» Dag 1

- Om mig

Ah, jag heter Elin Kerstin Marie Wieslander och bor i Tranås, Småland. Jag föddes 8 september 1997 och fyller alltså 15 år i år. I min familj är det jag, mamma, pappa och Viktor, som snart fyller 11. Jag håller just nu inte på med någon sport, men ska kanske börja på Tennis till hösten. När jag var mindre simmade jag mycket, och det började jag med som liten. Men jag slutade när jag var 10- 11 år pga att jag tyckte att det blev för mycket och för seriöst + att jag inte gillade tränaren, som var väldigt bitchig! Så jag började på fridykning i stället. Det var ju kul, och jag älskar att vara i vattnet, men det blev tråkigt och ganska mycket samma sak gång efter gång. Så i höstas slutade jag med det med, haha!
Jag tycker att skolan är väldigt viktigt och lägger ner ganska mycket tid på att plugga och liknande. Jag satsar högt och vill få bra betyg, och då är det bara att ligga i och kämpa! Om man vill lyckas i livet och jobba med det man vill, ja då är det bara att börja. Nästa år går jag ju i nian och då ska man ju söka till gymnasiet. Och jag har ingen aning om vad jag vill söka! Eller jo, en aning har jag ju, men jag är ju inte säker. Jag vill gå en bred linje med många möjligheter eftersom jag inte vet vad jag vill bli, t.ex. natur, samhällskunskap, teknik eller något liknande blandat med typ ekonomi. Det är nog bra, skulle jag tro!
Jag är väl oftast glad och positiv. Noggrann och punklig är jag väl också. Om jag ska göra något så anstränger jag mig för att det ska bli så bra som möjligt.

Ah, det var lite om mig! Om ni har någon mer fråga är det bara att kommentera eller fråga i blogresponselådan i menyn! :)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo