» Hastings

I England har man rest på semester till sydkusten i flera århundraden. Anmäl dig till en av EF:s språkresor till Hastings och upptäck vad generationer av britter har njutit av under många år: sol, hav och en charmig gammal stadskärna som passar perfekt för att lära sig engelska. Och tack vare EF:s Global Village får du dela upplevelsen med nya vänner från hela världen! Men Hastings har inte alltid varit den fridfulla badort den är idag. En gång i tiden var hamnen ett berömt tillhåll för pirater och på stadens årliga Pirate Day firar man det förflutna med en parad där deltagarna klär ut sig till pirater. Under din språkresa till Hastings får du uppleva det bästa som badorten har att erbjuda. Ta en rundtur bland ruinerna av Hastings Castle, som byggdes på 800-talet. Beundra den bästa utsikten över kusten under en färd på den charmiga bergbanan på West Hill. Simma, ta det lugnt i solen eller spela volleyboll på stadens stränder, och häng med på festligheterna under den årliga Seafront Carnival, som bland annat bjuder på spektakulära fyrverkerier.
 
Du kommer inte bara att få nya vänner från hela världen utan får också bekanta dig med den härliga staden Hastings vid havet. I kursen ingår fotbolls- och volleybollmatcher bland EF-studenter och utflykter till Hastings många stränder. I staden får du besöka Old Hastings Town Hall och Fisherman’s Museum. På helgerna kan du följa med på en halvdagsresa till trendiga Brighton och en heldagsresa med sightseeing till London, där du får se Big Ben och Westminster Abbey. Du kan till och med kika genom grindarna på Buckingham Palace och försöka få en glimt av den kungliga familjen. Du får också möjlighet att följa med på en rundtur till det fascinerande Hastings Castle från 1000-talet eller på resor till historiska Leeds Castle och vackra Canterbury.
Det är en del utflykter som ingår, kommer inte ihåg exakt vad det var, men bland annat två besök i London och en halvdag i Brighton m.m. Sen har vi även köpt till det så kallade "Fun Pack" med en hel del aktiviteter till. Sen finns det även några utflykter man an boka på plats, och av dom bokar vi nog den till "Thorpe Park". Vad det är skriver jag om i nästa inlägg! ;)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo