» R.I.P Michael Jackson

Tänk, att idag för 3 år sedan slocknade världen största stjärna. Närmare bestämt Michael Jackson. Det är ganska sjukt att det redan har gått 3 hela år sedan den dagen. Jag kommer fortfarande ihåg det som igår. Jag var påväg in i köket och där stod pappa stod och läste tidningen. Så såg jag framsidan. "Michael Jackson död". Och jag ba: "Va?! Är han död!? Nej, det kan han väl inte vara?!" Men det var han ju... Innan det hade jag väl inte lyssnat på honom speciellt mycket, men då började jag göra det. Mest hela tiden faktiskt! Det är fantastiskt vad han har gjort för världen egentligen. Jag kommer ihåg på hans begravning som sändes i TV och hans dotter, Paris, klev fram och sa några ord i mikrofonen inför miljoner och åter miljoner människor. Men då var hon bara en liten tjej som hade förlorat sin pappa.. oh, det var så fint... tror jag grät lite då!
Det är ju sjukt vilket liv han hade. Bli bortrövad på sin barndom och i stället kliva ut i rampljustet, och bli så stor, så snabbt. Det är ju sjukt!
 
 
En sak jag tycker är ganska coolt är att mamma och pappa har varit på hans konsert i Göteborg den enda gång han var här. Fan, vad häftigt det måste ha varit!
 
 


Fotograf Malin Sundin
25 Juni, 2012 - 20:25 / BLOGG: http://malinsundin.blogg.se

M.J ♥

RE: förstår det! ska läsa dem någon gång då jag har tid haha..

I am Baam ♡ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ
26 Juni, 2012 - 20:25 / BLOGG: http://iambaam.blogg.se

<3 RIP.

svar: Jag har också svårt att förstå det. Det känns som om det inte alls var särskilt länge sen och hela världen stannade verkligen upp för en hel dag eller ja, längre egentligen. Tror ingen levde normalt förns efter att de hade sett begravningen. Alla sörjde!
Själv låg jag ihoprullad i min säng med en stor hög papper bredvid mig och kollade på begravningen. Grät ögonen ur mig den kvällen.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo