» The Hunger Games

Landet Panem är uppdelat i 12 distrikt där det blir fattigare och eländigare ju högra distriktnumret är. Varje år anordnas en tävling där en tjej och en kille mellan 12 och 18 från varje distrikt lottas ut att delta och ungdomarna ska slåss mot varandra där den sista överlevande står som vinnare. Hela tävlingen livesänds och är landets största mediala händelse.

Katniss Everdeen från distrikt 12 äskar sin syster mer än allt annat och när hennes namn ropas upp till Hungerspelen anmäler hon sig som frivillig i sin systers plats. Innan tävlingen sätts igång tränas alla och görs så beredda de kan bli. Katniss och killen från hennes distrikt, Peeta, låtsas vara kära för att få sponsorer och medkänsla av tittarna, men under tävlingens gång växer verkligt kärlek fram mellan dem. Men bara en kan överleva...

Om ni inte har sett The Hunger Games så tycker jag definitivt att ni ska göra det, ni kommer absolut inte att ångra er! Den är nästan till och med bättre än Twilight och det är INTE många filmer som är det ska jag säga er!
Den har ju liksom allt... den är så hemsk och sorglig och den innehåller kärlek och spänning... ja, allt!:)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo