Tröja 99:-, jeans 399:-
Hollister - T-shirt 298:-
Buttericks - Halloween smink 149:-
(Jag vet att Halloween redan varit, men vi ska ha Halloween kväll nästa helg eftersom jag inte var hemma!)

» Sista lovdagen

Hejsan!
Nu var detta lovet förbi också, och imorgon börjar skolan igen. Men jag känner mig utvilad, så det ska bli roligt att träffa alla igen. Måndagar är ganska lugna dagar också, eftersom vi bara har 3 lektioner. Vi har ju även en ca 3 timmar lång håltimma efter första lektionen, och på den ska jag till tandläkaren. Har en tid till specialisten, som ska kolla lite om jag ska få räls eller inte. Om det inte blir försentat så hinner jag utan att missa något på någon lektion, vilket kan vara ganska skönt. Direkt efter vi har slutat måste jag skynda mig till stan, för jag ska klippa mig. Tror jag kör på att få bort det slitna och uppklippt. Just nu sitter jag och håller på och testar mig fram på fotoshop. Innan idag har jag inte gjort någonting, utan bara laddat inför skolan imorgon.
 
 

» Malmö

Hej! Idag kom vi hem från Malmö. Vi åkte i torsdags och var nere där på eftermiddagen. Vi började med att åka till Emporia, det nya stora köpcentret. Vi var inte där så länge, men jag hann in på Hollister i alla fall. Sen åkte vi och kollade på Öresundsbron. På kvällen checkade vi in på hotellet som låg mitt i centrala Malmö, vid Gustav Adolfs torg.  Igår gick vi en sväng på stan på förmiddagen, och på eftermiddagen åkte vi och kollade på Turning Torso och på Zlatans hus. Det är ju till salu, men än så länge är det hans! Det var en hel del andra lyxiga villor i det områden också, vilket alltid är roligt att kolla på. På kvällen åt vi på en italiensk restaurang, så gott! Kommer dock inte ihåg vad den hette.. Idag åkte vi hem efter frukosten (det bästa med hotell är ju helt klart frukosten!). Vi stannade i Jonköping för att gå en sväng på IKEA och käka på McDonalds, sen kom vi väl hem runt 4. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Zlatans hus! ;)
 
 
Canon EOS 600D

» Tankar om språkresan

Åh, jag kommer så väl ihåg när jag gjorde de här, som en nedräkning till språkresan. 3 veckor. 2 veckor. 1 vecka. Allt mer nervös ju längre tiden gick. Men vad hade jag att vara nervös över egentligen? Jag skulle åka på en resa jag hade längtat efter i mer än ett år, men 4 av mina bästa kompisar. Men ändå var det så mycket som kunde gå fel. Man hade ju läst om alla språkresor som slutade i en ren mardröm på internet. Nervositeten släppte nästan direkt när vi kom på planet, och ersattes av excitement. När planet sen landade började den komma tillbaka. Vad hade vi gett oss in på egentligen? Tänk om det går åt helvete? Men så träffade vi snart några andra i vår grupp, och Sam ledaren. Allihopa var hur trevliga och roliga som helst. Jag kommer ihåg känslan när vi såg huset vi skulle bo i för första gången. Vi hade ju kollat upp det på internet innan, så vi visste ungefär hur det såg ut, och så helt plötsligt "okej, där var det. Oh shit."
 
Så till er som ska iväg nästa sommar, det är inget att oroa sig för i förväg. Visst, det kan gå åt helvete, men det kan också bli det bästa du har gjort. Du kan ha tre otroligt, fantastiskt, bästa veckor med människor du aldrig kommer glömma.
 
 
 
Det är så stört att kolla på de här bilderna nu. Bilden längst ner till vänster är tagen från utanför ingången till Hastings Castle, jag har en nästan exakt likadan. Den andra bilden är från Hastings Castle, jag har varit där och jag har till och med en gräsfläck på mina jeans från den gräsmattan på bilden! ;) Bilden i mitten till höger är på pieren innan den brann upp för ett par år sen, sådär såg den inte ut i somras, hah!

» Ed Sheeran

Ed Sheeran. En av få artister i dagens läge som verkligen genuint bryr sig om musik. Han har inte många låtar, men varje gång man lyssnar på dom känns det som det är första gången och man kan verkligen aldrig tröttna på dom. Många låtar idag är ju sådana som är "inne" några veckor, men sen kommer det någon ny, och så håller det på så. Men Ed Sheeran, hans musik är så speciell, och så.. Jag vet inte hur jag ska beskriv det. Men jag kan lyssna på musiken varje dag, på repeat, hela livet, och jag hade aldrig tröttnat. Han skriver alla låtar själv, och spelar gitarr. På hans konserter är det bara han och hans gitarr på scenen, och det räcker. För mer behövs inte, inte när han sjunger. När han uppträdde på OS i London förra året klev han upp på scenen med en gitarr och en hoodie, framför alla dessa människor både i arenan och de som kollar på teve över hela världen, och bara ägde hela stället. Respekt till det. Jag hoppashoppashoppas att han bestämmer sig för att ha en konsert i SVerige snart, för då mååååste jag gå på den. Jag kommer inte kunna dö lycklig förrens jag har sett han live. Punkt slut.

 

 

 

 

 


» November