» Dag 19

- En vän som bor långt ifrån

Har väl några stycken som jag inte träffar särskillt ofta pga att de bor så långt bort, men här är några:

Hanna & Elin Wieslander är två syslingar som jag tyvärr bara har träffat två gånger och en gång var jag jätteliten, så kommer inte ihåg det...och den andra gången var för något år sen då farmor anordnade en stor släktträff och det var verkligen jättekul!:) Vi har väl hållt kontakten och smsar sådär då och då, särskillt Hanna och jag! Dom bor i Alvesta tror jag, och det är ju en bit härifrån. Hanna är ett år äldre än mig och Elin är två år yngre än mig.

Lottie Järgren är också en sysling som jag träffade på släktträffen. Vi har väl inte hållit kontakten så värst bra men det blir lite sms med typ "God Jul" och så, haha! Hon bor också någonstans i söderut... Hon är också ett år äldre än mig.

Rebecca Svensson och hennes familj brukade vi träffa sisådär 1-2 gånger varje år ett tag, men sen skiljde sig mammas komips och hennes pappa och sen dess har jag inte träffat henne... vilket är lite synd!

Linnea Kjällström är mammas bästa kompis barn och dom träffar vi minst 2 gånger varje år. De bor i Göteborg, men hennes mormor och morfar bor här i stan, så dom är ju här ibland! Jag har känt dom hela livet och jag tycker det skulle vara jättetråkigt (inte för att jag tror det kommer hända) att tappa kontakten med dom!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo