» Svar på frågestund!

Favorit mat? Åh, på sommaren är det grillat med alla dess tillbehör! Annars är det Hasselbackspotatis, snitsel och sås, så gott!

Roligaste ämnet i skolan? Engelska eller matte

Tråkigaste ämnet i skolan? Samhällskunskap

Vad är du mest nöjd med dig själv utseendemässigt? Ögonen

Vad är du minst nöjd med dig själv utseendemässigt? Jag vet inte, typ benen eller nått. Dock gillar jag inte att klaga, eftersom jag åtminstonde har ben som funkar!

Favorit låt just nu? Love On Top – Beyonce eller Hiding My Heart - Adele

Var skulle du vilja bo om du fick chansen? Om jag hade fått välja att bo var jag ville i hela världen hade jag velat bo i Sydney! Australien liksom lockar, det verkar så vackert och olikt Sverige..

 

Favorit plats som du har besökt? Måste svara London, även om det bara var för en dag!

Vem är snyggast i din klass? Haha, jag vet inte!

Vad har du i din väska? I min skolväska har jag Alvedon, halstabletter, lipsyl, lite pengar, skolböcker, almanacka och tuggumi.

Gillar du food? Vem gillar inte food?

Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl? Yogurt, musli, vitamindryck (sån där juice ni vet!), te ooooooch bröd eller något, jag vet inte riktigt..

Vilket är ditt drömyrke? Om jag hade fått välja utefter fantasin absolut vad jag vill i hela världen hade jag velat jobba på Disney och animerat filmer! Fatta vad roooligt!

Har du läst Hungerspelstrilogin? I så fall vad tyckte du om den? Om du inte har läst den rekommenderar jag den starkt! Ohja, den läste jag ut på någon vecka! Såååå braaaaa!!

Favorit frukt? Mango eller melon

Vad tycker du om barn och fritid? Det är väl en bra linje för de som är intresserade av sånt och vill jobba med barn! Jag är mest glad för att jag inte valde BF för att det är ÄNNU mer trappor att springa i än vad det är till Natur salarna..

Den senaste du kramade? Hmnh, kommer inte ihåg, men antagligen Natha, hah!

Vem är snyggast av Roger Moore eller Edward cullen? Edward Cullen, även om jag alltid kommer vara Team Jacob! ;)

Favorit ämne i grund skolan? Typ bild, men sen i nian ändrades det till engelska.

Favorit webbsida? Uh, denna var svår.. Men weheartit.com tror jag, kan sitta och kolla hur länge som helst.

Det bästa du har gjort under januari månad? Okej, denna var också svår.. Jag tror faktiskt inte jag har gjort något speciellt denna månaden.. Kommer knappt ihåg!

Pizza/tacos

Höst/vår

Hund/katt

Svart tröja/vit tröja

Långt hår/kort hår (mig själv)

Godis/glass

USA/Australien

Hus/lägenhet

 
Sen finns det tre kommentarer jag ville svara på lite vid sidan om. Vet ni med er att ni inte har kommenterat anonymt under olika namn nyligen så behöver ni inte läsa mer om ni inte vill!
 
Först vill jag bara påpeka att jag vet vem du är, eftersom du obviously inte har tänkt på att jag kan se din IP adress. Men eftersom du har lagt ner tid på att gå in på min blogg och kommenterat ska jag vara snäll nog att svara.

1,För det första - nej, jag har inte ställt frågor till mig själv. Varför skulle jag göra det när andra gör det åt mig? För det andra - Om det är någon som är pinsam här så är det du, just pointing it out there.
2, Ja, det måste jag eftersom jag har ca 3000 bilder därifrån och min språkresa är det som gör att jag står ut lite bland alla tusentals bloggar i Sverige.
3, Först tänkte jag "Haha, vilken kul fråga" men sen såg jag vem det var, och då försvann lusten att lägga energi på att mäta.
 
Jag trodde att man kanske borde ha mognat lite när man började gymnasiet, men tydligen stämmer inte det på alla.
 

 
Hoppas alla blev nöjda med sina svar! Undrar ni något annat är det bara att fråga, det är bara roligt att svara. Kram på er!
 


Jenny Karlsson
24 Januari, 2014 - 16:42 / BLOGG: http://www.nattstad.se/jennykarlsson

men jobbigt när folk ska kommentera i olika namn, fattar inte varför man håller på så :o

Missa inte min tävling där du kan vinna en body mist från victoria's secret, super enkla regler du behöver bara skriva att du är med!
Direktlänk: http://www.nattstad.se/jennykarlsson/vinn-en-body-mist-fran-victoria39s-secre-12043586

malin
26 Januari, 2014 - 16:42 / BLOGG: http://malintorstensson.blogg.se

kul att läsa! :D Men det där under med samma person, hur dum får man vara egentligen? Fattar inte varför man ska göra så.. Har man inte lärt sig vid det här lagret att man aldrig är anonym när man kommenterar?

-hahaha jaså? fan vad kul xD


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo