» Filmkväll, eller ska jag säga natt?

Hejsan! Jag har varit hemkommen från Ellen i någon timme nu, och har bland annat hunnit med att käka och att göra matteläxan. I alla fall - jag, Martina, Penny och Martina åkte upp till Ellen runt 5 igårkväll. Vi åt god mat, Ben&Jerrys och kollade på film. Vi hann med tre filmer inatt, två skräck och en Disney. Vi såg När Lammen Tystnar och Carrie och båda var riktigt bra, och inte sådär jätteläskiga. Sen såg vi även Frozen och den var så bra! Den har ju inte haft premiär i Sverige än, men med Pirate Bay fixade det sig också. Den är i vilket fall absolut värd att se!! Runt halv 5 bäddade vi i ordning och somnade nästan direkt. Vi vaknade lite innan halv 11 idag och gick upp och åt frukost och satte på The Purge, men jag skulle hem så såg bara början.. Lite synd, för den hade jag viljat se.
 
Ohjuste, eftersom vi inte har hunnit med att dela ut julklappar än så gjorde vi det igår. Vi körde Secret Santa, så man köper till en och det är hemligt typ. Jag fick i alla fall paket från Penny och jag är så nöjd! Boken har jag viljat ha hur länge som helst, burken är så fin, och ljuset doftar supergott!
 
 


malin
25 Januari, 2014 - 14:50 / BLOGG: http://malintorstensson.blogg.se

-haha jaaa! :D Ja det går så snabbt så jag fattar inte :o vi stod ju nyss där inne liksom.. åh jag både längtar och inte längtar till de andra konserterna.. längtar gör jag för att what else, det är killarna, men varför jag inte längtar är för att då är det ju snart över igen liksom :(


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo