» Tidigt godnatt

Hej, hej! Kom hem för ca 2 timmar sen från kolmården! Orkar inte sätta på dator för jag är så trött.. Kunde inte somna igår och så har vi gått som galningar... Så är så trött så det är inte sant, så jag ska faktiskt sova nu, haha! Godnatt!:)

» NU:


» Onödigt vetande

Facebooks äldsta användare är 103 och hon uppdaterar från en iPad.

 

99%  av alla människor känner sig obekväma om TV volymen är på ett ojämnt nummer.

 

När du kollar på stjärnor, ser du faktiskt på det förflutna. Många stjärnor vi ser om natten har redan dött.

 

Shakespeare uppfann ordet ''swagger''.

 

90% av alla människor har erkänt, att de minst en gång i livet har försökt balansera ljusknappen mellan på och av läge.

 

Ungefär var sjunde år förlorar du hälften av dina vänner och ersätter dem med nya.

 

Vi som är födda mellan 1994- 1999 har levt i tre decennier, två århundraden och två årtusenden, och vi är inte ens 18 än!

 

Anatidaephobia är rädslan av att någonstans I världen finns det en anka som kollar på dig.

 

Om du är kär i någon är det svårare att ljuga för honom/henne.


» Dag 20

- Bild på det jag köpte senast

Haha, det senaste jag köpte var en banankola i badhuset, och den har jag inge bild på!:P


» Imorgon - Kolmården

Imorgon kommer det tyvärr inte bli någon bra uppdatering för vid 7.20 går bussarna från församlingshemmet till Kolmården. Vi ska dit med Konfirmationen och dit ska även 1200 andra konfirmander från Linköpings stift! Kolmården är egentligen inte öppet för allmänheten än, så det är speciallöppet för oss! Jag tror det skulle börja med en delfinshow och sen ska vi väl gå runt och kolla och sådär. Det skulle vara någon tävling också, typ "Wild Kids", haha! Men det kommer nog bli jättekul tror jag! Man blir aldrig för gammal för att gå på djurparker!:D

Vi kommer hem runt 19.00 så kommer förhoppningsvis blogga då, och visa massa bilder! Om inte, så kommer dom på söndag, för bilder ska det bli!!:)


» PÅSKLOV!!

Hej! Äntligen är det påsklov, så gött alltså! Det är efterlängtat alltså!! På lovet är det väl några grejer jag ska göra, och så måste jag göra lite skolgrejer, men annars ska jag väl mest ta det lungt! Vad ska ni göra på lovet! Men vad jag ska göra berättar jag mer om när det är dags!:)

Men i alla fall, kom nyss hem (okej, kom hem halv 6..) eftersom vi hade bad sist idag och satt som vanligt kvar aslänge! :) Det är så skönt att bara ta det lungt ibland och bara sitta där och prata och äta godis..


» Converse All Star



Vita, frächa och passar till det mesta, me like!:)


» 29e Mars

Hej! Imorgon är det äntligen fredag och PÅSKLOV!:D Så jävla skönt!! Men det är en dag kvar, men den är som tur chill och vi har bad på idrotten! Fast tyvärr försör ett musik prov.. men det ska väl gå bra hoppas jag!




Några veckor sen


» 28e Mars

Hej!
Skolan idag gick ovanligt snabbt för att vara onsdag, skönt det! Gjorde btw min engelska presentation idag! Jag var faktiskt inte så nervös som jag trodde att jag skulle vara, bra det! Men det gick faktiskt oväntat bra tycker jag!:)
När jag kom hem satte jag igång att plugga på musiken eftersom vi har prov på fredag... men det suger verkligen , så tråkigt!:P Haha, men måste ju göra det så det är bara försöka se på det positivt, på något konstigt sätt! 

Nu börjar finalen på Sveriges Mästerkockar! Kollar ni på det?? Det gör iallafall jag och jag hejar på Sigrid!:P


Vill va där just nu...


» Dag 19

- En vän som bor långt ifrån

Har väl några stycken som jag inte träffar särskillt ofta pga att de bor så långt bort, men här är några:

Hanna & Elin Wieslander är två syslingar som jag tyvärr bara har träffat två gånger och en gång var jag jätteliten, så kommer inte ihåg det...och den andra gången var för något år sen då farmor anordnade en stor släktträff och det var verkligen jättekul!:) Vi har väl hållt kontakten och smsar sådär då och då, särskillt Hanna och jag! Dom bor i Alvesta tror jag, och det är ju en bit härifrån. Hanna är ett år äldre än mig och Elin är två år yngre än mig.

Lottie Järgren är också en sysling som jag träffade på släktträffen. Vi har väl inte hållit kontakten så värst bra men det blir lite sms med typ "God Jul" och så, haha! Hon bor också någonstans i söderut... Hon är också ett år äldre än mig.

Rebecca Svensson och hennes familj brukade vi träffa sisådär 1-2 gånger varje år ett tag, men sen skiljde sig mammas komips och hennes pappa och sen dess har jag inte träffat henne... vilket är lite synd!

Linnea Kjällström är mammas bästa kompis barn och dom träffar vi minst 2 gånger varje år. De bor i Göteborg, men hennes mormor och morfar bor här i stan, så dom är ju här ibland! Jag har känt dom hela livet och jag tycker det skulle vara jättetråkigt (inte för att jag tror det kommer hända) att tappa kontakten med dom!


» 27e Mars

Tjena!
Dagen idag har varit ganska seg... men tillslut tog den slut och jag cyklade hem. Väl hemma åt jagoch tog det lite lugnt innan jag satte igång att plugga lite! Har redovisning på engelskan och en amerikansk stat, och jag håller på att öva för fullt med att utala orden rätt och bla bla bla! Men nu tror jag det sitter! Ska redovisa först också, men det tycker jag bara är bra. För då hinner man inte bli så jäkla nervös + att de har ingen att jämföra med och man får sätta ribban, you know!;)



» Dag 18

- Här handlar jag helst






» The Hunger Games

Landet Panem är uppdelat i 12 distrikt där det blir fattigare och eländigare ju högra distriktnumret är. Varje år anordnas en tävling där en tjej och en kille mellan 12 och 18 från varje distrikt lottas ut att delta och ungdomarna ska slåss mot varandra där den sista överlevande står som vinnare. Hela tävlingen livesänds och är landets största mediala händelse.

Katniss Everdeen från distrikt 12 äskar sin syster mer än allt annat och när hennes namn ropas upp till Hungerspelen anmäler hon sig som frivillig i sin systers plats. Innan tävlingen sätts igång tränas alla och görs så beredda de kan bli. Katniss och killen från hennes distrikt, Peeta, låtsas vara kära för att få sponsorer och medkänsla av tittarna, men under tävlingens gång växer verkligt kärlek fram mellan dem. Men bara en kan överleva...

Om ni inte har sett The Hunger Games så tycker jag definitivt att ni ska göra det, ni kommer absolut inte att ångra er! Den är nästan till och med bättre än Twilight och det är INTE många filmer som är det ska jag säga er!
Den har ju liksom allt... den är så hemsk och sorglig och den innehåller kärlek och spänning... ja, allt!:)


» Back on track

Hejsan! Har ju varit borta hela helgen som jag sa igår! Vi hade det jättekul, mycket roligare än förra lägret! Dels för att man känner varandra mer, dels för att det var roligare lekar och "lektioner"! Dessutom var det ju sånt fint väder!!:D Men jag orkar tyvärr inte beskriva hela helgen och vad vi gjorde och så, för jag är lite lat förstår ni!

Det blev ju knappt någon bloggning igår heller pga att jag hade fullt upp med läger plugga och bio! Bion igår var så sjukt jävla fucking bra! Berättar om den i nästa inlägg!:)

Beautiful sunset over the lake in Gransnäs! (:





» Gonatt

Hej! Har ju varit på konfirmationsläger hela helgen, vilket var askul, men berättar mer imorgon! Nu har jag precis kommit hem från bion, The Hunger Games!! Åh, den var så sjukt cp bra!!! Men nu ska jag sova, bloggar mer imorgon! Godnatt!:)

» -


» Dag 17

- Hit vill jag åka innan jag dör

Oj, oj, oj! ÖVERALLT!

Haha, nej, men t.ex:

Australien





Usa





Kina



Afrika



London



Paris






Jag vill åka till massa ställen, men detta är de ställen jag liksom alltid har viljat åka till!:)


» H&M


» Dag 16

- Detta gör jag på helgerna

Ja, det är ju olika! Men jag brukar väl umgås med familjen eller med vännerna eller bara ta det lugnt.
Och så pluggar jag också, såklart! :)


» Dag 15

- En person/kändis jag vill träffa


LiamPayneZaynMalikHarryStylesLouisTomlingsonNiallHoran<3


» 22a Mars

Hej, hej! Vilket härligt väder det har varit idag hörni! 16-17 grader i skuggan och strålande sol!! Skönt att vi hade många långa raster idag för dp kunde vi gå ut. Körde forboll nästan hela klassen, riktigt kul!:) Hoppas bara vädret håller i sig nu!


weheartit


» Dag 14

- Min högsta dröm

Ja, som jag har sagt säkert tusen gånger tidigare så vill jag resa och se världen! Uppleva massor, så att jag, när jag blir gammal ínte sitter och ångrar att jag inte gjorde något och tänk att kunna sitta och berätta för barnbarnen om när jag och mina kompisar åkte genom hela USA på Routh 66, när jag hoppade fallskärm, eller när jag dök i Stora Barrierrevet! För allt det där är saker jag vill göra! särkillt det första! Tänk vilken känsla att sitta i den där bilen, dunka musik och veta att t.ex imorgon ska vi festa i Las Vegas, eller nästa vecka ska vi besöka Grand Canyon. Bara ta dagen som den kommer...


» Snart påsk, vart tar dagarna vägen egentligen?

Hej, hej! Imorse fick jag gå upp extra tidigt pga att Amanda, Ellen ochjag skulle till kyrkan på morgongudstjänst (Måste göra det pga konfirmationen, you know)! Resten av dagen har väl gått hyfsat snabbt idag, som vanligt. Alltså dagarna bara rusar iväg nuförtiden! Om två veckor är det Påsklov liksom, och sen kommer det ju bara svisha till så är det äntligen sommarlov!!:D Massa lediga och så där imellan också!


» Turn Up The Music


» Happy girl

Hej!:) Idag var skolan först tråkig.. blev lite sur... men det blev som tur bra sen igen när vi fick tillbaka spanska proven!:D Så sjukt nöjd! Haha 89/90, A+, bara tvungen att säga det, för det var way much more than I had expect!:D:D:D


» Dag 13

- Ett kort någon annan tagit på mig



» -



I don't wanna be your favorite or your best,
I wanna be your only and fuck the rest.

» Nya bilder



Bytte ut mina bilder på alla möjliga kändisar till några bilder på those beautiful boys!:)


» Dag 12

- En bild på mitt rum som det ser ut just nu


» 19e Mars

Tjabba!
Skolan gick väl hyfsat snabbt idag! Vi kollade på film på svenskan, så det var ju chill!:)
Och så gjorde vi pannkakor på Hemkunskapen, mums!

Sen dess har jag väl mest tagit det lugnt och bara chillat! Gött att göra det ibland, för det lär jag ju inte få göra i helgen då det är konfirmationsläger på Gransnäs! Så det kommer heller inte bli någon uppdatering, men vi får se om jag hinner fixa några tidsinställda inlägg, vi får hoppas på det!
Men det ska nog bli kul, det var det ju förra gången i alla fall!:)


Jag just nu (dålig cam-bild!)

» Besöksrekord

Wiiihoo, besöksrekord idag!:)
Haha, inte för att det är så många, men det är alltid något!

Hoppas ni stannar!


» Snygga T-shirt's


Allihop är från Gina Tricot


» Sjukt snygg?!


Överdelen är från Gina (ganska suddig, men den bilden var mindre än den andra) och var så sjukt snygg att jag bara var tvungen att visa den här!!:D
Underdelen är från H&M.

» Dag 11

-En bild på något jag önskar att jag fick uppleva igen


Kreta 2011

Såklart vill jag återuppleva massa andra saker också, men det enda jaghar bild från är Kreta!xd


» Jag idag


» 18e Mars

Hej, hej! Kom nyss hem från farmor och farfar i Mjölby där vi firade farmor som fyller på torsdag!:) Vi åt mat och fikade och Viktor och jag gick ut en liten sväng.


En grej som man ska sparka till varandra som farmor köpte när hon var i Kina i höstas! Det är inte lätt kan jag ju säga er!:)


Jättehäftiga muggar också från Kina! Muggarna ovan är samma mugg, bara att i den med pandorna är det te i och det är det inte i den andra!:)



Det brann ju i Mjölby för någon vecka sen då även en liten tjej blev innebränd!
Vi var bara tvugna att kolla eftersom det bara ligger typ 100 från där farmor och farfar bor.
Erkänn att det är lite scary...


» Call Me Maybe


» Så här när sommaren börjar närma sig...




Alla tre är från Gina Tricot och kostar 299, förutom de svarta som kostar 349.

» Dag 10

- Hur ser min framtid ut?

Jadu, det är det ingen som vet än..

Men jag hoppas i alla fall på att jag kommer ta mig över Atlanten och bosätta mig någonstans i USA.
Jag vet inte riktigt vad jag vill plugga till, men jag ska i alla fall plugga vidare efter gymnasiet, det är ett som är säkert! En sak jag skulle tycka var en otroligt kul vore att vara utbytesstudent i USA något är. Antingen gå på High school där, eller Collage. Helst det sistnämnda, eftersom man är äldre och så då!

Efter skolan så måste man ju jobba, och vad vill jag jobba som då?? Jadu, jag har ingen aning än... det ändras hela tiden och just nu tycker jag att det verkar kul att vara arkitekt eller något liknande! Men det lär ändra sig 1000 gånger innan det är dags... :P

Sen vill jag såklart gifta mig och skaffa barn och sånt, och bo i USA, somjag sa innan. Det är kind of a dream!

Men innan jag gifter mig och det där vill jag leva riktigt ordentligt!! Resa ut i världen och se saker och platser som andra bara drömmer om att få se!
 
Jag vill dö med vetskapen om att jag har levt mitt liv till fullo och jag har gjort allt jag vill, och tro mig, det är inte lite saker!!:)



» Lördag

Hej! Vaknade runt 10 idag, men gick upp vid halv 12 och gick då rakt in i duschen. Sen pluggade jag väl lite, vilket jag gör nu också, har ändå inget att göra!:) Vi får väl se vad som händer sen idag, inget speciellt antagligen!


» T.G.I.F.

Hellu, äntligen är det fredag, underbart!!
Kvällen ska spenderas som vanligt- framför TV:en med familjen!:)

Skolan idag var väl okej, ganska slapp! Fick även tillbaka SO:proven och jag fick C, så jag är jättenöjd eftersom det är det högsta Inger ger än så länge!;)

Hehe, men nu ska jag kanske ta och spela lite sims eller om jag ska kolla TV, beror på vad det är för program!

Hare bra!!


» Stockholm 13/3-12

Helloj på er! Det var ett tag sen sist, men vi kom hem så sent från Stockholm i tisdags och igår var jag för trött för att orka sätta på datorn! Hehe..:) Men Stockholm var så sjukt kul, ska berätta vad vi gjorde:

Vid 6:20 samlades vi utanför skolan och vi åkte iväg. Vi stannade och åt frukost lite snabbt vid Nyköpingsbro innan vi fortsatte mot Stockholm. Vi kom upp dit ungefär vi 10 skulle jag tro. Det första vi gjorde var att dra upp på Drottninggatan  eftersom vi fick 2,5 timmar fritt innan vi skulle samlas igen. Vi åt på McDonalds och gick i lite affärer innan det var dags att samlas utanför Riksdagshuset för en guidad visning. Vi gick in i den där kammaren och det var ju ganska häftigt eftersom man har sett det mycket på TV och så. Där inne var även Göran Hägglund som mest stod och såg tråkig ut!:P haha, sen gick vi runt lite mer där inne innan det var slut och vi gick upp mot slottet. Väl där fick vi en stund fritt så vi gick och fikade på något mysigt ställe som hade vart typ fängelse en gång i tiden. Sen var det dags att samlas utanför slottet igen för en guidad visning på museet Tre Kronor. Men tyvärr var flera salar stängda pga att kungen och drottningen skulle ha någon middag idag. När det var slut fick vi ytterligare fri tid och då stack vi till Drottninggatan igen och gick i affärer och köpte även Subway mackor att äta vid bussen. Vi 6 skulle vi samlas vid bussen igen för hemfärd och vi var väl hemma runt 9. Dagen blev totalt lyckad och vi hade så sjukt kul!!:D


Beutiful view over Stockholm from yesterday!


» Juliahofsweden

En blogg jag bara måste tipsa om är denna tjejs (klicka på bilden för att komma till bloggen)!
Hon är 14 år och har förlorat sin mamma, pappa och syster vid 3 olika händelser och på sin blogg skriver hon om sin vardag och hur hon klarar av den! En riktigt grym tjej alltså!!:)


» Nu bär det av!


» Lego House





» Dag 9

- I min väska finns...?

Alltså jag har ingen handväska och när jag väl har det så har jag ju bara plånboken och nycklar eller något där i. Annars så har jag ju skolväskan och i den är det väl mest böcker... så inte så jätteintressant..?;)


Sån här skulle inte jag tacka nej till!;)


» Wiie

Tjabba, dagen idag gick väl snabbt som måndagar brukar göra! Men imorgon är det äntligen dags!! Åh, längtar! Men är inte precis taggad på att gå upp vid 5, eftersom bussen går 6.20... men det är det helt klart värt!;) Men imorgon blir det ingen bloggning, men jag kanske fixar någit tidsinställt inlägg som kommer upp under dagen, men vi får se!:)


» Harry Styles

Vad tycks??
Jag ska även måla de andra i bandet, men jag började med favoriten!:)



» Dag 8

- Bild på min garderob





» I feel spring in the air

Hej! Det blev så att jag gick en sväng förut, riktigt skönt! Det måste jag göra oftare!:P
Det är riktigt skönt väder ute nu ju!!











 

 


» Taggar Stockholm

Inte långt kvar nu!! Ah, ska bli så kul, är taggad till tusen alltså!:D
På tisdag bär det ju av till huvudstaden med skolan! Vi ska gå på rundtur på riksdagen och på slotten, men sen får vi även egen tid att gå på stan och göra vad vi vill! Vi åker vid 6.20 och kommer hem typ halv 10-10 så ni får inte förvänta er någon bloggning den dagen alltså!:)



» Tjaalalah

Hej! Nu har vi precis ätit mat och jag sitter lite och kollar runt lite på datorn. Funderar på att gå en sväng sen eftersom det är så fint väder! Tar väl med mig kameran också, så blir det lite nya kort och så!:)


WeHeartIt


» 10e mars

Tja! Dagen har mest spenderats med att skriva på min hypofysuppgift till biologin, men nu, nu är den ÄNTLIGEN klar och jag är riktigt nöjd!:D Ah, sen har jag väl inte så mycket mer att berätta.. ojuste, sen är det ju final i Melodifestivalen! Vem tror ni vinner? Jag tror de de fem högsta platserna tas av Danny, Loreen, Dead By April, Ulrik Munther och Molly Sandén, men ingen aning i vilken ordning... fast jag hejar på DBA!:)



» Only different between you and me is that I know that I'm not perfect.


» Dag 7

- vad jag brukar göra på sommarlovet

Jag tar det äl mest lugnt, försöker njuta de dagar det går osv!
Ibland händer det att jag hänger med någon kompis ut på Sommen, och det brukar vara så sjukt kul! i brukar också vara mycket i stugan och bara ta det lugnt. Ibland åker vi till kusten någonstans i några dagar eller som i sommar, då ska vi till Gotland i en vecka! Annars försöker jag väl umgås mycket med kompisar och så!:)


» Home alone

Hej hej! Sitter här själv i soffan en fredag kväll och äter godis och kollar på  Eclipse, eller jag kollar inte så mycket... Kollar mest runt på datorn och så! Anledningen till att jag är själv är att mamma, pappa och Viktor är på Hupparp eftersom Viktors klass skulle ha disco ikväll. But i survive!;)


» Dag 6

- Bloggarna jag läser









Och sen läser jag också kompisars bloggar och andra bloggar som jag råkar klicka in på!:)




Hoppade över 5:an pga att jag har inte kvar något gammalt på min dator...


» STOP KONY 2012

VARE SIG NI HAR SETT VIDEON ELLER INTE, SPRID VIDARE!


» 7e mars

Hej! Idag gick väl skolan ovanligt snabbt för att vara en onsdag, som annars brukar vara segast på hela veckan! Det började med SO prov, som gick sådär, men jag får la i alla fall godtjänt! Sen var det matte och då gick läraren igenom provet hela lektionen typ. Sen på engelskan hade i vikarie, så vi fick göra lite roligare grejer och på spanskan kollade vi på film, och jag tycker den verkar ganska bra ändå... Fast det är lite äckliga scener ibland..:S Efter lunchen var det slöjd som alltid går hyfsat snabbt och på svenskan fick vi arbeta lite med vad vi ville. Sen var det äntligen att sätta sig på cyklen och cykla hem. Farmor och farfar har vart här idag, vilket alltid är kul!:) Sen så har jag pluggat lite också och nu ska vi snart ta och äta kvällsmat!


» 6e mars

Hej! Idag gick skolan på ganska snabbt tyckte jag, skönt det! När jag kom hem tog jag det lugnt lite innan jag satte igång att plugga historia till provet imorgon, hoppas det går bra bara! På tal om prov så fick vi reda på matteprovet vi fick förra veckan, och det gick mycket bättre än vad jag hade trott!! Jag fick B!:D
Nu har jag precis hoppat i min One Piece och sitter och målar lite, om ni har tur så kanske ni får se när det är klart! Men bara kanske... det beror på om det blir bra eller inte!xd



» Dag 4

- Min familj

Jag har en mamma som heter Marie, och en pappa som heter Jonas och båda är 45 år gamla. Sen har jag också en lillebror som heter Viktos och han är 10, och de allihopa är awesume! Men jag vill inte hänga ut dom på internet så..:)




» Linköping

Hej, hej! Idag var det ju studiedag här i Tranås och jag, Ellen, Penny och Amanda tog tåget till Linköping för shopping! Riktigt kul dag, synd bara att Martina var sjuk och inte kunde hänga med! Men annars så fanns det faktiskt inte så mycket så jag köpte bara en vit t-shirt och 2 bh:ar, men det lär ju bli mer shopping i Stockholm nästa vecka!!
Föresten, om ni inte har ätit på Subway, gör det!! Har aldrig ätit godare mackor alltså!!:D


» Words will be just words, till you bring them to life.

Hej, hej! Dagen har mest spenderats med SO boken och framför Kinectet!:) Annars har jag väl typ inte gjort något speciellt idag! Men imorgon är det ju studiedag så då är det ledigt, och vad passar bättre då än att ta tåget till Linköping och shoppa!?:D


» Dag 3

- Mina kompisar

Jag har många underbara vänner och de jag umgås mest med är väl Ellen, Amanda, Penny och Martina. Vi brukar hitta på allt möjligt som att sitta uppe till 7 på morgonen och kolla på skräckfilm, haha!:) Och imorgon ska vi till Linköping och shoppa! En annan otroligt bra vän är Emma men hon går tyvärr inte i samma skola som mig... Men vi har varit kompisar sen vi var 2-3 år, så jag har ju liksom växt upp med henne som vän!:) Jag önskar att vi träffades oftare än vad vi gör!
Sen har jag ju fler vänner också, men det var dom jag umgås mest med!:)



» Spring is here!


» Shopping i Jönköping


Stadium 699:-



Skopunkten 199(?):-


» Jönköping

Hej, hej! Kom hem från Jönköping runt 6! Blev massor med grejer till Viktors rum och lite andra grejer t.ex ett par converse och en jacka till mig!:)
Nu har vi precis ätit taco och jag ligger och kollar runt lite på datorn och har världens huvudvärk.. Hoppas det går över bara, måste verkligen plugga SO imorgon!


» Haha, Picnik redigering!



Haha, vilket ser bäst ut? Haha, kanske borde färga?:P


» Jönköping imorgon

Imorgon blir inte uppdateringen något bra, för att vi sticker till Jönköping och shoppar saker till Vickes rum + lite andra grejer! Men nu ska jag vara lite social, hejdå!:)


» Live My Life





» Dag 2

- Staden där jag bor

Jag bor i en liten stad kallad Tranås. Den har väl knappt 20000 invånare och det finns inte så jättemycket att göra såhär på vintern. Fast på sommarn är det skitbra, eftersom Tranås ligger precis vid sommen och en massa andra sjöar! Då är det jättefint här! Annars är det väl en ganska mysig stad antar jag. Och det ligger också i mitten av allt känns det som. Lika långt till västkusten som ostkusten, ungefär 3 timmar till Stockholm, 3 timmar till Göteborg och 3 timmar till Malmö. 1 timme till Jönköping och 1 timme till Linköping! As bra är det ju!:) Haha! Fast jag vill inte bli fast här i Tranås, jag ska dra till USA och jobba i New York eller något!:P


» 2a Mars

Tja! Skippade sovmorgonen idag pga att jag skulle träffa Viktors lärare klockan 8 för att hon skulle fylla i en PRAO-lapp eftersom jag ska praoa där, i 4B på Hubbarpsskolan.
Skolan idag gick väl ganska snabbt. Började med Engelska då vi kollade på en film och det awesume'a landet USA och sen var det svenska då vi pratade om ordklasser och sånt.. På mentorstiden pratade vi och gick igenom saker inför Stockholm! Vi ska ju dit på studieresa om ungefär 1,5 vecka! Kommer bli så fett nice!!:D Haha! Sen var det SO: och då var det mest plugga på till SO-provet nästa vecka! Sen var det lunch och sen musik. Sist hade vi idrott då vi dansade. Jag tycker faktiskt det är ganska kul att dansa!! Fast det beror ju på vem man dansar med, om han är bra på att dansa är det ju jätteroligt ju!:) När jag kom hem så skrev jag klart min SO-uppgift som ska vara klar nästa vecka. Så skönt att den är klar nu!


» Ny design

Headern är bara tillfällig, ska fixa en bättre när jag har tid!!
Och även lite sista fix, om sätta in blogresponse frågelåda och lite sånt där!:)

Vad tycker ni?


» Dag 1

- Lite om mig själv

Ja, jag heter Elin och såg dagens ljus 8e september 1997 och är alltså 14 år. Jag bor i en liten stad kallad Tranås i Småland. Jag har en mamma, en pappa och en lillebror som heter Viktor och är 10 år.
Jag går i 8F på Junkaremålskolan och vår klass är väl ganska... jag vet inte.. speciell? Haha, nej men jag tycker min klass är awesume!:) Jag kan tycka skolan är seg ibland, precis som alla andra. Fast jag har ganska bra betyg, och de vill jag höja ännu mer, så min fritid består mest av plugg... Inte alltid så kul, men det är värt det i längden! I promise you!:) När jag inte sitter över läxböckerna är jag oftast med mina awsume'a vänner, och vi hittar på allt möjligt! Annars gör jag väl inte så mycket, men det händer random saker i mitt liv också, och det kommer jag skriva om, såklart!;) Haha! Jag ska också konfirmera mig till sommaren, det är därför jag går till kyrkan då och då. Konfirmerar mig gör jag inte för att jag tror på gud utan för att jag tycker det är en sån sak man ska göra om man är döpt!:)

Så, det var lite om mig! Har ni några frågor? Skicka en kommentar eller ställ en fråga på blogresponse då!



» Happy Birthday


» 1a Mars

Hej, hej!:) Han aldrig blogga igår pga att så fort jag kom hem bar det av till tandläkaren och sen var det bara att sätta igång att plugga! Sorre, men det kan bli sådär ibland!
Men nu har jag i alla fall precis kommit hem från frissan. Blev att toppa och klippa upp det lite mer!
Känner ni vilket jäkla vårväder det är ute! Så himla gött, att det äntligen börjar närma sig sommar igen!!:D