» Språkresan

 
Vi börjar äntligen röra oss framåt med det där om språkresan nästa sommar. Jag har mailat och frågat massor och även beställt en katalog, eftersom den förra aldrig kom.
Från början hade vi ju tänkt att åka till London. Men på sommaren, med massa avgaser och trängas med typ 10 miljoner människar? Nej tack. Och som det är tänkt ska vi bo i en värdfamilj, men eftersom London är så jävla stort (typ 10 mil i diameter?) så vet man ju inte om man blir placerade flera mil ifrån varandra. Ma vill ju kunna umgås på kvällarna också, men jag vill inte sätta mig på Londons tunnelbana den tiden på dygnet.
Så på torsdag ska vi träffas och kolla igenom de andra destinationerna och prata om det och så. För hoppningsvis kommer vi överens om ett ställe. Sen är nästa steg att prata med föräldrarna antar jag. Sen ska vi träffas vi 5 + föräldrarna för att prata om det. Och ja, sen är väl det sista steget att boka? :D Om man gör det innan den 15e Augusti får man 2000:- i rabatt på 2012 års priser, och det gör ju ganska mycket!
Efter det kommer EF skicka hem information regelbundet tills det är dags att ge sig av! :)
 
Om vi bestämmer att verkligen åka och boka och så, då ska jag göra en kategori här på bloggen som jag skriver allt angående det i.
 
 
Men hallå, Engelska sydkusten, har ni sett jur fint det är där?! :D
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo