» Mina förväntningar på 2013...

... Är att det ska bli det bästa året någonsin, haha! Jag har aldig haft så mycket stora saker att se fram emot som jag har inför 2013!!
 
Först är det ju nyår och det nya året ska firas in med Ellen, Amanda, Penny och Martina, vilket kommer bli jättekul! :D Vi ska göra så mycket tillsammans under året så det ska bli kul att börja det tillsammans också!
 
 
Den 8e Maj gäller det! Då kommer One Direction äntligen till Sverige för deras första konsert här. Den kvällen kommer jag minnas resten av livet, för det kommer bli en sån jäkla upplevelse! Och tänk vilken stämning, 30 000 tjejer som är helt galna i 1D på ett  och samma ställe där man kan go crazy utan att någon bryr sig.. Oh herregud, haha!
 
 
Sommaren 2013 - The summer of my life! Den 19e Juni-9e Juli åker vi fem tjejer till Hastings, GB på språkresa, och fy fasen vad kul det kommer bli! Det kommer definitivt bli ett minne för livet! 3 veckor i England utan föräldrar, med sina bästa vänner där man upplever nya saker, shoppas, badar, njuter, har kul, träffar nya vänner från andra länder och lär sig engelska samtidigt. Dessutom ska vi ju bo i värdfamilj, så det kommer ju vara lite nervöst, men det kommer gå bra det med! Vi har ju ändå varann, vad som än händer. Hastings är tydligen sydkustens älsta stad, och förr i tiden var det ett "känt tillhåll för pirater". Det ligger även jättenära Eastbourne som enligt EF katalogen är Englands soligaste stad, så det låter ju bra, haha!
 
 
Ja, och på språkresan ingår ju även två besök i London, och det ser jag fram emot så sjukt mycket, kommer bli så häftigt och asroligt!
 
 
Sen börjar jag ju också gymnasiet nästa år, och det kommer också bli kul. Nu när jag har bestämt mig vad jag ska gå ser jag nästan fram emot det. Ska bli skönt med en ny skola och nya lärare och sådär, lite omväxling ni vet.
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo