» Första skoldagen avklarad!

Då var skolan igång igen! Kom hem för ungefär en timme sen och då fick vi sluta tidigare pga att sista lektionen var Läxläsning, och vi har ju som tur är inte fått några läxor än! ;)
Men skolan var helt okej. När vi kom så fick alla 7, 8 och 9:or tårta, haha, och det var ju inte fel! :) Sen hade vi svenska och efter det skulle vi gå till aulan där rektorn hälsade oss välkomna och pratade lite. Sen hade vi matte, och vi har fått en ny mattelärare, och hon verkar jättebra! Sen hade vi spanska där vi också har fått en ny lärare. Antonio heter han och är en lite äldre man från spanien, så bryter lite, men han kan ju spanska så han lär ju inte lära oss fel! När jag förstsåg han trodde jag att han skulle vara ganska tråkig, men han bevisade ju ganska snart motsattsen, haha, och så dansade han lite Salsa! ;)
Imorgon har vi sovmorgon också! :D Det syns inte på schemat om man inte vet, men på torsdagens "Språkval" är för dom som går på extraengelska, så dom har sovmorgon på fredagen när vi som har spanska har lektion!
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo