» Brighton blir det

Som det ser ut nu är det väl så när som bestämt att jag, Ellen, Martina, Penny och Amanda ska åka till Brighton med EF nästa sommar. Men man vet ju aldrig vad som kan hända nu.. någon förälder kan ju alltid ändra sig! Om en vecka kan vi antingen vara superglada för att vi har bokat... eller sitta hemma och lipa för att det inte blev så. Men självklart hoppas vi på det första, och så blir det troligtvis också! :)
 
Så därför tänkte jag skriva lite om EF språkresor till just Brighton:
 
 
Brighton kallas ofta 'London by the sea' och är känd för sin festliga atmosfär, prisbelönta stränder och utomordentliga shopping, och lockar både soldyrkare och shopaholics. Brighton är både en storstad med ca 300 000 invånare och en pärla vid havet. Det är inte för inte som Brighton brukar kallas ”London by the Sea”: här finns både turistattraktioner som museer, historiska sevärdheter, butiker och kaféer, och typiska badortsnöjen som områdets bästa stränder och pirer.
Din EF Global Village i Brighton har en EF Club, där du kan träffa kompisar, delta i utomhussporter och lyssna på musik. Spela i volleyboll- eller fotbollsturneringar på vår EF Arena eller besök vår EF Lounge, där du kan använda datorer och Internet via Wi-Fi. När solen har gått ned kan du dansa till den senaste hitmusiken på våra EF-discon, som är igång de flesta kvällar i veckan.
 
I din kurs ingår en heldagstur med sightseeing till London där du får utforska alla sevärdheter! Du får bland annat besöka Big Ben, Buckingham Palace och Westminster Abbey där du kan ta mängder av foton. Du får även följa med på en halvdagsresa till Newhaven, där det ingår inträde till ett 1800-tals fort uppe på en klippa med fantastisk utsikt över den livliga hamnstaden nedan. I treveckorskurserna ingår ytterligare en heldagsresa till London bara för att shoppa, där vi besöker allt från lokala gatumarknader som Portobello och Camden till de stora varuhusen på Oxford Street. Varje vecka kan du även följa med på utflykter till kulturella turistattraktioner i närheten, till exempel Booth Natural History Museum, naturområdet Devil’s Dyke och Brighton Museum & Art Gallery – för att inte tala om stränderna och pirerna. Det finns även tillvalsresor där du kan åka till Oxford, Sea Life Center, Jumpzone-parken med studsmattor eller Thorpe Park.
 
 
Vi ska troligast åka redan den 19 juni och då är priset för 3 veckor ca 15495 - 2000 i rabatt, så ca 13500. Sen tillkommer försäkringar och sånt där också.. och så ska vi ju ha fickpengar. Men det ska vi prata om nästa gång vi träffas, alltså om en vecka! :)
 
OBS. rabatten gäller bara till 15 augusti!
 
Om ni vill beställa en katalog helt gratis klickar ni på bilden så kommer ni till den sidan.
 
 
 
 
 


Saga
23 Juli, 2012 - 17:34 / BLOGG: http://ssagaalhem.blogg.se

sv: tack så mycket :)

Anna
23 Juli, 2012 - 17:34 / BLOGG: http://annazplace.blogg.se

Tack, detsamma:)
Hoppas det blir av då:)

Saga
25 Juli, 2012 - 17:34 / BLOGG: http://ssagaalhem.blogg.se

sv: tack detsamma! jo, dom har en orm också. men det kostade typ pengar att klappa dom nu, så gjorde inte det! fast hade nog ändå inte vågat..haha :)

Anna
27 Juli, 2012 - 17:34 / BLOGG: http://annazplace.blogg.se

Tack så mycket:)
Allt bra?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo