» Det här med homosexuella...

Måste bara dela med mig av min åsikt, för det är ju det bloggen till viss del är till för - att dela mina åsiker.

Jo, det här med att homosexuella visar sina känslor öppet, gaybröllop och att två män/kvinnor adopterar barn ihop och det där.

Jag vet att många är emot det och tycker det är äckligt/ avstötande. Ah, och för det första är sexualiteten inget man bestämmer, utan det är något man föds med. Men jag vill bara säga att jag inte är en av dom. Jag personligen tycker att homosexuella har precis lika rätt till att visa kärlek öppet och att bilda familj som alla andra. Kärlek är kärlek, that's it! Bara för att en person av ditt eget kön råkar vara homosexuell betyder inte det att den kommer gå runt och tända på dig och varenda tjej/kille (ja, av sitt eget kön) den ser. Det går inte att ha sånna åsikter i dagens samhälle. Det funkar inte. I alla fall inte här i Sverige där gaybröllop är okej enligt lag och här är det ett bröllop precis som vilket som helst. Två människor som älskar varandra som lovar varandra att hålla ihop livet ut.

Och sen har vi det här med att två av samma kön skaffar barn ihop, vilket också är okej. Men ändå kan jag tycka att för barnets egen skull behöver den både en man och en kvinna som förebild när den växer upp. Men så länge barnet är efterlängtad, älskad och blir uppfostrad på rätt sätt ser jag inget fel med det.
Då kanske ni säger "Men han/hon kommer ju bli retad i skolan för det!". Det är inte för att den har homosexuella föräldrar den blir retad, utan det är på grund av sånna som ni. Att ungen har föräldrar av samma kön spelar väl ingen roll för hur barnet är som person, och det är ju det som spelar den största rollen, så är det alltid.

Samma sak gäller såklart också dom med annan sexualitet, t.ex. Bi och asexuell. Alla är lika mycket värda och har lika stor rätt att bli kära som alla andra. Sexualliteten är var persons privatliv och jag tycker inte folk ska ödsla så mycket tid och energi på det som sker bakom stängda dörrar.

Så till er som är emot det jag har skrivit här: Ta och tänk om va!? Vi befinner oss på 2000-talet nu, och det blir allt vanligare. Det är bara att acceptera och respektera deras liv.










Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo