» 2014 kommer bli ett bra år!

 

Jag ska förhoppningsvis börja övningsköra någon gång under detta året, och det har jag väl sett fram emot sen jag var liten, så det ska bli roligt. Jag ska faktiskt gå handledarkursen nu på måndag, och sen är det massa andra papper som måste fyllas i och massa innan jag får sätta mig bakom ratten. Men snart så..

En resa till Barcelona på påsklovet som jag ser väldigt mycket fram emot. Barcelona verkar så mysigt, och man måste ju bara älska Spanien. Nackdelen är väl att mamma och pappa kommer att försöka få mig att prata spanska, haha.. aja, det är rätt så kul ändå!

One Direction konserten 13 juni! Jag är väl kanske inte så taggad just nu på det, men det kommer väl antagligen när det börjar närma sig. Åh, vi ska ju stå på främre parkett också, iiihhh!

Sommarlovet. Vad mer finns det att säga? Ingen skola, vänner, sena kvällen, sol, bad, värme och bara njuta av livet. Love it!

I slutet av sommaren ska vi en vecka till Menorca och det ska bli så skönt verkligen. En vecka med att göra absolut inget annat än att sola och bada!

Jag fyller 17. Okej, erkänn att 17 är mycket äldre än 16. Nu är jag 16, jaha liksom.. Men 17, då är det bara ett år till 18, herregud vad gammal jag är, höhö!Sera
08 Januari, 2014 - 18:17 / BLOGG: http://confringo.blogg.se

Åh vad kul att övningsköra! ska också på 1D :D

malin
09 Januari, 2014 - 18:17 / BLOGG: http://malintorstensson.blogg.se

ser grymt ut! :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo