» Mina vänner.. ♥

Efter som jag är väldigt mycket med Ellen, Martina, Penny och Amanda och även nämner de  här på bloggen, så tänkte jag att jag kunde berätta lite om dom!
 
Ellen Wiss Gullberg ♥
 
 
 
Ellen och jag gick i samma klass i förskolan, men sen gick vi i olika klasser ända tills fyran då vi hamnade i samma klass igen och det är jag väldigt glad för.
Ellen är en otroligt bra kompis. Man kan berätta det mesta för henne, och vill man inte att hon ska säga det till någon, då gör inte hon det.
Ellen kan verka lite blyg innan man har lärt känna henne, men när man väl känner henne är hon verkligen inte blyg, haha! :D
Hon bryr sig väldigt mycket om andra om kring, och vill att alla ska må så bra som möjligt.
 
Tack för att du finns, och fortsätt alltid att vara den du är!
Jag älskar dig! :D
 
 
Martina Nilsson ♥
 
 
Martina och jag gick i olika skolor tills vi började i 6:an. Men det var inte förens i slutet på 7:an som vi verkligen började snacka och hänga med varandra i skolan och sådär.
 
Martina har väldigt svårt för att vara utan sin mobil, haha! Men jag älskar henne ändå! :D
Hon har alltid något kul att berätta, särskilt om One Direction som hon nördar mest hela tiden! ;) 
Något jag beundrar Martina för är att hon alltid säger sin åsik, vad än den andra tycker!
Martina är en väldigt förstående person och man kan väl prata om det mesta med henne, det är jag glad för!
 
Tack för att du finns, och fortsätt alltid att vara du Martie!
jag älskar dig!
 
 
Amanda Hermansson ♥
 
 
 
Amanda är alltid glad och har alltid något att prata med. När man är med Amanda är det aldrig tyst, haha! Hon är nog den snällaste personen jag känner, och vill alltid att alla ska ha det bra och sätter andra före sig själv.
 
Hon är också otroligt modig. Hon vågar vara den hon innerst inne vill! Hon har en helt egen stil, och klär sig i det hon vill, oavsett vad andra tycker! Det beundrar jag henne verkligen för!
 
Tack för att du finns, forsätt alltid att vara den du är Amanda!
Jag älskar dig!
 
 
 
Penny Burenby ♥
 
 
Även Penny träffade jag först i 6:an
 
Penny är nästan alltid glad och har väldigt lätt till skratt! Hon är den i vår "grupp" som kommer på de flesta ideer, så utan henne vet jag inte vad vi skulle hitta på när vi träffas, haha!
Haha, Penny är väl ganska tävlingsinriktad och om det inte går så bra för henne blir hon lite sur.. ja, jag kan ju säga så att en gång bröt hon av en golfklubba! :P
 
Tack för att du finns och fortsätt alltid vara dig själv!
Jag älskar dig!
 

 
Ville bara att ni skulle veta hur mycket ni betyder för mig, och hur stor plats ni har i mitt hjärta. Utan er vet jag inte vad jag skulle göra.. haha, jag skulle i alla fall inte skratta så mycket som jag brukar göra i alla fall, för med er har man aldrig tråkigt!
 
Ni är perfekta och underbara precis som ni är, glöm aldrig det, vad än andra säger!
 
Kommer ni ihåg när vi låg på bryggan vid Martinas sommarstuga i somras och kollade på stjärnorna, och vi såg ett stjärnfall.. vet ni vad jag önskade då?
Jag önskade att vi alltid skulle hålla ihop, aldrig svika varandra och alltid vara där för varandra. Ja, alltid vara de bästa vänner vi är nu.
 
Ni är de bästa vänner jag någonsin har haft.
 
Jag älskar er! ♥



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo