» Sista sommarlovsdagen

Hejsan!
Igår sov vi i stugan och åt kräftor och hade det mysigt. Det var sisat gången för detta sommarlov, för imorgon börjar skolan igen och jag börjar gymnasiet. Jag har lite blandade känslor inför det... På ett sätt ska det bli roligt att börja igen, men samtidigt är jag nervös. Men mest ska det bli skönt att börja om på nytt, i en ny klass, i en ny skola med nya lärare, där ingen vet hur jag har varit innan. Man får liksom en ny chans att visa vem man är. Innan har jag alltid varit den som är tyst i klassrummet och inte svarar på så mycket frågor, men nu har jag bestämt mig för att jag inte ska ha den rollen längre. Jag ska räcka upp handen och framföra min åsikt och säga vad jag tycker. Och jag ska börja redan imorgon.
 
Hur känner ni inför att börja skolan igen?
 
 

Det var det med skolan, nu tills hur sommaren har varit. 
Det har varit den bästa sommaren någonsin. Jag har upplevt så otroligt mycket under dessa 2 månaderna som kommer bli minnen för livet. Jag har fått massa nya vänner, rest utan föräldrar för första gången, blivit mer säker i mig själv, varit i London, varit på Mallorca, pratat spanska och så mycketmycket mer. Dessutom har det varit jättefint väder nästan hela tiden då jag har varit hemma här i Sverige.
 
Jag har fått så mycket oförglömliga minnen denna sommar att jag inte kan vara annat än ledsan över att den redan är över och jag har allt bakom mig.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo