» 23e Juni

Hej, jag är tillbaka i civilisationen! Haha, nej, men jag är hemma frånn stugan och har precis tagit en lång och välbehövd dusch. Vi åkte ju ut till stugan i torsdags som jag sa. I går var det ju midsommar och vi spenderade den som vi brukar - sill & potatis, lax, jordgubbstårta och grillat i stugan. Enda skillnaden från andra år var att det faktiskt inte regnade, haha! Men i stället stördes lugnet av ett gäng 20- åriga killar några stugar längre bort som söp, festade, skrek och spelade musik på högsta volymen... Jag vetifan vad dom gjorde, men vi fick reda på av några andra att dom bl a hade dansat och hoppat runt på taket!?
I förmiddags pallrade vi oss upp och åt frukost runt tio- halv 11 och sen gick jag bort till grannarna vars gräsmatta jag sköter, och klippte gräset. Så nu är det fixat och jag är 200:- rikare! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
Insåg nu en till bra sak om det nya blogg.se och det är att inläggen sparas även om man själv inte trycker på spara. Råkade just stänga ner internet och blev förbannad, men det visade sig att det hade sparats, och då blev jag glad igen! :D



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo