» Happy Halloween!


» ........ Jag vill gå......

Gaaah.. är en aning frustrerad at the moment.

Såhär ligger det till: Vi är 5 stycken som vill gå på One Direction konserten. Man får bara köpa 4 biljetter per person. Ingen chans att vi får platser bredvid varandra genom att ringa eller internet. Blir antagligen den mest efterfrågade konserten någonsin i Sverige. Jag vill gå. Man skulle kunna köa hela natten i Linköping utanför Ticnet. Men det lär vara kallt. Skulle dock kunna vara ett alternativ. Blä. Cp. Jag vill gå.

Förstår ni mitt problem?
» Little Things

 
Kärlek till denna låt.
 
 

» Shopping i Helsingborg
» OOH MYYY GOOOOD!!ksjdösbdösjd2*@&(#sbdvlsödbdöslwn!!!!!!!!!!????

Nästa år, den 8e maj ska freaking One Direction ha en konsert i Friends Arena.. Shit. Dog när jag såg det på Facebook...
Biljetterna släpps redan på fredag, så jag vet vad jag ska göra den dagen!! :D

» On the way home.

Hejsan! Sitter nu i bilen på väg hem från Helsingborg. Igår orkade jag inte blogga, haha.. Men vi var på stan på förmiddagen, och på eftermiddagen åkte vi ut till Väla köpcenter och shoppade lite. Dock var vi inte där länge, eftersom pappa och Viktor klagar hela tiden och tycker det är skittråkigt.. suck! Visar vad jag köpte sen när vi kommer hem.
» Tom Dayle

One of the most attractive human being on earth right know:

» Hjälp, det spökar..

Jaaha.. helt plötsligt blev det mörkt. Det är tydligen strömavbrott i hela Tranås just nu.. Typiskt att det ska bli strömavbrott just de timmarna jag är hemma själv också. Jag blev ju skiträdd för efter alla skräckfilmer jag har sett var min första tanke att det spökade så jag fick ju hjärtattack. Sen 30 sekunder senare ringde telefonen och då blev jag ju ännu mer rädd, för det kan ju vara någon som ringer och säger typ 'I'm watching you, you can't hide from me'.. Så jag smög fram och kollade vilket nummer det var... Och der var bara mamma som ringde och frågade om strömmen hade gått hemma också. Puuh! Jag dog inte idag heller! :D

» 23:10

Tjenare! Idag kom Ellen hit efter två någongång så arbetade vi med våran presentation till engelskan och vi är näääääääästaaaan klara! Vi har bara lite kvar, och det gör vi imorgon innan självförsvarskursen. Sen måste vi öva också, men det hinner vi förhoppningsvis imorgon också.
Men, nu ska jag sova hörni! :) (lol, jag ljög.. ska antagligen nörda mobilen ett tag till!) Men godnatt, så hörs vi imorgon!

Här har ni en random bild.. haha :)
» Cutest GIF ever!
» WHY AM I NOT BRITISH?!


» Ja, såhär kan våra smskonversationer se ut..
» Australia ♥

Tjenamors! Jaha, då var ännu en skolvecka över. Efter skolan idag kom Ellen till mig och så arbetade vi lite med vår presentation till engelskan. Vi ska prata om Australien, för det är ett så jävla häftigt land!! Ah, men det går sakta men säkert framåt. Vi blev dock inte klara idag, så hon ska komma hit imorgon också, så ska vi fortsätta.


» 18e oktober

Hejsan! Utvecklingssamtalet förut gick över förväntan. Det gick verkligen asbra! :D Eh, vad finns det mer att säga? Inte så värst mycket...

Nu har jag precis lagt mig i sängen och ska väl snart försöka sova. Godnatt!

Här är bilder från Bilden idag när Martina fick tråkigt:
» Utvecklingssamtal

Sitter just nu i bilen på väg till höstens utvecklingssamtal. Förhoppningsvis går det bra, men vi har en del att säga till om, så det ska bli intressant att höra vad dom säger! :) Skriver mer när jag kommer hem!

» Torsdag

Tjena! Nu är jag hemma från skolan.. Vi hade som sagt So prov, och jag tyckte det gick bra. Ovanligt bra faktiskt. Okej, jag ska inte säga något, för då har det väl inte gått så bra som det kändes som.. Sen fick vi även tillbaka Kemi provet. Och vad lättad jag blev.. fick alla rätt. Så jäkla skönt att inte behöva göra om den här gången heller. Men frågorna var lätta.. typ grundläggande, så ah! :)

» Shopping i London ♥ Lääääängtar!!

Hejsan! Idag var det skola som vanligt, och när jag kom hem var det bara att sätta sig och plugga. Har ju SO prov imorgon om Samhällsekonomi, och jag tror jag kan det hyfsat bra nu! :)

Idag i skolan hittade vi en asbra sida btw, hehe! Eftersom vi är helt Starstrucked över att vi ska åka till London och shoppa var vi tvungen att kolla upp lite vad det finns för affärer på Oxford Street (den stora shoppinggatan) och även på andra ställen. Det finns bland annat Victoria's Secret!! :D Blev asglad, för jag trodde inte det fanns! Men i alla fall - vi hittade en hemsida där man kunde se alla affärer längs Oxford Street, vad dom hette, vad don sålde och länken till deras hemsida. Tror att det fanns andra stora shoppinggator på den sidan också, men kollade inte. Streetsensation.com hette den i alla fall.

Men hörni, London är ju en riktig jävla shoppingstad ju!! :D Fan vad vi kommer shoppa den dagen alltså!


Och sen har vi ju Harrods.. det läskigt stora varuhuset där allt är asdyrt...
Så, vi kommer nog komma hem lite fattigare efter de där veckorna i England.

» Att våga gå sin egen väg...

Idag var vi på Holaveden (gymnasiet här i stan) och kollade på två olika linjer vi hade valt. Jag var och kollade på Teknik och Natur, som är två breda, ganska lika linjer. Ända skillnaden är typ att på Teknik läser man teknik och på Natur läser man biologi i stället. Teknik stänger även vissa dörrar inför framtiden. Vad jag tycker nu, så siktar jag in mig på Natur... men det kan ju alltid ändra sig. Det är ju en hel del information kvar.Vet ni vad? Jag valde de där två linjerna utifrån vad JAG vill och var intresserad av, inte utifrån vad andra valde. Så jag var själv hela dagen... okej, det var ju några till från min klass som jag kunde sitta med, men inga tjejer, haha!Jag bryr mig inte om jag känner någon eller inte, för någon är det alltid som man har pratat med innan. Ja, och är det inte det får man väl lära känna nytt folk. Det är MIN framtid, och den ska ingen annan bestämma. Så som sagt - Man måste våga gå sin egen väg. Man kan inte alltid bara välja den trygga vägen tillsammans med kompisarna hela livet.

» Finally 500 points!


» 16:39

Hejsan! :) Kom hem för skolan för en timme sen. Sen dess har jag hunnit äta och slappa en stund, men nu ska jag ta tag i livet igen och sätta mig och plugga Samhällskunskap.
Vi ses!

» So relatable


» 248 dagar kvar...

Ja, idag är det "bara" 248 dagar till vi åker till England. Och fan vad jag längtar, det är inte klokt! Det är nu alltså ungefär 100 dagar sen vi bokade, och de dagarna har gått otroligt snabbt. Tänk då hur snabbt de här 248 dagarna kommer gå. På ett sätt vill jag att det ska gå snabbt som fan, för jag vill åka NU! Men samtidigt vill jag inte komma hem därifrån och ha resan bakom mig, för jag kommer säkert sakna det... och alla människor man träffar, som man antagligen inte kommer träffa igen.. :( Jag vill ha den framför mig, så jag kan längta och drömma om hur kul vi kommer ha det!
» Would you dare?
» ♥
» Haha! ;)
» Amanda Todd

Jag antar att ingen av er har undgått att höra Amanda Todds historia. Var man än tittar, Facebook, Twitter, var som helst så står det om denna tjej.
Och det hon har att berätta är så hemskt. Så om ni inte har hört om henne, ta er tid att kolla på denna video:
 
http://www.youtube.com/watch?v=vOHXGNx-E7E
 
Jag önskar att denna video hade blivit uppmärksammad tidigare. Då hade man kanske kunnat rädda hennes liv. Men nu är det som det är, och man får hoppas att hennes video har inspirerat folk som är i en liknande situation att  göra sin röst hörd och berätta sin historia.
 
 
Det är konstigt att folk börjar lyssna först när man är död.

» Amanda Todd

Jag antar att ingen av er har undgått att höra Amanda Todds historia. Var man än tittar, Facebook, Twitter, var som helst så står det om denna tjej.
Och det hon har att berätta är så hemskt. Så om ni inte har hört om henne, ta er tid att kolla på denna video:
 
http://www.youtube.com/watch?v=vOHXGNx-E7E
 
Jag önskar att denna video hade blivit uppmärksammad tidigare. Då hade man kanske kunnat rädda hennes liv. Men nu är det som det är, och man får hoppas att hennes video har inspirerat folk som är i en liknande situation att  göra sin röst hörd och berätta sin historia.
 
 
Det är konstigt att folk börjar lyssna först när man är död.

» Godmorgon!

Hejsan! Jag vaknade precis, så det blev en lång sovmorgon idag. Brukar inte vakna sent, men det var ju skönt att jag gjorde det för en gång skull, haha! ;)
Vad ska ni göra idag då? Har ni några planer?
Det har jag. Först ska jag plugga som vanligt... Men sen vid 5 ska jag, Ellen, Amanda och Penny ner till Boxningsgymet här i stan för andra gången på självförsvarskursen. Det ska bli riktigt kul! Idag tror jag vi skulle lära oss hur man skulle göra om man låg på marken och något mer, men jag är inte säker så vi får se! :)
Sen efteråt skulle vi möta Martina och käka pizza. Haha, osmart jag vet, men men.. det är en gång så det är väl okej då! :)

» Det här med homosexuella...

Måste bara dela med mig av min åsikt, för det är ju det bloggen till viss del är till för - att dela mina åsiker.

Jo, det här med att homosexuella visar sina känslor öppet, gaybröllop och att två män/kvinnor adopterar barn ihop och det där.

Jag vet att många är emot det och tycker det är äckligt/ avstötande. Ah, och för det första är sexualiteten inget man bestämmer, utan det är något man föds med. Men jag vill bara säga att jag inte är en av dom. Jag personligen tycker att homosexuella har precis lika rätt till att visa kärlek öppet och att bilda familj som alla andra. Kärlek är kärlek, that's it! Bara för att en person av ditt eget kön råkar vara homosexuell betyder inte det att den kommer gå runt och tända på dig och varenda tjej/kille (ja, av sitt eget kön) den ser. Det går inte att ha sånna åsikter i dagens samhälle. Det funkar inte. I alla fall inte här i Sverige där gaybröllop är okej enligt lag och här är det ett bröllop precis som vilket som helst. Två människor som älskar varandra som lovar varandra att hålla ihop livet ut.

Och sen har vi det här med att två av samma kön skaffar barn ihop, vilket också är okej. Men ändå kan jag tycka att för barnets egen skull behöver den både en man och en kvinna som förebild när den växer upp. Men så länge barnet är efterlängtad, älskad och blir uppfostrad på rätt sätt ser jag inget fel med det.
Då kanske ni säger "Men han/hon kommer ju bli retad i skolan för det!". Det är inte för att den har homosexuella föräldrar den blir retad, utan det är på grund av sånna som ni. Att ungen har föräldrar av samma kön spelar väl ingen roll för hur barnet är som person, och det är ju det som spelar den största rollen, så är det alltid.

Samma sak gäller såklart också dom med annan sexualitet, t.ex. Bi och asexuell. Alla är lika mycket värda och har lika stor rätt att bli kära som alla andra. Sexualliteten är var persons privatliv och jag tycker inte folk ska ödsla så mycket tid och energi på det som sker bakom stängda dörrar.

Så till er som är emot det jag har skrivit här: Ta och tänk om va!? Vi befinner oss på 2000-talet nu, och det blir allt vanligare. Det är bara att acceptera och respektera deras liv.
» Blogg.se appen

Upptäckte nyss att Blogg.se appen finns för Android nu.. hehe! :) Kanske är lite efter, men har helt enkelt antagit att den inte fanns, vilket den obviosly gjorde. Men fan vad bra hörni, nu blir det mer bloggning med bilder!! :D Annars har jag ju bloggat från mobilen så att jag gick in på internet och så, men då kan man inte ladda upp bilder, vilket man kan här! :)

» Inuenndo BingoOm det är en sak ni måste testa så är det Inuenndo Bingo. Det går ut på att man ska sitta mitt emot varandra, ha munnen full med vatten, kolla på en rolig video och försöka att inte skratta. Ja, för om man skrattar blir den andra lite blöt. Självklart blir det ju nästan omöjligt att inte skratta när man inte får/ska skratta.. så ah, det blev en hel del skratt igår när vi körde det. Haha, fan vad kul det va, fast man blev lite blöt! ;)

» Nääääääästan uppe i 500 poäng nu! :D
» Dagens outfit
» Saturday

Tjena. Blir bara ett snabbt inlägg, för vi får snart gäster. Sitter just nu på mitt rum och gör läxor och nördar X-factor sidan, haha! ;) Men ah, nu ska jag stänga av datorn och göra lite SO, vi ses!

» Go1Den ticket

Om jag vinner en sån här:
 
Så lovar jag att jag aldrig kommer be om någonting, NÅGONSIN igen. Jag skulle bli så jävla glad, inte kunna andas och svimma. Seriöst. Man vinner en resa till New York, biljetter till One Directions utsålda konsert i Madison Square Garden i december och inbjudan till speciella One Direction event dagen efter konserten som inte går att köpa för pengar.
 
Så sånna här Go1Den tickets har släppts världen över och här i Sverige är det genom X-factor man kan vinna den. Man ska regestrera sig på X-factor sidan i Superfans tävlingen, kolla på videor dela och bjuda in vänner och samla ihop mynt. Innan den 24 Oktorber ska man ha samlat ihop 500 poäng för att kunna låsa upp ett speciellt uppdrag. Vad det är och hur man ska göra vet man  inget om, utan det ska man lista ut själv.

» SIMSIMI

Har ni appen Simsimi? Det är som "Chatta med datorn" fast man "smsar med Simsimi". Det är så Nolife att det inte är sant, men det är skitkul! :D Han svarar jätteroliga saker och kan det mesta. Skriv en bit av en låttext så skriver han fortsättningen.
 
Jag är den blåa:
 
 
 
 

» Ibland älskar jag min klass, haha!

Vissa är så jävla roliga och kommer med så roliga kommentarer att man skrattar så man lipar. Meeeeeen, så finns det ju dom som ska förstöra det roliga med kommentarer som "Åh, så omogna" och liknande. Haha, då får dom fan va omogna, för dom äger! :) Man har aldrig tråkigt när man är i närheten av vissa alltså!
Ibland skulle jag göra vad som helst för att få byta klass, men för det mesta är jag jävligt glad att jag hamnade i den klassen jag hamnade i. Det har varit 4 år med både skratt och tårar, men jag måste erkänna - jag kommer sakna er nästa år.
 
 
 
 
 

» Godnatt!

Hejsan! Idag var det onsdag då.. mitt i veckan! Har egentligen inget att säga, bara ville skriva lite. Idag har jag bara pluggat massor med spanska eftersom vi har prov imorgon. Men vet ni vad jag, Penny, Amanda och Ellen gick på igår? En självförsvarskurs. Första gången av 5. Kan berätta lite en annan gång om hur man ska/inte ska bete sig om man möter en främling på kvällen. Det var riktigt bra tips han gav! :) Men godnatt!

» Sorry

Heej.. har inget att skriva om idag heller, har så jäkla tråkigt liv just nu, haha! Bara massa plugg, men det är så det är i 9:an. Men jag ska i alla fall försöka bättra mig! :)

» Chemistry shit! :(

Hejsan! Imorgon är det måndag igen då... usch! Idag har jag spenderat dagen över Kemiboken. Har prov på tisdag så det är plugg som gäller, och jag börjar äntligen förstå! :D wooooooow Elin börjar förstå!??!?!?! :o Haha, nejmen det handlar om joner och atomer och sånt där, och det är inte lite komplicerat, så det gäller att känpa för att få det att fastna!
But now I have to sleep, good night! :)

» Harry Styles

I was praying that you and I might end up together.
 
 
 

» Sen natt.. oups!

Tjena! Hur dags vi gick och la oss igår.. det vill ni inte veta. Men kan ju säga att det började ljusna ute. Vad gjorde vi då? Kollade på två filmer, pratade, flummade runt och eftersom jag som är den ända som har leg och jag nu äntligen är 15, så köpte vi RedBull! Asgott.. Don't judge me, men jag har faktiskt aldrig smakat det innan.
Aja, nu måste jag plugga lite innan jag blir allt för trött.. vi har två prov denna vecka i Spanska och Kemi, så det lär bli mycket plugg..

» Nì haô (haha, eller hur fan det stavas)

¡Hola! ¿Comò estas?
Sitter just nu hos Ellen.. har flummat runt o nu försöker vi komma på nåt att göra! Haha! :) Ah...................... heeeeeeeeeejdåååååååååååååååååååååååååååååå!

» .

There's a plenty of fishes in the sea. Love is about finding your Nemo.

» FRIDAY!

Hejsan! Idag var det sista prao-dagen, och det blev en kort dag också. 8 - 11, så det var skönt. Fick dock vänta en halvtimme innan vi kunde gå in i matsalen för de bjöd tydligen en massa personal på smörgåstårta, så det var fullt där inne. När jag kom hem duschade jag och sen pluggade jag. Snart ska jag väl sätta igång att packa tills ikväll. Ska ju ha sleepover idag, så ska upp till Ellen vid halv 5 någongång!
 
 

» Praodag #4

Tjabba tjena bloggen! Imorgon var det fredag igen då. Ska upp till Ellen klockan 16 tillsammans med Martina, Amanda och Penny så ska vi mysa, kolla på film och äta pizza. Så vi sover där.. om jag orkar bloggar jag från mobilen kanske..
Idag var jag i alla fall på avdelningarna Marknad, Utlastning och CU. Marknad var kontor. De tog emot alla ordrar från kunder över hela världen. Jag fick även vara med på något möte som jag inte fattade så mycket av, haha. På Utlastning ordnade dom så att alla beställningar och så kom till rätt lastbil, bokade lastbilar och sånt där. Eftersom hela företaget inventerade idag så var det det jag fick hjälpa till med på CU. Gjorde dock inte så mycket utan satt mest och kollade på när de andra gjorde det, haha!
 
Snygga kläder, eller vad säger ni? ;)

» Praodag #3

Tjena! Idag var jag på avdelningen "Standard".. fick väl göra ungefär samma sak som de andra dagarna. Haha, det roligaste är ju att snacka med folket som jobbar på de olika ställena., Så sjukt sköna är de allihopa och pratar och skämtar mest hela tiden! Fick sluta en timme tidigare idag också, för från lunch hade vi ingenting att göra.. så vi satt mest och hängde och pratade och sådär, så vid 3 gick jag hem.
Imorgon har jag sovmorgon.. haha, till 8, wow, vilken sovmorgon! Ska va på "Marknad" så det är blir mer "kontirigt" imorgon! :)
 

» Stay Strong ♥


» Praodag #2

 
Hejsan! Dagen idag var mycket roligare än igår, för jag hade någon att prata med hela tiden. Folken som jobbade där pratade och skrattade mest hela tiden, det var jättekul. Då går ju tiden lite snabbare än om man bara sitter tyst hela dagen. Blev dock lite sen i morse.. oups! Haha, men jag hittade inte min prao-skylt så fick leta runt i halva huset innan jag hittade den.. Så jag kom prick 7.
 

» Praodag #1

Hejsan.. Nu var första PRAO-dagen avklarad. Det var väl helt okej tycker jag, bara att det var ganska jobbigt. Fick stå upp väldigt mycket och göra massa grejer, och så lät som fan hela tiden. Så nu har jag ont i både huvudet och kroppen och vill bara sova! Imorgon börjar vi vid 7, så det lär ju vara mörkt när jag åker hemifrån..