» Jag längtar till livet

Jag längtar till allt just nu.
 
Tills alla nationella är klara, tills konserten 8e maj, tills klassresan till Liseberg, tills skolavslutningen, tills 19e juni då flyget går mot England, tills sommaren, till gymnasiet, tills allt.
 
Jag längtar tills livet börjar på riktigt. Då jag inte behöver bry mig om vad föräldrar tycker eller tänker och jag får göra vad jag vill. Jag längtar tills jag kan börja beta av grejerna på min Bucket List och göra vad jag drömmer om.
Jag längtar tills jag kan stänga dörren till min egen lägenhet och bara gå ut och förändra världen om jag skulle vilja det.

Och det vill jag. Jag vill utvecklas och bli en person andra ser upp till och har som förebild. Jag vet inte hur jag ska lyckas med det eftersom jag varken kan sjunga, dansa eller skådespela särskilt bra. Jag antar att jag får köra mitt eget race och göra saker jag alltid drömt om och sånna saker de flesta människor skulle vilja göra men inte många skulle våga. Lite sånna där crazy och risky saker ni vet. Det skulle vara kul. Det skulle vara så häftigt att höra "Du har fått mig att tro på mig själv och att jag kan uppnå mina drömmar". 
 
Jag vill inte ta livet för seriöst hela tiden utan leva för stunden, för det är ofta sånna stunder som ger de bästa minnena. Typ bara sätta sig i bilen och köra var än vägen tar mig eller gå in på en flygplats och ta första bästa flygplan utan att bry sig om vart det ska.
 
Vi lever bara en gång så det gäller att göra det bästa av tiden vi har. Jag vill inte bara flyta runt och existera, jag vill leva.
 
 
 
 
 


Lifeaslina.webblogg.se
27 April, 2013 - 12:17 / BLOGG: http://www.lifeaslina.webblogg.se

- ja det ska jag, längtar super mkt!!!

angelica
28 April, 2013 - 12:17 / BLOGG: http://angelicabengtsson.blogg.se

Åhhh jag känner exakt som dig. Känns som det var jag själv som skrev det där.

Maja Sundqvist
28 April, 2013 - 12:17 / BLOGG: http://majasundqvist.blogg.se/

Åh, känner också precis sådär...
- jag åkte med STS! :D Vem åker du med? :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo