» 16:48

Hej, hej!
Idag sov jag bort hela förmiddagen och gick inte upp förens halv 1, så det var ju lagom till middagen. Nu i eftermiddag blev det äntligen sol och fint väder, så jag slängde på mig min nya bikini och la mig på balkongen och solade en stund. Jag börjar faktiskt bli lite brun nu. En bra grund tills semestern drar igång på riktigt då man ligger vid havet/sjön mest hela dagarna! Sen bestämde jag mig för att gå en sväng, så då gjorde jag det, haha. Kom väl in för 40 minuter sen eller så. Ja, och nu satte jag mig vid datorn. Sen vid halv 7 ska jag, Viktor och hans kompis gå på bio. Haha, Ice Age 4 har ju premier och det vill man ju inte missa. Dessutom är den i 3D! Man blir ju aldrig för gammal för Disney film, håller ni med mig? :)
 


I am Baam ♡ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ
27 Juni, 2012 - 16:48 / BLOGG: http://iambaam.blogg.se

svar: Jo precis. Men det är ju så det är med artister. De blir indirekt ens bästa vän när man har det svårt och går igenom jobbiga perioder.
M.J inspirerade så många som inte hade vågat ta klivet ut i den verkliga världen om inte han hade funnits. Genom sin musik och genom att dela med sig av sitt liv så hjälpte han så otroligt många. Därför så stannade hela världen upp när han dog.

Det är helt sjukt, men samtidigt fantastiskt! :D

Sara
28 Juni, 2012 - 16:48 / BLOGG: http://visomintevetvadviskaheta.blogg.se

Sv: Haha, visst gör de. :D
Haha taack, min kompis kom på de ;) Allt bra?

YEEY SCORE!
08 Juni, 2012 - 16:48 / BLOGG: http://salukis.webblogg.se

oo ska med se den nån gång men haha tror ingen slår 1an och 2an!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo