» Vad jag har gjort de senaste dagarna!

Hej! Sorry för dålig uppdateringen, men min dator behövdes uppdateras och det orkade inte jag göra igår så jag kom inte in, men nu så! Så jag ska berätta lite om vad jag har gjort de här dagarna!

Måndag: Var i skolan som vanligt. Fick tillbaka ett SO prov om USA och jag fick ett halvt fel. ETT HALVT FEL! Så himla retligt! :P Men, men.. Sen fick vi tillbaka Svenska inlämningar och jag fick ett A, så jag blev glad, kan man väl säga! :D Sista lektionen missade jag för jag skulle till matsalen tillsammans med några andra i klassen för att öva tills vi ska servera niorna efter skolavslutningen!

Tisdag: Hade 8:ans två sista prov, så skönt! Sexualkunskap som väl gick bra, och ett stort spanska prov på allt vi har lärt oss i 8:an. Det hoppas jag verkligen gick bra! Men resultatet spelar störst roll för de som ligger och väger mellan två betyg, och det har jag en känsla av att jag kan göra.. så om det gick bra så kan betyget bli jäkligt bra asså, haha! :) Så det hoppas vi på!

Idag: Idag är det ju 6 juni = nationaldag = ledigt från skolan! Och det var riktigt skönt att vara ledig idag, det behövdes! Jag, Amanda, Penny, Ellen och Martina åkte fram på stan och åt pizza, fikade och gick runt lite. Dock var ju nästan inga affärer öppna för det är ju röd dag idag! Men vi hade kul ändå! :D NU ÄR DET BARA 2 RIKTIGA SKOLDAGAR KVAR AV DETTA ÅR!! På fredag sätts betygen så nästa vecka kommer bli så sjukt chill + vi ska göra massa annat kul, men berättar mer om det närmare! :)


Några veckor sen!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo