» 26e februari

Hej, hej!:) Sorry för dålig uppdatering, men som jagsa igår har jag haft fullt upp!

Torsdags: Först var det ju skola, och sen vid 5 skulle min konfirmationsgrupp träffas och vi fikade lite och sen övade vi, för vi skulle sjunga och göra lite rörelser till musik och så på gudstjänsten! Och det gick ju bra!:)

Fredags: Direkt efter skolan skyndade jag hem, duschade, åt och packade för vid 4 skulle jag, Ellen, Penny och Martina mötas vid Martinas systers lägenhet för vi skulle ha filmkväll! Vi stack till Ica och handlade vad som behövdes till varma mackor, fruktsallad och så självklart läsk och chips! Vi kollade på massa animerade filmer! De är så gulliga och roliga ju, Haha! 




Lördags: Vi vaknade väl runt 10 allihopa och kollade på några filmer till, städade och gjorde oss i ordning innan vi gick till Gotteriet och käkade! Åkte väl hem 5- halv 6 någongång!
På kvällen kollade vi självklart på Melodifestivalen! Axel Alhmark är ju från Tranås, så självklart vill man att han ska gå vidare... men nej, det gjorde han inte! Men det var tur att Danny gick till final, för hans låt var ju faktiskt bra ju! Haha och Charlotte blev så ägd! Hon hade ju lagt typ 1 miljon på sitt bidrag och så går hon inte ens vidare! Haha!:)





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo